världens bästa bella

alltså jag vet inte vad jag ska säga.. jag är chockad, stum, ledsen, arg jaa jag känner hundra känslor just nu! gråtit har jag gjort också.. idag fick jag veta att världens bästa bella blivit nedslagen och rånad...  alltså vem fan gör så???? idioter! de finns inte ord på hur mkt jag önskar att jag bodde nära dig nu!!

man tänker alltid att såntdär händer inte mig.. och så händer det en av mina bästa vänner! de är sjukt.. jag vill vara i oslo nu och krama om dig! DU ÄR BÄST!


idag är
de du som får alla mina tankar och all min kärlek <3



from miami to ibiza

19 DAGAR KVAR TILL THAILAAAANNNDDDD!!!


godkväll!
nu är klockan sent och jag är trött :) kom nyss hem från sandra och ponta, vi käkade mumsig mat och kollade på film. mysfredag! så åkte dit direkt efter jobbet så nu när jag kom hem blev jag helt slut så ska bli skönt att nanna snart :)




imorgon står kalas och fest på schemat, känns bra :) kommer ju gå ut med massa snyggingar ;)


ha en underbar helg!


PUSS!


20

torsdagen är nästan slut och de innebär fredag imorgon och sen heeeelg!!! så himla skönt :) segt pass denna vecka på jobbet som sagt men en dag kvar sen är de slut på de! de är ju tur att jag har bästa arbetskamraterna så jag klarar av hela dagarna :)

nää hörrni nu kommer ingredienser till taco, mums! ska laga snabbt och vräka i mig :)

ha en fin kväll! (20 dagar kvaaaaar till avgååång)


PUSS.

written in the stars

hej! har ni en bra kväll? jag kom hem från jobbet ganska nyligen men har hunnit diska och göra varma mackor :) mums!! så nu är jag mätt och belåten och ska lägga mig och mysa i soffan :)

 

inte mycker mer att tillägga, segt på jobbet men de bara att köra. här kommer dagens emma:

 



PUSS!



söndagsträning

igår hade jag ju en myskväll för mig själv som sagt. de blev jag och the last song och tårarna bara rann och rann och rann.. så plågsamt men riktigt skönt att gråta ut! se den filmen om ni vill gråta lite, den är jättebra och sorglig!

idag har jag haft tvättstugan och myst i soffan och nyligen kom jag hem från gymmet. jag och sandra tog en sväng dit så de blev trappmaskin och löpbandet, riktigt skönt! härligt med en ickebakis söndag med träning :D så nu väntar jag på att köttet ska tina så jag kan laga söndagsmiddag!


imorgon är de måndag och denna vecka kör vi 11.15-20.00. tråkpass för man gör inget innan och inget efter men jag hoppas veckan går någolunda fort. men skönt med litelite sovmorgon :)


nu ska jag slänga mig i soffan en stund!

PUSS.

myshelg

de är lördag, härligt va? tycker om helger! idag har jag jobbat 9-18, segt gick de men tillslut var de över och då intog jag och alexandra donken där vi åt burgare och snackade lite skit! sen gick jag hem i regnet och kände att va skönt att bara ligga hemma i soffan och mysa och se på film :) lite sällskap hade inte gjort något men är verkligen inte på festhumör så är skönt att vara hemma faktiskt. gillar att mysfaktorn blir lite högre när de regnar!


igår var de också myskväll. carolin och jag körde först ett hårt spinningpass efter jobbet sen gick vi hem till mig och dit kom även sandra, alexandra och bengan så de blev middag, idol och bonde söker fru (hahahah). massa myyys! sen sov carolin här så jag slapp sova själv :)

gillar myshelger också, men nästa helg kör vi fest igen ;)


hoppas ni har en toppenkväll, speciellt mina tjejer i viken som festar för fullt och bäll är hemma en snabbis, önskar jag hade haft råd att åka ner!!!! hoppas ni har skitskoj :D




PEACE!

workout

igår körde jag bodypump för första gången, jobbiiigt!! roligt men jobbigt var de. så idag är jag helt mör i hela kroppen, kan tänka mig hur träningsvärken kommer vara imorgon... MEN det stoppar mig inte från att köra ett pass aerobics idag :) nu kör vi!

föresten är jag ledig imorgon, hur skönt som helst! ska ligga och dra mig i sängen tills jag verkligen vill gå upp :) lyx!


OBS!
28 fucking dagar kvar till thailand!!!!! (jag fattar inte att vi ska åka, så jälva underbart!!)



Puss.

jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar


hallåååå!!
har inte så mycket och skriva egentligen jag jobbar, tränar, äter och sover.. i lördags hade jag en skoj utekväll med carolin, sandra och maria :) ska ta de lugnt helgen som kommer för jag jobbar ändå så ska ladda batterierna och hoppas på en kanonhelg helgen efter :)

men jag försöker keepa mig busy så mycket som möjligt för jag vill inte tänka inte på något.. därför tycker jag klockan kan bli 7 nu så jag kan få gå och träna och ta ut mig så mycket så jag deckar efter DH sen, sandri joinar mig för DH också. hatar alla dumma tankar!!


här kommer en bild på mig och mina tjejer i lördags, puss påer!



jag hoppas ni mår bra och har världens bästa vecka!


PUSS!

free fallin'

haft en ledig fredag :) skönt! har slappat, städat, lagat mat och varit en sväng på stan! en skön ledig dag och nu har jag ett lite renare hem också. tummen upp!

veckan har gått fort och de är bra, jag har tränat 2 gånger och andra gången blev inte som tänkt men sandra och jag träna hårt ändå och jag har fortfarande världens tränningsvärk sen i onsdags! underbart att vara igång igen!!

igår vare myskväll med alexandra som stod på schemat. vi lagade hemmagjord pizza (muuuums!) och kollade på skräckis och en b-skräckis haha den var så dålig att vi bara skratta åt den! sen gick jag hem och då blev de film med H, vi kollade på grown ups men jag somnade till då och då så måste se den en gång till! men idag blir de the bounty hunter för min del. funderar på att gå upp en sväng till alleballe och bengt men får se om jag orkar :)


jag och min fiskbulleeee!!



imorgon = jobb först, sen FEST! blir utgång med mina snyggingar carolin och sandra! nått att se fram emot :)


har ni en bra helg? hoppas de för helger är så himla underbart!

efter över en månad fick jag träna igen

alltså vet ni hur skönt de var och träna eller????? så underbart!!! blev 25 core och 45 afro och var så härligt att få svettas igen och ta ut  allt man har inom sig :) något annat som också var skoj är att jag fick träffa min sandraaa!! nu är jag helt slut och har proppat i mig god mat!! så nästa station är sängen, förhoppningsvis är jag vaken tills lite sällskap börjar!


GODNATT!

gubben i lådan

SKÖN LÅT!

 

nu kör vi träning för första gången på över 1 månad! och ingen är gladare än jag!

PUSS


when you smile the whole world stops and stares for a while

igår var det fredag, skönt! halv 5 åkte jag från jobbet och shoppade på systemet och tog en sväng till solen :) skönt! sen var de bara hem och fräscha till sig för att gå och käka middag :) vi hamnade på Deli och de blev jag, alexandra, bengan, fia och erik :) riktigt mysigt var det och sen åkte vi hem till a&b och skulle kolla på skräckis, vi klarade kanske en kvart sen bytte bengan.. jag hann skrika några gånger och när vi bytte till äntligen midsommarsomnade jag på fias axel :P

sov gott, trots att jag blev väckt! sen imorse vid 9 kom mina bebisar hit :) så har blivit terrad hela morgonen av en översocial valp! men han är så söt så jag kan inte bli arg på honom :) fick faktiskt sova en stund också! så just nu leker han med en jultomte och spot ligger och halvsover!






nää nu ska jag fortsätta slappa i soffan samtidigt som ragge anfaller mig! sööööt han ääär!


PUSS!

take over control

idag har jag varit duktig! jätteduktig! direkt efter jobbet åkte jag för att ta spruta, fick sitta i 55 min på att de skulle bli min tur, va helt proppat med folk! hon i receptionen var förvånad över hur mycket folk de var! typiskt att jag valde den dagen så trött som jag är. men iaf när de väl var dags så var de en doktor och en sköterska. doktorn förstod jag knappt va han sa han prata snabbt men roligt! sa till sköterskan att jag suttit och byggt upp min nervositet så jag blunda och de var över på 1 sekund! sen skojade jag till de och sa att jag ville ha ett bamseplåster, rolig som jag är ;), men då hade hon redan tagit fram ett nalle puh plåster. haha hur söt var inte hon då?! blev jätteglad och känns helt okej och gå dit om 1 månad igen!


fina plåstret!


nu ska jag laga korvstoganoff som jag inte har ätit på flera år tror jag så tänkte göra de och sen ska jag decka i soffan/sängen och suuuuuvaaaa!!


thailand nu är jag ett steg närme dig!!
note till mig själv: kom ihåg att ta medicin 4 veckor före resan!

PUSS!


______________________________________________________________________


angående förra inlägget så kommer jag inte gå in djupare på det här, jag kunde inte skrika rakt i min lägenhet och jag hade inte boxsäck så jag tog ut min aggression här genom att skriva de rakt ut istället.
_________________________________________________________________________________

jag är så arg jag är så arg! jag vill bara...

jag är så arg jag är så arg! jag vill bara skrika!! jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig! jag önskar dig inget gott i livet! go to hell!


6 veckor kvar

har jag något roligt att skriva idag? JA! för idag är det 6 veckor kvar tills jag och mina fina drar till värmen! jag lovar de går inte en dag utan att jag tänker på det så ja ni får stå ut med mitt eviga tjat som thailand :D HOHO!

annars har de inte hänt mycket.. jobb, käk, städ och lite dusch på de. kul vaaa?! men imorgon tror jag att jag ska gå och ta sprutan inför resan så de är gjort, lite nervös är jag allt!

Helgen verkar helt planerad iaf, känns bra, mycket och göra=inte hinna tänka så mycket.. längtar massa efter beibsragge!! spotiiis ska också vara med :) så vi tre ska mysa i sängen hela morgonen!! ååh vad jag tycker om dom 2 hundarna <3 mina sötnosar äre!

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på greys följt av kungarna av tylösand!

godnatt!

hanapee

haha alltså den här tjejen är så jävla skön! älskar hennes blogg! får mig alltid ett gott skratt när jag läser den! kolla in den!


like the wind

TJA! idag blev det solning med alleballe, skönt! blev knappt varm, hoppas på en solning till på torsdag eller nått. Träffade även på sandri som skulle träna, näädåå jag blev inte avis!! men nästa vecka kanskeee :D:D

nu är de snart dags att laga mat, idag blir de lövbiff och pomme! mums! hoppas köttet tinat snart är hungriiig!


sen SEN hörrni, då vet ni då börjar desperata hemmafruar så då kommer jag sitta spikad vid tvn :) cougar town efter också men de får vi se om jag orkar de.. på onsdag har ju greys säsongspremiär, som jag längtat, de slutade ju så spännande sist.


har ni en bra dag?
jag har en okej tisdag, jobbet gick ganska fort, solningen var skön, jag tycker fortfarande de är tråkigt att vara själv såhär mycket, men ensam är stark! eller?


Puss.

we will be victorious

muums! hade ingen sallad så la gurka i botten :)

 

har precis sätt finalen på biggest loser, längtar redan till nästa omgång! jag gråter jämt till de, så himla underbart och se folk få sina liv tillbaka och se hur dom kämpar!

 

åååh vill träna NU! men jag tror (hoppashoppas) att jag kan ta mig tillbaka till gymmet nästa vecka, lite afro kanske, vill inte börja för hårt! måste vara rädd om mig, jag vägrar bli så sjuk igen som jag var! fy fan de var bland de värsta jag varit med om! ni fattar inte hur dåligt jag mår över att jag inte får träna!!

 

 

nu vet jag inte vad de är på tv, kanske blir lite musik istället, är iaf trött men vill se lite sällskap vid 22.. får se om jag pallar!

 

2 bilder från i lördags på mig och mina puddingar:

 

 

 

puss påer!


forever and a day

jobb jobb jobb, japp måndag innebär jobb. slutade halv 5 idag skulle åkt direkt oh solat men istället åkte jag med alexandra, bengan och erik till citygross där vi handlade lite och sen blev de korv med bröd och wienerbröd, mums!

sen ville jag bara hem orkade inte sola :P så imorgon SKA jag de! nu har jag bara slappat och diskat och stax är de dags och göra köttebullemacka med hemmagjorde köttbullar, mums de med! jättelängesen jag åt det.




hoppas ni mår bra! hoppas veckan går fort!

PUSS!

i said push push baby take it to the limit

nyduschad, tror jag kanske kommit på vad jag ska ha på mig ska prova strax! (har nämligen inte haft en blekaste fram tills nu...), ska blåsa håret nu och börja tagga med bra musik. här har ni ett bra exempel :


we can dance until we die

nu tror jag bloggen fungerar igen! verkar legat nere hela morgonen så ville inte uppdatera förän den var tillbaka :) har iaf inte gjort mkt nu på morgonen, slappat och käkat frulle :)

igår hade jag noll fredagskänsla på jobbet, kändes som vilken veckodag som helst typ men var en ändå en bra känsla när jag fick gå hem och veta att de var en sovmorgon som väntade :) på kvällen kom carolin hit och vi hade tänkt kolla på film men de blev inget av det, istället skratta vi?! hah jaa tror mest vi skratta åt konstiga saker och så såg vi såklart vilka som gick vidare i idol!

så imorse när hon knallade till jobbet vaknade jag och gick upp.. kan inte sova så länge längre?! why not, jag som älskar att sova.

snart är det iaf dags att duscha och fixa för ikväll ska jag nämligen till linköping till becca och käka och sen utgång :) ska bli himla roligt! så vid 5 tar jag, alexandra och carolin tåget dit och hoppas på roliga äventyr :)

nää nu ska jag lägga mig i soffan en litenliten stund till!


Ha en underbar dag! PUSS

RSS 2.0