nu tycker jag du är lite vrång

HAHA JAG ÄLSKAR HÅKAN!



nä nu en sväng till ica och handla ndvändiga saker plus lite chips till fredagsmyset, ser så fram emot en skönt kväll och bara vara hemma, ingen stress och inget liv :) mys helt enkelt! dock ingen bumbi som kommer hem idag :( förhoppningsvis imorgon, saknar honom!

himlen runt hörnet


mys med valparna, de här är Frazze :)

mysig dag hos mamma igår vi åt taco och rensade kantareller (som jag fick med mig några hem :)) sedan åte vi ut till gryt där elisabeth bor och myste med 3 valpar som är där så himla söta och så himla goa man blev ju inte lite sugen på en hund :P men de är inte dags för mig än på 100 år att skaffa med tanke på att jag vill bli lite lite mer vuxen först och kanske hinna slå mig till ro så att säga :P och som sagt de är inte än på ett tag :D

efter de åkte jag hem såg utslagningen på SYTYCD som har final nästa vecka! :) wohoo! sen däckade jag skönt i sängen.
blev väckt 3 inatt av ett litet fyllo som tydligen kände för att prata med mig eftersom vi inte pratat ordentlig någon gång tyckte han, hahah aa undra om han kommer ihåg det idag.. :P




sitter och lyssnar på lite svenska klassiker och har precis klickat hem 3½ bikini på rea :D skoj!

nää man kanske skulle laga mat idag? dags att komma igång?

jag skrattar idag

hej dagboken ;) denna vecka blir de vardagslyx med lediga dagar onsdag och trosdag :) skönt! så imorgon blir de tripp till viken och träffa mamiiii :)

sitter här och räkanr lite och planerar för farmtiden, man får väl se vad som blir måste ju kolla upp läget ordentligt innan man bestämmer sig men jag tycker de är skoj och kolla upp massa och drömma mig bort långt långt bort :) HOHO. I'm a dreamer oh yes I am.


jag och bejbi hos mig i fredags då augustifesten var :)

SOM för den delen var rolig :)

  • förfest hos mig i fredags
  • massa dans på otten
  • charm
  • tequilashot med e och m
  • ajaj på knät efter att halkat på otten mitt bland alla :P 
  • vänta på taxi i spöregn i 500 år
  • bakiskalas lördagen
  • födelsedags förfest hos mia, klunkaklunka
  • kortiskonsert, alltid lika skoj men fan va hot de var! 
  • inflyttningsfest hos malin med massa GNfolk, haha är vi inte liiiite speciella ändå :P ojoj
  • tusen stopp på vägen ner till krogen
  • polisstopp pga dricka :P
  • hårt hand i hand
  • jägershots hos han som jag glömmer namnet på jämt
  • samling vid deli där de var hångel för vissa på GN ;P
  • äntligen nere på hugo där de var miljonlång kö, men trängde mig in hos oskar som nästan var framme
  • dans till halvbra musik
  • roliga människor
  • parkhäng till typ 4 typ
  • prata telefon i någons mobil med någons bror som hade skickat halvnakna bilder till en brud han inte var intresserad av, han visste inte vad han skulle göra
  • eftersnack hemma med h, b och d, c sov typ 
ja de var väl en del av helgen :P är helnöjd faktiskt, jag gillar fest helt enkelt :D

i gotta feeling

godmorgon! uppe med tuppen för att tvätta. bläää de är tråkigt men måste ju tyvärr göras så man har lite rena kläder. ska sätta mig vid tvn och mysa med frukost nu. sen är de dags att göra sig iordning lite för att dra en sväng på stan och systemet. :) japp jag invigde de i fredags :D :D :D skoj!

sen vid halv 2 blir de lite jobb till 8. har varit massa kö hela veckan hoppas på en något lugnare idag såhär slutet mot veckan.



ser fram emot helgen också augustifesten med massa fest hoppas jag ;D

puss.

sweet dreams





seriösa
vin hemma hos sandra som visst blev en spontanutgång till otten där jag hade roligast på dansgolvet svettig och härlig med roliga människor  ;)

nu är jag utbildad för att ta fakturasamtal också efter en tvådagars utbildning, känns sådär men man vänjer sig känns som om alla som ringer till faktura är så himlahimla arga :/ :P men men de reder sig. har jag sagt att jag skrattar väldigt mycket på jobbet eller? :D

sista jobbet imorgon innan helg 9.30-18.15 SEN ÄRE FEST! och GRATTIS till mig som blir hela 20 år då ;) wohoo systemet! ingen tonåring längre känns lite tråkigt att inte vara de längre men jag lär nog inte känna så mkt skilland imorgon ;) vi får se!

Full helg:
  • födelsedagsfest imorgon med förfest hos anders och kalle som också fyller år,
  • viken imorgon <3 till mina älskade fina vänner som har hittat på något :) 
  • lördagkväll kräftskiva i vika eller mysig middag med han med stort H (har inte bestämt mig än har beslutsångest),
  • söndag heldag hos mamma med kalas med släkt ska bli gott med SMÖRGÅSTÅRTA!
  • Och på söndagkvällen ska jag bara njuta av sängen och krama bumbi helt blå tills han åker igen <3 
fullt ös barre!

nu ska jag och min dova huvudvärk lägga oss i sängen och mysa..

hit the floor, lets get it on

vet ni vad jag gjorde igår? tränade core för första gången :P de kändes lite överallt fy faaan, var helt svag i kroppen efteråt och idag säger vi ja tack till träningsvärk, men jag anar att de kommer vara värre imorgon för de brukar ju bli så :P men då vet man att man gjort bra ifrån sig :)

tyckte iaf de var skoj men jobbigt som sagt! efter de så blev de taconight med sandra, mums!, och myskväll för hela slanten :) sen somnade jag gott i min säng och nu är de torsdag och strax hämtar mamma mig och vi ska till malin :) ett tag sen jag var där nu..

ha en härlig dag i solen!

I believe I can fly

slut i huvudet trots en rätt så lugn kväll på jobbet. som ni kanske vet så svarar ju jag i telefonen för glocalnet och svarar på frågor, säljer och lägger avslut på abonnemang. men eftersom de till och från kan vara rätt dött i telefonen och man sitter typ 7 st lediga i sina telefoner så blir de så att vi får göra annat till andra uppdrag också tyvärr.. sitta och ringa lite och fråga hur nöjda de är med ett annat företag tex, segt! men när de är dött så kan de bli rätt segt faktiskt så skönt att ha något att göra ibland :)


ikväll blir de SYTYCD iaf men just nu funderar jag på om jag ska äta en macka eller inte? stoort problem verkligen verkligen...

puss.

myshelg

i helgen har jag ätit vildsvin, de ni! smaka inge speciellt men de var gott :P jag har också kommit sist i minigolf men inte är deppig för de hade rolig under turen :)

igår såg jag och holger på bio, sommaren med göran, man kan ju inte annat än gilla dom där 2, den var bra 3/5 troor jag kanske 4 :P inte bättre än hangover men ändå rolig, så se den tycker jag.

blev en riktig myshelg <3 inte helt vit dock några glas vin till vildsvinet blev de :P men inget party, skönt och bara ha mys ibland också :)

denna vecka är de 13.30-20.00 som gäller utom torsdag å är jag ledigleediiig :) skönt! helt okej tider de dör ju i telefonen efter 6 typ :P men man ska inte säga för mycket ibland är de drag också.



nu ska jag krypa ner i sängen och somna till tvn :)

godnatt på er.

RSS 2.0