silvia


precis hemkommen från en mysstund på brödernas med Alexandra :) bra söndagsnöje tycker jag! blev även att köpa nya träningstights på stan eftersom stadium outlet inte hade några bra, så nu vill jag träna och inviga mina fina :)

glömde föresten berätta om igår först på morgon så åt pappa och jag frukost tillsammans, lite sliten var han ju såklart. men det vara bara och piggna till eftersom han skulle ha en trevlig kväll med bandet på lördagskvällen. men det bästa då, när jag kommer hem så har han diskat och gjort fint i köket, hur sööt?!? min fina pappa! ♥

igår blev riktigt trevligt. först taco hemma hos Anne som sagt, efter ett tag joinade Alex också man kan ju bara undra vad han tycker om oss två, haha! sen gick vi till Niklas och hade roligt, trevligt folk och lite allsång. hamnade en sväng på babyl där vi åt gratis pommestallrik! sen hem till min underbara säng!

dom var så söta när dom satt och spelade och sjöng!

helt okej coolt par, eller?!

så ingen bakfylla idag för drack inte så mycket och snart ska jag iväg igen!


hoppas ni haft lika bra helg som mig :)

dansa är kul men jag föredrar o supa

precis duschat av mig! idag gick extrapasset fort, hade aslång kö så dom var nog glada att jag och anne var där och chattade. vi är så fett bra!
efter jobbet drog vi till stadium outlet och kollade lite, hade hoppas på att fynda snygga träningstights men icke då. däremot så hittade jag en vääääskaaaa!! wooho, så nu är jag och anne rustade med ryggsäckar tills Thailand :) vilket kap vi gjorde måste jag säga!

här har vi min ryggsäck i stora påsen:


nu ska jag skynda mig och bli klart för att springa bort till anniebannie och käka tacos och ta ett glas! sen drar vi bort till niklas på födelsedagsfest, han ska få en awesome present! så det ska bli trevligt :) ingen utgång idag möjligtvis en sväng till VB men inte mer :)


så hörrni ryggsäck, check på den!
ha en awesome kväll!

halloweenfredag

underbart med fredag! mycket och göra på jobbet men jag tycker vi lyckats haft väldigt roligt ändå, hade ju halloweentema på jobbet och fick massa gott, körde sänka skepp och några av oss var utklädda.

Vi på chatten var mobila bredband, riktigt snygga måste jag säga! träffade även på denna snygga brud:



mobilt bredband (folién är metallsaken som man stoppar i datorn för den som inte fattar)


så det var trevligt, dock är vi överösta med iphone 4s och alla frågor som kan komma kring den och leveransen. tareee luuungt vaaa!

efter jobber drog jag och anne en sväng på stan, inhandlade lite vin till morgondagens födelsedagsfirande, niklas blir ju 20 år. haha stora killen nu!
vi svängde in på stadium och provade ryggsäckar, hitta en jag vill ha men ska inte köpa riktigt än, har en affär till att åka till innan :)



snyggt!

nu inväntar jag fina alexandra, vi ska mysa och snacka lite skit :) mysigt!
sen senare ikväll kommer väl papi inramlandes, får se om han är något full. han dricker ju en sisådär 3 gånger per år kanske. får hoppas dom har riktigt roligt på harrys :) han och alla andra elektriker! det är han värd!


ha en fin helg mina fina! imorgon väntar extrajobb (nämnde jag att jag är awesome!)

we found love


as your shadow crosses mine, what it takes to come alive

godkväll! trött tjej här!
kom hem efter jobbet, hann vila en kort stund sen var det vara att dra till gymmet och pumpa järnet på bodypumpen, woohoo! riktigt jobbigt och härligt! men nu blir det ingen BP förrän nästa lördag och jag kan säga att dit längtar jag massor för då är det massa roligt som händer!!

imorgon är det ju fredag så himla bra! pappsen kommer och sover över då, han ska ha afterwork med jobbet och för att slippa fixa skjuss hem till gladhem så tar pappa min soffa! helt okej, längesen jag träffade gubben nu! ska bli skönt att krama om honom! :)


nu ska jag fixa något och äta och sen krypa ner.

nu är det jul igen

fick precis några pepparkakor av bästa georgiiie mums! Så det blev mina först för iår.

Är sjukt sugen på julen nu faktiskt. Pynta, baka, köpa julklappar, julmat och allt annat som hör därtill :) åh!

Man kanske skulle ta och baka något juligt någon kväll snart?


rosa bandet

haft en riktigt mysig kväll! fick jättegod mat, tack finalina! :) på hemvägen gick vi förbi värmekyrkan där rosa bandetgalan hölls, vi kikade lite på den och när vi gick förbi såg vi alla bhar och den rosa bilen som dom lottade ut. himla mysigt när det är så fina event här i staden tyckter jag!

jag gav föresten en krona till rädda barnen idag, det är väl rätt bra?


godnatt finisar!

flaska & bas

jobb, pantning och storhandling avklarat idag! känns himla bra, ett fullt och mumsigt kylskåp!

nu ska jag svida om till något gosigt och möta upp Carolin för att traska upp till Lina Sandberg, ska bli himla mysigt :)

måndag

träningsväskan är packad och matlådan är nerlagd, nu kör vi jobb sen svettas lite på gymmet!

crazy stupid love

ytterligare en myshelg som passerat! känns bra att tagit det lugnt även denna helg :) gårkvällen spenderades ju som sagt med Holger vi kollade på crazy stupid love, riktigt bra måste jag säga ett den var! blev lite kär i Ryan Gosling såklart (ni vet killen från the notebook) han är alltid lika snygg! mums!

vi åt även pizza, mm mm mmm! har längtat efter pizza i typ 1 månad och nu fick jag äntligen det! blev till och med bjuden :) himla snäll kille de där! så efter en kebabpizza var jag en riktigt nöjd tjej!


social kille såklart!

idag har jag bara slappat, kom hem vid 18 nu och ska strax göra jättegod lax i ugn och efter det slänga mig i badet!

imorgon är det jobb och träning som gäller! det är bara och köra!
hoppas ni haft en asbra helg också mina vänner!

iphone 4s på ingång

nyvaken efter en skön liten tupplur, det kan jag säga att jag behövde!

jobbade ju som sagt extra idag PLUS förlängde passet :) haha fy fan vad jag/vi sålt idag! helt sjuk, alla vill ha nya iphone 4s så idag har det förhandsbokats till en föbannelse! så idag har jag tjänat pengar både på mina fina sälj samt extra mycket i timman pga extraarbetet! jag var så taggad att jag inte ville gå hem, tog inte ens någon lunch!

nu har huvudet varvat ner lite ska slänga mig in i duschen för att pigga upp mig lite sen ska jag iväg och träffa H, tanken var bio men verkar luta åt en film hemma istället just nu. känns helt okej det med!

föresten så har jag litelite mindre ont i benen idag! skönt vaaa.

och idag är alla mina tankar hos min mamma hela dagen, hela kvällen och natten! Anki begravdes idag och mamma skrev så fint om henne på FB, fina mamma jag gillar inte när jag vet att du är så himla ledsen ledsen :( ♥ hon har det bättre nu!


men hörrni, ha en underbar lördag!

är mamma ledsen? nej sune, mamma är rörd

FREDAG! det gillar vi! jobbet gick snabbt och muffinsen var så sjuuukt goda! hon hade varit så duktig ooch bakat igår 4 sorters muffins som jag sa :)

efter jobbet var tanken att jag skulle köra spinning men jag har en sån sjuk träningsvärk! kan inte ens gå i nedförsbacke utan att känna denna smärta, kan inte ens ställa mig upp, gå normalt eller något för det gör så sjukt ont! haha skönt men ändå inte ni vet träningsvärk känslan :) vi får se vad kroppen säger imorgon!

men nu kommer ju ändå något skitroligt!! haha alltså haha igen! Alexandra frågade om jag ville med till stallet och rida, klart man hakar på efter jobbet! alltså jag bara skrattar när jag tänker på det jag red alltså på en livs levande häst jag till och med travade en bit, kan ni tänka er'?! det här är alltså tjejen som har noll intresse för hästar och kanske var på ponnyridning någongång när hon var 7 år som högst! haha aae så sjukt himla roligt!

bildbevis:

HAHA!

genomfrusen kom jag hem och bytte om och piffade till mig ytterst lite för att sedan knalla över till Anne, hon bjöd på underbart god skagenpanna!! tryckte i mig en hel laxbit och det var så gott, mer skagenpanna!
sen blev det chips, dipp och sunes sommar. älska sunes sommar! underbart!


nu är jag hemma och ska sova, är sjukt trött efter denna dag som har varit väldigt bra. träffat fina vänner och varit glad.

håll tummarna för att jag kan gå imorgon! godnatt snyggingar!

get on the bus

sjukt jobbigt bodypumppass idag! underbart! var inte lätt att gå ner för trappan sen när man skulle hem, idag har min kropp jobbat stenhårt! hörde jag spinning imorgon?! :)

man måste ju tänka på thailandsbeachen i vinter nu!! 14 veckor kvar!

GODNATT SNYGGINGAR!

svettas ta ett extrapass, sitter du kommer din rumpa växa fast

jahadå! här har vi tagit ett extrapass, känner mig så himla duktig, så på lördag 9-14 ska jag chatta järnet och tjäna massa extrapengar.

imorgon är det fredag! också himla underbart och sedan vi fick Camilla som TL så var vi turats om att ha fredagsfika (min tur har inte kommit ännu). Imorgon är det nämligen Emelias tur och om jag ser fram emot det! hon verkar vara en riktig leilabakare och hon ska göra massa mumsiga muffins, 4 sorter tror jag bestämt. åååh mumsigt! älskar att hon går in för det så mycket.

en annan rolig sak är att den 19 november ska jag och mina underbara kollegor till boda borg, det ska bli så sjukt kul! en heldag och leka fångarna på fortet och få tacobuffé, kommer bli awesome! är sjukt taggad inför detta! :D (alexandra jag är all yours på kvällen, lovar!)

nu ska jag slappa en stund och sen ska jag masa mig iväg till gymmet och bli stark, bodypump står på schemat!

TJA!

allt och ingenting

idag tänker jag vila från träningen, vill inte gå ut för hårt då blir inte kroppen glad! men imorgon är det på´t igen!

har inte gjort mycket efter jobbet men snart kommer mamma hit en sväng ska hjälpa henne att bestämma nya glasögon, hon har fått hem några par att prova på för att se vilka hon vill beställa. måste äta något också, hmm..

funderar på att ta extrapass på lördag men jag kanske är värd att vara ledig en hel helg? vi får se!

nae annars händer inte mycket, snart är det helg!

förövrig saknar jag min trollunge väldigt mycket just nu! ♥
tänka sig att om bara någon vecka är du 3 hela år, känns som om det var igår jag träffade dig första gången på bb.
sjukt hur mycket kärlek man kan känna till en liten fialotta som dig liea.

säg som det är nu, finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser, ett riktigt jävla as


alive

godmorgon!

sov tills jag vaknade idag, grymt skönt! vaknade vid halv 12. nu har jag varit nere i tvättstugan så jag får lite rena kläder.

idag ska jag städa lite och bara slappa. ska även ta mig ut och köra lite spinning senare idag tänkte jag. träningsvärk har jag idag! sköööönt!

afropowerdance vare ja

då kör vi in på femte dagen av huvudvärk! men idag gick den mer ned mot nacke, rygg och strålar också. känner mig så jävla stel! tror detta beror på mitt underbara jobb och den perfekta hållningen man får där av allt sittande. så har försökt börja stå mer upp på jobbet.

iaf idag kände jag att istället för alla tabletter, massage, övningar och sovande så prova vi något helt underbart som får mig att slappna av - TRÄNING! yes sir om jag var taggad! körde 25 min core och 60 min afro, tror afro var det kroppen ville idag känner mig ju som sagt sjukt stel och afro är slappt och härligt gung så det kändes asbra!
svetten rann och jag var sjukt taggad, sjukt bra pass! yes asså!

så nu ska jag stoppa något käk i magen och sen blir det bad!


JAG ÄR LEDIG IMORGON! WOOOHOO!

PUSS PÅER!

har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas

har haft världens myshelg trots jobb, men det är ju bara plus att tjäna pengar en helg som denna!

idag är vi inne på fjärde dagen i rad med huvudvärk/migrän, åååh! orkar inte! jag hade sån tur igår att jag hade någon som tog hand om stackars mig. fick mat och lite nackmassage sen sov jag en stund, kändes lite bättre så vi kikade på film men det kom tillbaka. blää! dumma huuvd, gillar dig inte så värst mycket just nu.. mamma vill att jag ska boka tid hos doktorn för min migrän men ni känner ju mig tar ju aldrig tag i såntdär. har ju bara lidit av det hela mitt liv!
bokade ju inte tid för knölen förrän pappa sa åt mig på skarpen och tjatade.. stackars dom som måste tjata på mig så mycket innan jag tar tag i något.

nu ska jag strax krypa under mitt sköna täcke. imorgon kör vi självklart jobb, ledig tisdag! obs, måste boka tvätttid!


hoppas ni haft en asbra helg ni också!
puss!

fredag fredag fredag

fredag idag då, himla skönt! kör ett 5½ timmars pass idag. helt okej! och seeeeen så drar jag vidare till världens bästa Lina Sandberg för en mysig födelsedagsmiddag :) ska bli himla mysigt ska ni veta! jag och mina fina tjejer!

denna helg innebär även jobb och det känns bra. det blir äntligen en lugn helg utan alkohol och fest och det blir istället jobb och mys. känns bra för mig och min lilla kropp :)

igår var också en myskväll, gick hem till Carolin och käkade massa PC! himla gott vare.

så denna vecka har varit massa mys och jag tycker vi fortsätter så!

ha en fin fredag nu hörri och ni som är ledig, fan så härligt :)


PUSS!

nedräkning

15 VECKOR KVAR IDAG! :D

grattis världens bästa mamma

godmorgon! ledig idag, himla underbart!
så himla skönt att inte ställa klockan och sova ut, det behövde jag för att ta igen mig helt från osloresan :) sliten tjej!

MEN idag fyller världens finaste mamma år! så lite senare ska vi åka och handla massa gott och sen åker vi vidare till min syster där det ska lagas mat, ätas efterrätt, mysas och framför allt ska jag busa massor med mitt busfrö! vilken bra ledig dag säger jag bara!

underbar låt!

ÄNTLIGEN!

NU ÄR THAILAND BOKAT!!!
26 JANUARI - 24 FEBRUARI!
HUR UNDERBART?!

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

SNART ÄR JAG PÅ DEN DÄR OCH MASSA ANDRA STRÄNDER IGEN!

vardagsmat

har inte allt för mycket jobbmotivation just nu, mycket press hela tiden känner jag. men jag kämpar på och är glad att jag har bästa kollegorna som gör mina dagar glada!

just nu försöker jag komma på något gott att äta. har noll insperation på mat just nu så vill bara att någon ska ge mig veckolista på allt jag ska laga! jag tar vad som helst! leva på mackor är inte så roligt i längden. men imorgon ska jag äta massa gott för då fyller världens bästa mamma år och då blir det myyyys!

imorgon är jag ledig föresten himla skönt! och ni, håll utkik för ikväll hoppas jag det kommer ett inlägg som endast kommer vara i stora bokstäver!!!!!!


och såhär ser jag faktiskt ut idag med min avklippta jacka!


fruktsallad


en helg med dom här tjejerna kan väl inte gå fel? NEJ! har haft det så jävla bra, en riktig skratthelg! underbara, roliga, bästa helg! ville inte åka hem!

har ni tur får ni ännu fler bilder och uppdatering om helgen!

men nu ska jag decka i soffan, sjukt trött efter jobbet!

NÄSTA - OSLO

nu säger jag och bloggen hejdå för den här veckan (kanske blir lite inlägg från mobilen om ni har tur!)
jag och bästa tjejerna drar till världens bästa bella! fy faaaaan vilken bra helg vi ska ha!! AWESOOOME!

OSLO HERE WE COME!

mys på aker brygge i april iår.


ha det skitbra ni också så höörs vi!!!

turn it down

idag kan man säga att det är fredag för mig, wooohooo! långledigt för imorgon drar jag till oslo och bästa bella och där ska jag stanna tills på söndag!! vi kommer ha en helt awesome helg det är jag säker på! idag kan inget få ner mig, haft en bra förmiddag nu ska jag gå och tjäna pengar och sen ska jag sova tills det blir daaags!!!!

bjuder på den här bilden idag som jag hittade i mobilen:


full tjej i lördags..



Ha en asbra ondag nu finisar!
PUSS!

mysiga kläder

dagen sköna outfit!

funderingar - framtiden

som jag skrivit tidigare här i bloggen så tänker jag sjukt mycket på framtiden just nu och vill verkligen plugga. men det känns samtidigt så himla läskigt. ska jag släppa min trygghet och ge mig ut på något helt nytt? ett äventyr.
det är läskigt för det skulle innebära flytt, det skulle innebära att jag verkligen håller på att bli vuxen på riktigt och börjar bli seriös. för det är en seriös utbildning och det jag kommer att arbete med är allvarligt men jag känner att jag verkligen skulle tycka det var så roligt ändå! att jag skulle brinna för mitt arbete.

jag är väldigt inne på göteborg, tror jag skulle älska att bo där! men samtidigt så kan man ju inte räkna med att man kommer in där så vill ju vara öppensinnad för andra städer också. har läst om programmet på olika universitetssidor och de lägger upp det olika men lunds upplägg gillade jag också. uppsala hade nog mest annorlunda. åh jag vet inte.. så himla svårt, så himla läskigt!

men jag kan ju inte jobba med kundtjänst hela mitt liv!

om jag börjar plugga nästa höst innebär det att jag är färdigutbildad vintern 2015. 26 år jag är jag då, inte så jättegammal ändå ju? men jag blir ändå stressad, när jag tänker på detta känns det som att åren inte räcker till då jag förhoppningsvis ska resa massor mer innan jag skaffar barn också?! aaae... jag tänker för mycket. och jag vill ju inte börja utbilda mig när jag väl skaffat barn heller utan det ska ju vara klart och jag ska ha en bra karriär. måste ju hitta min framtida man också?!

och hur mycket kommer jag missa om jag flyttar härifrån? liea blir bara äldre och i mars kommer bebis äntligen, ska jag missa bebis första år? hur ofta kommer jag kunna åka hem? tänk om det händer något allvarligt och jag finns inte där?

...

jag som ni ser så tänker jag för mycket som sagt. jag får ont i magen. jag borde sluta tänka.


någon som har några bra råd? visdomsord? vad som helst?
hjälp...

you make it real to me

chatredo tjej, nu kör vi jobb! får åka bil hem ikväll, yeeeeeeey adaaaaam!



i think you and my friends should hang out on the weekends

vilken bra helg, IGEN! himla nöjd är jag. fredagen var ju mys med min fina familj som sagt, god mat och massa bus med min Liea.

lördagen körde jag extrapass 6.45-11-45, bra jobbat med övertid och så. sen solade jag och handlade till kvällen.

sen blev det förfest hemma hos mig, inte riktigt som jag tänkt mig men vi var 20 pers tror jag i mitt lilla vardagsrum. 8 brudar och resten grabbar. synd att jag inte tog kort när alla var där! blev inte många kort överlag men det kommer några iaf.  sen drog vi till karateklubben och dansade järnet! träffade massa roliga människor och bara hade skitkul! hamnade både på mcdonalds och max men vid halv 5 fick jag äntligen lägga huvudet på kudden och sussa sött. tack alla fina människor för en asbra kväll!

söndagen blev jag väkt av carolin vid kl 1 då var det bara att gå upp och vi gick och käkade gott på le croissant, himla mysigt och gått. sen blev det bakismys hemma hos carolin sen gick linas buss och sen följde vi emelie till hennes buss också då hon skulle tillbaka till sthlm. sen vandrade jag och carolin hemåt. hem och städa iordning efter förfesten och sen deckade jag i sängen.

idag är det dag för jobb igen, 15-00 men först, bilder!


hade tyvärr inga fler bilder men vi hade både finbesök från västervik och stockholm, såg att emelie hade några bilder också. :)

nu kör vi 3 dagars jobb seeen OSLOOOOOO med bästa tjejerna till bästa tjejen!!


PUSS!

RSS 2.0