siggebus

nu har nyss söta sigge åkt hem! var hundvakt åt honom typ halv 11 till 1 :) mys! han är så söt men han är så gammal så han hör typ inget och ser dåligt :( men han är mysig ändå!


plutt i soffan <3

nu ska jag sminka mig lite sen kommer M och hämtar mig :) ska tillbringa min dag/kväll där. blir mys de med.
puss.

svull

  


 

vilket svullo man kan va! men de är fredagkväll och jag är själv så jag tyckte jag var värd de :)

nu ska jag till min sköna (tomma) säng och sussa skönt!
pussgodnatt.

friday

fredag idag juuu. helg! vilket alltid brukar innebära att bästa H kommer hem, men icke denna vecka.. näpp mellan söndag och onsdag blir de förmodligen tisdag som de ser ut nu.. men jag står ut!

igår och idag har jag varit på lite möten. de igår var bara förvirrande och de idag var lite mer klart så vi kör väl på de då.. skönt ändå att jag har haft något att gå upp till 2 mornar irad..

annars har de nog inte hänt så mkt faktiskt, tror jag inte? vet inte varför men även fast jag inte har haft mkt alls att göra har de ändå gått rätt fort tills idag, skönt, för på något sätt känner jag mig gladare idag. men de är väl för att de är fredag kanske. en glad fredagskänsla liksom. lite mer rörelse ute på kvällen och sådär. :)

dagens stor fundering. MAT? hmm...


skulle kolla knuten på mitt huvud. hoho

ha en mysig fredagskväll!
puss.

löradagsfest

lördagen i bilder, förfest hos mia och sen palace :) bra kväll men slutade lite snurrigt och sådär för mig..


hemma.


holger skulle ta en bild gick inte så bra :P


jag och bäll precis innan vi skulle gå :)


B och L ;)


cääccc :D


jennica och karin vare va? :)


carolin, lina och kudden :)


vi snurrade flaskan :)


lina fick ha bollar under läppen :P


carolin klunkade!


sen blev de några egobilder med c som vanligt :P


e och c


seriösa


och igen lägger inte ut alla på oss för de var så många hah ;D


me me me ;D


sötis carolin :)


glada cicci och bäll :)


sampan och jag :)


fina lina :)


sista bilden, mörk, men fin ändå på carolin och lina precis innan vi gick till palace :)

så, de var bilderna de ;) nu ska jag hoppa in i duschen, blev inte pappa för han fick åka hem idag weeej :D
puss.

dunkadunka

fredag :) wohoo! och holger kommer vid 4, först skulle han komma sent men poff så blev de 4 :) <3 så ikväll blir de mys med mat tillsammans hoho :)

hittade min gamla mp3 i låda idag så lyssnar på den, gammal bussmusik man lyssnade på när man åkte till skolan och sådär skoj, lite minnen :)

just nu väntar jag på att ingrid ska ringa mig, ska nämligen följa med och hälsa på pappa, operationen gick bra och sådär men idag när han skulle på toan fick han en blödning så dom fick göra något med honom vet inte vad men iaf så ligger han på uppvaket igen, så nu känner jag verkligen att jag vill träffa honom idag! hoppas han får åka till sin avdelning snart så vi får åka dit. lilla pappa <3


känner mig ändå lite fredagsglad sådär :)

nu kom en dunkadunka låt och jag höjer volymen! nanananana!
hörs!
puss.

pappa

idag går alla mina tankar till min pappa, som opereras idag :( bort med påsen som han haft sen han akut åkte in på sjukhuset sist och fick operera dit den och sådär. även fast de inte är något allvarligt känns de lite tungt att pappa ska sövas ner och bli "grävd" i.. han lades in igår och idag någongång blir operationen. så idag tänker jag på honom och på lördag ska jag hälsa på pappsen <3


<3

nu väntar jag på att mamma ska komma så vi kan åka till malin, ska bara sätta på lite mascara sen är jag klar :)

puss.

kämpigt


jag<3dammsugaren ;)

puh! duktig har jag varit!
blev dock ingen skurning får ta de imorgon eller fredag istället. tog ju så lång tid med alla papper och sånt plus att jag flyttade byrån i sovrummet och sådär så runt 5-6 så kände jag att nä nu orkar jag inte mera..

har ätit min pajbit nu också mums :) fast de var så liten bit så blev inte riktigt mätt så blir kanske lite yougurt till kvällsmat också.. är egentligen godissugen men nej! plus att jag inte orkar gå till ica ;)

imorgon tror jag faktiskt jag ska ge mig ut på en promenix, men de får bli på efermiddagen isf för mamma kommer en sväng till stan och då ska vi till syster och dricka kaffe/lättdryck ;P mys!

nu tror jag de blir ett the city avsnitt för mig :)
pusspåer.

ett två tre

idag ska jag lägga all min energi på..... städa! japp, ska ta mig i kragen och damma, dammsuga, skura osv osv. så de skiner sen ;) jaja vi får väl se hur de går med skinandet men jag ska göra ett försök.

igår var jag duktig och drack faktiskt te till frukost som jag tänkt, men idag unnade jag mig oboy, varannan sådär, får se vad de blir imorgon. MEN jag var lat igår åt ingen mat :( blev vaniljyougurt med skivad banan och 2 ägg... inte bra. så idag ska jag försöka leta efter något i frysen och äta, tror jag har en bit paj kvar?

nä, tror jag ska rensa lite bland papper nu först faktiskt.

puss.

dags för en ändring kanske

vad är detta? tidigt idag började de regna, och då blev man ju lite småderimerad sakta med säkert började de smyga in lite snö och regnet och nu helt plötsligt har snön tagit över och regnet ligger i underläge? hellre regn än snö säger jag nu, orkar inte med mera snö!


utanför mitt fönster...

tur att jag var och handlade när de inte var så mkt snö iaf då hade jag varit så irriterad bara :P inhandlades iaf välbehövliga saker som toapapper, oboy, mjölk och en liten onödig sak nämligen choklad, men men jag unnar mig de idag! kändes som rena råånet när jag handlade..

varför är oboy så jävla dyrt för? de finns ju billigare alternativ som ica chokladdryck och sådär men jag tycker inte alls de är lika gott så därför handla jag ju oboy iaf. och jag dricker de varje morgon och jag tar alldeles för många skedar, och när H är hemma dricker ju han också de och han är inte heller nådig med skedarna. så en oboypåse tar ju slut rätt snabb i vårat hem.

men iaf vad jag vill komma fram till är att jag måste nog börja varva oboy med något och eftersom jag absolut inte gillar kaffe och inte vill lära mig dricka de så får de nog bli te faktiskt. har nån gammal sort här hemma som jag kan dricka men jag ska nog inhandla lite olika sorter för att varva och hitta någon riktigt god smak...

ett projekt att jobba på få bort oboyvanan? hmm får se hur de går..

kanske låter som ett konstigt bekymmer, men när man inte bor hemma längre märker man ju att de kanske behövs lite förändringar ibland.

ha en trevlig måndagskväll!
puss.

nytt

jobbjobbjobb är de väl mest i min hjärna just nu.. kan de inte vända snart? har två jag ska söka nu, två är ju bättre än noll iaf.

igår var en bra dag iaf, fina saker och kinamat :) har bara ätit gott i helgen, taco, pepparbiff och potatisgratäng och så kina då :) åååh, men idag blir de väl något som ligger i frysen, men de duger ju de med.


med stängd hylla/låda.


öppen hylla/låda.

nästa mål är väl en 160 säng och så en sängstomme eller vad de heter :) men de kommer nog ta ett bra tag, prioriterar andra saker.

puss.

RSS 2.0