lördags

nu kör vi lite bilder!





























bra kväll :)

on the dancefloor

igår avslutade man en hel vecka med jobb till 22 sen blev de fest med jobbet!! riktigt roligt faktiskt måste jag säga! sen blev de utgång för en del jag gick inte ut blev att umgås med david och basse istället tills jag nästan somna då gick vi hem och jag somna gott :)

så idag känner jag mig något seeeeg men har varit en sväng på stan och handla strumpisar och lite cider (spriten fanns redan hemma) och nu äre dusch och fix sen äre påt igen och de känns bra! blir middag/fest hos johanna som nyligen fyllt 21 år, ska bli skoj och sen kör vi på utgång i stan :) hoppas på en lyckad kväll!!!!

dubbelt upp



nu väntar jobbet på mig och usch vad lat jag har varit!!!!!! träniiing vaädäää?? nää nu är de skärpning och jag ska bli vältränad nångåång!!

HEJDÅ!


mmmm mums

väntar på att den här goda lasagnen ska bli klar så jag kan ätaätaäta :)

 

igår kände jag mig vårig och färglad, idag är dock inte vädret lika roligt så får se vad jag tar på mig efter duschen!

 

jobbar klockan 17-22 så inget monsterpass direkt, blir att gå hem idag också om jag har sällskap. har varit lat med träningen dom 2 senaste dagarna nu så imorgon kör vi löpbandet och 25 min spinning! sen äre torsdaag och då är de frisöörtiiimeeeeee :D ååh hoppas jag blir nöjd!

nää dusch nu innan maten blir klart! pusspåer


partypics


























förfest sen otten! lite suddigt men vad gör deeee!!!

söndagsbakfylla

nae idag säger mitt huvud att de var fest igår!! klockan är snart 6 och jaa jag börjar väl komma tillbaka som människa nu. har vräkt i mig en halv pizza och lite chips. fett är jävligt gott när man är bakfull!

och så vill jag bara säga att jag hade jävligt skoj igår!

nej nej NEJ

jaa änsålänge har inget dåligt hänt mig förutom en arg kund förut men jag lät honom ösa sina ord över mig och sen så avslutade jag trevligt samtalet med att han skulle ha en fortsatt trevlig dag.
sorry men ett avtal är ett avtal och har man godkänt de munligt så har man..

nu är jag hemma igen iaf som sagt 5 timmar jobb, gick riktigt fort idag! skulle ju sola på vägen hem också men fick ju skjuss så glömde helt bort det! nää får bli efter träningen istället helt enkelt.

imorgon är det torsdag vilket innebär att de är fredag snart och helgen är mer än välkommen trots en slapp vecka på jobbet. och idag är C hos frisören och blir finfin och jag bara längtarlängtarlängtar till nästa torsdag då det äntligen är min tur att blir fin och får slippa mig 15 cm långa utväxt :P

drömmer mig bort till den här bilden sålänge!


oturen är med mig

jag har sån otur nu för tiden med mig själv jag har under den senaste veckan ramlat på vägen framför 100 bilar så jag fick ont i handled och rumpa, gått ur dannes bil och slagit i någon grej som gav mig ett stort blåmärke på knät,  överansträngt armen så den vart nästan obrukbar, ont i foten under afron för att jag spänt den för mycket, bränt på skinkorna helt utan anledning under träning som om jag typ inte tålde tyget?? nu är ena ögat även rödsprängt av någon konstig anledning så det ser helt konstigt och fult ut, har haft så en gång tidigare så snart blir jag väl blind också.... nää jag kan säkert komma på flera saker men de orkar jag inte skriva nu..

nu är de snart dags för tv. de blir DH, cougar town och christine :) bra tvkväll under ca 2 timmar men jag lär väl somna till program 2 eller något som vanligt :P

imorgon satsar jag på 5 timmars jobb, solning?!?!?!? och funktionell träning :) blir en bra dag. är lite glad också för H ska iväg och jobba!! skönt för honom och mig ;)

pusspåer!

starstrukk

jävla underbart det var att börja dagen med lite träning. sandra och jag gick på dance explosion och afron var lätt bäst, nina var lätt bäst! sen blev det stretch i kanske en halvtimma :) viktigt viktigt! längtar redan till core och aerobicsen imorgon, jag är nog lite träningsnarkoman nu för tiden.

igår vad de ingen träning iaf de blev bio med sandri och danne :) skulle sätt alice men kom lite sent så våra reserverade platser hade släppts och vi ville inte sitta längst fram så blev shutter island istället. jag säger bara va? haha för krångligt och jobbigt för mig, bra i början men sen gav jag upp. vi kompenserar med alice i 3D nästa vecka!

en annan sak jag känner mig så jävla bra som kör en vit helg! underbara vita helg! och då menar jag ju inte snön såklart för den ska bort men ingen alkohol min kropp behöver verkligen komma ifrån den lite. så ikväll blir de lugnt också, ska INTE se melodifestivalen utan ska fixa lite roliga filmer istället!

:)


min snygging och jag i somras!

sjukling

usch nu har jag varit sjuk i flera dagar. mår bättre idag lite halsont kvar och lite snorig fortfarande men mycket piggare än dom andra dagarna. började i måndags men gick till jobbet tisdag + tränade vilket ledde till att onsdagen låg jag deckad i soffan hela dagen och torsdagen förutom på kvällen då jag tog tag i mitt liv och träffade carolin en stund. blev bad och bastu mys :)

idag är jag ledig annars hade jag nog gått till jobbet tror jag hoppas jag mår ännu bättre imorgon eftersom jag ska jobba helg och vill inte missa mera nu! var så taggad på träning den här veckan också men de sprack ju också ska avvakta till måndag.. hoppas jag mår hundra då.

just nu sitter jag och tittar på en halv dålig film 500 days of summer, tittar bara till och från då den inte tilltalar mig så mycket. har sett mycket bättre filmer dom andra sjukdagarna wild child och i love you, man. har ju inte så mycket annat och göra när man är sjuk och inte kan sova för att näsan oc hhalsen stör en så mycket då blir de film.

har även nördat 90210 hela dagarna så är helt inne i det nu har dock bara 2 avsnitt kvar och se och jag önskar det fanns mer! men blir att börja med melrose place istället då :P

snöskit


jag är tjurig så tjurig så tjurig!!! jag spyr på snön snart alltså idag är de första mars och vad händer då? joo de snöar hela jävla dagen!! igår hade jag lite hopp i mig när man såg hur de smällte överallt och blev stoooora vattenpölar. hellre de än snö nu för jag är så jäääävla trött påt! blir deprimerad när jag kollar ut. vill ha sol, gräsmatta och vårkläder! känns som flera månader bort. fan! fan fan fan fan....... åååhhhhhhh... jaa just nu är jag inte glad..

längtar i alla fall till halv 7 då jag ska dansa skiten ur mig på afron och låtsas att jag står i afrika i solen!

HEJDÅ!

RSS 2.0