sommaren är den bästa tiden

Hej! här skriver jag inte mycket nu men det är mest instagram som gäller och jag tar mig inte tiden här riktigt just nu. 
 
jag har i alla fall en bra sommar trots de tråkiga vädret som alla säkert märkt att det är. idag fick vi fint de tackar vi för :) dock har jag varit sjuk i 3 dagar nu. soff och sängliggandes, sjukt tråkigt! men är på bättringsvägen så imorgon drar jag ut till sytrrans stuga! 
 
har hunnit med massa bra minnen redan och fler kommer det :) jag har gjort mycket roligt och har massa att se fram emot. 
 
föresten kanske jag inte längre bor i Sverige från och med den 27 november på obetsämd tid. läskigt men spännande! då måste jag blogga massor! jag är rädd och glad på samma gång :) vi får se, jag har börjat processen nu i alla fall och om jag inte prövar mina vingar nu när kommer jag då göra de? så pusha mig mina vänner! 
 
puss mina fina! 

inte ett dugg morgonpigg

Varning för trött tjej! 6.45 började jag jobba idag, en lördag. Är hur trött helst nu då de inte var de lättaste att somna tidigt, är ju inte van vid det.

Sitter och räknar ner 14.15 får jag gå hem alltså om mindre 4,5 timmar. Då blir de nog en powernap, känner mig värd det!


grattis Sverige

Sveriges nationaldag idag och vi har haft sol! Hur bra?! Skönt med bra väder de behöver vi.
Har spenderat hela dagen hos Malin med mamma. Blev massa bus och mys som vanligt :) fick även god mat och de blev min mage glad för!

Pappa ringde föresten idag och i september ska han tydligen till NY! Hur avis blev inte jag?! Men jag blev så himla glad för hans skull, gubbarna kommer ha de bäst!

Igår blev en bra kväll efter jobbet blev de munken med massa fina människor :) trots att jag fick ett helt glas vin över mig på munken så blev de en sväng till hugo. Spontant är så bra!! Roligt folk och dans blev de, bra kväll! Avslutade den hemma hos kricka och Danne där vi käkade kebab, skapligt hungrig var man! Sen var jag latast i Sverige och tog taxi hem, haha! Dom bor kanske högst 10 min från mig men är man trött så är man, värt 60 kronor! så runt 4 somnade jag gott!
karateavslut

Bra kväll igår! Förfesten hemma hos mig blev bra med mig och fyra andra fina tjejer! Full och glad med extrem fyllehicka så tog vi taxi till  och träffade härligt folk!
Efter lite skitsnack där hamnade vi tillslut på karate där icona pop var i full gång! De blev massa dans och som vanligt var de bra folk där :) bra kväll som avslutades med McDonalds.

Nu taggar jag om för bästa djungelklubben och massa dans utomhus där!

 

 

 

 


high on every sound, all the lights are down

maj började med underbart väder, juni haalllååå?! hoppas på en vändning snart, vill ha sol och shorts! vädret drar ner mig lite men det stoppar mig inte från att vara taggad till ikväll! säsongsavslutning på karate med icona pop! kommer bli fett roligt och börjar med en liten förfest hemma hos mig och kanske ett mellanstopp på T3! TAGGA! 

puss på er och hoppas ni har en bra helg!

I crashed my car into the bridge, I watched, I let it burn

Peppar inför imorgon när det är KARATEKLUBBEN och jag ska få dansa till Icona pop! fett bra!

RSS 2.0