glad tjej idag

 

HAPPYHAPPYHAPPY GIRL! blev tilldelat min semester i juni egentligen vilket jag har varit lite nere över pga att jag inte vill ha juni för de känns för tidigt. och idag, idag bytte världens bästa markus med mig!! han hade ändå 2 kompisar som tog studenten i juni så passade bra för honom. alltså jag tjöt nästan, stooor kram fick han!! BÄSTA!

 

tre första veckorna i juli är jag ledig och kan göra preciis vad jag vill! wohooo!


föresten är de endast en vecka kvar tills jag åker till bäll, känns asbra!

ett sällsynt exemplar

idag är en tråkdag, har varit lite halv på jobbet och hemma somande fast jag inte ville och pluset idag är att jag diskat och plockat lite när jag väl vaknade. nu börjar snart bb, känns bra. höjdpunkten! men först en dusch och sen kanske lite poppisar!

idag känner jag mig ensam och vill ha så mycket närhet som bara går! men får nöja mig med ensamhet idag fast jag absolut inte vill.. bläääää!


drop the world

tisdaaaaag! brukar var en underbar spinningdag men eftersom min hals aldrig någonsin vill bli bra så hoppade jag över den. hatar min hals om jag glömt nämna den detaljen.

igår var en speciell dag. malin opererades och ragge opererades. mamma var inte lite nervig! men de gick bra för syrran hon fick åka hem redan samma dag :) ragge fick komma hem till mamma idag, han måste ha tratt och får inte göra något förutom att gå ut och göra sina behov, lilla gubben! han som bara vill busa hela dagarna egentligen! men får hoppas rehab går fort!

idag tog jag 2 samtal till :) lite kul lite läskigt. men känns bra fortfarande. jag fick 2 relativt enkla medans george fick ett låååångt samtal. vi sitter 2 nya och 1 gammal, så de är bra man får hjälp med nästan allt. fick även reda på vilken TL vi fick och jag fick den jag ville, woohooo! skönt! är nöjd med gruppen jag hamnade i även fast jag gärna hade haft fler GNare med.


nu ska jag lägga tvätt i torktumlaren.

TJA!

teenage crime

lördagen blev asbra. förfest hos emma med dans och gamla godingar! efter de blev de en sväng till jockes studio där jag drack lite meeer. full och glad gick vi ner till puls och fick gå vipvip, underbart och slippa kön! inne på puls blev de dans och träffa massa roliga människor :) bra avslut! vaknade trött med huvudvärk men glad. söndagen spenderades i soffan.





















nu börjar strax bb. yeees!

lika som bär


snyggast på stan idag? lätt! ångrar att jag inte köpa hetingbrillorna!
kände mig precis som johnny depp!


nu är de chill som gäller sen är de dags för massa party! ska bli riktigt skoj, har köpt en finfin topp som jag ska ha på mig. gillas starkt!

boom boom boooom

alltså, någon som såg bb ikväll? rozas utbrott? ärligt talat. haha visste inte om jag skulle skratta eller gråta. vilket psykbryt! stackars rodney som redan har brutet revben.. haha aaae alltså hon och vanessa är ju iaf nominerade, får se vem som får åka hem på söndag!

nu är de iaf helg för mig. wohoo! tog mina 2 första samtal på TN idag, kändes bra! fick två relativt enkla samtal och hade en tjej som hjälpte mig med de jag behövde. kändes bra och de är bra. skönt att få ta lite samtal efter 2 med bara utbildning. blir lite samtal nästa vecka med.

nu tror jag de blir en film och sen suuuva. imorgon är de stan som gäller på dagen och på kvällen är de fest med fina vänner! då ska jag vara såhär party:



GODNATT!

i see you watching me

säkert bara jag som gillar den, men grymt skön!



i see you

lite fredagsfin sådär en fredag, kavaj och grejer.


ha en asbra fredag mina vänner!

efterlängtade fredag

underbart med fredag! tyvärr har jag utbildning till 22 så min helg börjar sent. men känns ändå asbra att de äntligen är fredag. men nästa vecka är det 8-15 som gäller igen. braskit.

imorgon är de lördag och känns som de kommer bli en bra sådan :)

nu är de sen frukost som gäller.

vårkänslor

idag invigde jag skinnjackan! så himla underbart de är ute idag! "mmm marcus, visst är det härligt? våren är här, de är varmt" (härmar bubbelgum). visst de blåser men de blåser inte ens så kallt. ååh vad jag bli lycklig! har solat också, börja med brännan såhär när våren börjar komma :)

har föresten världens träningsvärk i armar, lår och mage idag. bra ju! imorgon kör vi igen!

nu ska jag slappa lite.

watching you

time for work, see you!


powerwalk



inte riktigt lika fint som igår som sagt. men skönt var det. blev en promenad på nästan 2 timmar. bar tempo hade vi också!




änderna var hungriga. en kille bet i en tjejs vinge, de gillades inte!



underbara sol!


idag har jag kört en timmas träning hemma och gått igenom hela kroppen, så nu är den mör och längtar efter en dusch. snart dags för jobb!

bb igår de, your boy nicky stockholm fick åka hem. jag fattar inte att katerina är kvar efter att varit nominerad varje vecka?! nicky tillförde ju mer skoj än katerina tycker jag iaf. men men. ny vecka och nya roligheter på bb väntar med säkerhet!



nu - dusch!

last party

bjuder på några bilder som togs förra helgen eftersom jag inte har några roliga från den här. vart inte så många bilder men här är några som sagt iaf:












nu är de dags att klä om till promenadkläder.
tja!


en ickebakis söndag

bakis? nähädååå. hade en myskväll med carolin som sagt. vi svullade och myste. skönt faktiskt, jag erkänner att de ryckte i partynerven flera gånger men ibland måste man vara snäll mot sin kropp och hälsa! så idag har jag legat och dragit mig i sängen och njut av att solen lyser. plockat lite i hemmet och ska snart fortsätta med de. senare blir de långpromenad med bästa och sen ska jag köra lite träning hemma efter de när jag ändå har flåset uppe.


kommer nog tyvärr inte vara såhär mysigt vid strömmen idag när vi går där.


imorgon kör vi utbildning vecka 2. 15-22, seg tid men veckorna brukar gå snabbt när man slutar 22. kommer missa början av bb, inte okej! haha sa jag att jag var besatt?


i got a secret that i wanna show you

har haft en jättebra lördag. vaknar pigg och rastlös, käkar frukost och ger mig ut i solen och går i vrinnervi. var ute i nästan 2 timmar. jätteskönt! solen sken, fåglarna kvittrade och de var bara så härligt! fortsatte med städ och sånt trevligt. eftermiddagen avslutades med en dejt med min alleballe. vi käkade på fräcka och snackade skit. mysiigt!

nu är jag lite seg. har varit en konstig? vecka. jag vet inte. tankar hit och dit och överallt. yes jag tänker för mycket. de var ju de jag inte skulle göra? kör bara..

nä nu släpper vi de. om en stund ska jag träffa carolin, vi ska bara slappa och käka grönsaker, chips och dip! mums! får hoppas hon vilat klart snart.



en vit helg för en gångs skull. dom är alldeles för sällan. men vad ska man göra istället? jag vet inte och jag har ju alltid väldigt skoj när jag går ut och jag gillar roliga helger! men jag nöjer mig faktiskt med att umgås med underbara vänner utan alkohol. känns bra, för dom är bra. för nästa helg ska jag bli full igen!


fullisar förra helgen!

vet jag lever så fel så förlåt, för idag, för imorgon och för igår


party tonight

en nykter lördag? nähä de blev de inte. gör mig iordning nu och snart kommer carolin, johanna och emma hit sen drar vidare. får se vart man hamnar.

har iaf varit jätteduktig och storstädat och gjort iordning i mina garderober.

nu ska jag skynda mig och fortsätta sminka mig.

tja!

nu är sista kortet lagt

sista dagen på GN är nu gjord och på måndag börjar jag ett nytt kapitel. dock samma jobb men nytt uppdrag och nya människor.

efter jobbet hämtade mami mig, tacomys hos malin stod ju på schemat. de var mys och liea var busig som alltid! hon gillar att leka med mitt hår vilket moster gillar massor tills hon drar för hårt. meeen var gör de :) fick pussa hundarna lite också, gullena!

nu är jag hemma och har tagit hand om en monsterdisk, då menar jag verkligen monster. eftersom jag inte mått bra på hela veckan har jag skjutit upp det tills idag när jag inte orkade se den mera. så nu är den borta och de känns bra att vakna upp imorgon med ett diskat kök. bra där!

snart börjar bb och mitt i programmet kommer carolin och joinar mig. jag har laddat upp med chips och dip, muums!


oslo here i come

NU ÄR DE BOKAT! den 7 april drar jag till oslo och hälsar på världens bästa bella! ska bli så himla skoj. känns underbart att ha något jätteskoj att se fram emot. WOOHOOOO! :D


världens snyggaste bild!

<3

sista dagen imorgon

idag mår jag bättre, har varit på jobbet och halsen gör inte lika ont längre. är glad att jag stannade hemma igår eftersom de verkar hjälp mkt. var lugnt på jobbet, vår server låg nere i cirka 1 timma så karlskoga fick ta alla samtal medans vi satt och snacka skit :) imorgon är min sista dag på GN..... känns så himla tråkigt. Så på måndag börjar TNutbildningen med oss, B2, viasat och nya. nu blandas vi alla och blir en. hah. aah blir kanske bra. 5 veckors utbildning är de iaf.

imorgon är de fredag och jag slutar 14.15, då kommer mami och hämtar mig så blir de tacomys hemma hos malin och liea, tror markus jobbar. ska bli mysigt! helger gillar vi!





feberyra

nu har jag druckit hundra koppar te säkert, allt för att halsen ska må bra. SKA gå till jobbet imorgon. vill inte missa mer pengar.. ska snart ta en dusch och sen göra kväll, ska bara se bb och sen sova.

men anledningen till att jag skriver nu är för jag tänkte berätta om min natt, har inte sovit bra på några nätter pga min hals. inatt var likadant men jag tror jag hade feberyra eller något liknande.

vaknade iaf till och kollar på klockan de står 02.40 och jag får panik för i mitt huvud är de bara en halvtimma kvar tills jag ska gå till bussen (jag går 7.10 till bussen) vilket innebär att jag har försovit mig rejält och har världens panik.
springer upp och gör de jag brukar göra gå på toa, ta på mig kläder osv. jag sköljer ansiktet så jag ska bli pigg eftersom jag inte hinner duscha för att jag är så sen. när jag ska gå och äta frukost kollar jag till klockan för att se så att jag hinner äta lite och möjligtvis sminka mig. då är klockan cirka 2.50 och då slår de mig. klockan är ju bara 3 på natten?!? min buss går inte förän om flera timmar. ååååhhhh... allt i onödan, jag fattar inte hur jag kunde få de till att klockan nästan var 7?


haha ajja så kan de gå, hoppas jag inte gör om de, vill ju inte gå upp i onödan :)

dusch på den va!

berra & fimpen

idag är jag sjukling :( buhuu! hemma från jobbet, kände att min röst måste vila. de har varit alldeles för dålig den här veckan på jobbet och eftersom rösten är de behövs mest på mitt jobb så fick jag bli hemma och leva på te. en dag i tystnad med några telefonsamtal som undantag.

okej lördags vare ja! jag = kalasfull! haha kuuul! men jag hade skitskoj och de var FETT att dansa till berra & fimpen. asbra musik. visst har jag minnesluckor men trappan var asbra, lite för mkt folk, men sååå värt det när R&F var där!!!! någon som är sugen på att dansa till dom på valborg?! :) megafett och asbra!
vid 2 gick jag och carolin till VK och tog ut svängarna lite och träffade trevligt folk.

med alldeles för lite sömn och alldeles för mkt alkohol blev de en bakissöndag med illamående! woooh..

pics:



sääxäää






<3




R&F , BERRA & FIMPEN ; inga bra bilder MEN fett ändå!









nu ska jag snora vidare! TJA!



sunny day

vaknade till liv och låg och drog mig i sängen och då ringde alexandra som var redo för solning så 5 minuter senare stod hon utanför och väntade. så blev solning de första jag gjorde idag och så handlade vi groggvirke och snacks (snask).

nu ska jag chilla lite, måste diska och så också. sen är de dags att tagga till och göra sig redo för en asbra kväll! de kommer bli FETT!

 


jag ska bli någon annan, om du står ut bara en natt till, snälla sov nu

HELG! jag skriver de igen HELG. underbart. började helgen med ett besök på systemet och en runda på stan (lilla menyn på donken också) köpte nagelfil, roller som tar bort hår på kläder och örhängen, visar kanske bild sen. gick med alexandra, bengan och bella så hade bra sällis.

har precis sett varning för barn på trean, rätt skoj faktiskt! och nu sitter jag som besatt och lyssnar på oskar linnros senaste, vilja bli. braskit.

nu blir de snart big brother och sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen och somna till en film. en skön lugn fredag så man är extra laddad imorgon. är så trött så orkar ändå inte göra något idag.

puss.


good mood

när jag behöver muntra upp mig själv lite brukar jag alltid söka upp de här klippet, kommer alltid på mig själv med att börja le när jag ser det!
braskit.


 

 

bara imorgon kvar, 5 timmarspass, sen heeeelg! så himla underbart. sprit ska inhandlas inför lördagen då jag äntligen ska få dansa till rebecca & fionas underbara remixer! PEPP på den!

 


we just wanna make the world dance


It's not about the money, money, money
We don't need your money, money, money
We just wanna make the world dance
Forget about the price tag

 


slutkörd

helvete vad hårt jag körde! jag är så bra! är fortfarande lite skakis för jag tog i så mycket på alla moment! yees! måste laga lite mat nu så jag får tillbaka någon energi, måste ju orka ner i tvättstugan 2 gånger till!


i just came to say hello

skrämde livet ur min lilla papi idag tror jag :) stog och väntade på bussen och de var rusningstrafik som vanligt vid 4. och de är alltid kö vid busshållplatsen då de är precis vid en rondell. Så såg jag världens bästa pappa åka förbi och stanna i kön, tänkte snabbt ringa men tänkte att då hinner de blir försent (plus att han pratade i telefonen) så jag gick fram till bilen och hoppade in, haha stackars pappa blev helt chockad att någon öppnade dörren. så dum jag är, men varje tillfälle man får att träffa pappa är bara att ta :P och så fick jag ju skjuss hem också! snällast är han!

så de kändes bra att få en kort stund med honom. nu har jag lagt i tvätt i tvättmaskinerna och ätit en macka så nu ska jag byta om och göra mig redo för spinning, taggad är jag! igår låg jag på latsidan. inte okej. så ska spinna extra fort idag så jag får träningsvärk!

RSS 2.0