soffliggandes

ja idag blev det inget jobb, hostan och halsen plågar mig alldeles för mycket. var jobbigt att jobba igår men jag kämpade mig igenom kvällen iaf men idag sa kroppen nej. ringde doktorn fick tid imorgon kl. 10 för undersökning och prover. blä! men efter cirka 4 veckor halsont och mer eler mindre hosta hela tiden så är de nog dags att gå dit och se vad dom säger. jag är ju rätt beroende av min hals och röst på jobbet!

inte så pigg idag somnade till en film när jag kom hem från jobbet igår. skönt vare. idag blir de nog jag, soffan, tvn och datorn hela dagen. ungefär det jag orkar med..


hoppas ni mår bättre än mig :) och att ni har en bra dag!

puss.

underbara alicante

HALLÅ!

jag är hemma igen! jag har haft det så jävla bra! billigaste resan jag nånsin varit på och vi träffade så himla många underbara människor! önskar jag kunde tagit med mig alla hem! eller nej jag önskar jag kunde stannat och fått umgås mer med dom! flytta dit och jobba som inkastare?! skulle inte vara helt fel!

kan säga såhär vi kom hem runt halv 8 varje dag/natt/morgon :D roligt! och solen var ju inte helt fel heller! och alicante var jättefin stad!

en ordentlig uppdatering om alicante kommer, säkert massa internt som ni kanske inte riktigt hajjar, men jag lovar bilder också och de vet jag att ni gillar :)

här kommer smakprov:













kom i säng vid halv 8 idag som sagt och gick upp halv 11 för att vi skulle checka ut så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon när de är dags för frisör och jobb :)


puss påer mina fina !

nu kör vi

allt är packat och allt är fixat! nu drar vi :D wooooohoo! hade så himla bra i sverige!


ps. köpte ljud förut, fint va?!
:D





puss puss puss mina fina
så hörs vi när jag kommer hem igen!

allez ola ole

godmorgon mina kära läsare!

ville bara säga att packning pågår för fullt och musiken dunkar högt!! får se om jag får med mig allt i väskan!




kommer bli ett stopp på mediamarkt innan resan också, får se vad jag får med mig för godsak hem ;)

PUSS!

i'm gonna be the last one standing

dagens emma

 

idag är det emma au natural! eller vare heter.. har ju inte gjort annat än och städa så har inte funnits så mkt att göra sig iordning till.. bytte dock om nyss så jag kunde känna mig någolunda frääsch när jag handlar och pantar.

 

en bra nyhet! vet ni var jag gjorde nyss? ringde min frisör och beställde tid :D woooh! hejdå utväxt på måndag klockan 10.00 :) fin i håret tills man börjar jobba på eftermiddagen sen också då!

check!

 

 


panta meera

alla som har varit hemma hos mig kommenterar alltid detta när dom kommer in till mitt kök. så jag tänkte även dela med mig av detta i min blogg. nämligen min pant! titta bara så mkt! räkna påsarna om ni vill och orkar ni inte det så är det 12 st fina påsar med pengar..

vet inte hur detta började och vet inte varför jag inte pantat, skulle tippa på lathet men nu börjar det nästan blir för mycket. har fått flytta på köksbordet för att det ska få plats. haha! så idag tänkte jag tvinga med mig sandra och handla och då även panta några påsar, alla kommer ju aldrig gå men tänk bara om 4 försvinner? vilken lättnad!

haha självklart ett inlägg för alla som är intresserade av min pant!


ett två tre


japp, precis som de står på bilden så är det städdags! på något sätt så ser de alltid förjävligt ut här efter varje helg! i wonder why?! häh! igår orkade jag nämligen inte städa så gör det idag istället så det är fint när man kommer hem igen sen  :) för nästa vecka drar jobbet igång igen och då kommer jag aldrig ha tid att städa!! upptagen som man är..


nää nu ropar den mysiga disktrasan på mig!

tjarå!


fångarna på fortet

mycket uppdatering idag, lunchen var god. blev en greken! älskar greken massa vitlök och mums!

nu inväntar jag sandra som varit superduktig och kört 2 träningspass idag! tror jag kör morgontur i skogen imorgon och spinning på kvällen. (trooor jag)

men nu till saken jag hoppas inte ni missat att fångarna på fortet börjar idag? klockan 20.00 på tv4, alltså väldigt snart! så spring till tvn och kolla :) jag ska göra popisar och kolla på det :)

 

ha en supermysig måndagkväll!


lunchtime

 

drar till fräcka nu och käkar "lunch" med min bejbi! hon jobbar sent så har sent lunch och jag bangar inte mat :)

 

hörs sen, puss!

alialicante

idag lyser solen här i stan! härligt :) man blir så mkt piggare av det! men egentligen så skiter jag i vädret iaf för jag sitter och kollar in vädret i alicante för veckan eftersom jag och sandri åker i övermorgon! shit måste skriva packlista och förbereda?! haha tror inte jag fattat att vi ska åka! ska bli så himla skönt!!

 

vad tycker ni? ser väl helt jävla underbart ut?! :D

 

 

verkar hur mysigt som helst också. vi ska ha det underbart! sola, dricka gott, äta gott och ha de bäst :D ååh nu längtar jag massa!


puss påer som ska vara i sverige hela veckan ;D

you're driving me crazy, you're lookin' amazing

den här helgen har det varit augustifesten och jag har haft det jättebra! det blev fest såklart och lite bilder tog jag allt :) torsdags var det rixfm festivalen, fredag utgång hugo och lördag även utgång hugo där. idag - bakisdag!

jag är nöjd med helgen hade jätteskoj! och nu kör vi nya tag för på onsdag drar jag till alicante, spanien. underbart!!!!


helgens bilder:


torsdagens:



fredagens:












lördagens:

sleeeteeen!






























avslutar med en riktigt snygg närbild på min snygging! blev inte mkt mer bilder var dålig med kameran men lite blev det iaf :)


imorgon är det måndag och just de jag behöver inte gått upp tidigt för jag har semesteeeer! hihi kul! :)

hoppas ni också haft en jättebra helg :)


PUSS!

i wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

hej hörrni, de regnar! känns sådäär... något annat som känns sådär är min hals och min nacke. de vill inte bli bra! fick hoppa över springandet idag med pga det så blev städ istället, lite träning i de ju?! måste nog snart ringa till farbror doktorn om det inte blir bättre. men jag är ju en sån som aldrig går dit eller ringer. superwoman you know!!

har precis filat naglarna och ska snart måla dom så just nu hänger jag lite med lars och melissa (winnerbäck och horn), känns rätt bra faktiskt ligger och tänker på allt möjligt, men är seg! har 2 bakisgrabbar i vardagsrummet som kollar på dålig film så har stängt in mig i sovrummet. Pizza har dom ätit också, inte gott kände jag som nyligen borstat tänderna!!

nä fram med nagelacket!


Puss!

new shoes

okej okej okej, jag har ett erkännande!! jag sa att jag inte hade råd och shoppa och de har jag inte egentligen men hur kunde de då sluta med 2 par skor?! haha fy fan! men känns helt okej dom är riktiga finisar :D

blev även mat på maxi, mums! tycker dom har så himla mkt gott där :) sen sega jag och carolin ihop, handlade och sen åkte hon hem! just nu är de förfest här hemma och nej jag deltar inte. är trött och seg och vill sova om en stund :)



Boots från Skopunkten.com


visst är dom fiiina?! fina till shorts och fina till långa byxor, fina till massa skoj :D


PUSS PÅER!

love is on fire

sitter och väntar på carro och linda som är segast i stan.. alltid! inte förvånad :)

tar kort och lyssnar på musik, mkt underhållandeee!!... :P








hoppas ni har en underbar onsdag och att ni mår bra :)

time to do the things I like

hej på er!
idag är jag gladare :) har tvättstugan klockan 12 trodde jag skulle vakna och få bråttom eftersom jag inte la mig förän 1-2 nångång.. fastna vid datorn :)

föresten den där saken som gjorde mig jättearg i måndags har ändrats, igår fick jag bra nyheter som gjorde mig glad! in your face säger jag bara! skadeglädje som fan!! och en annan sak som gjorde mig glad är att mami fick lägenheten som hon så gärna ville ha så äntligen kommer mami åt de här hållet och närmre :) skoj!

vill ut och springa, men jag hostar rätt mycket, ingen bra idé då kanske?! hmm.. ska i alla fall till maxi med carolin och linda senare idag se om man hittar något skoj! har verkligen inte råd egentligen men men.

beställde kort förut också
, hoppas dom blir fina och kommer hem till mig snaaart!!




lite såhär känner jag mig idag, knäpp :)

hold my hand

jag hade en jättebra fredag med fest med massa brudar. jag hade en jättebra lördag med födelsedag och kräftskiva.

jag hade en mindre bra söndag med kalas (kalaset var jättebra) då vi fått reda på att en kille, 18 år, som var på kräftskivan hade dött i en bilolycka. det var och hans kompis (som överlevde) och i andra bilen ett 65-årigt par, dom 3 klara sig men alla är på sjukhus. så jävla sorgligt. fan ska folk fylleköra för!!!!! det var han som fyllekörde som dog..

och idag är ingen bra dag heller jag är arg pga privata saker och för bara någon timma sen fick jag reda på något annat inom familjen som gjorde mig väldigt ledsen... det här är inte alls en rolig dag..


jag har precis sprungit av mig massa aggressioner och förvirring, men blev inte så mycket klokare. nu ska jag bada och se om jag kan lugna ner mig!

inget roligt inlägg jag vet. men jag kommer med update på fredag och lördag!



baka liten kaka

idag har jag varit så himla himla duktig och bakat :) bakade 2 av 3 saker sköt upp bollarna till imorgon när jag vaknar vart helt slut av drömmarna och kolakakorna :) dom blev jättegoda jag gav mig själv godkänt och carolin har också gett mig godkänt :) muuums! ska bjudas på på söndag när mitt kalas är :)

 

snart ska vi gå och sooola lite, behövs om jag säger så! blekast i stan?! njaa men nästan :) för ni kommer väl ihåg att ingen är blekare än JS?!

 

blev lite stökigt i köket:)



kolakakor och drömmar

 

sen ikväll ska vi se dear john, älskar den filmen, har sett den förut och jag tjöt genom i princip hela filmen!! så braa så sorglig!! måste ni se om ni vill gråta lite :)

 

hare bra, puss!


kolmårdens djurpark

några bilder av alla hundra från gårdagens besök på kolmården, massa söta och mindre söta djur :)

























var jättemysigt att gå på kolmården och tropicariumet :) är riktigt nöjd med dagen!

dumma dumma hals

fan fan fan! tror ni inte jag gått och blivit sjuk eller?! igår hade jag lite ont i halsen och var öm på kroppen ni vet sådär som de känns de när man håller på att bli sjuk... men tänkte inte så mycket på det och körde spinning på kvällen.

idag när jag vaknar känns ena halsmandeln som ett äpple och de gör ont och svälja jag vill inte svälja! jag är öm på halsen ni vet däruppe där de sitter och de känns skit.. man kan ju inte vara sjuk på sin semester!!! idag ska jag tycka synd om mig själv och jag kommer missa aerobicsen som nina har idag, hade verkligen sett fram emot den! men jag vill bli frisk så jag mår bra i helgen när jag fyller år och jag måste må bättre imorgon så jag kan baka!!!

uppdatering om kolmården kommer sen :)

puss från sjuklingen.

coookiiiie

sitter och titta på recept på kakor som jag ska baka till mitt kalas på söndag :) tänkte vara lite duktig och baka eftersom jag har semester, så har ingen bra anledning till att inte de göra det! måste bara komma fram till vad jag ska baka. tips kanske?!

 

PUSS!

 


i'm feeling like a star, you can't stop my shine

hej hörrni! kändes himla bra att inte ställa klockan idag ska ni veta! sjukt jävla bra! :) gick upp runt halv 12 och nu har jag ätit frukost i lugn och ro. Strax väntar köket och ett berg med disk! häääääärligt vaa.

Hoppas ni har en bra måndag!

party like a rockstar

gårdagens

 

jag men de vart ju fest igår med!! idag är jag sliten som fan men helt klart värt de för jag hade skooj och jag haft en riktigt bra helg :)

 

igår blev de förfest hos ponta och john med sandra, maria och john. blev lite biljard, ölspel, shots och dans ;P glömde både paraply och jacka däär! sen åkte vi till hugo där vi stod i kön ett tag tills vi inte orkad längre den var verkligen skiiiiiitlång!! så jag, sandra och mary gick till trappan :) jag hade skoj trots att de var inte riktigt min stil där och musiken var väl inte bäst så gjorde vi det bästa av situationen och var coola ;D

 

sen blev de efterfest för min del och jag tog taxi hem vid halv 6!! :) så idag är jag trött, sliten och bakis! har haft huvudvärk men den är borta nu :) efter OTH blir de bakismat!!

 

och imorgon behöver jag inte ställa klockan för att gå till jobbet för jag har semester, underbaart!!


so dance, dance, like it's the last, last night of your life, life

igår var de fest! firande av min underbara semester!! blev förstfest här. H och grabbarna var här och sen så kom carolin hit, alexandra och hennes brudar och sen kom sandri förbi en kortis också :)

sen tog vi taxin ner till hugo och dansade lite, var lite sociala och satt på bänken :) jag hade skoooj!!!

idag mår jag heeelt okej!
trött men annars bra. har tvättstugan och är duktig så känns bra. ska snart ringa sandrabus och se vart vi tar vägen ikväll, jag är inte omöjlig för fest idag men, man lever ju faktiskt bara en gång!

seriösa tjejer först!











bästa bästa <3

Hoppas ni har en lika bra helg som mig :)

PUSS!

semester

vill bara säga att idag fick jag min älskade semester!!! ska njuta av varje sekund :D wooooho!!

jag minns varenda scen ifrån vår film

godkväll mina kära!
gjorde nyss en liten uppdatering på bloggens utseende, känns bättre :) vad tycker niii?!

blev en tupplur idag också efter jobbet men sen var de dags att träna och de var core och afro som stod på schemat. ruuligt vare och jobbigt! magen känns lite tightare efter 2 dagars core ;) men de är nog bara tillfälligt som vanligt ;)

men nu händer inte mycket, jobb imorgon! näst sista dagen innan semester och ingen är lyckligare än jag! systeryster ringde förut också och sa att dom kanske skulle till kolmården på tisdag, så håller alla mina tummar att det blir av och att vi åker dit för självklart vill jag följa med :) så himla mysigt!

och imorgon har jag en dejt med min bästis, bion blir nog av den här gången ;) hoppas på lite god mat också och solning!!

nu ska jag dunka musik en stund till sen ska jag mysa ner mig i sängen och ställa klockan på 06.00! SKOJ!

pusspåer!


let's make these people move


idag slutade jag halv 3, så himla himla skönt! har inte slutat såhär tidigt på jag vet inte hur länge :) så jag har njutit av varje sekund sen jag kom hem genom att sova :) somnade inte förän vid 1 igår typ! så nu har jag käkat en macka och vid halv 7 blir de träning, taggad! idag står core och step på schemat, förra gången var det verkligen skitjobbgt! får se om det blir de igen :) man kan ju hoppas ;) nä okej något något mindre jobbigt kanske då jag nästan svimmade sist! men idag är magen mer full :)

hoppas ni mår bra?!
vädret är ju verkligen inte på topp längre.. världens dimma när jag vakade imorse och grått och tråkigt. sommaren är väl inte över än? när jag fyller år ska de vara megasommar :)

PUSS!

just my luck

godkväll sötnosar!
idag har jag varit klumpig. går till jobbet i spöregn, det verkligen spöregnade, inte okej! svensk sommar! de vänder till nästa måndag?! men iaf mitt på dagen sitter jag och kikar i min väska och upptäcker att jag glömt nyckeln hemma... haha jag har alltså gått hemifrån inte låst för jag gick inte sist, tog nyckelknippan men så har huvudnyckeln åkt bort därifrån.. Pappa var i karlskrona och mamma hade precis kommit hem från stan och ville helst inte åka in igen. ringde då HSB som skulle hjälpa mig och de sa att de kosta 600-700 kr om de skulle åka och öppna. nej tack! snälla mami åkte in igen med nyckeln så jag kom i min älskade lägenhet :) tack!!!


Förövrigt har jag haft en mysigt kväll med min bästa carolin vi åt massa gott, skvallrade och solade! somnade som en gris i solariumet, skönt! en riktigt bra kväll med bästa, dock blev de ingen film! mitt fel pga nyckeln!


<3

klumpig?! nähäädåå.

nu somnar jag!
godnatt.

RSS 2.0