Första dagen

Hej mina vänner! 
Nu är jag äntligen här, i Sydney. Har varit här i ca ett dygn nu. Klockan är halv 8 på morgonen och jag har varit vaken en stund, inte lätt att ställa om sig med tio timmars skillnad. 
 
Resan hit gick hur bra som helst, var sjut jobbigt med alla hejdå sista veckan med massa tårar! Men på arlanda fick jag träffa mina reskompisar som jag haft kontakt med på facebook, hur bra som helst! Så resan blev roligare med dom. På sista flyget som tog 14 timmar började jag bli sjukt uttråkad dock och trött på att resa. Men tillslut var vi framme och Sandra och Andy stod då och väntade på mig :) 
 
Lagom till resdagen vaknade jag med sjuk halsont och det slutade med en genomförkyld Emma på resan, är fortfarande jättesnorig med käkar massa tabletter i hopp om att de snart är över! 
 
Igår var jag en zombie, jag somnade hela tiden och kroppen sa ifrån om allt i princip. Men jag orkade följa med Sandra och Andy till costcas eller vad de hette och storhandla iaf. Sen sov jag igen och på kvällen gick jag och Sandra ut och käkade, himla mysigt! Jag var tråkigt sällskap kände jag men de får man kanske vara när man varit och rest i över ett dygn?! 
 
Mitt första djur är sett i alla fall, fladdermöss i parken. Stora som flög rätt lågt. Skaförsöka ta kort på dom nästa gång. 
 
Nu ska jag vänta på att paret ska vakna, sen blir de massa roligt! 
Ta hand om er! 
 
 

13

Sådär, då var resedatorn beställt! En liten söt dator som ska få hänga med mig på mitt äventyr så jag kan ha så mycket kontakt med mina nära och kära som möjigt! 
Idag är det en vecka och sex dagar kvar. haha! EN VECKA finns med i bilden nu. Har flera roliga saker att se fram emot innan resan så denna tiden kommer gå så fort! 
 
Jag har börjat med lite packande, har tagit ner en hylla och packat lite i vardagsrummet. Snart kommer det eka i min fina lägenhet. Nästan 5 år i den här lägenheten fick jag, min trygghet! 
 
Nä, nu ska jag på middag hos min fina Alexandra! 

21

Om jag inte nämnt det så har jag ju hittat tre helt okända personer som ska åka samma flyg som mig till Australien. Helt sjukt kul att man kan hitta folk så lätt. Så idag har vi precis nu bokat platser på långflyget så vi sitter tillsammans, så har man någon att prata med under 15 timmar! Sjukt långt de sista flyget är! 
 
Jag är så förväntansfull!! 

LIEA 4 ÅR

 
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BUSFRÖ! 

21

Nu mina vänner, är det 3 små veckor kvar tills resan börjar. Jag förstår inte, det är sjukt. 1000 känslor men detta kommer bli SÅ bra! Har börjat rensa i hemmet lite men packning måste jag börja med nu. Jobbar ju också så de finns ju egentligen inte jättemycket tid kvar till de men nu måste jag börja prioritera det. 
 
Min lediga helg prioriterade jag inte det något kan jag tala om. Fredag vid 14 tog jag helg då var det träning som gällde och sen drog jag hem till Bella och spenderade kvällen där med taco och x-factor. Mysigt som vanligt! 
 
Lördagen blev de en runda på stan, lite städ hemma och sen var de bara att tagga till. Bella och jag käkade icasallad och drack drinkar hos mig och sen gick vi vidare till min kollega Niklas som nyss fyllt år. Där var festen i full gång och de blev himla trevligt där måste jag säga, sjukt nöjd! Jag och Bella fortsatte kvällen på karateklubben och det blev bara så bra! Träffade massa roligt nytt och gammalt folk och massa dans! Sjukt bra kväll! Blev efterfest till klockan 5 också så sen somnade jag gott kan jag säga! 
 
 
 
 
 
Söndagen mådde jag bra men huvudvärken ville mig inte väl så en liten stund mådde jag sjukt dåligt. Men de blev pizza med Bella och efter en tablett så blev huvudet bra. Låg i soffan hemma hos Bella hela dagen/kvällen, fina Lina joinade oss en stund också. Himla kul att träffa henne som man inte sett på länge nu. 
 
Vid 22 somnade jag som en stock! 

RSS 2.0