nu kör vi!

thailand nästa! vi hörs hörrni!

oh, we're still so young desperate for attention

dagen började med tråkigt regn men bästa karolina hämtade mig så gjorde inte så mkt. jag var trött och seg men vi lyckades ha lite skoj, lina och jag kom på en ny låt laaars lalalalala laaars osv haha arbra!!! sen blev de max till lunch hur bra som helst liksom!

sen kom de, de som jag inte ville skulle hända.. 5 av mina fina kollegor fick gå.. dom jobbar fram till den 27. de suger rent ut sagt! speciellt att 2 av dom var alexandra och karolina.. :( jag tycker verkligen om alla 5 så himla mkt men dom här 2 tjejorna ligger lite varmare om hjärtat så tog så jävla hårt.. jag är verkligen jätteglad att jag var en av dom som klarade mig som hade presterat tillräckligt bra för att få vara kvar. dom fick nämligen gå för att de ringer för lite och företaget går då minus och 5 av 7 bemanningsanställda skulle gå och då blev de dom.. blää!! de här innebär att imorgon är sista dagen jag jobbar med dom.. usch vad jag kommer sakna dom! den här dagen blev verkligen inte bra.


något bra är att i övermorgon åker vi så nu vill jag ännu mer iväg och glömma tråkigheterna på jobbet också! idag fixade jag pengar och handlade lite smått och gått som behövs till resan.

nää nu blir de dunka musik och sjunga så jävla högt så jag får ur mig lite (sorry grannarna)



här var jag mkt glaaadaareee!

PUSS!

three days left

3 jävla dagar kvar! helvete vad skönt de ska bli! ska bli så himla skönt att komma iväg och vara med dom bästa och ha de så bra som bara vi kan!!

jag behöver verkligen den här resan, få bort tankar börja från noll och bara byta riktning. tror de kommer gå bra. bort från verkligheten ett tag och sen hem igen och börja om. blir nog bra! tror jag..


never want to hear you say goodbye

heeeeeeeeeelt slut är jag! huh! har kört bodypump idag. så jävla skönt men jobbigt, ökade min vikt idag på många av övningarna, stolt blir jag. bort med mina svaga armar här ska man bli stark :) tror de blir ett till pass på måndag så man står sig lite när man flyger bort till varmare breddgrader ;)


imorgon är de fredag
, så jävla skönt! då har jag jobbat 7 dagar idag så jag är så jävla förkänt att vara ledig. efterlängtad helg! enda planen jag har är att hjälpa mami flytta, så ingen sovmorgon på lördag! vad händer meeer????


nu ska jag duscha av mig och sen mysa ner mig i soffan med popcorn och 90210, nytt avnsitt ute nu! wooh!

ha en bra kväll så hörs vi imorgon snyggingar! ska bli bättre med bilder har inte orkat tagit några i vecka!



föresten är jag sjukt sugen på att åka på en sånhär partykryssning igen!! full och gla! så jävla skoj! synd att de är en nu när man typ ska iväg!!


PUSS!

jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

8 dagar kvar idag och imorgon 7, brabrabra!! idag kom första snön om någon missat de? jag menar varenda jävel gör ju facebookuppdatering om det, såååå kuuul och läsa om!

idag vare jobb som gällde iaf, jag och karro tävla som vanligt med apan och jaa jag är väl en stolt vinnare för jag tycker allt jag vann där ;D höh! sen solade jag och drömde att jag låg på en fin strand på thailand. vet ni vad jag gjorde sen?! KÖTTBULLAR :D mums! älskar hemmagjorda köttbullar! efter de blev de mys med sandri, vi kollade på desperata och cougar town. snackade thai också, snyggiiiing i will miss you!!!!!!

sleeptime nu, godnatt!



PS!
carolin är världens bästa och finaste människa, så de så! <3

all the bad boys are standing in the shadows and the good girls are home with broken hearts

måndag måndag måndag! känns som torsdag eller nått efter helgjobbet men de är måndag och vi kör på! de går bra på jobbet jag håller mitt mål som jag satt upp för mig själv tills jag ska iväg och resa, så peppar peppar så går de bra :) imorgon börjar jag 11.15 och bilen kommer 10.55, skönt! världens bästa karolina som även är min schemakompis är så himla snäll och skjussar runt på mig :)


efter jobbet var de träning som gällde, core och afro. skojvare! sommaren 2011 kanske man har lite snygg kropp?! den som lever får se! har inga planer på att sluta iaf! föresten 9 dagar kvar till thailand! fattar ni att de är ensiffrigt nu?! beställde pengar förut som jag ska hämta på måndag :)


pratade med carolin på vägen hem också och när jag var på ica så köpte jag en plopp för de var jag värd kände jag och så kom jag på att jag var tvungen att kolla skillnaden på plopp och center, ja den var ju inte så stor..




snartsnartsnart kan jag ha shorts och vara sommaklädd igen :D



nu är de dusch som gäller sen mysa ner mig i soffan och se pensionärsjävlar, så himla roligt program!

PUSS!

i'm the prettiest boy on the planet and you're the lonliest girl in the world

helgjobb dag 1 av 2 avklarat! ringde lite till och från men jag och karolina satt mest och spelade. fastnade ju för apan så han fick hänga med halva dagen och imorgon fortsätter vi! dock ligger hon före mig. men de tar jag igen!

ikväll var tanken att jag skulle gått på bio, men jag orkar inte, huvudet orkade inte. så jag har myst ner mig i soffan istället och ska snart sätta igång en snart film :) ska bara lyssna lite mer på daniel adams-ray, hans nya album är ju ute nu!!!

imorgon är de som sagt jobb sen händer nog inte så mycket mer, får se om jag orkar göra köttbullar då!


PUSS!



if you could only see

de blev en myskväll. potatisgratäng, kassler, vitlökssås, ett glas vin, idol, cirkus möller och så lite band hero på det :) jättemys!


så nu är jag helt slut och ställer klockan på 7. godnatt mina fina!

friday

idag har jag varit duktig och städat och så har jag nyligen varit och tränat :) blev lite uppvärmning på trappmaskinen och sen spinning på de, svettigt och härligt! jag älskar verkligen att träna!


nu är de dusch som gäller och sen ska jag knalla ner till sandra där vi ska laga mumsigt mat :) jag är jättehungrig så måste skynda mig. sandra var festsugen då en kompis till henne har fest idag, de lockar men med tanke på att jag ska jobba 7 dagar i rad nu så tror jag det är bättre om jag tar de lugnt. så får se om hon åker dit eller om hon är på och köra myskväll hela kvällen!

ha en asbra kväll nu :D

PUSS!

födelsedagsbarn

idag är det fredag vilket innebär att det är 5 november och världens bästa liea fyller 2 år :) skruttungen har blivit så stor! massa grattiskramar och pussar till min favoriit <3

 

 


miami 2 ibiza

fredagsmusik:


stranger

TJA!

ledig imorgon, hur bra är inte det?! idag gick de också bra på jobbet, tror de har med mina korta dagar att göra, är så glad för dom :) med i helgen kör vi långdagar, helt okej ändå!

jag tänkte träna idag men jag hoppar de tror min kropp behöver vila efter gårdagen är helt mör och seg i kroppen så vi tar igen de på spinningen imorgon! Nu ska jag gå och ta spruta nummer 2 har ju gått 1 månad sen sist. hoppas inte de är lika lång kö idag bara! sen måste jag till banken också får se om jag gör det idag eller imorgon.. måste köpa puder också för jag tappade ju det i lördags min klant!!

eftermiddag/kvällens göra:
  • Tvättstugan
  • Ta spruta
  • Banken?
  • Handla
  • Öl på munken med kollegorna?

Puss!

it's really not ok

mina saknade 5 timmarspass på jobbet flyger iväg och imorgon kör vi ett till sen är jag ledig fredag :) skönt! idag var en bra dag på jobbet, nöjd med min insats är jag. nu ska jag strax iväg och bo på gymmet några timmar de blir teamafro, solning och lite aerobics på de. så jävla tummen upp alltså!! kommer nog somna extra gott ikväll :)

har träningsvärk i mina triceps, känns asbra, bort med fettet där barre!! och en sak till:


IDAG ÄR DET ENDAST 2 VECKOR KVAR TILL THAILAND!!! wooooohoooo!!

'


en solig dag, idag har det varit regnigt och jääättteblåsigt! får se om jag blåser bort nu när jag ska till gymmet..


hade så bra! puss påer!

i will stay forever here to wait for your love

måndag igen, jobbade bara till 15.40, asskönt. skulle tränat vid 17 nu men jag orkar inte.. är jättetrött och slut har inte sovit igen sen helgen än.. så snart blir de att laga lite mat och sen slappa i soffan!

jobbar 5 timmars pass resten av veckan sen ledig fredag! jobbar helgen dock men får ju extra betalt i helgen eftersom de all helgonahelgen, wooh! mer pengar tackar vi inte nej till :) och resten av veckan blir de träna träna träna! ska förbi banken också och på torsdag är det dags för spruta nummer 2! Kan ni fatta att det bara är 2 veckor kvar på onsdag tills vi åker?! shiiit!!!

här kommer en liten bild från i lördags innan festen drog igång:

 

 

nää nu ska jag inta liggläge i soffan ett slag!


RSS 2.0