otur är mitt förnamn

Stanthorpe uppskjutet en vecka för de är för blött för att jobba just nu :( ååh min tur fortsätter! Ibland önskar jag att möjligheter bara hoppade på en så man slapp kämpa.. :) men jag är i ett underbart land och ger inte upp!


Oswald och jobbsök

Ingen blogg på ett tag nu, jobbet sög ju! Är på jakt efter farmjobb nu och behöver verkligen jobb nu! Haha. Har ett ställe jag verkligen vill till, dom har förmodligen plats nästa vecka på de hostelet med jobb så på torsdag ska jag ringa igen och få besked exakt. Håll tummarna för mig! Jag vill dit! Vet inte varför men då kommer jag uppåt i landet och så kan jag dra till Byron Bay lätt efter de om jag vill.

Ni som undrar över vädret så är de lugnare idag än igår när stormen nådde Sydney. Vi lekte stormjägare och drog till Bondis coastal Walk och såg hur stormen kom och de märktes på vinden. Vi stod på en hög punkt och de var himla coolt, ingen cyklon eller tornade såg vi (då hade jag fått lite panik) men de var coolt! Så fick hälsa rejält på Oswald igår.

Vi är inte så hårt drabbade, de är värre i Brisbane där de blev massa översvämning.

Nu ska jag fortsätta kolla farmjobb även om jag bara vill till Stanthope! Antingen drar jag själv eller med Josefin, hon har inte bestämt sig ännu.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/626781/images/2013/pic_510747abe087c3065d322314.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/626781/images/2013/pic_51074aafe087c306457f80cb.jpg" class="image">


blivit med jobb

JAG HAR FÅTT JOBB!! Haha var på intervju igår och idag ringde dom och sa att jag fått de :D hörde jag grattis?? Haha!!

Sååå mitt jobb från och med måndag, fast då är de utbildning, är att jag ska gå runt på Sydneys gator och samla in underskrifter på folk som vill bidra med pengar till världens barn. Så prata med massa folk, gå omkring, vara ute, tjäna bra pengar och ha roligt. Måndag till fredag inga helger! Detta kommer bli bra!

Önska mig lycka till! Ikväll ska vi fira!!!!! Även min sambo Josefin fick detta! Vi kommer vara ett team på 4-5 pers!

PUSS och ha en fin helg!!


varmaste dagen ever

Igår var en helt sjuk varm dag! Över 40 grader hela dagen och hela kvällen! Klockan 1 på natten var de 37 grader!
Tänk er när ni sitter i en alldeles för barn bil och typ inte kan andas, så var de hela dagen! Och just denna dag hade jag jobbsök på... Fy fasen för att gå omkring! Men jag lyckades få en trial på fredag på en restaurang så önska mig lycka till!!

Eftersom denna dag var outhärdlig så drog vi runt 14 till Manly Beach för att bo i vattnet, skapligt skönt! Vattnet var riktigt svalkande.

På kvällen när de var sovdags gick de inte att sova typ, varmt i rummet och kladdigt. Vi har ju två inneboende i vårt rum som bott här senaste veckan så vi sover ju 4 i en mindre dubbelsäng, inte okej inatt! Inte i denna värme. Slutade med att Harry la sig på golvet och sov.

Men nu när jag vaknade är de sval vind som blåser in i rummet och de är typ bara 21 grader. Nice! Blir nog lite mer jobbsök idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/626781/images/2013/pic_50ecab669606ee2d6ee756e1.jpg" class="image">


nytt år

NYÅR VAR FETT! Josefin kom till mig så vi käkade, gjorde oss redo och drack goon. Goon är föresten de där billiga äckliga vinet som vi dricker här. 4 liter för typ 10 dollar och full blir man! Kanske jag redan sagt men ändå :) 
 
Vi drog till Bondi och mötte upp lite folk och drack och hade trevligt. Lite småfull drog vi sedan in och drack ännu mer på festivalen, haha usch. Sedan var vi fulla, glada och peppade. Dansade till Fredda le grand, the knife party och the chemical brothers. Det var så FETT! Tänk er summerburstkänslan? åååh och på nyår! nedräkningen kom och vi skrek och på tolvslaget blev de massa raketer. 
 
Runt 2 var vi tillbaka i stan och åkte till vår framtida lägenhet där de var ett gäng och festade, efter en stund där ville jag sova och somnade gott. 
 
BRA nyår! 
 
Dagen efter tror jag ingen mådde bra, vi segade som fasen och ingen orkade göra så mycket. Men vi blev utbjudna på middag med Tristans föräldrar igen, hur snällt?! Vi åt massa gott, pappan beställde in säkert 10 maträtter som vi åt av och två flaskor vin. Provade anka för första gången också, skitgott! 
Somnade jävligt gott sen! 
 
Sedan kom den 2 januari = FLYTT! Drog skapligt på morgonen och tog mina saker, mötte Josefin och åkte hit. Vi bad killarna flytta alla sina saker från rummet så vi kunde storstäda. Vi dammsög, torkade lister, väggar, spelgar och allt möjligt. Så de blev fint och så vi kunde känna oss hemma :) Vi åkte även till Kmart och handlade diverse saker som vi behövde som lakan och så, nya! Vi ville inte ha dom gamla äckliga som fanns här redan... 
 
Tror vi gick ut och käkade på kvällen men minnet sviker lite! 
 
Torsdag var en riktig segdag, vi gjorde i princip ingenting alls, förutom på kvällen när vi gick ut och käkade. Blev en stek, mums! riktigt gott! 
 
Fredag chill på dagen, sen på kvällen drog vi till Bondi för att käka och chilla lite. Blev lite öl och sallad. Har jag berättat att jag är besatt av ceasar sallad? äter de jämt! haha. 
Vi satt där och sedan gick vi ner på stranden, Fin hade med sig sina eldsaker som han jonglerade med och så blev de lite fotboll. Harry, Tristan och Aisha badade även fast de var kolsvart, tror inte jag skulle göra de! 
 
Sedan chillade vi hemma och runt 2-3 somnade vi gott i den trånga sängen. 
 
Idag åkte jag hem till Sandra och chillade vid poolen med henne, Andy, Stephy och Marlene, blev även bjuden på Marlenes lasange, mm mm mm! 
 
Nu är jag hemma igen efter lite sol och bad och ska duscha, sen käk och kanske IMAX! 
 
Bilder kommer! 
 
PUSS 

RSS 2.0