surfa, check

Hej mina älsklingar! 
Nu ligger jag här i min säng på vårt hostel som ligger mitt i centrala Sydney, precis där lägenheten var. Grymt läge! Josefin och Tristan är inte längre kvar här, hon är hos några vänner i Cronulla och Ts visum går ut nu i dagarna så han drar till NZ på nya äventyr. 
 
Så jag och Harry delar just nu rum med en amerikanare som är i sin säng med datorn hela dagarna, enda gången har går upp är för att köpa mer cola zero samt chips/godis. Himla konstig är han.. Och nej har är inte tjock heller.. Sen även en tysk tjej som verkar trevlig och tusen gånger roligare än tråkamerikanaren.. 
 
Vet ni vad jag gjorde i måndags då?? Surfade för första gången i hela mitt liv! Jag och Josefin hyrde varsin bräda och gav oss ut. Var inget bra väder alls men de gjorde inget var sjukt kul! Grabbarna var längre ut och surfade med sina brädor eftersom dom är något duktigare än oss ;) MEN! jag stod upp på brädan och inte bara en gång ska ni veta! Körde i ungefär en timme sen var jag skapligt trött i kroppen! Så träningsvärk idag och stort blåmärke på höften för den är så benig så brädan slog emot där när jag gick med den. Tyvärr inga bildebevis på dettaa!! Men kommer surfa massa gånger mer så de kommer :) 
 
Kanske drar på äppelplockning till helgen, får se vad dom säger imorgon. Har tre nummer att ringa om farmjobb och de ena är äpplen och jag kan åka om de finns plaster kvar! 
 
Sen har vi dåliga nyheter i Sverige som suger balle och får mig på dåligt humör men de tar vi på skype mina vänner! Jobbsaker, jag har fortfarande jobb så var inte orolig för det :) 
 
Nu ska jag försöka få tillbaka min mobil, senaste månaden äger jag knappt en för någon spelar spel på den HELA tiden..! 
 
Och just de! I fredags så fick jag äntligen träffa Arijana, så kul! Så blev fest och utgång med lite roligt folk. Ska nog dit igen imorgon :) Arijana är en gamma kollega till mig så skönt att träffa någon man känner sen innan och hemifrån :) 
 
En sak till haha! Känner mig fan som Victoria Silvestedt ibland hahaha! Tänker på engelska ofta och blandar svenska och engelska när jag pratar med någon svensk haha dock inte med hennes roliga dialekt men de kommer ;) haha!
 
Nää nu åter till mitt mission! 
 
PUSS MINA BÄSTA!! 

kändisrapport

JUST DE! Såg Nicole Kidman i förrgår, skapligt coolt! Vi var påväg in på casinot och går förbi röda mattan till klubben Marquee och där stod hon och blev intervjuad. Skapligt smal hon var!

Och så blåser vi bort idag, tjuter i knutarna. Så ingen strand som planerat.

TJA!


RSS 2.0