ooh sång på sång, det ekar över hela staden

efter regn kommer solsken, så jävla bra! nu är de bara och starta grillen och äta maaasssa! jag är jättehungrig!

 

ha en jättebra valborg de ska jag ha med fina vänner!

puss påer!


shopping

säger som alexandra för de är jag värd!


städa?!

det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

på med solbrillor så är man redo för stan.

grill och alkohol ikväll, check!


satan i gatan

 

Gillar Veronica Maggios nya album satan i gatan väldigt mycket, många bra låtar och här är en av favoriterna. Hon kommer lyssnas på flitigt i sommar känner jag på mig!

 


finns de en så finns de flera

hallå hörrni! visst har vi underbart vårväder? älskar och se hur de blir grönare och grönare :) snart är de officiellt sommar!
idag blir de jobb 12.45-21.15, låååångt men helt okej, får tänka på pengarna!

i tisdags åkte bella på sin europaresa, hoppas du får de helt underbart! ser fram emot fler uppdateringar på bloggen! <3

jag vill också ut och resa
snart och jag hoppas de blir snartsnart! vill överallt! vill till thailand vill till sandra i australien vill till usa vill till karibien igen vill överallt!

nä lite jobb på dom drömmarna, tja!


och den fortsätter

helgen är bra, asbra. har hunnit med familjemys, fest, häng i parken, grillning, mys med vänner, trädgårn, maneza och nu drar jag på stan med alleballe för lite shopping och sol! som sagt asbra helg som fortsätter vara asbra.




<3

PUSSPÅER!

sommarkänslor

alltså jag frös inte ute? Klockan 9 vandrade jag hem från solariumet och jag frös inte och vinden var inte kall. jag blir så lycklig! fick utomlandskänsla och ville sätta mig någonstans och bara njuta. Gick ner till solariumet som är nere vid deli, dom hade nya rör så hoppas de tog rejält. Solat har jag inte gjort på hundra år så de behövdes verkligen.

imorgon kommer bella hem!!! ska bli riktigt skoj! så imorgon kväll blir de alkohol och andra roligheter. tror de blir en bra helg!


nu är de bb på tvn sen dags att krypa ner i sängen som är nybäddad och mysig!
natti!

bon bon

idag fick vi träffa Sören på jobbet! Sören är 41 år och har tre barn. japp! vår nya reklamkille tydligen, blir säkert asbra! Går ju redan lite reklam med honom på jobbet. Fick godis med Sören på.

 

idag började jag på chatten for real, i måndags kollade jag bara på, men idag chattade jag själv. lite svårt att veta vad man fick skriva eller inte men kändes kul och jävligt skönt. efter 2 år i telefonen kan chat vara ett bra ombyte. sista chatten vad på 50 min så jobbade över en kvart för att hon inte kav upp kvinnan. men men!


nu ska jag fortsätta tvätta och dra fram dammsugaren. gå och sola sen kanske?

don't you even try and explain how it's so different when we kiss


seize the day

nu har jag gjort massa i hemmet! imorgon tar jag resten och då är de dammsuga, skura och tvättstugan som står på schemat efter jobbet. påskfint måste man ju ha! nu är de dags att börja göra sig klar till kalaset!

föresten visst är de underbart att vi har så himla underbart väder nu?! gillas så himla mkt!

nu ska jag och hoffmaesto göra oss redo!

min fina carolin

ledig en tisdag. vilket vardagslyx! dessutom jobbar jag bara onsdag och tordag sen långhelg! en tredagarsvecka känns asbra!

igår var min bästa väns födelsedag! så när hon slutade jobbet så mötte jag henne där så gick vi hem till henne och käkade en brakmiddag, stekt falukorv och makaroner, hah! fast ärligt så älskar jag den maträtten :) efter de blev de glass på halvars, muuummmsss! sen blev de kväll och då gick vi till linda och bakade cheesecake och kollade på bb.


fler sånna hära kvällar i sommar! HAHA <3


idag är de städdag och senare kalas för carolin! ska bli gott med cheeeseeecake :D



föresten var jag modig igår och nu har jag gjort de jag kan. bara och gilla läget hur de än blir!



give me everything tonight


ølbrillor

jag hade en asbra helg verkligen! ville inte åka hem och ville att den skulle vara längre! träffa massa roligt folk och hade skooooooj med bästa bella! blev kär i Rømme, så jävla gott. 3 gånger åt vi tacos också också jävligt gott, bra fyllekäk! nää jag skulle kunna skriva hundra saker men jag nöjer mig med att vi KBKade och träffade SSSS medans vi hörde DMFD!! såååå braa! snart är jag där igen! <3

TJA!



snyggiiing!!

in oslo


hallå hörrni! här sitter jag i oslo i bellas säng och har solen skinandes in i rummet. underbart! igår vid 15 börjar min resa hit och jag kom inte hit förän 23.. skulle egentligen varit framme 21.40 typ men nähädå. började med försening i katrinaholm där jag bytte tåg. tåget var försenat pga elfel i sthlm. men cirka 45 min försenat blev de så satt typ 1½ timma och glodde på stationen. sen var vi på g men hade typ 100 stopp pga mötande tåg vilket gjorde att vi blev ytterligare lite sena. men vi 23 som sagt var jag äntligen framme och blev överlycklig när jag såg bella och susanna stå där väntandes på mig :)

nu är bäll och jobbar och jag har bara latat mig hela dagen och sett på gårdagens bb, måste ju hålla sig uppdaterad på det trots att man är på äventyr! ska strax göra mig redo och ge mig ut på oslos gator och försöka hitta bella jobb. vet att jag ska ta trikken och gå på där vi gick av igår och att de är 6 hållplatser jag ska åka. går säkert asbra!

ikväll blir de tacos och fest! :D



ha en asbra helg där hemma, de ska jag ha!
PUSS!

det går framåt

hemmmaaaa! skönt, har tagit samtal i princip hela dagen. bra har de gått tycker jag. kommer sakna min grupp imorgon när jag ska gå med dom andra, hoppas dom är snälla!

imorgon åker jag till bella som ni vet. vid klockan tre går tåget, skooj! blir tråkigt att sitta själv men får underhålla mig så gott de går.

nu ska jag packa och se bb.

godnatt!

CHARLES

idag fyller världens bästa charles år!

 

GRATTIS SNYGGING!

 

på torsdaaag sees viii!!!


<3


du lever bara en gång och den gången är nu












några bilder.
ha en bra söndagskväll!

söndag

har inte känt mig bakis på heeela dagen! känns asbra :) carolin kom över tidigare idag och snackade lite skit, sen har jag bara segat och käkat lite.

igår var de utgång som gällde. en dubbelemma kväll. förfestade hemma hos henne och sjöng så mkt så grannarna trodde väl inte vi var kloka! sen dansade vi på puls tills vi var alleles för varma. sjukt mkt folk var det och varmt. gick till donken så emma fick käka lite och sen hem. bra kväll, med skamliga förslag, haha!

fick ett mindre roligt samtal när jag kom hem, alla mina tankar var där inatt, hela dagen och fortfarande. hoppas på besked senare ikväll. fina du, vad jag tänker på dig!

RSS 2.0