sån är jag

vilken bra kväll! har slappat hela dagen och inte gjort något, väntat på att fina Emelia ska sluta typ! när hon gjort de möttes vi upp och även Axel joinade på middagen, vi käkade och det slank även ner ett glas vin.

sen gick Axel hemåt och jag och Emelia gick och inhandlade godis inför bion, självklart blev de kvarteret skatan! gillar de gänget! och om vi skrattade. 3 kvinnor plus vi två i salongen och ett tag fanns det ingen hejd så jag är nöjd! kan ha varit för det underbara citatet vi pratat om för några dagar sedan som man kan använda nästan överallt var med i filmen samt en scen som vi kände igen Emelia i, himla roligt med båda!

nu ska jag se på gårdagens big brother eftersom jag missade det igår för jag gick iväg en sväng istället för att sitta hemma själv.

helgjobb väntar men det känns hur lugnt som helst då jag är ledig torsdag till måndag nästa vecka! hoppas på att få träffa mina bästa systerdöttrar då, Liea och Malva, vill busa och gosa!

GODNATT!

and it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off

jag har haft en toppenhelg! umgåtts med fina vänner, festat, dansat på hugo, skrattat, druckit mojitos, ätit god mat, myst med nytillskottet Malva, busat med min stora bebis och haft det hur bra som helst!

jaa för den 21 mars så föddes Malva, fina malvis! hon är såå liten och såå fin! vill bara gosa massor :) träffat henne hela 2 gånger och längtar redan efter nästa! ♥

bilder kommer nog upp sen för snart är det jobb. 16-22! men här får ni i alla fall en!

FREDAGSEMMA:

på ingång

SNART!! Nu är det nära!!!! :D


redo för träning


snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min


började dagen med blåbärspaj och vaniljsås hos Emelia med Ponuts, muuuums! himla gott! sen klippte hon mig så nu har jag är fin längd igen :) TACK!

sen tog jag spårvagnen till stan och mötte upp Alexandra, vi gick till skafferiet och myste och käkade lite. sen blev de dags för jobb för henne så fick skjuss hem och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli gymdags! får bli spinningen :) "svettas ta ett extrapass, sitter du kommer din rumpa växa fast!" som snook skulle sagt eller sjungit :)

a monkey needs to dance so do you

hundvakten gick bra och det var en försiktig mamma som hämtade upp dom. man ska vara riktigt försiktig efter det hon gjorde, så jag hoppas det går bra med vovvarna nu och så! men vi hade mysigt och dom var så snälla så.

idag har jag även hunnit med att städa och tvätta lite. imorgon är jag ockå ledig, det firar vi med att klippa håret lite hos Emelia och sen ta en fika på stan med Alexandra. sen blir de spinning för fulla muggar eller om jag kör step, vi får se vad klockan blir!

en annan sak så vill jag att Malins bebis ska komma nuuuu!! vi väntar och längtar efter dig och du är en vecka sen nu, vi vill träffa dig nu! ♥

här är finisarna!

pigga killen hela dan


mysbesök imorgon av två finisar

imorgon kommer den här killen och ragge till mig. en heldag med massa mys med vovvisarna! ska vara hundvakt och jag måste säga att de ska bli mysigt med lite sällskap. har tagit ledigt så jag kan hjälpa mamma lite.

jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag

kvällen slutade betydligt bättre än vad jag hade kunnat tänkt mig överhuvudtaget, så jag avslutar med en av favoritlåtarna med lasse! nu ska jag sova gott och vakna lite gladare.


ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

fredagsmys hemma i soffan! Börjar ju tidigt imorgon så känns skönt att vara hemma, har nyss fått i mig lite mat. Nu iväntar jag BB och sen blir de nog faktiskt sängen. Skapligt lugnt!

Igår åkte jag till Pontus efter jobbet, emelia var där också och de blev tacos och skratt tills jag fick ont i magen. Tydligen har Pontus träningsvärk i magen idag :) jag behövde skratta så de kändes bra! fina kollegor man har!

Hoppas ni har en asbra fredag.
Puss!


som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera

måndagen är snart över. de blev strömmen med Emelia förut, riktigt skönt ute och skönt att gå av sig lite! är så mycket i mitt huvud just nu så jag kokar snart över men en promenad gjorde lite gott. vaknar jag skapligt imorgon blir de promenad/löprunda i solen, börjar inte jobba förrän 14.30 så.

men som alla tjatar om, vilket vårväder! mina tankar gick till en solig dag i april när jag var hos bästa bella i Oslo och vi satt på aker brygge och myste i solen, de har jag gärna gjort idag också! det var en underbar vårdag!


so when you near me darling, can't you hear me? SOS

1 timme kvar på jobbet nu, ska bli skönt att gå hem. Lutar åt en promenad med emelia efter jobbet.

Lördagen var lyckad, först käk på Texas och sen fest hos emelia. Jag hade riktigt kul, blev skitfull! Axel och jag hann med en din duett med ABBA, han hann även med att försöka dammsuga upp rom och cola ur ett glas?! Jaa, jag hade kul :) Fick mat av grabbarna när jag kom till H och sen deckare jag skönt.

Bjuder på 2 bilder från i lördags:


nu vet jag att du dansar och mår bra igen

hallå mina fina! underbart med helg ju :) igår hängde jag hos syrran hela dagen, käkade korv med bröd och fikade. himla mysigt! jag och Liea bakade även chokladbollar med alla hennes småsaker?! jaa fantasi finns de gott om :)

blev även en snabbis på stan och sen hem och sen gick jag vidare till H och vi lagade tacos och chillade. slutade med att vi gick en sväng till VB och drack ett glas vi. Emelia och company var där. det var trevligt!

när vi satt där på VB så kom de, beskedet.. men H ville sitta kvar en stund. Morfar, hans morfar har alltså i lugn och ro fått somna in nu. vi gick hem efter en stund och det var svårt att inte börja gråta men jag fick hålla mig så att han inte skulle börja. jag vet att han har de bättre nu när han slipper alla sjukdomar, de onda och en sjukhussäng.
nu är han på ett bra ställe och jag är säker på att han dansar igen, för de vet jag att han gillade :) kommer aldrig glömma när han sa till mig vid ett tillfälle "jag har nog dansat min sista dans nu", det gjorde ont i hjärtat när han sa men nu vet jag att han gör det igen :) och alla hans historier om hans resor på haven och om fågeln i öknen som flög baklänges, alltid lika underhållande att lyssna på honom.
jag har inte haft någon morfar själv, så det här var de närmaste jag kom en.
vila i frid nu fina morfar, du var en underbar man!

så, nu gråter jag lite. så om jag ska nämna något som gör mig glad är att idag fick jag gå på dans med lieabus! hon var jätteduktig och vi dansade och flög ut i rymden och hamande på massa roliga planeter :) det var mysigt! och nu laddar jag om för kvällen, först blir de käk på texas och sen drar vi till Emelia för att festa loss lite :) ska bli roligt!


vi hade kul med min mobil igår, jag och Liea :)

puss påer!

snart är min långhelg här

började dagen med en frukost/lunch med bästis. bra start på dagen! jobbade till 00 igår så blev sen frukost runt 12 :) imorgon kör på vi en solning och sen drar jag till malin och ser om magen sprängs snart?! hehe nejdå men mamma och jag åker dit och myser en sväng.

idag har jag även hämtat ut min nya bebis, den är underbar och fin och allt!!!! kommer pilla på den hela kvällen på jobbet :) hihi.

hörrni, trevlig kväll finisar! PUSS!

snart har jag både en stor och liten bebis att gosa med

min fina syster med den stor fina magen. min fina Liea som vägrar titta in i kamera och en nyhemkommen emma. snart har min syster en till bebis, moster längtar efter dig väldigt mycket ♥

excuse my french but I'm in France

jag vill ha helg nu!! snart ska jag åka till jobbet och avverka några timmar, sen är det imorgon och då kommer förhoppningsvis min mobil!!! :) sen jobbar jag tordag och sen helg. känns bra ändå.

PUSS!

spontanbeställning en måndagskväll

bb är slut och jag har varit hemma en liten stund från jobbet, slutade ju 22. gick bra på jobbet, är så himla lugnt just nu. denna vecka är jag ledig fredag, lördag, söndag. detta är en stor helg!! bebis är beräknad på söndag och jag bara längtar massor och hoppas det sker snart snart :) på fredag åker jag och mamma dit och hälsar på en höggravid syster. hihi!

idag gjorde jag något väldigt spontant också, jodå! ny telefon kommer till mig på onsdag! wohooo!! fick bra deal och en vit iphone 4s. min nya bebis! längtar till den också! :)

nu ska jag bädda ner mig och somna till serier. godnatt!

karateklubben en lördag

godmorgon! ska strax bege mig ut och shoppa mjölk och sen blir de stadig frukost som vanligt, älskart! igår var det jobb 15-22 och de gick kalas, kände mig inte alls bakis.

men vilken bra kväll det var i lördags!! vid 8 ramlade Jessica och Emma in här hemma och vi pratade om allt och bara hade himla trevligt och sen spårade de ur lite när vi skulle ta lite kort, haha!

sen vandrade vi till trappan där det var hur kul som helst! dansade, träffade massa roligt folk och hann till och med spela lite pingis, hah!
självklart blev de lite donken och sen deckande jag!

här får ni lite fina bilder:

de börjar bra :)
sakta men säkert..
och där hände det!

haha, ett urval av finbilderna!
puss påer!

living young and wild and free


nu ska jag jobbar 12-19, sen ska jag hem och då ska jag dricka massa viiin med jessica! haha vårkänslor=vin!
så ikväll ska vi bli fulla på vin och dansa hela natten på karate! det är en bra lördag de!!


HÖRS!

liv och död

när ett liv skapas tas ett annat. något sånt uttryck finns de väl? den situtaionen är jag i precis nu. snart kommer en underbar bebis och snart försvinner ett liv. jag vet inte vilken dag något av det kommer att ske men de känns nära på båda. jag är jätteglad och jätteledsen.

________________________________________________________

glömde nämna att jag även köpte solbrillor igår. här har ni  dom:


nu ska jag vara stark för den som behöver mig mest och bara finnas till även om jag själv lider så vet jag att de lider mer än mig.

like the moon causes the tide you give me wings so I can fly

igår blev de visst lite mer shopping än vad som var tänkt. tanken var vin och strumpbyxor men de tillkom väska, trosor, linne samt är par skor. men jag känner mig supernöjd och jag vet exakt hur jag ska se ut imorgon :)

efter shoppingen blev de flera timmars fika, tiden bara flög iväg och när jag kom hem var jag trött och degade ihop. kvällstrött som vanligt just nu, tar ett bra tag att komma ifatt tiden! men ikväll är de jobb till 22 så får hoppas jag inte somnar på skrivbordet! ska gå förbi ica och handla chips kvällen till ära.


hörrni, ha en fin fredag!

let's have a toast for the assholes

TJAAA! hemma igen är jag ju.. i fredags klockan 6 på morgonen så landade vi i sthlm. resan gick superfort, vi sov i ca 8 timmar av resan. helt otroligt!

min resa har varit helt underbar! en månad med fina vänner med sol, bad, fest och massa skratt! vi har träffat massa superhärliga människor och jag har minnen för livet :) bortsett från att vi alla varit sjuka någongång med spyor och gud vet vad så är jag så supernöjd!

ni ska få en resumé med lite bilder senare!

TACK BRUDAR NI ÄR BÄST ♥ oslo ska planeras snarast och så kör vi även sthlm när emelie och emma kommer hem! woooho!

i helgen fick jag träffa massa nära och kära som jag saknat så himla mycket! guld värt när jag öppnade dörren till min lilla skrutts rum och fick världens bamsekram, såå mycket kärlek!

och nästa vecka är bebis beräknad!!! aahhh som jag längtar :D

jobbet var kul att komma tillbaka till och träffa alla fina kollegor som jag faktiskt också saknat massor. sjukt mycket nytt folk dock!

idag är jag ledig och har bara chillat än så länge, vid 14 är det dags för stan och möta upp alexandra för att kramas lite!

och jag längtar till lördag då jag äntligen ska få dricka massamassa viiiin!! drack 1 glas på en hel månad så är sjukt sugen nu, speciellt när man börjar få vårkänslor i kroppen :) och hur bra är det inte att jag slutar 19 istället för 22? bästa! KARATEKLUBBEN NÄSTA!


sådär, nu vet ni att jag lever!
puss finisar!

RSS 2.0