duktig är jag

har nyss varit i affären och handlat lite nödvändigt som mjölk, bröd och sånt. självklart hade vi vrålåket! :)

har varit duktig idag började med frukost som vanligt, sedan var de på med bikinin och jag simmade i ca 40 minuter, holger cyklade lika länge. så vi har varit duktiga idag! sen blev de lite stek i solen för att lugna ner sig och såklart yttligare ett dopp för att svalka sig.

har blivit några rundor betapet idag såklart som alla andra dagar, vi tävlar ju om vem som ska betala kebaben när vi kommer hem och såklart är båda seriösa med tävlingen för ingen vill betala :P gratis är ju godare ;)

och vet ni en sak? jag sökte jobb idag, japp! duktigt emma.

nu är de snart mat som ska bli gott för jag är som vanligt hungrig den här tiden..



brum bruuuuum, vrålåket åke!

söndag

vems dröm är det inte att vakna till en härlig operamusik i öronen? .... inte min iaf.. idag vaknade jag iaf av att phantom of the opera skivan var på. inget godis för mina öron precis. tommy älskar den filmen plus skivan så den hörs ganska ofta här, får ju huvudvärk varje gång den sätts på! usch! tacka vettja annan musik..

men idag så skippade jag och holger frukost och tog moppen och åkte iväg till stan för att käka "brunch" där, eftersom klockan var lite sent när vi åkte. . vi åt grillade mackor och papa fritas, mumsigt. hade utsikt över havet och en strand som vi gick ner till för att bada och sola lite :) sanden var stekhet så jag fick nästan tårar i ögonen när vi gick till solstolarna, buhu, vi tog 2 solstolar och ett parasoll så vi fick lite skugga också. de var jätteskönt att bada lite och svalka sig och efter några timmar på stranden började de bli mörkt på himmelen så vi åkte till affären och handlade lite för att sedan åka hem igen.

väl hemma blev de ett dopp i poolen för att få bort de mesta av saltet och sen så drog åskan igång såg som vanligt fina blixtrar och jag vet inte om de är sånna på himmelen nu men de mullrar iaf. ser inte ut så vet inte om de blixtrar, får se om de kommer närmre eller inte..

ikväll blir de japansk mat, mums! tommy och uffe lagar jättegott sånt :)



inte den här stranden vi var på men ändå, njut!

ontontont

jupp jupp, jag har bränt mitt lilla ansikte, igen. hur lyckas jag? min näsa är stel och gör ont. hmm...

jag måste lära mig att smörja mig, men eftersom jag knappt gjort de på hela tiden kommer jag väl inte börja nu heller. men jag överlever!

hoppas ni har en mysig kväll :)

jag ska försöka fixa ihop en lista på allt som ska göras när jag kommer hem!

hejs!

båtutflykt

nu har jag nyss kommit hem och är rätt så trött! vi blev väckta idag så gick upp vid 10 och åt frukost och vid 11 åkte vi iväg. vi var på utflykt :) åkte till san juan lr vare hette där vi åkte båt igenom ett träsk först där vattnet såg lite läskigt ut men de var bara en bit sen kom vi ut i de fina havet :) på vägen till grottan dit vi skulle stannade vi till och såg på några koraller i vattnet som såg ut som stora kantareller :P en bit bort fanns de baotafåglar som såg ut som förstora och lite mörkare fiskmåsar, de gick inte så bra och ta kort på varken kantarellerna eller måsarna men men.. vi fortsatte till grottan som såg mörk ut, där inne var de fullt med fåglar och vattnet lös fint där inne :) de var fint.

sen när vi vände och skulle tillbaka trodde jag så stannde vi på ett ställe där vi skulle bada och svalka oss så vi hoppade från båten ner i vattnet och snorklade lite där. vi såg olika fiskar och sånnadära bollar med läskiga taggar. fint vare :) såg även en flaskfisk! mkt fin.. efter ett tag tyckte våran båtförare att de räckte så vi hoppa upp i båten igen och åkte tillbaka.

på hemvägen stannade vi och drack lite och åt lite lunch, pomme och majonäs :P varför äter man alltid majonäs när man är utomlands? ajja de var gott och jag sov gott på vägen hem, tills uffe satte på högsta volymen på stereon för att väcka mig och holger. bläää. men men.. psykgubbe, som han själv skulle sagt säger jag bara ;)

och nu sitter jag här för holger duschar och jag vill ha tacos nu! men snart så får jag de..



grottans ingång

hejpårehej

hoho

mums har nyss badat i poolen, bra himla skönt :) hjälpte till och städade lite i poolen också :P sen så var vattenslangen med ett tag också och då blev man rätt blöt också, fast man redan var i poolen men jag gav igen bra jag med :P hoho.

blev en lång sovmorgon idag, alla satt uppe länge och kollade på roliga youtube klipp :P så vid halv ett vaknade vi typ idag ;D inte bra inte bra..

nu sitter jag och kollar på den nya serien jag fastnat för här nere de fjärde avsnittet är dom på nu så jag kikar på de på datorn för jag missade det i tisdags :P jättebra enligt mig!



emmas namsdag

idag är de min namnsdag och jag fick önska lite mat så de blev potatisgratäng med massa vitlök i mums! ser fram emot att äta den, hoppas den är klar snart!

de var tänkt att vi skulle åka till sosoua beach men igår brände jag mig såpass att jag de gjorde ont att ha bikini överdelen på sig :S japp, de är sant. tror de bikinin måste suttit kontigt igår så de blev sol på nya ställen som blev väldigt brända. men men nytt försök imorgon!

nu vill jag bara ha mat! magen vill ha mat!

puss

ingen god mat

idag ska vi äta makaronipuddinng?! :S jag sa nej direkt! inget fan av de precis, någon som gillar de? bläää, jag tar något annat jag..

har stekt lite idag också de känns redan i mitt ansikte, känner mig lite stelopererad.

hur mår ni mina vänner?

puss


hemma

nej vi följde aldrig med.. orkade inte sitta i bilen de hade ju blivit 8 timmars bilfärd sammanlagt. nejtack denna gång :P så idag har vi badat i poolen, varit och handlat och ätit på bologna som har godaste pasta bolognesen! mums är de där! :P ikväll blir de mys med popcorn :)

pusspuss

hmm

okej nu är vi i valet och kvalet om vad vi ska göra? ska vi med lr inte till santo domingo? de är 4 timmars bilresa ju :S och halva vägen är askrokig, MEN vi vill ju med och är på hard rock i santo domingo och då är frågan är de värt de? hmm, bilen åker om ca 15 minuter..

tupplur

inget slår en tupplur på dagen, de är så himla skönt! vakna upp med lite ny energi i kroppen..

och de precis vad jag har gjort nyss sovit en liten tupplur. sen snart kommer m & m hit då blir de mat, vilket jag längtar till eftersom jag är vrålhungrig!

jag hoppas ni har en mysig söndagskväll allihop :)
puss

fina fiskar

igår var vi på stranden igen :) men en annan strand.. och den var inte lätt att komma till. huh! och när vi kom dit var vi ensamna på en lång strand :P skönt. de enda som var var båtarna som var en bit ut med snorklare och dykare som simmade omkring och kollade på 3 rockor. de var dit vi också skulle men vi simmade hela vägen ut :P först ett dopp i dom stora vågorna med massa sand som man fick överallt :P efter de var de dags att simma ut dit och jag lovar de var jätteskoj att kika där :P massa fina och fula fiskar :D dom var rätt närgånga också :) hoho. förutom massa fiskar såg vi sjöstjärnor och krabbor, som holger lekte lite med :P vi var ute där i nästan en timme :) åååh, de var verkligen skooj :D jag vill ut och simma med mer fiskar ;P

när vi kom hem var de bara att slänga sig i poolen och få bort salt och så mkt sand som möjligt :P men de fick även bli dusch också för de var grymt mkt sand i håret som inte ville gå bort :S bläää. .

synd att man inte kan ta kort i vattnet! tog inte ens kort på stranden, synd, den var fin..

ikväll kommer monica och mustachen hit på middag dom åker nämligen hem imorgon, och vi slipper följa med i bilen när dom ska till flygplatsen, så jävla skönt. ska vara hemma och busa med hundarna ist :P bilresan tar nämligen nästan 4 timmar och vi skulle suttit i bagageluckan aa ni kanske fattar...

hejs!

åska

igår missade ni något de var den andra åskan som kom under tiden jag varit här. vi satt och åt och de brjade åska så när vi var klara släckte vi ner där ute och satt på altanen och kollade. så himla fint var de! massa jättefina blixtar såg man och de var disco på himlen så mkt som de blekade. den var inte nära oss så vi hade bara lite muller men såg ändå alla fina blixtar :) synd att de är lite svårt att få dom på kort bara! :P

en annan sak jag har lite träningvärk idag, YES! :P tränade ju lite mer än bara simmningen igår. så de känns bra. ska nog fixa ihop lite träning idag också.. och så har jag tänkt att jag ska fan börja med aerobic igen! de var ju så skoj.

ha en trevlig lördag! för de är väl lördag?

simma

idag har jag varit duktig och simmat lite längder :) så när jag var klar var jag trött och varm :P kändes bra, ska även träna lite annat senare :) har ju lite tips och sånt i en tidning jag ska försöka följa. japp nu ska jag bli duktig! hoppas jag...

jag har även kommit på att snart lr ganska snart iaf är de min födelsedag :) måste ju komma på vad jag önskar mig, och ett kalas måste ju planeras! så de måste jag snart ta tag i.. har lite tankar iaf som jag och mamma får prata om. blir ju en födelsedag utomlands iår igen :P skojskoj :)

14 augusti kom ihåg det ;)

natti

Godnatt hela världen

Puss och Kram

blogglek

har inte haft så mkt och göra vid datorn så jag satte och lekte lite med bloggen så nu har jag lite ny färg :) inget speciellt men vadå kul och prova :P finns ju andra som kan bra mkt mer som kan få sådrä jättefina bloggar, de ska jag också ha en vacker dag, men idag blev de bara ny färg, för jag kan inte mer :P

tävlade nyss i ett test och brittan och jag och holger vann med ett ponäng ;) såklart! nu blir de ett om paris också..

och jag säger bara usch vad spindlar springer fort här! en del hoppar till och med... usch..

puss


internet

vet ni vad vi har gjort idag? beställt bredband! haha :P vuxet de kändes dåå.. så när vi kommer hem kommer vi förmodligen snart ha internet :) skojskoj!

de blir bra..

jag gjorde ett bra move idag när vi spela kort föresten gick från neger direkt till presse :P inte dåligt inte dåligt ;)

nää nu är de lite musik sen sovdags :)

sovgott sötnosar

goddag

idag vare tänkt att vi skulle åka till en strand och snorkla och sådär men förut var de väldigt molnigt så vi sket i de så nu klipper nån gräsmattan och sådär ist och jag och holger nördar lite. vi sitter och tävlar lite i betapet förstår ni vi ska se vem som får mest plus under 4 matcher :P rätt skoj faktiskt.

och nu har jag fått den glada nyheten att min mamma äntligen fått internet i sitt hem så nu kan vi börja prata i skype ofta ofta :D känns skoj eftersom de är gratis så man slipper dyra telefonräkningar ;) så då kan man prata lite längre :)

just nu har vi 4 av 5 hundar här tror jag om inte den femte ligger under sängen såklart :P dom är så mysiga allihopa, förutom att dom tar så jävla stor plats i sängen :P




filmtajm

stomp stomp! nyss sett stomp the yard. . den var ju skitbra :P gillar när dom dansar sådäär asså ;) allt gick som man ville som i de flesta filmerna, good good.

men nu äre de faktiskt badtajm, är jättevarm! huuuuh!

stranden imorgon?


brumbrum

idag har jag börnat moppe :P hah jag lovar jag är döbra ;) kört 2 gånger nu :P japp jag vet häftigt äre ;) vi åkte ner och åt en haslv pizza var :D muummms. och sen blir de kycklinglasagne till mat igen för tommy och uffe tyckte de var så himla gott så idag ska dom få laga de för jag orkar inte :P hohooo.

och jag börjar få lite panik med musiken här nere, jag lever på youtube varje dag :P om jag skulle ladda ner skulle de ta hundra år eftersom internet är rätt segt här, förutom på kvällarna :P så de orkar jag inte, men jag har typ hundra låtar jag vill ladda ner! baaaah! i like music you knoow.. meen de fixar sig när jag kommer hem till sverige igen sålänge får jag skriva ner på lapp vilken musik jag ska komma ihåg :P

nää sov gott nu mina vänner
puss och kram


födelsedagsbarn

alltså idag har jag en sån jävla träningvärk i mina been! blä och usch.. så idag är en slapp och lugn dag för jag är även seeeg. hård dag igår ju :P men mysig också :)

de är lite disigt på himmelen idag, men såklart ändå varmt så ska nog bada en kortis sen för att svalka mig lite. sköntsköt.

och så måste jag bara säga GRATTIS SIMON 33 stor pojke nu :) utgång när jag kommer hem ;)

ha en bra kväll alihopa :) puss

vilken underbar dag

igår var en underbar dag :) upp skapligt för att åka till ett vattenfall. resan tog ungefär tre timmar så man var lite trött på att sitta i bilen då, plus att vägen är väldigt dålig och kurvig så man mådde ju inte på topp :S:P men men. de var dags att gå till vattenfallet och jag de var en smal jävla stig som typ lutade rakt ner och svängde lite då och då. jag lovar mina vader darrade så jävla jobbigt de var att gå ner för att man var tvungen att hålla emot så mkt :S så blev de för fler, alltså fy fan..

men när vi väl var nere var man glad vattenfallet var jättefint :) vi badade i de iskalla vattnet och låg och sola lite och sådär, de var mysigt :) när vi varit där ett tag så skulle vi upp igen, vi kastade lite macka och doppade oss en sista gång innan de var dags att gå för den branta jobbiga jävla stigen! och jag lovar er jag har aldrig svettats så mkt och jag har aldrig känt att mina vader bara vill dö för att de gör så ont att gå uppför. fy fan de gör jag inte om :P men de var värt de, när vi kom upp igen fick vi vatten som vi hällde i oss så svettades vi en stund sen åkte vi hemåt igen :P huh!

men dagen är inte slut däär... när vi kom hem var de in i duschen för at göra sig iordning för att gå på restaurang på våran halvårs dag :) vi blev skjussade til sea horse ranch och när vi kom dit väntade världens finaste bukett med blommor där till mig :) jag lovar den var finast! ingen vanligt bukett man sätter i vatten utan en helt annan :P

vi satte oss ute och dom ställde buketten på vårat bord, tände ljus och vi fick ett glas champange, riktigt mysigt :) vi åt god mat och drack gott vin och hade verkligen underbart trevligt :D blev glass till efterrätt också, bästa kvällen på länge var de verkligen :) tack älskling för en underbar kväll, du är bäst 33



:)

mornmorn

godmorgon mina vänner.

idag är jag uppe tidigt blev väckt klockan 9 för då var de frukost :P och nu är den 10 och vi ska snart åka. ska ju till vattenfall idag :) ska bli skoooj, lite segt att gå upp bara fast de är ju bara någo ntimme tidigare än vade jag är van vid men ändå :P man vänjer sig snabbt..

oj, nu är de dags att åka.

puss och hej

bränna

idag har de varit hot :) har solat och badat halva dagen så nu har jag bränt mig igen på ryggen och benen. men inte som förra gången kan ju åtminstonde sitta bra nu :P sen så har holger och jag lagat mat idag vi gjorde mammas mumsiga kycklinglasagne :) blev jättegott älskar verkligen den maträtten :D så de ska mamma få laga till mig när jag kommer hem till sverige igen :P

kvällen har spenderats med film och kort. först såg vi premiären på tv av picture this med ashley tisdale. typisk film men den var ändå bra, gillar henne :) efter de blev de lite kort med neger och president och jag höll mig stadigt på vice neger lr neger :P var för trött för att vara på toppen ;)

nu ska jag sova för imorgon ska vi upp skapligt för att åka och kolla på något vattenfall :) PLUS att jag och holger har ett halvår imorgon åååh myyyys. så imorgon blir de restaurang på kvällen, bara vi två :) älskar dig bumbi 33

godnatt allihopa sov så gott :)

stranddag

okej nu var de ett tag sen jag skrev har lr någon dag sen har inte suttit så mkt här har varit ute lite :)

igår var vi på stranden, en strand som låg cirka en timme härifrån den var jättefin och de var typ bara dominikaner där. vi var där hela dagen och glassade. åt lunch där och så jättebra service på stranden! fixa bord och sånt till oss sen fick vi själva välja vad vi ville äta. en kille kom med en bricka med tre baota havsräckor och två fiskar. vi tog två räkor. helt okej var dom, lite läkiga men okej, fick ju pomme till också så då gick de lite bättre :P

och eftersom jag inte kunde kissa i vattnet och jag var jättekissnödig efter några timmar, min mage såg gravid ut! :S blääää. då fick jag ta mig modet och gå på världens äckligaste dass, dörren kunde inte ens vara stängd om man inte höll i den och de var hål i dörren som man fick hålla för och de stank och blablabla lr jag kanske skulle säga blä! för de var vad jag tyckte om de. men jag kan lova er att när jag var klar där blev magen lite plattare :P jag och mina problem med toa assååå, inte lätt inte lätt..

på kvällen blev de efterlängtad tacos som vi svulla i oss och sen vare lugnt :)

hade ni roligt på vis allihopa?

Puss och kram

hothothot

inatt har nog varit den värsta natten hitills! fy fasen.. igår när vi skulle gå och lägga upptäckte vi att fläckten slutat funka men de var ju inte så mkt mer med de går ju att sova utan den eftersom vi har ac.. men sen när vi sovit en stund går strömmen och då går en extra sak på men den är inte tillräckligt stark för att acn ska funka. och strömmen var borta hela jävla natten och jag har knappt sovit något för de varit så jävla varmt :( åååh..  så nu är jag fortfarande varm och störmmen började funka i morse igen..

nä nu åker jag till stranden.

puss och kram

de kliar

jag dööör! jag hatar myggor. de kliar över hela min kropp. myggbetten är så jävla stora. jag är ledsen i ögat :( har TVÅ på  ett finger och hundra på den och armar. bläää. men att bada lindrar lite. de värsta är att man ser dom inte dom är osynliga och hörs inte dom bara sticker ändå dom jävlarna! ååååhhhh.

nä nu är de mat.. ikväll ska vi bubbla de blir slönt :)

lilla grodan

nu är vi hemma igen, de var riktigt mumsigt där vi åt :) satt på stranden vid ett bord och käkade myspys :D hade en hund som sällskap ett tag jättesöt en miniralla :D men dom hade inte glass som jag ville ha bara de var synd :( :P men men. .

nu är jag trött och klockan är mkt men jag är så jävla varm så ett kvällsdopp innan sängen får de allt bli idag!

hoppas ni får massa skoj i helgen ni som ska på vis :D de brukar alltid bli lyckat där!

föresten när vi kom hem så kom jag in i köket så flög de en groda/padda rakt på mig nästan blev livrödd! den var stoooor. sen när vi skulle jaga ut den så tog benji den och ville äta upp den grodan fick så ont så han började skrika, han lät som en lite kanin lr nått jag blev ledsen så benji fick släppa den och vi släppte ut den hoppas lilla grodan mår bra nu. oppaoppa lilla grodan som gianni skulle sagt ;D


nää nu blir de kvällsdop.
puss och godnatt

sega

nae vi har inte kommit iväg än jag vet inte vem är seg men jag hungrar ihjäl snart!!

glömde skriiva förut att de blir stranden imorgon :) vi ska till en strand om ligger 1 ½ timme härifrån. hoppas den är fin :) de är en smal strand tror jag. tommy ville att vi skulle äta nån jättestor räka där också :S jag vet inte vi får se vad han menade, kanske är gott :P

nästa vecka hoppas jag på att vi ska åka till ett vattenfall :) hoppashoppas. vi ska dit nångång under den här resan och jag hoppas på nästa vecka :)

måste säga att jag att rihannas nya låt är rikigt skön. gillar den verkligen! rihanna - disturbia
hittade den på the vocie hemsida, man måste ju försöka hänga med lite iaf :P

hoppas ni har lr har haft en bra kväll allihopa :)
PUSS

lite lata

nu har jag nyss duschat :) har blivit lite dålig på de, bläää. men vadå de blir så när man inte har något att göra sig iordning för och när man badar typ hela tiden :P men men nu är jag ren iaf..

snart ska vi åka och äta på någon restaurang, tommy orkade inte handla idag och de fanns ingen kyckling hemma så de får bli utemat :) mums säger jag :P vi ska till något ställe i cabbarete, blir nog perfa :)


idag skulle vi åkt till stranden men så blev de inte :( blev lite fel imorse så fick doppa sig i poolen istället. har varit jättefint väder idag! och när man går och duschar kallt är man lika vamr när man kommer ut igen huh! inte skönt inte.

jag är så jävla hungrig! så nu måste vi snart åka annars vet jag inte vad jag göööööör... hoohoooo

pusspuss

klart och färdigt

nu har jag kämpat och lägt inte lite bilder på bdb (emmiih) så nu har ni lite och kika på så ni vet hur jag har det :) hoppas ni gillar dom ;)

nu ska vi nog sova klockan är halv 12 och jag är jättetrött. imorgon blir de nog upp skapligt för att åka till en ny strand :) mums.

puss och godnatt mina vänner

äntligen

nu är jag glad :) har fått in bilderna på den här datorn, enda de går på här :D wohoo! så blir nog lite bilder på bdb snartsnart :D skooooj.

idag har holger och jag varit på en strand (för första gången), vi har ju varit lite lata. och fan vad varmt de var! men iaf den var jättefin, men bara massa bandfolk däär! hohooo. jätteskönt i vattnet, väldigt salt bara så hade inte så god smak i munnen ibland..

sen snorklade vi lite också :) simmade ut en bit och kikade lite men vi såg bara tre olika sorters fiskar och revet var ganska dött så där blir de inte snorkling mer, men de finns bättre ställen som vi kan snorkla på nästa gång :)
vi såg en blåa, randiga och en fula fiskar :)

imorgon ska vi nog prova en annan strand och se om den är roligare lr nått. måste ju se sig omkring lite.




sola och bada

godmorgon allihopa ;)

har ni regn? inte jag, jag har sol och värme :) ska till stranden sen och bada och sola :) ska bara se till så att monica och mustashen åker hem. . . :P

idag kom bebishundarna hem dom har nämligen sovit borta inatt hos farbror doktorn :) dom blev av med sina bollar igår så nu är dom inte så manliga längre :P hoho. så nu ligger dom och sover lite jag tror dom tycker de är skönt att vara hemma igen :)

jag tror vi har löst problemet med bilderna och kameran så snart kanske kanske ni får se masas kort :D hoho, kan väl vara trevligt? :P hoppashoppas..

höööörs!


mys med restaurang

fan jag hade skrivit massa och så råka allt försvinna :( ajja jag börjar om....


ikväll har de varit en mysig kväll :) jag och holger åkte och åt på restaurang, sea horse ranch. de var jättegott där jag åt grillad kyckling, papa fritas och observera vitlökssås ;) mumsigt! till efterrätt blev det jordgubbsglass, rikgtigt god synd att kulan var så liten bara.

de var jättefint där vi satt utomhus och hade jättefin utsikt över havet :) vi kikade på solnedgången och de var jättefint att kolla på hur vattnet slog mot klipporna när man åt :) mysigt. och när de hade blivit mörkt tände de ljus vid vårat bord :) perfekt! kuunde inte bli bättre.

men en sak förstår jag inte de är typ en gäst på varje ställe varje kväll, hur kan de gå runt? de fattar jag inte. de finns typ 100 restauranger i sosua och om man åker runt så är de typ 2 pers på varje sätlle högst :S ajja man får ju bra service då iaf ;)

bilden är från midsommar

jag älskar dig bumbi du betyder så himla mycket för mig de är obeskrivligt. tack för att du finns i mitt liv!

sommar

nu sitter jag på altanen och glassar lite :) spelar betapet mot holger, vilket jag vinner på :P ska nog bada snart, skulle vilja åka til stranden idag men vet inte om vi vågar åka iväg 2 hundar rök nämligen ihop förut och vi är ensammna och nu är luffsi rädd för nemo men vi frå se de blir nog bättre snart. :)

förut klippte jag min lugg med en kökssax :P den börjar ju bli så lång men jag tror de blev bra iaf :) skönt att få av den lite.

himmelen är klarblå här nu :) mysigt :)

nää nu är jag klar med betapet och jag vann såklart ;)

PUSS PÅ ER

jävla skit också

nu är jag arg! när jag äntligen tar mig tiden till att ska lägga in bilder på bdb och så så funkar de inte att lägga in på datorn :S man måste ha en jävla skiva som vi inte har! ååh jag blir förbannad, vill ju visa lite.... :( bläää. får se om de går att ordna på annat sett orkar inte tänka nu klockan är ju snart ett på natten här ska nog sova istället, skitkamera! :(

nu ska jag krya ner under täcket och förhoppningsvis får jag snart sällskap, holger sitter ju vid den andra datan framför mig och nördar. men jag är inte ensam i sängen iaf har ju massa hundar här också (stor säng) ;) mysigt.

godnatt allihopa

födelsedag

Idag/igår fyller min lillasyster myran 12 år :) Grattis gumman, snart tonåring ;D


pizza hut

nu ligger jag i sängen med datorn och ett glas is bredvid mig :) mums, is är kallt och gott.

jag skrev ju förut att vi skulle till städerskan maria och äta idag och de har vi, när vi kom til byn var de ingen vacker syn, såg väldigt fattigt ut. innan man kom till marias hus/hydda lr vad det är så gick man över en litenlite betong bro där de var som en bäck lr å under och fy fan vad skit de var i den skräp till förbannelse, där kunde man inte bada ni.

enligt mig hade maria det fianste huset på just den raden hon bodde på hon hade bra fönster, en bra dörr och fint mönster i betongen. de fanns andra som knappt hade dörr till sina hus.. hemskt och se hur en del bor, men dom kansketrivs bra sådär vad vet jag. barnen verkade iaf ha skoj med varandra dom sprang omkring till varandra hela tiden.
 
och man var ju inte lite utittad, vita i deras by är kanske inte så populärt jag vet inte men många blickar iaf, mest från barnen men jag tror dom tyckte de var lite skoj. jag fick en kompis en jättesöt tjej med världens finaste ögonfransar.

men iaf vi satt och kikade på maria när hon lagade maten, ingen vacker syn maten såg inte så inbjudande ut tyvärr och jag hade inte hört så mkt bra om den heller men jaggav de en chans så när de var matdags tog jag av de jag trodde jags skulle äta nämligen pommen och kycklingen och de gick absolut ner. de dög om jagsäger så. fanns lite annat läskigt på bordet som man inte vågade smaka, man vet aldrig. men tommy käkade massa köttbullar lr vare bra, dom vartyp friterade lr något såg läskiga ut så provade dom aldrig.

sen blev de lite basketkikande och efter de, nu kommer de roliga, åkte vi till pizza hut och käkade pizza ;) ingen av oss blev ju spec mätta särskilt inte uffe, maria kommenterade att han inte åt så mkt till och med tror han fick lite dåligt samvete då faktiskt men men. pizzahut var liiite godare om jag säger så. :P men vi tackar maria för maten ändå. :)

ska försöka börja lägga inte lite bdb nu så ni får se lite hur jag har de och vad jag får se för saker :P

sov så gott allihopa
PUSS

de är vaaarmt

Idag är de en fin söndag :) och jag mår illa :( blä inte skoj alls! tror jag måste ha lite mat i magen jag. vi får hoppas jag tycker om maten idag vi ska nämligen på middag hos städerskan alldeles snart. :P vi ska få pomme, kyckling och banan?! hmm blir nog bra, jag är så himla hungrig så de går nog ner :)
ska bli roligt och se hur hon bra, itne fint vad jag har hört och alla barnen på gatan är tydligen jobbiga också vi får väl se. jag ska ta lite kort på hur hon bor så ni får se hur dom lite mindre rika bor. av de jag sett är de ingen vacker syn iaf.

men jag hoppas de blir trevligt där fast jag inte är så bra på spanska :P de reder sig..


fredagkväll

nu sitter jag här på den bärbara och har precis gjort mig klar, jag väntar på att tommy och uffe ska komma hem dom är och hämtar två från skärblacka som också är här, så dom ska äta mat hos oss ikväll :) monica och mustachen. kommer aldrig ihåg vad han heter. sen tror jag de kommer nån fransk,spansk,engelsktalande asiat hit också :P sokka lr nått heter hon tror jag.
senare ska vi ut och lyssna på något band som spelar i cabarete lr vad stan heter :P blir nog trevligt de med ska ni se :)

antar att ni vid den här tiden, svensk tid alltså, är riktigt fulla ;) de hoppas jag iaf! ;D

nu ska jag spela lite betapet :D

PUSS

sola och dyka

idag har de varit skoj för idag har jag tränat på och dyka :D man måste ju börja litet i poolen här hemma ;) men de var skoj gick därnere på botten jag och holger :D hade en såndär tub på ryggen en gång den var lite tung på ytan men inte i vattnet där var den rolig att ha, fast holger fick ha den mest jag simmade bredvid med reservsaken :P skoj skoj :D så snart kan jag dyka i havet :P ska ju snorkla också någondag :D hoho ska bli skoj.

jag har det underbart här och jag bor med tre underbara människor och fem underbara hundar :) kunde inte få det bättre, tycker om dom alla jätté mycket. pusspåer

nu ska jag gå och äta negerbollar som jag så duktigt bakade igårkväll med uffe :) dom blev mumsiga dom. 
 
jag hoppas alla mår bra?! och att ni får skoj i helgen för de är karnebåt va lr har jag fattat fel? :P

PUSS

Hola

jag flagar?! oh nooo. jag hade iofs räknat med det men de är alltid lika tråkigt när man börjar se de där små skinnbitarna ramla bort och vit lysande hud kommer fram :( men med lite ny sol på axlarna och så så blir de så gott som nytt igen :D

just nu sitter jag här och lär mig spanska eftersom de är ett spansktalande land :P och just nu vill jag bara säga tengo hambre!

adios :)

polis polis potatisgris

Godkväll eller Godnatt som de är för er i Sverige.

Idag har de varit en jävligt varm dag i dominikanska, eller jag har iaf svettats massa, holger också för den delen. så eftersom de var så varmt så blev de sola och sen tänkte vi hoppa i poolen men så långt hann vi inte förän tommy och uffe ringde och fråga om vi vill komma ner till "city" och käka lunch med dom. så vi tog moppen och börnade ner till en restaurang. jag lovar de var världens finaste utsikt därifrån, man kan gå ner och bada där också plus att en strand är jättenära där. mys :) dit ska vi nog.
men iaf vi åt lite och sen skulle vi åka och tanka för att sedan åka och kolla in två olika stränder. så vi tog moppen och började åka, så blir vi stannade av polisen efter en stund, jotjeeena tänkte jag. då gillade han inte att holger inte hade hjälm ( ingen har typ hjälm i de här landet och de sjuka är att när dom väl gnäller då är de bara föraren som behöver hjälm inte den bakom :S konstigt land. ) och man blir bara stannad för att dom vill ha pengar poliserna är helt störda här.
så vi fick inte åka mer med moppen, tjocka fula polisen tog nyckeln och vi fick hämta tommy och uffe som fick hjälpa oss. så vi åkte och hämta hjälm så vi skulle få tillbaka moppen och där tog de inte slut. när vi kom ner igen hade dom flyttat moppen till trafikpolisen en bit bort så vi fick åka dit och prata med nån kärring så fick vi åka och betala och grejer och så när vi äntligen fick tillbaka moppen hade ingen av oss lust att åka till stranden längre och tommy och uffe ville också hem så vi åkte hem och tog de lugnt med lite bad och lite snaggning på holger.

bilder på den här dagen och andra dagar kommer komma på bdb när jag väl orkar lägga in kort på den här datorn. har inte tagit mig orken att göra de.

och till er som orkade läsa de där säger jag bara, fy fan var polsen är girig i de här landet. pengar äre i deras huvud bara. usch! de roliga är att de här kanske dom gör 2 gånger om året eller nått annars skiter dom i det. hmmmm.

imorgon vill jag inte se någon ful polis inte.

PUSS


blogg.se

Så blev de att jag skaffade blogg igen. Sist jag gjorde de skötte jag mig inte så bra, men nu när jag är utomlands känns de som om jag har lite mer att skriva om så jag tänkte jag gör ett nytt försök och skriver vad som händer och vad jag tycker och tänker här. '

så välkommen till mig och läs om ni har lust annars gör ni de inte. jag ska iaf försöka skriva ganska ofta ;)

PUSS


RSS 2.0