trött

som vanligt så går helgen alldeles för fort men jag ser fram emot träningen i veckan och jag har inga monsterpass på jobbet. de enda skulle väl vara att jag jobbar helg men de känns helt okeej skulle jag tro eller njaa men som tur är de ju inte allt för ofta man jobbar helg.

igår var det fest för sandra, vickan och pernilla :) riktigt lyckat måste jag säga hade riktigt roligt på festen :D dock blev jag trött på bussen men körde ändå några varv på dansgolvet på otten ;) är riktigt glad att sandra är hemma igen!! :D

tog en tablett innan jag somna igår och de tror jag att jag gjorde bra har inte mått dåligt något idag bara så jävla trött, har sovit från och till hela dagen, sköönt men segt. tog tag i mig själv och handla och laga mat iaf, riktigt gott! smällt i mig en halv chipspåse också! de får man när man är bakis!

näni gott folk nu ska jag snart lägga mig i sängen och somna till tvn för att börja jobba exakt 7.55 imorgon. PUSS

föresten sötaste killen!


jaahapp

jag tycker ärligt talat veckorna flyger iväg, de är typ 3 månader sen jag träffa sandra och de är långt men ändå känns de som tiden flygit iväg! vecka efter vecka bara och jag brukar lyckas få roliga helger som kompenserar jobbveckorna :P

idag efter jobbet blev de "lunch" med carro klockan var ju 6 så middag för mig. blev bakad potatis med skagen och sallad :) mmmmmums! åt så jag nästan sprack och fick håll när jag gick hem i den hemska kylan!

utgången föresten blev bra! varför blir de alltid så bra? :D vet inte men så underbart. många saker som gjorde mig glad och massa härlig dans, lite trassel också.. alltså vaaaa? aa nää men mest var jag glad på fyllan och villan :P dansade tills dom tände ljuset, jag erkänner jag älskar att gå ut!

nu ska jag snart lägga mig i sängen och somna tänkte jag.

dance all night

hej alla glada! snöoväder idag, vad säger vi om de? kuuuuul! eller inte hade hållt tummarna för att sista snöovädret varit men nähädåå. skulle kunna gå i ide tills gräset börjar synas igen, inte klokt hur mycket jag längtar dit och till vårkläder, INGA stövlar och vinterjackor! är så trött påt helt enket. tror verkligen inte jag är ensam om det, eller rättare sagt jag vet att jag inte är det!..

skönt med helg, inte ställa klockan :) dom ville ha in folk extra i helgen bara för att sitta på mejl några timmer inte ta några samtal men jag kände att jag behövde den här sovmorgonen och känslan att inte behöva göra något alls om jag inte känner för det.

ikväll står fest på schemat vilket jag tycker känns skoj :) är alltid lite taggad på lördagar (om jag inte tittar ut idag iofs). just nu lyssnar jag på bra musik som gör mig glad :) får se om man hamnar på en sånhär snygg bild igen:



nää funderar på att väcka H som är bakiiiiis ;)

fredag

usch vad de är tidigt vill gå och lägga mig igen! men nädå då ska man jobba klockan 8 och gå till bussen vid tio över 7.. men slutar 14.25 så känns bra :) ville nog bara skriva att skönt att de är fredag!!

men tjena

faaan alltså!!

har precis varit på den underbara spinningen, med musik som tagga mig till tusen! körde hårt som fan och kände hur de värkte i benen men inget kunde stoppa mig!! haha sen när jag går av cykeln och ska stretcha jaa då kommer de flimmer för ögonen och benen vill inte bära mig, jahaa tänkte jag och dunkar ner i golvet för att flimret ska försvinna.... men nähädå.. men med en banan och vatten vart de bättre, men hatar sånt! pinsamt, folk kanske tror man är döömesig men de är jag inte ska ni veta. hade ju ätit både stadig lunch och pepparkakor ju, men nu är magen extra full efter maten och på torsdag är de afro!! taggaaaa!!!

när jag hade ätit så körde jag lite sit ups innan jag hoppade in i duschen :P hah jaanii.

ska hoppa i  säng snart imorgon är de utbildning 10-18 och sen lite jobb till 18.45. kommer säkert somna på utbildningen tycker de är skitjobbigt att lyssna en hel dag :P

hade bra!

snyggingar

PARTYBILDER


haha diggar musiken! carroooo är inte määä pådä?



snyggt assåååå



bejbisaaar :)



var vi på toan eller vart va vi? :P



en neger och ett fyllo HAHAH vem är vem??



Bilder från förfest nummer 2 som jag hitta hos lottan :D så jävla full jag var! jag kan inte annat än att le eller nästan skratta när jag tänker på igår, känns som de finns 100 saker som gör mig glad från igåår :) tror vi somna runt 6? hahah carro jag måste prata med dig snart så vi kan köra en resumé av kvällen!!

BAKIS

jävla bakis jag är, har varit, börjar bli lite bättre nu.. men fy alltså.

ville egentligen bara skriva att fan så skoj jag hade igår!! 2 skitroliga förfester och en skitrolig utgång! tiden går för fort ibland.. 

:D

gilla lördagar


jaa här kommer en låt igen men igen men finns ju så många braaa!


 

sitter och taggar häär för jaa jag är taggat på fest trots att klockan bara är 12 ;) hela dagen känns planerad men va gör de, skoj när de finns något att göra :)

  • Frukost
  • Städa
  • Duscha
  • Möta upp Carolin
  • Systemet
  • Stan
  • Sola
  • Hem och vila
  • Laga mat
  • Göra sig iordning
  • KORKA UPP!
  • Förfest
  • Utgång
  • Decka i sängen..

igår jobbade jag till 22 tog typ 2 samtal på 2 timmar :P kuuuul! men fick iaf åka bil hem, fick fram davids bil efter lite skottande och så, hade stått där i 3 veckor :P och de har ju snöat lite sen dess. men hem kom vi och jag såg på film med H och somnade skönt :) sen att jag blivit terrad med 50 sms inatt de gör ju inget, morgongrogg vid 7? hah nejtaack!

fredagsjobb

dagen började inte på bästa sett men de är fredag så de känns faktiskt bra ändå :) börjar halv 4 och slutar 10. en fredagkväll borde väl ändå vara lugn?? ska åka lite tidigare till jobbet och säga hejdå till tessipessi som slutar och byter till konkurrenten ;) kul för henne mig tråkigt för mig!

igår blev det en efterlängtad solning. om de behövdes! ska försöka ge mig på en imorgon på dagen också, som sagt de behövs verkligen..

om bara snön kunde försvinna nu också så skulle de vara perfekt!!!...

herrå.

caught in this moment

Sun down Friday night up on city lights here I go start it out I like
Dressed up out the door so damn ready for one night maybe more
I like I like
Red strobe light hot boys dirty minds
when you crossed my way
I like to like
just you and I touched at first sight

 

usch var ju inte de roligaste att sluta 10 igår och börja 8 idag igen. blää! man får ju inte ens det men vad gör man inte för sina kollegor ;) föresten var de INTE lugnt igår ringde massa fram till 8. blä men men :P

snart är de dags för spinning och jag är taggad till tusen att spinna ihjäl min ben! idag får jag även sällskap av min söta carolin :) roligare med lite sälle ju. efter spinningen blir de middag för 4 här hemma får blir inte bara jag och hogga utan kim och carro joinar oss. blir juu trevligt! sen är de sängen för mig och jag tror jag kommer decka rätt fort faktiskt.

 

nää upp från soffa och piggna till eller? japp!


ännu en måndag

måndag igen då, ny vecka, nya möjligheter kanske? :) såklart! börjar inte förän halv 4 så är ju inte så stressad. jobbar till 10 och hoppas att de blir lugnt så man slipper långa köer :)

drömde att jag var i thailand inatt. jag är så ressugen så de inte är klokt! samtidigt som jag vill resa i sommar så är jag så sjukt sugen på thailand typ en månad eller nått. kanske kan göra båda? sparasparaspara! kan inte få nog av utlandet! längat till sommaren också som faan rent ut sagt! vill hitta på massa skoj då! :D åååh blir så glad när jag tänker på sånna här saker :)

nää duschen väntar nuuu! pusspåer!

åhhhhhh

och nu kom rastlösheten smygandes på mig.. jag tycker de är jätteskönt att kompa hem och komma hem tidigt och allt sånt. men jag somnar ALLTID en stund på soffan vilket gör att jag blir seg, varm och konstig och som slutar med att jag blir så rastlöööööss.. blä tur att klockan snart är 8 så jag får träffa bebis iaf <3 vi ska mysa och äta mumsig mat. önskar bara du hade slutat tidigare! men snart beger jag mig ut i kylan och till telia kundtjänst!

kollade på gamla bilder nyss och hittade en jävligt snygg:



HAHAH säger jag bara!

pusspåer!

fredagsmys

är hemma och tar det lugnt nu, är ensam hogga är i sörping och bowlar. jag skulle ha slutat 15.40 men var så jäkla lungt på jobbet så fick kompa vid 2 :D sköönt!

en stund innan jag fick kompa hade vi jävligt skoj på jobbet ;) helt plötsligt dog telefonerna och ville inte funka och internet gick ner :P så vi passade på att ha lite gruppmöte och prata skit :P skönt vare och lite skoj, inte varje dag ju ;)

skönt med helg nu iaf! riktigt skönt! konstigt nog har den här veckan gått riktigt fort poff sare. ser fram emot sovmorgonen imorgon :) underbart! har inga speciella planer för helgen faktiskt känns bra, tror kroppen behöver vila lite.

blah blah blah

uuhhh, har precis sovit massa timmar känns de som. slutatde ett idag och kom hem käka lite och poff så sov jag som ett litet barn i soffan. och nu är det bara att börja tagga till spinningen vid 18! känner att jag börjar komma in i de här med träning nu, jag har hittat pass jag verkligen gillar och de känns bra. har även pass som jag fortfarande vill prova såklart, skulle gått på box igår men c som jag skulle gått med blev lite dålig :/ så sprang till afron istället :)

helgen bestod mest av sprit, skratt och huvudvärk. hittade en väldigt snygg vimmelbild, skulle ju inte hamna på några men så blir man fångad in action av min och carros seriösa dans.




ska väl vara glad att cykelpumpen och tvätta tvätten inte kom med på vimmelbilderna iaf.







hade en jävligt bra helg!
och jag hoppas veckan blir bra också, men känns så, jobb och träning är väl mest på schemat men jag trivs ju bra med de så de är bra ju :)

en liten parentes också, de är nu februari vilket innebär att sandra snart snart snart kommer heem :D längtar som en gris till 25 februari klockan 8 när jag slutar jobbet ;)

RSS 2.0