onsdagkväll

sitter och tittar på greys fast reklam nu :) är slut i kroppen efter lite härligt träning och ett varmt skumbad efteråt :) får se om de blir träning imorgon med lite combat eller bara solning.. hmmmm..

ser fram emot helgen
, holger kommer hem, de är fest och nu var de ett tag sen så ska bli grymt skoj faktiskt. PALACE BARRE ;)

pussgodnatt.

tik tok on the clock

Wake up in the morning feeling like P Diddy


little miss sunshine

åh jag har så tråkigt.. sitter hemma själv och funderar på något att göra, har nyss rensat bland alla smycken och gett armband osv olika små lådor att ligga i. skulle åkt ner till västevik till fina carolin och gått ut men känner att jag vill bli helt frisk innan jag ger på på rejält party igen. orkar inte gå halvsjuk i en vecka till. jag hoppas på party med er nästa helg :) skulle vara skoj!

men i alla fall, blir nog little miss sunshine tonight går ju på fyran och hon är ju så himla skön!

varit en sväng på stan idag blev lite småsaker och skoooor, 2 par har nog handlat tillräckligt med höstskor för nu tror jag.. men de finns ju så många fina :)

EN TRÅKIG SAK!
idag flyttade min kära granne och vän till östra husby :( blä! varit så skönt att ha högst 50 meter dit och nu bara flera kilometeeeeer...

<3

la la land

Jag var på jobbet hela dagen, yes! jag orkade, skönt, vill verkligen inte vara bort vill ha the money.. fick sitta på mejl sista timmen vilket gjorde att sista timmen flöt på bra :)
så nu ska jag däcka i soffan en stund och förmodligen gå på afron. jag vet jag inte är hundra i kroppen men fick ju inte köra de förra veckan pga jobb så jag kommer förmodligen gå och blir de för tungt ja då avbryter jag.

På fredag ska jag förnya mitt pass :) hoho. är ogiltigt nu eftersom de är ett halvår kvar till april så blir och skaffa nytt så man kan ta sig en sväng utomlands snart ;) åhhhh vad jag längtar :)


memories

usch vad jag fryser, burr! sitter och tänker på värmen och utomlands och allt som hör till. kikade alldeles nyss på bilder från SB07, vilken resa fick en sån härlig känsla i kroppen när jag kikade och bara önskade att jag för en stund var där igen just då och inte här.



happy happy SB07, kommer ni ihåg tjejer? :) festerna, flirt, stranden, må dåligt på stranden, leksand, skåne, bär mig? poolparty på 18 årsdagen osv. minnen <3


du måste va sjuk

ja jag är sjuk.. gick iaf hem från jobbet 2 timmar tidigare än vad jag skulle, sjukanmälde mig då jag inte klarade av alla röster runt mig, en ljus dataskärm och gälla röster i headsetet.. så nu ska jag ta de lugnt och hoppas på att jag mår bättre imorgon så någon träning är ju inte värt att gå på heller :( buhuuu.. hoppas verkligen jag orkar afron imorgon den är ju så skojig.



säsongspreimär

söndag = tvkväll :)
söndagen brukar aldrig svika en när de gäller mys vid tvn, på kvällen finns alltid någon bra serie och det går oftast en bra film att somna till.
först blir det självklart one tree hill vid 6 och efter det har efterlängtade gossip girl premiär :) kommer inte riktigt ihåg hur de slutade sist, eller var de då de höll på och avslöjade vem gossip girl var? i vilket fall som helst så ser jag fram emot klockan 7 och gg.



får se vad kvällen bjuder på sedan har inte riktigt koll på filmerna som går ikväll..

söndag

de har varit en skönt helg verkligen. fredagsmys och middag hos sandberg, fick jättegod mat, kikade på idol och spelade och sådär <3 verkligen en lyckad kväll :)

igår sjukanmälde jag mig från jobbet för jag hade jätteont i huvudet när jag kom hem fredagkväll och de var värre på lördagen :( så låg i sängen till klockan 2 då de äntligen började bli bättre.. kvällen blev de pizza, sininging bee, singstar, massa musik och prat med sandra :) riktigt mysigt, klockan hann springa iväg till 1 innan vi kände att nää sovdags..

en vit underbar helg, de behövde jag :) nu längtar jag till klockan 9 då bumbi kommer hem från sin kryssning :)

näni frukostdags nu! sov till 12 och jag som trodde jag skulle vakna tidigt..

weekend

 

middag hos sötaste sandberg ikväll :) hon fyllde hela 20 år igår :) wohoo grattis grattis! ska strax åka till sörping för att sedan åka till viiken, ska bli riktigt skoj att träffa alla :D <3

all by myself


mys hos mami med H och Frazze :) ska gå och lägga mig snart och önskar H låg där också, han jobbar natt :( skulle ju inte vara helt fel med putte heller han är världens mysigaste!

I'm in miami bitch

let the bass kick!



partylåten just nu! tycker den är så skön blir så taggad när jag lyssnar på den. FEEST! nej usch inte nu, sovdags ju men lyssna på den :)

en lugn fredag

godmorgon, klockan ringde 9 och jag var pigg så gick upp ska snart ta fram frukost och väcka H :)

igår fick jag gå hem 2 istället för halv 4 wohoo så följde med jossi och åsa till ikea och fick med mig lite smått och gott hem :) en BLOMMA bland annat! hah de behövde jag ju så jag kunde byta ut den döda ;) sen blev de mys hemma med chips, dip och tända ljus. såg idol och ice age 3, tummen upp!

såååå skönt med en lugn kväll var det! idag blir de att åka till mami och fira henne eftersom hon fyller år på måndag. och efter det blir de hem och göra sig iordning för att gå på avskedsfest för jossi och åsa som lämnar oss för thailand ett slag. avis? neeeejdååå..





en favorit i repris i november? :)

hello africa

huh! kommer precis från duschen och har duschat av mig den härliga svetten. åkte stressat direkt från jobbet till träningen och körde lite affrodans :D alltså har ni inte provat?? gör de! jag tycker de är jätteskoj :) tyvärr kommer jag missa nästa vecka för då jobbar jag sent :( synd!

skönt att ta ut sin energi lite, sitter ju bara på arslet hela dagarna på jobbet...

nu ska jag göra kvällsmat knäckisar och yougurt och mysa till grey´s :)

party like a rockstar

i helgen träffade jag älskade johanna igen :) har inte umgåtts ordentligt sedan innan hon åkte till kreta, riktigt skoj att ses igen :) vi satt i köket och hade trevligt med lite akohol...



vad hände sen?? HAHA. och ja vi ligger under köksbordet...




























samma pose överallt ;)





inga ord behövs, tror bilderna räcker :) tack bejbi, har verkligen saknat dig :) <3

godmorgon

godmorgon! vet ni vilken jävla träningsvärk jag har eller? haha känner mig som en gammal kärring som inte kan böja mig. ryggen är värst! har nämligen tränat i veckan TRE GÅNGER. har kört step, affro och combat :) riktigt roligt alla tre :) har ju tagit tag i mig själv och köpt kort så nu är de bara att köra hårt. wohooo

idag är de fredag sista dagen sen underbar helg.




yes jag håller gitarren upp och ner något som märktes efteråt, men men ;) nu ska jag göra mig klar för jobb..

RSS 2.0