crystalised

trött är bara förnamnet vad jag är. efter väldigtväldigt lite sömn inatt och jobb 13.30-22 så vill jag bara decka!

igår var jag först med bästa alexandra, bengan, erik och fia och gick på stan och käkade på paus sen drog vi till mediamarkt och kollade på grejer. mellan de hann jag med ett stopp hos bästis som fick en försenad födelsedagspresent, kul att du blev så glad fina!
sen vare hem och träffa anne my man vi segade och degade och drack cider. tillslut gjorde vi oss klara och började festen, vid halv 11 någongång kom 5 grabbar och besökte hemmet. vi fortsatte en stund till tills vi gick vidare till munken och drack en drink och snackade skit.
klockan blev 1 och dom stängde så vi drog till VK och tog en cider och dansade järnet! Fick rädda tomas får hans nya pojkvän några gånger som för övrigt vad på de mesta! (läskig gubbe). bra drag på dansgolvet och träffade trevligt folk också. Blev mer alkohol en vad jag hade tänkt en fredag som denna :P
sebbes kalsonger blir förstörda av hans fina vänner!

på vägen hem blev de först donken sen gick vi förbi en cirkus där åke hittade en snygg toalettskylt som han ville ta med sig! hah och de bästa är att han trodde han träffade cirkusdirektören som sa att han fick välja vilket djur han skulle få klappa när de bara var några som var påväg hem från krogen! hah han trodde de ju idag med :P
åke och anne med toalettskylten

natten slutade med att vi var 5 pers som delade på min 120säng. som tur är minskade antalet så vid 7 var vi bara 2 kvar i sängen. 2 låg på golvet och 1 i soffan. haha! helt okej men oj så trött jag varit!

hade några festförslag ikväll men idag måste jag lyssna på kroppen, skulle decka efter en halv cider! jag har festat 4 gånger på 1 vecka nu sååååå aa nä. Nu blir de chips, dip och film! Strax kommer anne från jobbet och joinar decket, hon skulle ju bli så emmig om hon inte fick umgås med mig, hah!

godnatt mina fina, hoppas ni har en jätterolig lördag :)

två år sedan du försvann

tråkig morgon igen eftersom man möts av sen sorgsen fbstatus igen. idag är det nämligen 2 år sedan Signe somnade in. Hon hann iaf bli 17 år, hon har funnits med mig nästan hela mitt liv eftersom jag bara var 19 när hon dog. Så fina Signe har varit med om allt bra och dåligt som hänt i våra liv och jag vet att mamma alltid haft henne som stöd. jaa hon var bara en katt men en väldigt bra katt! Hoppas du har det bra <3


en lite halvjobbig vecka för mig när man minns så fina djur extra mycket och när jag vet att mamma också gör det och är ledsen. Men som hon sa vi minns dom med glädje, såklart!


nu kommer snart älskade mamma hit, då ska hon få bamsekramar!

<3

onsdagsfest

trött och sliten tjej som skriver. kom hem runt kanske halv 7? idag. umgåtts med systrarna sundkvist hela dagen. Vi började med mat på fräcka fick bli kycklingspätt, asgott vare! sen vare en sväng på stan och jag hittade inget, bakisemma är inge bra på och shoppa.. så vi drog till lotorp där jag fick se deras fina hus och så blev de även att besöka finspång så turistade lite där och fick se simens som är stoltheten där skulle jag tro. Fick även se en äckeltrappa!

sen vet ni ja då vare dags för fräcka igen, hungriga som vi var. Då bjöds de på en greken som är så jävla gott! vi gick några varv på stan igen så att kicki fick handla de hon behövde och jag fick med mig lite make hem, nothing special liksom. kanske går en sväng imorgon med! är ju så sugen på att shoppa :D

sen jag kom hem har jag slappat i soffan och pratat med mami som bestämde att vi ska storhandla imorgon. månadsmaten ska inhandlas och läggas in i kyl och frys!

bra bakisdag igen!



men igår då, igår var en asbra kväll fan! jag fick kompa en hel halvtimma och då hämtade anne the man mig och vi köpte med oss max hem och käkade. (usch vad jag äter ute, nudlar nästa!). Alexandra droppade in en stund senare och när jag gjort mig klar vare bara och dricka och slappna av. Trevlig förfest förutom min vurpa jag gjorde :( haha! skrattar åt mig själv när jag tänker på hur de såg ut! Är öm där jag slog i idag. ajaj!

min älskade bästa e kom en sväng och var med, jag finns alltid här för dig min fina vän i ur och skur vad det än gäller <3

när klockan blev tillräckligt så gick vi ner till hugo, älskade hugo!! frida och madicken joinade oss på vägen ner eftersom dom skulle gå dit samtigit som oss. Vi kom in skapligt fort och den nya uteserveringen var jättefin! verkligen! så blev en drink där och sedan vare dans dans dans! bra musik och jätteroligt folk ute, mkt folk! kändes som att jag hälsade på någon var jag än vände mig. kuuul!


Kvällens blä är iaf blickarna och minerna jag fick från en viss b-kändis. HAHA äckel! blää spyr lite!


lite bilder på de här långa inlägget kanske?






vem härmar jag?













anne visar upp sin vighet


avslutar med hetingbild på anne!!!


när går vi till hugo en onsdag igen? JAG ÄR PÅ!

nu ska jag koncentrera mig på bb och hoppas på en bra dag imorgon med :)

puss påer!

ett helt år

börjar morgonen med tårar, läste mammas fina fbstatus och påminndes om att det idag gått ett år sen Niktia försvann från oss.. Saknar henne varje dag. Om man ändå hade vetat att de skulle hända så man hade fått säga hejdå, men livet blir inte alltid som man tänkt sig tyvärr. Tiden har gått så himla fort!

Jag saknar och älskar dig massor min fina! <3

mitt avsked till dig
http://emmiihs.blogg.se/2010/may/sov-gott-min-fina.html#comment

save the world

nu kör vi jobb!

happy happy

lite lycklig jag är nu! kommer hem efter min springtur i vrinnervi helt slut och svettig och ser ett litet brev på golvet. lönespecen hade kommit och jag visste inte om jag ville öppna eller inte. jag hade räknat med en viss summa eftersom det var min sista lön från uniflex och jag skulle få all semesterersättning och jag kan säga att jag fick mer än vad jag trodde! så dom här pengarna åker direkt in på mitt spar- och reskonto!

JAAAAAAAA!!! :D

nu blir de mat och sånt skoj sen kör vi 5 timmars jobb!
TJA!


ny vecka nya möjligheter

godmorgon hörrni! frukostdags och sedan träning på g. men först lite bilder på helgen :)

fredagen var de mintu med axwell och annie som gällde och sedan var vi på VB med massa kollegor och hade avskedsfest för agge! rolig kväll!
och så hoppar vi direkt till söndagen eftersom jag inte tog några bilder från i lördags men de var en rolig kväll med husfest och utgång!
i söndags åkte vi till alexandras mamma där vi fick asgod mat!! sen solades det lite och sedan blev de söderköping för glass på smultronstället och lite fotboll (jag vilade ögonen då).
mums!
läskig tjej bella fick!
jag älskar bakishäng, alltså att man istället för att ligga i sängen hela dagen och dega gör man massa skoj! jag blir så lycklig då och i sommar blir de massa bakishäng!

skype

har jag sagt att jag älskar skype? de gör jag! har nyss pratat med min älskade sandra! blir lika glad varje gång! om jag ändå kunde ta första bästa flyg! Bästa starten på dagen och nu ska jag duscha, fixa käk och sådär så är de jobbdags.

kärlek till min fina vän <3

what we dream is all that matters, we're on our way, united

 

bra skit!

 

nu är de snart dag för promenad med två av mina bästa!

 


kärlek

just nu känner jag för att skicka lite kärlek till alla mina vänner och familj, jag älskar er och jag är så glad att jag har er för ni är bäst i hela världen, kunde inte ha det bättre! finisar allihopa! och de här SKA bli en asbra sommar. de är min första sommar ensam på länge kan man säga, i juni förra året gjorde ju jag och H slut men bodde fortfarande ihop och nää de var ju inte riktigt bästa sommaren med den situationen, även om de hände massa skoj ändå!

det är inte lätt när de är svårt som man brukar säga och de var inte de lättaste jag varit med om även om de finns annat i livet som varit svårare.

Såg till exempel att om 1 vecka är det även ett år sen Niktia somnade in. Min fina, du är så himla saknad! Det går inte en dag utan att jag önskar att vi kunde busa och mysa ihop!
Och nästa fredag är det 2 år sedan Signe gick bort också. Maj var visst en månad att somna in i..
Kärlek till er båda <3


MEN jag känner på mig att de här blir bra, har massa och se fram emot känns de som och jag blir glad när jag tänker på det :)

ensam är stark även om de var svårt och tro för ett år sen!






we're only young and naive

efter jobbet var jag trött, så jag sov lite. helt okej! efter det var de promenaddags med alexandra. vi gick strömmen. det var skönt, behöver alltid röra lite på mig när jag sovit sådär mitt på dagen.

en annan bra grej är att jag lagat ordentlig mat idag!! jag vet inte sist jag gjorde de?! Har slängt ihop makaroner och stekt falukorv nåndag men annars har det varit macka och macka. Gillar inte när jag kommer ur fas och slarvas, mat är viktigt OCH gott! idag gjorde jag köttfärs med en asgod creme fraiche med smak av parmesan och vitlök (prova!!) och så spagetti till de. mums! så nu är magen glad!

hade en asbra helg också! har hunnit med fotboll, se på uppträdande, fylla, dans, filmhäng osv. bra skit!

nu ska jag somna till bb så kör vi imorgon igen!

natti!

everything i do, i do it big

 

Den här kommer spelas flitigt länge, fett bra!

anne jag säger bara black and yellow!! dunka högt i usb!!


black and yellow

jag har så många glada dagar nu :D i veckan har jag solat massa innan jobb, hängt med bra människor och bara haft de så bra :)

ikväll efter jobbet hämtade alexandra, erik och bengan upp mig. Vi drog till citygross handla korv och engångsgrillar sedan hämtade vi upp martin och åkte till eksund och grillade och myste vid vattnet!



nu kollar jag på bb och tycker om gurkan mindre och mindre för varje gång!!!


Sovdags, imorgon är de mycket som ska hinnas med!

underbara sol

bra dag! började med en springtur i vrinnevi. svettigt men skönt! kändes att det var ett bra tag sen man var ute och sprang :P sen dess har jag legat i solen och latat mig. så jävla varmt och härligt ute, underbart! hade sällskap av grannens katt idag igen, den andra kom också en sväng. så har gosat med dom också.

nu ska jag göra en god sallad och käka sen är de dags och göra sig redo för jobb.


hoppas ni också för njuta av solen :)

sun is up

idag var jag trött och seg på morgon så sov rätt länge, sleeten efter helgen. men de var så himla fint väder så tog en filt och la på gräsmattan och solade. askönt!

sen var de jobb och tiden gick fort, hade ju bara 5 timmars som sagt.

imorgon kör vi samma visa igen om vädret tillåter och då blir de att gå upp tidigare! kanske en tur i vrinnervi också?
hörde jag något om kebab också?



hade sällskap av grannens katt när jag solade.


BB nu, tja!

om jag är säker på mig själv men aldrig är för självgod.

nöjd, nöjd är vad jag är. nöjd och glad. jag har haft en så himla bra helg! idag har jag varit lycklig hela dagen och bara njutit! ni får en lite resumé.

fredagen vet in ju redan, mys hos pappa med taco och bebislammisar som var hur goa som helst, somnade gott skapligt och gick upp vid 9 igen då det var dags för betesutsläppet med mamma, syster och skruttungen. De var mys och se hur glada kossorna blev och Liea tyckte också det var skoj, spelade in en live movie som jag lovat!



efter kossorna åkte vi alla hem till papi och fikade och snackade skit, gillar när man gör saker med familjen och jag får busa med lieabus.



sen var det stressstressanne the man skulle komma redan halv 5, så de var bara och skynda sig. vi handlade massa god mat och åkte hem till niklas där de blev både förrätt och huvudrätt, efterrätten glömdes bort. Vi körde förfest med stepbrothers, chill och bra musik. Sen drog vi vidare till världens bar och tog en drink och efter det vare puls som gällde där de var dans på dans! sen blev de visst efterfest här hemma? haha! har en kall äcklig pizza jag måste kasta i kylskåpet! en bra natt men faan vad de var varmt i lägenheten imorse.

idag blev de kebabtallrik och bakishäng i parken i flera timmar med anne, anton, tuling och robin. dom ville spela minigolf men anne vägrade så vi åkte till söderköping och chillade vid vattnet där, har varit så himla underbart väder idag! efter de hade inte anton och tuling tid med oss mer så jag, anne the man och robin drog och köpte pizza och svullade här hemma och degade i soffan. 2 mot 1 på bb men jag fick ha på det ändå trots massa gnäll, nu har dom åkt hem eftersom båda skulle upp tidigt men dom missade det bästa på bb, PETER fick vara kvaar!! ännu lyckligare blev jag då!! bästa och katerina åkte äntligen hem..










nu ska jag lägga mig i sängen och somna till något bra, börjar 15.45 imorgon. skönt!
hoppas ni haft en lika bra helt som mig för jag är så jävla nöjd!

godnatt!


i'm in love

idag har jag besökt farmen ute på landet. mys på hög nivå, har pussats och myst med bebislamm är helt kär! ulliga och gullig ville aldrig släppa taget. hade helst tagit med mig dom hem och gosat med.

fick även asgod taco och asgod glass.

 

med en sånhär bra fredag tackar jag för mig och laddar om för kossorna imorgon! hah vilken bonde jag är!


puss mina små bebisar!

jag vet nästan inget om dig, du vet nästan inget om mig

finns de en så finns de flera.


om sanningen ska fram

HEJ! jag gör som precis alla andra: vad är de här för väder?! jag älskar att jag inte behöver kolla ut efter vad det är för väder på morgonen eftersom ALLA måste kommentera de här konstiga vädret. ironii?

som ni vet sitter jag ju nu på chatten och jag älskart! lovar att de känns skitbra och chatta med kunderna istället för att prata med dom hela dagarna plus att man kan snacka skit huuur mkt man vill! gillar chattgruppen, skönt gäng!

anne och niklas vill följa med på betesläppet på lördag men de var fullt?! dumt! tycker dom kan dyka upp som objudna gäster som inte vet något om sånt. vadå? jag står väl alltid på listan?!
ska iaf bli mys och kolla på de, hoppas på bättre väder då!

nu ska jag gå till världens bästa alexandra och chilla! chilligrill!

puss.

alldeles för tidigt

jobbdags, sängen lockar alldeles för mycket! imorgon får jag sova lite längre.


världens bästa sandri

ikväll gråter jag lite för att jag saknar en av mina bästa vänner så himla mycket. december lämnade du mig, de har gått ett halvår nu.. Jag är så himla glad för din skull att du åker iväg men ikväll är jag självisk och önskar mest av allt att du var i norrköping och umgicks med mig, saknar dig och oss!

När du kommer hem tänker jag sitta ihop med dig, bara så du vet!

 

puss på dig min fina vän!


fest i hela huset

riktigt lyckad kväll igår! trevligt folk hemma hos mig, maten var asgod och jag tyckte jag skötte mitt jobb bra vid grillen. vi festade här till 12 och sedan hamnade vi på puls där det dansades och dansades. måste säga att jag hade riktigt roligt, en lyckad valborg! tack hörrni!

och ännu en gång glömde jag ta kort.
idag har jag gjort så lite som möjligt, städa de mesta när jag vakande och lisas vitlökssås är fortfarande inte hittat?! poff helt borta bara. konstigt. annars har jag mest legat i sängen och kollat på tv men imorgon kör vi jobb igen klockan 7.45.


RSS 2.0