nyår

godmorgon! är redan igång såhär på nyår, mamma kommer vid halv 12 och då börjar middagen. får hoppas hon tycker om det jag bjuder på, men det tvivlar jag inte på :)

jag hoppas ni får ett jättebra nyårsfirande mina fina :)

gott nytt år på er!

juldagen 2011


min jul

hallå på er! har ni haft en bra jul?!
min jul var hur mysig som helst ute hos pappa :) massa gott åt vi också! julaftonskvällen bytte jag och H klappar också.
juldagen spenderades hos bästa syster där vi åt gott, bytte juklappar och självklart massa bus med min bebis! och så vill jag att bebis nummer 2 ska komma snart! men du får inte komma ut när jag är i Thailand! men jag längtar massor efter dig! ♥
på kvällen begav jag mig till viken där det var massa fina människor och mina älskade tjejer. vi festade hos Lisa och sen blev det dans på davidssons.
annandagen vad jag äckligt bakis och körde jobb 15-00. Emelia och jag hade 50 pers i kö hela kvällen, askul!

min julhelg lite kortfattat, ska snart lägga in bilder för juldagen tänkte jag :) några roliga blev det!
tack alla som gjorde min jul till den bästa som alltid

veckan har gått åt till massa jobb såklart och idag var min enda lediga dag. den spenaderade jag med frukost/lunch på brödernas med fina Emelia och efter en stund joinade även bästis. E åkte till jobbet och då gick jag och carolin en sväng på stan. Kom hem med ett par svarta tjocka tights, blå klänning, marscara samt 2 solkrämer (rea på kicks!)
sen jag kom hem har jag slappat och städat så nu börjar jag tycka om mitt hem igen :) ska snart börja förbereda lite mat inför morgondagen för då är det nyår och det börjar då med en trerätters middag med världens bästa mamma och sen drar jag och jobbar 17-00. och seeen dååååå.... hem eller fest?! vi får se!

bjuder på den klassiska, jag somnar alltid till kalle anka bilden!

GOD JUL

mamma är sen som vanligt så passa på och säga god jul alla mina fina!
igår var en jättemysig kväll hemma hos mamma, vann dock inget alls..
nu ska vi till pappa och ha världens mysigaste julafton.
puss påer!

sneak peek

ca 13 cm kortare än när ni såg mig sist!

dan före dopparedan

ahh, klarade mitt 13 timmarspass igår! mitt huvud var helt slut framåt kvällen men jag kämpade på. och för att fira att jag klarade det och att jag fick en asbra lön så åkte gänget till max och käkade. sen somnade jag snabbt när jag kom hem efter 1.
och nu är det upp igen för att jobba men sen kommer bästa mami och hämtar mig och vi ska världens myskväll med mat, godis och bingolotto! en perfekt kväll innan julafton :)



hoppas ni också får en bra fredag nu mina vänner!

det sista inför julen

idag har jag varit hos frisören, woohooooo!! hur bra?! ingen utväxt och massa hår borta! känns asbra! kan titta mig i spegeln igen utan att vilja gråta över min utväxt :)

sen skyndade jag mig hem för att tvätta, har inte tvättat på hur många veckor som helst så lasset var överfullt! sen plockade jag lite i hemmet och sen har jag varit på ica och hämtat ut lite paket.

ikväll ska jag tända massa ljus, ha bra musik och slå in alla julklappar :) myskväll!

men först blir det lite träning nu och så mat såklart!

skulle egentligen åkt till tomten med Liea och mamma idag, men bebis är sjuk :( så blev inget.. synd, skulle varit väldigt mysigt! men vi får ta det nästa år istället :)

bjuder på en suddig bild på en luciafin tjej med massa pepparkaka i munnen ♥

imorgon gäller 13 timmars jobb, jag tror jag är lite galen som tar på mig det! och har ni tur får ni en bild på min fina frilla innan jobbet imorgon ;)


bra ledig dag hörrni!
hörs!

det gäller att stå i

10 timmars jobb, 1 timmas träning och världens godaste köttfärssås. tror jag deckar nu? japp, ska bara orka duscha!

julfest igår, har vi roligt?!


ingen träning idag inte

idag hoppade jag över träningen för har knappt kunnat gå! och det var tänkt BP idag men benen vill knappt gå så fick avvakta kände jag, blir spinning på söndag iaf! så de så!

istället sov jag en stund när jag kom hem och sen dess har jag pysslat i hemmet och lyssnat på musik, himla skönt faktiskt. har bl a gjort något så äckligt som att rensa håret i badkaret... det är ju bara mitt hår och jag fäller ju som en jag vet inte vad så det var lite stopp nästan. men nu rinner vattnet fint igen!

nu ska jag ta en snabbisdusch och sen sova. imorgon väntar en trevlig dag! först julbord på jobbet så man slipper ta med matlåda och om Emelias feber vill bort så blir det en sväng på stan efter jobbet och sen hem och göra sig redo, annars får jag gå själv :( dumma feber! och sen vid 18-19 ramlar massa finare chattare in hos mig så ska vi förfesta lite innan vi går vidare till festen där vi ska vara resten av kvällen! tror det blir en bra kväll!
'
sov gott!

de kommer mera

ni har väl inte glömt bort att jag är girig va? extrapass på söndag 5 timmar! och sen 2 kommande veckor är det 10 timmar övertid per vecka som gäller och eftersom jag gjort det förra veckan också så får jag 3000 kr i bonus som jag får i januari, lite extra klirr i kassan, jahadå! giriga jag! men extrapengar är såå välkomna på mitt konto :)

men idag körde jag vanligt pass, skönt! och tänker icke jobba längre imorgon heller trots att Emelia vill att jag förlänger till 7! ickedå!

och idag har även hunnit med träning, älskade afro och core! svettig och härlig mötte jag upp bästa Jessica och vi gick hem till mig. planerade thai och snacka packlista och sånt roligt, aaah resfeber får man då!!

en aaaasgammal bild på oss! säkert från 2006 eller så!

nu har jag precis duschat och ska somna sött i min säng!

jodå så att

heeeeeelt sluuut är jag!

mamma kom vid halv 4 då åkte vi en sväng förbi donken där alexandra och bella jobbade, kul och se dom in action ;) sen drog mami och ska vidare och shoppade julklappar till liea! och seen var det äntligen dags och få se världens bästa liea gå luciatåg :) alla barnen var så söta och underhålladen! Liea vågade vara med 1½ låt sen ville hon till mamma :) sötgötan! modig var hon i alla fall!

efter lucian blev de mys och fika. och vet ni? de blev BP, hårdrocksbodypump var det ju idag med 3 instruktörer. så himla roligt! var taggad och när det var klart var jag helt skakis så det var lite jobbigt att gå hem, men så värt det!

nu blir de lite lax till middag och sen krypa ner!

nu är det dags

drar på klappjakt och lucia nu! myyyyys!

luciadagen

ekooo vare här! jaa de har varit ganska fullt upp så har inte blivit något här. fredagsfikat verkade i alla fall uppskattat och den här fredagen hoppar vi det då vi får julbord och grejer, ska bli riktigt gott!!

helgen gick till massor av jobb, tog ju massa övertid ni vet. men lördagskvällen käkade jag och myste först med systrarna berg johansson och världens sötaste vilde :) riktigt mysigt! och sen gick jag till H och såg på film, cowboys vs. aliens, njaaa men helt okej.

igår var det måndag igen och dags för det vanliga måndagsjobbet, började 8 och efter jobbet blev det underbar träning, core och afro. älskart! när jag gick därifrån ville jag bara vända om och köra ett till afropss, så kul tycker jag det är!

vi får se om jag hinner med ett BPpass idag för nu ska jag nämligen göra mig klar för först ska jag och mami iväg och shoppa lite julklappar och sen hörrni så ska vi till lieas dagis och se på hennes lucia :) såååå mysigt det ska bli!! förra året vågade hon inte gå med i tåget, få se vad skruttungen känner iår :) sötgötan blir lite blyg!

nu har jag slappat hela dagen, har varit en asbra ledig dag som fortsätter att vara asbra!
pusspåer!

baka vare jaa

heeeeeeej! grym träningsvärk i ryggen idag! dumma pontus var elak och tröck massor, buuhuu..

nu är jobbet klart för idag och jag tänkte laga lite mat men nu har jag fått på mig uppdrag fredagsfika imorgon så blir en mix av mat och baka. huh! men vad gör man inte för sin kollegor! får se vad jag hittar på, ska springa bort till ica strax tänkte jag.

och nu ringde min frisör precis, buuhuuuuu igen min tid blir flyttad från den 13 till den 21 pga av att hennes sonär sjuk. synd! men vi får hoppas han kryar på sig så blir jag fin då istället!

så det blir ica, sen ska jag hoppa i sköna kläder, dra på asbra musik och köra järnet i köket!

pusspåer!

underbart

sagt det sååå många gånger förr! men ååh vad jag älskar och träna! har ofrivilligt inte kört afro på några veckor på grund av jobbtiderna så det var sjukt roligt på afron idag. bästa nina är alltid lika underbar som instruktör! så svettigt blev de och var helt slut efter afron egentligen men körde corepasset också. så nu ni, nu är jag trött.

ska laga lite mat för jag är grymt hungrig. får bli potatismos och falukorv i ugn, hur gott?! imorgon tänkte jag baka knäck efter jobbet, lite julmys sådär efter en lång arbetsdag. det låter väl inte helt fel en torsdag?

ha en fin kväll hörrni!

första julklappen inhandlad

idag segade jag lite på morgonen och sen var det dags att åka iväg en sväng med mami, så jag shoppade tillbehör till att slå in julklappar och den första julklappen är nu även inhandlad! känns bra :) tycker det är så himla mysigt och strosa och handla julklappar :)

nu är det äntligen dags för mig att gå till gymmet, ska svettas järnet på afro och core.

if you let me, here's what I'll do, I'll take care of you


we'll be alright

dagen gick ganska fort trots min enorma trötthet! och det var skapligt lugnt så behöve inte stressa så mycket på jobbet idag. när camilla, vår TL, kom till jobbet så fick vi hembakade bullar och lussebullar, bästa camilla! så himla gott! lite lyx sådär på en tisdag :)

nu är jag äntligen hemma och ska inte göra något speciellt, försöka beställa lite kort kanske och smink annars bara chilligrill! ska se DH klockan 9 tänkte jag.

pontus blev lycklig för detta och ville visa sin glädje på bild:

en annan sak är att jag är sjukt sugen på att gå ner i källaren och hämta mitt keyboard och friska upp minnet, har inte spelat på flera år tror jag men har haft det i tankarna i några veckor nu. men jag är rädd att jag tar upp det, spelar några gånger och tröttnar. men jag vill ju så gärna :) vi får se om jag orkar ta tag i det!

en mindre bra natt

himla trött jag är, hade jättesvårt att sova inatt.. ingen aning om varför, somnade gott först till en serie och stängde av datorn precis som vanligt och sen kunde jag inte sova typ.. varje gång jag skulle somna vaknade jag igen och vred och vände mig och såg saker i syne så fick starta datorn igen och sova till en film. fick väl lite sömn men det var lite jobbigt! drömde konstigt också.. men men nu är jag uppe och det är dags för långpass!

hoppas ni får en fin dag, imorgon är jag ledig och då ska jag bl a träna woooho!

på gott och ont, här kommer dom


fågelanne
kunde inte välja en ni var så snygga på alla ;)
snygg utväxt! (borta på tisdag)
mosad?!



















kicki kör järnet på karate

en av många bilder på bästa marcus price och carli får avsluta detta bildregn!

HÄR HAR NI MINA SNYGGINGAR, mycket kärlek i dessa bilder!

sa någon nått om övertid

okej, nu är jag girig igen. kommer in på jobbet och det första jag får höra är "lägg till 10 timmar övertid så får du denna gång 1000 kr i bonus." om det satte igång mina tankar, giriga jag. självklart la jag direkt upp en plan på 10 timmar och gick och fixade det. så nu kör vi även denna vecka. tog 1 vecka ledigt från övertiden men nu ses vi igen imorgon. men jag vet ju att jag kan sola gott i thailand då!

så nu ska jag höja musiken och laga mat, broccoligratäng! mm mm mmm! och sen så kommer det bildregn!

love weekends

helgen har varit underbar! åkte hem runt 2 från malin och tog bussen in till stan där jag mötte upp min fina carolin, som jag saknat henne! vi gick lite ärenden på stan och myste runt. sen gick vi hem till henne och packade ihop saker för att bege hos till mig där vi lagade mat och gjorde oss redo för kvällen.

sen ramlade tjej efter tjej in och sedan även några grabbar och det blev en himla bra förfest som jag hade himla roligt på. ni är för underbera mina vänner! sen drog vi till karate där jag dansade förfullt och fick både bilder och filmer på bästa marcus price & carli, jag älskar dom!

vid 3 var det dags att vingla hemåt och jag somnade omgående, önskar dock att jag ätit något då jag mådde lite illa dange efter. men som vanligt på söndagar hängde jag hos h, han bjöd på burger & co. han är så himla bäst ibland! och sedan degade vi hela dagen och sov till och från.

vid 8 gick jag hemåt och städade undan lefter förfesten och sen låg jag i sängen med datorn tills jag somnade.

här får ni ett smakprov från lördagen, mera och värre bilder kommer senare!


fredagsmys såklart

nu har jag precis krypit ner under täcket. har haft en helmysig kväll hemma hos min fina syster. när jag kom dit blev det massa god tacos och sen har vi myst i soffan hela kvällen. mami åkte hem någongång efter idol.

ska bli skönt och få sova nu, egentligen skulle jag ju jobbat till 00 idag med men bästa Calle fixa dagspass!

imorgon väntar en rolig dag med först massa bus med liea och sen ska jag äntligen träffa min fina Carolin! dom jag saknat henne. och sen på kvällen blir det fest med massa fina vänner och karateklubben, kommer bli fett!

sov gott snyggingar och hoppas ni har fått en lika bra start på helgen som mig :)

GODNATT!


årets sista månad

AHHHHHH, jag vill bara skrika ut av glädje för att jag är så glad att om 8 veckor åker jag till thailand! det kommer bli så underbart! det kommer bli bäst! i 4 veckor ska jag njuta varje dag och glömma allt med jobb, chatt och mobiltelefoner!

men idag har jag faktiskt dammsugit och skurat, lite julfint sådär! känns bra och nu ska jag göra mig redo för sista 00 kvällen för denna vecka. imorgon kör vi 11-18, kommer bli tufft att komma upp! men på kvällen kommer det blir mys, ska hem till syster och sova där så lär bli massa bus med min skrutt och inte lär det bli sovmorgon, men det gör mig aboslut ingenting :) ska bli såå skönt med en tvådagars ledighet för en gångs skull!

och idag är det första december, ingen snö så långt ögat når. måste säga att jag längtar lite samtidigt som jag vet att så fort det bli slask så kommer jag gnäll massor. men jag älskar juletider ändå.


8 veckor kvar

tills jag går på en sånhär underbar strand igen och lever livet!

RSS 2.0