finfin dag

nu är klockan 3 och dagen har gått på rätt bra, en försäljare väckte mig i morse, inte uppskattat! men han var trevlig och bad om ursäkt såå de fick väl duga..

frulle blev de macka, oboy och 2 ägg, mumsigt! skulle inviga min yougurt också men blev inte så så får göra de ikväll eller imorgonbitti :)

har även tagit fram köttfärs som ska stekas till tacosen som vi ska äta så mysigt ikväll :) ska snart gå och handla övriga ingredienser som vitlök, gurka och såntdär ni veet ;)

Idag! har jag även sökt ett jobb som jag verkligen verkligen verkligen skulle vilja ha! jag håller alla mina tummar, har ju till och med skrivit om mitt CV med en snyggare layout och lagt ner mkt tid på mitt personliga brev, SNÄLLA?!

hoppas ni får en jättemysig fredagkväll för de vet jag att jag kommer ha när bumbi äntligen kommer hem :) hoho!

puss.

snart såå

jag är helt slut i huvudet känns de som, ändå har det inte varit sååå ansträngande dag. mamma hämtade mig vid kvart i 1, då åkte vi omkring och handlade lite och sen vid 2 var de dags att hälsa på födelsedagsbarnet, lr barn och barn, men min syster som fyller 25 år idag! GRATTISpådig! hon fick finfin blomma (present får hon på festen) och vi fikade lite och lekte med liea :) hon pratar rätt mkt och gör roliga ljud, skoj! :P

efter fikat där åkte mamma och jag hem till mig och lagade kycklinglasagne tillsammans med 3 söta hundar, dom är så himla gosiga och pussiga :) mys juuu! vi åt oss jättemätta och inte nog med de efterrätt, semla, som jag inte åt på fettisdagen utan tog igen nu ;) räcker med en sen är jag trött påt!

2 av 3 bebisar <3



3dje bebisen <3


vi 7-halv 8 åkte hon hem och jag har varit seg sen dess och lite innan också.. har inte gjort så mkt ansträngade ska snart lägga mig i soffan och slappa sen blir de väl sänge, tror inte de är något bra på tv idag? kanske ska passa på och kolla på hsm3? hmm.. får se.

OCH imorgon händer de! holger kommer heeem <33333 ÄNTLIGEN! som jag längtat, hoppas de går fort dit :) tror han kommer vid 6 men hoppas på tidigare, då blir de mys!

ska väl försöka städa och mysa till de hemma lite innan bara för att :)




hejfrånmig! sola?
puss.

hoho

hejsan!

dåligt här jag vet, men har haft för mig lite allt möjligt och ingeting ungefär. idag har jag tränat duktigt och på schemat står handla mat, diska och vika tvätt (som jag skjutit upp sen söndags)

holger kommer hem på fredag
och jag längtar massa, 2 nätter kvar bara :) hatar när de är extra långt han är borta! :(

sen sist har jag hunnit med att träffa pappa, mamma, malin, markus, liea, carolin, bella, sampan och lisa :)

jag har även:

ätit pizza, varit på otten (faktiskt väldigt skoj!), varit bakis, sovit hos pappa, förlorat i kort mot min syster, tvättat, slöat, kollat på melodifestivalen, myst med vännerna, tränat, handlat osv osv.. ja ni vet :)

vissa stunder har jag jättetråkigt andra lite roligare. just nu är mitt stora problem vad jag ska äta, ska nog gå till affären och se vad jag blir sugen på, är ju vrålhungrig så kommer nog bli de mesta!

jag och C innan malin och otten.


BTW ;D ny header, blev trött på de svartvita så gjorde bara en liten ändring, vet inte hur nöjd jag är men de duger :)

hoppas alla mår bra.
puss.

release me

yes, så är man inne på den 2 dagen av 10. på den 10de dagen kommer han ju iofs hem men vet ju inte vilken tid så räknar med den också.. 9 hela nätter alltså.. tråk ska ni veta!

idag har jag tränat, diskat och duschat, jaa ni vet de vanliga.. dunkat musik ungefär hela dagen så skönt att sjunka in i den ibland och glömma bort de mesta...

imorgon har jag iaf planer wääääy :D mamsi kommer in till stan så vi ska till systeryster :) efter de ska mamma och jag unna oss något som ingen av oss ätit på hundra år nämligen pizza :) kommer sitta fint i min lilla mage :) på kvällen kanske de även blir fest? :)

lördag hoppas jag att tjejerna vill komma och mysa? och som sagt ni får även sova här om ni vill.. :) skulle jag tycka var mys! pyjamasparty? :P nävars, vi får väl se :)

så som ni se lite att se fram emot. igår gjorde jag nada verkligen, så idag har jag varit lite mer aktiv. är sugen på ett aerobicspass här hemma men eftersom jag redan duschat en gång idag känns de lite sådär.. får la se. affären väntar på mig iaf måste dit och handla smör bland annat :P

och nää inget nytt på jobbfronten, söker och söker...

idag fick de bli holgers skjorta, trött på mina egna kläder..

pusspåer.

alla hjärtans dag

idag är de alla hjärtans dag och 13 månader :) <3

dagen ska spenderas såhär att snart kommer malin, markus och liea hit och fikar lite och småfirar h lite eftersom han blev 20 förra helgen. efter de vet jag inte riktigt kanske en prommis i solen :) är ju plus idag om min termometer visar rätt :P

sen senare ska jag och h laga mysig middag tillsammans och bara vara glada och tycka om varandra jättemkt :) tror de blir perfa :) ska även mumsa i oss vaniljhjärtan till efterrätt :) mm!

hoppas alla får en supermysig alla hjärtans dag idag <3

puss.

lilla liea


jag med världens sötaste liea :) underhållning medans dom andra städade efter dopet :P
<3

not so good

 
jag och johanna i snyggingskorna. ;)

gårdagen var trevlig,
johanna och jag gick en sväng på stan hon handlade present till sin mamma och converse skor, hoppas jag kan handla ett par snart också!! :/ :P sen gick vi hem till mig där holger hade kommit hem och så lagade vi kyckling och bulgur och sås, mums :)

vid 10 åkte hon hem och då blev de lite prat med carolin, längesen men trevligt :) och sen blev de slappt tills vi gick och la oss..

idag har inte mkt hänt alls.
H åkte aldrig och jobbade men han har varit tråkigt iaf och bara suttit vid datorn och varit osocial. så jag har spenderat dagen åt tv, lite data, äta en bulle, köra lite mage och badat! inte såå intressant dag precis, men men jag är van..

vet inte ens vad vi ska äta för mat än?! jaja sånt reds väl ut nångång innan läggdags säkerligen.

känner mig inte så positiv idag men imorgon blir nog en bättre dag.
puss.

glada nyheter



idag har de varit lite duktig träning sådär :) bra emma! sen har jag även diskat och sådär, finns alltid något att göra i hemmet egentligen även om de inte är så skoj alltid..

vid halv 4 ringde holger och sa att han kommer hem :) wohooo! så han sover hemma inatt sen åker han till sthlm över dagen imorgon bara, de var inte så mkt att göra tydligen så han kommer nog inte hem så sent då heller :) mys!

nu är jag iaf duschad och iordningjord för snart kommer johanna in till stan :) ska gå en sväng hon hade lite att handla sen tror jag de blir färging på hennes hår, självklart är jag frisören då ;) hohooo!


gårdagens kvällsmat, har jag sagt att jag älskar popcorn?!

ett jobb tack?
puss.

kalas, fest och dop

min helg har varit jättebra :) lite stressigt ibland men de gick ändå :)

började med en lugn och mysig fredag med min älskade, bakade bullar, åt god lövbiff och kikade på lets dance, varför åker aldrig kitty ut för?!

lördag var de dags för 20 års kalas och vi åkte skapligt för att hjälpa till att förbereda det eftersom de var hemma hos hs mamma :) vi dukade och gjorde fint och karin gjorde god mat kabanossygryta lr nått sånt hette de med pressad potatis och sallad :) vid 4 kom hs morfar, moster osv dit och de var jättetrevligt och till efterrätt blev de en mkt god tårta och te :) satt där ett tag tills de var dags att dra vidare linus, holgers kusin, var snäll och skjussade in oss till stan vi hämtade även upp joel.

hem fylla på sminket beställa taxi för att åka på 30 års fest. när vi kom dit var festen i full gång, holger hade nog väldigt skoj eftersom de var massa av hans lag där (pe, spelet han spelar :P) vi var där till ungefär 9 -halv 10 sen var de dags att gå till quebar där platser var reserverat för oss, de blev kareoke, biljard, dricka och dans. mkt roligt och vid 12 slaget sjöngs de för holger eftersom då blev han äntligen 20 år :) <3

efter de var de dags att gå vidare några gick hem och några gick till palace. vi hade tänkt gå till hugo men eftersom de regnade och var extremt lång kö så gick vi till max och fick mat av j och sen åkte vi hem. skönt! tog de lugnt hela kvällen eftersom de var en speciell dag på söndag.

nämligen lieas dop :) <3 klockan 1 var vi i borgs kyrka och tittade på när hon döptes. de var fint! jag läste även en dikt och jag tror jag klarade mig ganska bra, fick beröm av prästen efter iaf ;) hah. var även sånger vi sjöng och malin läste duktigt också och så var de ju tända ljus, själva döpningen och så välsignelse osv :) mkt fint och självklart blev jag lite tårögd ;)

sen var de smörgåstårta och presentöppning, massa fint fick liea så hon blev säkert glad tror jag :)

glömde säga att på söndagsmorgonen så väckte jag holger med sång, nyvärmda bullar och present :) stor är min pojke nu <3 GRATTIS min älskade <3
så på kvällen blev de massa mys och vi svullade lite chips för att fira också ;) idag åkte han tyvärr :(


min 20 åring <3
 
och sötaste liea <3

så har inte gjort mkt alls idag, ätit mat och fixat lite i hemmet. tråk! skulle tränat men blev inte så gört imorgon!

har ju läst mina vänners bloggar och alla är ju typ sjuka så krya på er mina vänner <3

puss.

bakning på g

imorse vid klockan 7 dök min pojke upp helt slut och ville sova :) så mysigt när han kröp ner hos mig :) gick upp strax innan 12 eftersom vi haft tvättstugan fram till nu. har den egentligen till 4 men blev klara lite tidigare, vilket är skönt! slippa hållatiden och gå ner och upp..

förestan fan vad röd jag var igår efter solningen!
hah även idag fast de har lagt sig lite, hoppas de lagt sig helt till imorgon då de händer lite allt möjligt :)

nä nu är de dags för mig att baka bullar! wish me luck!

puss.

allt på en gång

hej här var de dåligt! hoppsan.. har inte haft nån lust lr ork att skriva på ett tag bara helt enkelt men de har ju hänt lite sen sist så drar en snabbrepris på de så ni hänger med lite ;)

FREDAG - jaa då var de ju utgång som gällde förfest hemma och sen palace. fullkastrull jomenvisst, men de var ju kryssningssprit och då går de som de går :P hade roligt iaf!

en bild från förfesten ;)
nakenbella, pusscarro och så jag då ;D


LÖRDAG - bakis.com japp... men de var bara att pallra sig upp och göra sig fin till jespers (holgers kusin) 20års kalas. mkt trevligt och god mat men svårt att hålla god min ibland :P lugn och skön kväll iaf!

SÖNDAG - IKEA! hohoo :) shopping med h och karin :) vi fick med oss massa fint hem har några bilder men inte på allt blev massa smått och gott också, plus att de kommer mera senare när de åker nästa gång :) hihi!

    

   

MÅNDAG - göra ingentingdag med min pojke <3 mys och skönt!

TISDAG - H åkte. jag tränade 20 min styrka och ca 40 aeribics. härligt att svettas lite! senare på kvällen kom johanna och myste lite vi åkte till mediamarkt, staduim och sen hem hit.

puss på mig, också bild från palacekvällen.


ONSDAG - jag körde på hårt med träningen denna dag också, så stolt över mig själv! vad gjorde jag mer? :S hmm vet inte.. MEN på kvällen vid halv 10 kommer min bumbi hem och överaskar mig blev så himla glad han skulle ju egentligen komma fredag, men de hade fått fel färg så de åkte hem :P

TORSDAG - de är ju idag :D H åkte igen för att jobba natt så han kommer hem imorgonbitti någon gång. själv har jag tränat yttligare en dag till, jag har diskat, plockat lite hemma, vattnat blommorna. sen duschade jag och gick ner en sväng på stan shoppade kjol tll dopet, trosor, en liten enkel present till H och sen blev de sola. skönt att komma ut lite.



och nu är de lugnt. är lite trött. har provat kjolen hemma också så den känns bra och de gör de :) ska väl lägga mig i soffan och slappa tror jag..

imorgon är de bullbak på schemat! :)
puss.

RSS 2.0