titta på mig när jag dansar

Då var man tillbaka på jobbet igen efter en helt jävla underbar semester. Jag är verkligen så himla nöjd. Har hunnit med nästan allt jag vill göra och bara haft de så himla bra. Spenderat alldeles för mycket pengar på det jag velat för i år så fick jag det, för de var jag så himla mycket värd! Den gick fort men jag hade himla kul!

Men nu är de back to reality med jobb och träning. Kommer självklart göra massa skoj fortfarande men nu ska jag jobba hårt och tjäna massa pengar som ska gå till thai och ska även komma in i min gamla träning igen. Började ju sådär med tanke på att halva min hals är uppsvullen och gör jätteont (mami klämde på halsen idag och tyckte inte de verkade bra alls) så blev ingen afro som var tanken först, men en promenad runt stömmen och sen löpte jag den långa vägen från Anne hem till mig. Bättre än inget! Så nu är jag trött tjej och ska väl snart krypa ner.

Börjar med en slapp vecka för jag är ledig imorgon. Himla skönt! Tjänar ju massa extra pengar den här veckan då jag förlängt alla pass så tycker de är helt okej att jag är ledig imorgon!

Och nu är räkningarna betalda och storhanligen är gjord, så nu är de endast nöje och sparande kvar!


Ta hand om er finisar!

godnatt.

vart jag mig i världen vänder


jag och min skrutt på promenad.


mina tankar är hos Norge och alla berörda. tycker de är hemskt de som hänt. det första jag gjorde igår när jag hörde det var att smsa fina bella som befinner sig där! men hon var långt ifrån de som hände som tur var! usch de är så himla hemskt! så många som mist livet pga detta..


för att prata om något kul är det djungelklubben ikväll. ska såklart bli jätteskoj med mina fina tjejer! och de är även kajkalas ikväll. hoppas ni slipper regnet finisar :)



en dag att minnas

inatt var de åska om någon missade? nää för om ni gjorde det så lär ni sett alla 1000 uppdateringar om det på FB, såklart! jag har iaf sovit lite halvdåligt på grund av den. man vaknar ju lätt när de mullrar massor, men åska är mys tycker jag. låg och i sängen och såg på film och hörde åskan därute :)

idag har jag varit med mamma, malin och lieabus och käka glass i söderköping. mysigt! fick busa lite med min skruttunge som inte alls var glad när jag och mormor skulle åka i andra bilen hem, tror någon var lite trött :) min lilla sötgöta! ♥

igår vad jag bakis, eller? OM jag var! men hade en sjukt rolig kväll med bra tjejer i onsdags på hugo och igår var de självklart maggio. riktigt kul och se henne live, hon var över förväntan då jag hört att hon är mindre bra live. men jag är nöjd :) kvällsmat blev lite max också, icke dumt!


nu blir de snart lite middag och mys hos grannen!



VIS 2011

TITTA INTE!


s s s sluta härmas

har haft en grym helg i västervik, uppdatering och bilder kommer. titta inte!!! haha! efter cirka högst 3 timmars sömn är de nu dags för 60 årskalas, ska bli trevligt ändå! blir att sova massamycket sen!

 

tycker jag lyckas rätt bra med att se pigg ut ändå, eller vad säger ni!?


vi ska på visfestivalen

NÄSTA - VÄSTERVIK, VISFESTIVALEN

helgen kommer bli grym!

hörs på söndag!


jag och min bästa på vis förra året!

vi är förlorare jag och du

regnet bara öset ner.. jag hade velat gå och se petter, stejjsi lockade med ett glas vin men jag orkade inte! så vi är inte vänner längre nu.. :) tar igen de på maggio!

när de är sånt här väder gillar jag och mysa ner mig och se på film så de är precis vad jag ska göra nu. film och popcorn sen ska jag sussa sött tills de är dags att ge sig ut på resande fot igen. nästa vecka ska jag sova hemma mera mina fina lägenhet jag lovar!

som jag skrev tidigare är jag sjukt taggad och tror att de kommer bli en asbra helg! sen när de blir söndag blir det att åka hem tidigt till norrköping för att fira mosters 60 års dag. känns jobbigt, jag vet inte vad jag kommer känna eller hur jag kommer bete mig när jag träffar henne.. känns bara väldigt jobbigt..


familjeresa

som sagt så är jag hemma efter att varit i bergkvara hela veckan. det har varit så himla mysig. hälsat på Birger som är min farmors bror, har bor i pappas barndomshem och jag har inte varit där sen 92 så var väldigt roligt att se allt igen och träffa honom. kände inte igen så mycket men de är ju inte så konstigt eftersom jag bara var 3 år sist. vi kollade på massa gamla kort från då och även från när mamma och pappa var tillsammans..

farmor har bjudit på god mat när vi varit hos birger eftersom hon bor där när hon är i bergkvara och vi har haft sån himla tur med vädret! vi har kunnat sola och bada vid stugan som vi bodde i. vi hade cirka 50 meter till bryggan så man kan ju säga att vi hade de väldigt bra. så på kvällarna satt vi på verandan och myste och kollade ut mot vattnet. måste säga att jag uppskattade tisdagskvällen mest då jag och pappa satt själva på veranden och pratade om livet som varit. du har varit med om mycket du min kära pappa och inget är ditt fel, du är alltid bäst! ♥


världens bästa pappa!

idag när de var dags att åka hem kom regnet så de gjorde mig absolut ingenting. sov nästan hela vägen hem och nu är de bara att packa om väskan och göra sig redo för västervik imorgon, jag är grymt taggad!
de kommer bli en awesome helg jag vet de :D


min lilla farmor och jag



jag bodde i lilla friggeboden, riktigt mysigt!



tog plats i solen direkt!

fina vovvisarna var självklart också med





blåa stugan som vi bodde i, nära till vattnet :)










avslutar med en bild på när vi spelade fia med knuff, vem tror ni vann? jaaag såklart :)


bergkvara

 

hemma efter en jättebra vecka med pappa och company i bergkvara. ♥

hur grym?!

 

hon är så sjukt jävla bra och så sjukt snygg!

här är en kort dokumentär också som jag verkligen gillade.


kanonen

så himla bra dag på liseberg igår!! åkte massa skoj och vi hade perfekt karusellväder fram tills spöregnat men då var de dags att åka hem. och nej jag vågade inte åka atmosphere, velade i 10 år men nae de skulle varit och plåga mig själv allt för mycket. men gud så kul jag hade ändå :D


nervös och förväntansfulla tjejer påväg.


chaufförerna

lisa och johanna på g till första karusellen.





tack tjejer för en asbra dag! ♥


nu är de snart dags för kalas för min lillasyster som blir hela 15 år idag! jaahadå men för mig är hon 7! tiden går så fort!

liseberg

nu är de bara en kvart kvar tills anne slutar jobbet. jag är så himla hungrig!! ska göra maten turbosnabbt och trycka i mig massor. :) och vet ni imorgon drar jag till liseberg!!!! YES!! ska bli så himla skoj och jag hoppas verkligen jag vågar mig på den senaste karusellen, den är 149 meter hög! vet ju hur jag känt när jag åkt fritt fall på grönan. haha vi får se om jag får panik i kön imorgon.


det ska i alla fall bli hur kul som helst! så klockan 8 imorgon kommer bilen till stan och så drar vi mot Göteborg.


lycka till! nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn


bellas snygga tattoooo!









någon som är lite full kanske?















sötnos!

fullis!





bakisbella!

bakiskäk!

bella ville prova att locka mitt hår och självklart fick hon de. men måste säga att de var sjukt ovant!!



torbjörn hittade fransmannen!



happy meal!

sööötgötaaa!







druuuuuuuugsss!

jag fick lutande tornet i pisa.




HAHAHAH!! en av toabilderna som vi absolut inte kommer ihåg! vilken fylla! skyller på melonasshotsen!

Fredag: Lagom och asbra fylla!
Lördag: Alldeles för full men asbra ändå!




avslutar med en bild på mina fina arm. Varför slutar alltid mina osloresor med att någon skriver på min arm? förra gången fick jag ett nummer och denna gång blev det ett namn. tack!


jag har i alla fall haft en asbra helg!!!!



semester

Idag har min semester börjat officiellt och fick precis erbjudnade om att dra till Bergkvara på måndag! åååh vad det skulle vara mysigt! Bo i en stuga några dagar vid vattnet och bara ha det så himla bra :) komma bort från storstaden och bara ha det så himla mysigt! Har inte varit i Bergkvara sen jag var jätteliten så skulle vara underbart :)

LÄTT!!!

nu ska jag strax inhandla massa gott till ikväll då jag har mitt premiärbesök i ännies nya lägenhet, blir asbra! fialotta är så stor och har flyttat hemifrååååån vaaaaa :)


PUSS.

oslo med mange

hej och godnatt mina fina vänner! jag är hemkommen från oslo och helt slut. har haft en verkligen grym helg med min fina världens bästa bella!!!

oslo levererar alltid, har jag sagt att jag vill bo där ibland?



RSS 2.0