augsutifesten

några bilder från förra helgen











glada vänner på augustifesten, me like <3

dålig uppdatering!

jag vet vad ni tänker! shit hon är dålig på att uppdatera... och de har jag varit också, men de är bara för att datorn står på en byrå och stolen är rätt låg så man sitter som en påse skit här. men förhoppningsvis har vi ett skrivbord snart. men ska ändå försöka bättra mig på blogg fronten.

just nu är jag sjuk lr det har varit värre är på bättringsvägen, så i helgen har jag bara tyckt synd om mig själv och tagit de lugnt. såg på Pearl Harbor igår och den är ju så himla bra! så fin, så sorgligt, så bra..

idag blev de en lugn söndag, hade tänkt åka till viken för att kolla på cup bia men orkade inte kroppen orkade inte, blev heller ingen tur till Simon och sjukhuset men förhoppningsvis imorgon med älskade Sampan :) så idag har jag slappat, busat med holger och käkat kebab, blir nog mys med film snart :) made of honor tror jag vi ska se.

så nu har jag gjort lite uppdatering och mer kommer de :D

PUSS <3

home again

okej de har varit dålig uppdatering här men nu är jag i sverige igen i regnet och man är blek igen! blää..

men:

- resan hem gick bra, trots förseningar och stress..

- nu har vi internet här, men dock står datorn på en hög byrå så inte så bekvämt, men vi får nog snart skrivbord.

- jag har varit på ams och ska snart tillbaks igen.

- handlat välkommen hem kläder till mig själv ;)

- jag har städat fint.

- jag har inte kunnat tvätta pga trasiga tvättmaskiner....

- jag har hälsat på min mami och djuren <3

- kylskåpet är någolunda påfyllt.

- rix fm var helt okej

- jag längtar tills jag får träffa mina bästa vänner igen <3

nu ska jag pussa min pojkvän <3

hejs!


resa hem

okej nu är klockan 3 och 9 går flyget.. de kommer bli en lång resa nästan 24 timmar dörr till dörr, huh!

jag säger

hejdå dominikanska, hej sverige

med blandade känslor.

ses i sverige ;)

ångest

okej imorgon ska vi börja välrdens längsta resa hem till sverige igen, visst de ska väl bli skönt att komma hem men jag vill inte åka hem än! jag känner mig inte redo för fan vad jag trivs här borta! önskar jag kunde ta hit mina vänner och min familj hit också... fasen alltså..

:(

födelsedagsbarnet

idag är de inte vilken dag som helst utan min födelsedag! japp, nu är jag 19 år och jag måste säga att de känns absolut inge speciellt :P ingen speciell ålder ju, jag längtar bara tills nästa år då jag blir 20, då äre något speciellt! då får man ju börja gå på systemet själv ;) braskönt! så nu äre bara och räkna ner dagarna tills dess..

men idag blir jag 19 men jag är glad för de :) inte varje dag ju..

idag har jag solat och badat och haft de så jävla skönt i solen :) bara njutit av värmen. blev lite vattenkrig en stund också :P plus rakning av bumbis år.. 

ikväll blir de restaurang, mysigt!

hoppas ni har en bra dag den 14 augusti :)

PUSS

ocean world

idag har varit en rolig dag, vi har varit på ocean world i Puerto Plata som ligger ca en halvtimma härifrån. de fanns massa skoj att kolla på där vi kollade på sjölejon, delfiner, hajar, stingrockor, mellanstora och småfiskar, fåglar, tigrar och sånt :)
nästan alla djuren hade egna shower och vi kollade på sjölejona, delfinerna, fåglarna och hajarnas show :) sjölejona var lätt bäst så jävla charmiga och söta djur ville pussa på dom! så himla fina. hajarna var rätt så små och inte farliga för de var några som fick mata dom och simma med dom :P

delfinshowen var också lite skoj, dom är ju så duktiga!

de fanns även ett ställe där man kunde snorkla och de gjorde vi och de var jättefina fiskar, ett stim fiskar såg ut som jättestora pirajor så dom var lite läskiga och gammelgäddan också men annars vare lugnt fanns bla en blåsfisk också men de blåste aldrig upp sig inför oss.

jag tog kort på de mesta tills den där jäva kameran dog.. men tommy tog också kort så :P

efteråt blev de glass på marinan lr restaurangen där, sen var de meningen att vi skulle åka gocart men de var inte riktigt rätt för bilarna var fel och de gick typ i 20 km/h så vi kollade i några minuter på dom som körde och de såg så tråkigt ut så vi åkte hem till vovvarna ist :P

men jag måste säga att jag haft jättetrevligt idag, fast de typ varit så jävla varmt! bara man satt still så svettades man typ, huh!

snart ska vi kika om de går någon bra film på tv.

på torsdag fyller jag år :) hoho!

hejhej

nu är vi hemma i sosoua igen :) helgen har varit jättebra nere i romana hos lisa, en uppdatering om hela helgen kommer senare när jag orkar skriva ner de, för just nu är jag så hungrig så ska nog äta lite nu.

men jag säger bara segling i kraibiska havet ;)

Dagens


Dagens låt: Ida Corr vs. Fredde le Grand - Let me think about it
Dagens plus: Hittade mina hörlurar till mobilen :)
Dagens minus: Duscha klockan halv 12 på kvällen
Dagens film: Spiderwick
Dagens mums: Popcorn och coca cola
Dagens vill ha: Plus i betapet

resa på resan

idag betämdes det att imorgon klockan 8.20 åker vi ner till Lisa, holgers syster. de är 5 timmars bussresa till huvudstaden sedan 2 timmars bilresa till deras hem. huh! men men de går :P

igår var vi på stranden några timmar och glassade, för att komma till stranden gick man förbi sånna här småbutiker för turister lr vare är och så jävla jobbiga dom va! ååååhhh... fick panik på dom men vi lyckdes i allafall få 1 armband, 1 fotlänk, 1 kapsylöppnare man kan ha på kylskåpet och 1 nyckelring gratis ;) och de vi köpte var 2 småtavlor med bobban på, holger gillar ju honom ni vet. får som om dom kommer upp på väggen, njaaa :S:P iaf när vi lyckats komma ifrån dom galningarna var de 2 killar som bråka om vem som skulle visa oss till solstolarna men vi löste det och vår kille blev glad :P


hemma så blev de mat sen bestämde sig jag och holger för att gå upp på taket. de var mörkt ute så vi la ut en filt, två kuddar och tände ljus sen så delade vi på en flaska vin och kollade på stjärnorna och molnen som rullade förbi, de var hur mysigt och trevligt som helst! 33

idag blir de lugnt måste ju samla sig för att gå upp tidigt imrogon :P huh!

pusspuss


solsken

godmorgon på er hoppas ni har lika mycket sol som jag har :) vi ska snart åka ner till sosua strand och bada och kolla på sakerna dom har nere på stranden, ska bli skönt och skoj :)

gårdagen gick bra, första stoppet blev bilaffären där dom kollade vad bilen var värd osv eftersom dom förmodligen ska flytta snart så måste dom ju sälja bilen. där fanns massvis med hundar, jag livar de var massa små bebisvalpar, några lite äldre sen var de mamman och massa vuxna hundar och alla var så himla söta! sprang och tittade på dom och klappade bebisarna medans dom höll på och pratade med maffiaboss, som han såg ut att va..

sen var de dags att äta meningen var ju att vi skulle äta på italiensk restaurang men när vi kom dit var det stängt så vi tog en favorit i repris på fridays och jag åt så jävla god mat! dögod pasta med dögod kyckling och vilöksbröd till :D mumsmumsmums!

vi stannade på något ställe och kollade i lite affärer, dom var rätt tråkiga :P efter de åkte vi till någon stormarknad som var bra mkt större än ica maxi typ :P så där gick vi en stund och vandrade omkring sen åkte vi hem :) sov mesta delen hem de var skönt.

hemma blev de dopp i poolen och sitta vid datorn kväll, rätt skönt faktiskt.

men nu hoppas jag att vi åker och badar snart för jag är varm.

puss och kram

åka bil

nu ska vi åka brumbrum bil enda till Santiago. 3 timmar dit 3 timmar hem. men de blir trevligt :)

ha en bra dag!

hejs

blää

nu ska jag berätta hur jag vaknade idag, holger släppte ut hundarna och jag tror jag la min hand under täcket då jag känner något, jag tar tag i de och tänker antingen är de skräp eller så är det ett djur jag blundar och kastar iväg de och vet ni vad det var? de var en spindel! den var visserligen död men så jävla äckligt.. den hade väl dött under mitt ben eller något typ blivit kvävd. men ändå blir en extra koll under täcket ikväll..

BTW PICKNICK INSTÄLLD.

mys

visst är ted gärdestad bra, men nu har skivan spelats 3 gånger och jag tycker att vi kan väl ha lite variation! fast iofs hellre teddan 3 gånger än 1 gång med opera skivan..

idag har de varit hot ute, så blev stek i solen och chill i poolen, så himla skönt de är! bara kunna vakna på morgonen äta lite frukost ta på sig bikinin och lägga sig vid poolen och bara njuta, mums säger jag bara.

i övrigt har vi inte gjort så mycket, åkte och handlade lite kakor och gott förut för vi ska ha picknick på taket sen :D mysigt!

tråkig lördag

idag började allt som vanligt, vi vaknade, åt frukost, kikade på en film, badade osv. har varit lite halvdåligt väder idag och nu åskar det. men iaf när jag och holger satt och körde en betapet match så ringde det på dörren och efter ett tag så kommer tommy in till oss och säger att han måste skjussa Eskiel till sjukhuset för hans dotter som låg på sjukhuset har dött.. hon blev bara 9 månader :( så hemskt!

holger följde med tommy för varken jag eller uffe ville. dom skulle skjussa mormorn och någon mer också och jag hade inte klarat av och se ledsna människor och suttit i samma bil som dom :/ nu har t och h varit borta i nästan 3 timmar vet inte vad dom styr med hoppas dom kommer hem snart iaf, vi måste ju få mat i oss klockan är ju 7 snart.

men men dom kommer när dom kommer, en sorlig eftermiddag här i dominikanska blev det iaf. 

vila i frid lilla flicka.



just de

jag glömde skriva en sak förut! bredbandet ligger nu på posten och väntar på att jag ska komma hem :) wiii! så de blir att gå på ica så fort som möjligt för att hämta ut de :)

en annan sak jag vill ha pannkakorna nu! jag håller på att svälta... klockan är ju 7 hoho.


mm glass!

hejhej

okej nu har jag varit lite dålig på att skriva dom senaste dagarna, har inte känt att jag har så mkt att skriva om, idag vaknade vi av åskan och regnet som höll på att bråkade ut, de har hållt på mer lr mindre hela dagen så idag har de blivit mkt tv tittande, men de går ju filmer här hela tiden så rätt lugnt ändå.

såg förut att de ska gå en film på söndag klockan 7, tror jag de va, med 4 kändisar jag gillar. de är serena från gossip girl, betty från ugly betty, rory från gilmore girls och tjejen som är huvudrollen i mellan himmel och jord, kommer inte på vad hon heter. alla i samma film, de måste jag bara se! så hoppa de är något bra..

annars dom senaste dagarna har de varit chill i poolen, kortspel, några rundor i affären, glass på restaurang, mys vid tvn och ute, takbesök för att förbereda mig för hoppet! de är högt...

på måndag ska vi till santiago och äta på en italiensk restaurang :) då ska även tommy och uffe göra något med bilen och kolla om de finns wii att köpa där. uffe fastnade för de när dom var i Sverige :P

ikväll blir de nog rätt lugnt ska käka pannkakor till mat :) mumsigt


RSS 2.0