trött och huvudvärk

nu har jag varit hemma från stan ett tag, usch vad det regnade när jag gick och de blåste massa när jag gick hem :/ men nu är jag inne i värmen igen :) gick iaf några rundor på stan med carolin och sampan och de blev en jättefin klänning för carolin, vi andra stod emot :P linda och danne var med en sväng också så hon handlade också klänning och skor :)

efter de blev de mat på chicken kebab, jag köpte bara cola eftersom jag åt de igår och kände att jag inte behövde äta de 2 dagar i rad fast de var lockande. ... sen blev de solning! dövarmt men skönt :) så nu börjar man kanske få lite lite lite färg iaf.

har huvudvärk nu som vanligt :/
hoppas jag slipper de imorgon, tråk med det ju..


klockan, tavlan och hatthyllan som åkte upp idag, plus mina kläder.
min kantarellmacka som blev min middag.

imorgon är det helg :)

min torsdag

nu är jag lite trött i huvudet m&m har varit här och fixat och fikat lite :) de var riktigt trevligt och markus satte upp sakerna så fint så och nu har jag nyss ätit mat, värsta brakmåltiden ;) kantarellmacka :D wohooo! haha nää men de får duga, blir nog nått mer lite senare ikväll..

nu ska jag strax gå och möta carolin och sampan så ska vi gå en lite sväng på stan och sola lite :) ska bli skönt! kommer säkert inte shoppa något men ändå mysig och gå omkring lite och umgås :) <3

uppdatering om stadsrundan kommer sen när jag kommer hem igen, lovar ju inte att jag inte handlar något ;)

en sista sak bara hyran är nu betald! duktigt gjort emma  :)

imorgon är de fest iaf :) förfest? vart?

nattinatti

godnatt allihopa <3

nu är jag rätt trött och hoppas jag kan somna rätt fort, väntar dock på samtal/sms från h, eftersom han jobbat kväll eller natt idag också, plus på dagen, så vet inte när han slutar, men de gör ju inget om jag somnar en stund för vet ju att jag vaknar när det kommer :)

imorgon kommer m&m hit nångång på eftermiddagen :) ska bli trevligt, marcus ska sätta upp min hatthylla bl.a. så nu blir de yttligare lite finare här hemma :) men vill ha fler tavlor, har ju knappt några att sätta upp tyvärr :/ kommer nog nångång.


jag vill ju bara säga de.. !

nää, godnatt hörrni, sov så gott :)
puss och kram

shoppingdag med johanna



idag har jag varit på stan hela dagen med johanna
:) har gått runt i jag vet inte hur många affärer, men de har varit jättetrevligt :D blev chikenkebab också, så jävla gott :D vi var lite sega ibland men vi fortsatte tappert och gå omkring iaf :P vid 4 halv 5 tiden var vi helt slut så då gick vi hem till mig och väntade på att henka skulle hämta henne och nu är jag helt slut i huvudet.

pratade lite med h ocksåå. . bläää.. skulle ju ha solat efter shoppingen men jag orkar inte så ska gå imorgonbitti när jag vaknar :) är billigare då också :P

hoppas ni mår bra.
puss

hej på er



idag vaknade jag vid 9,
vill inte vakna så tidigt för jag vet ju inte vad jag ska göra :S:P men jag har legat och slappat vid tvn vill somna en stund till men de går inte! blää på dee.. ska väl gå och diska snart eller något.

igårkväll kom johanna till mig på myskväll :)
vi lagade mat, kikade på massa bilder och pratade en hel del. fanns mkt att prata om :P hela hennes resa bland annat :) riktigt skoj att höra hur hon haft de :)
vi åt kycklingfilé, bulgur?!, pepparsås, gurka och fetaost :D och till efterrätt blev de en varsin majskolv. så jävla gott var de! mmmm :D riktigt mysig kväll <3 jag gillade lappen på bilen ;) 

runt 12 åkte hon hem och jag var vaken en stund till sen blev de sängen, hade rätt svårt att somna men man vänjer sig väl..

nä, nu ska jag göra nått? får se vad.

ses.

ny vecka, nya tag

vaknade tidigt imorse, somnade ju lite efter 11 så de är klart att man vaknar skapligt då.. men de gör inget, ska snart ut en sväng, ser ju skapligt skönt ute iaf.

sen får vi se vad dagen bjuder på, en solning hoppas jag på :P bara jag orkar gå dit, men de är ju klart?!

pappi ringde förut :) skoj! han mådde bra och allt verkade läka som de skulle, han skulle in hos sköterskan strax när han ringde :) nästa vecka får han börja jobba igen! och så kanske han kommer en sväng hit nån dag i veckan :) skoooj! och så kommer ju m&m någon dag också och hjälper mig med bla hatthyllan och sådär :) om inte bebisen bestämmer sig för att ploppa ut såklart ;) fredag är de ju sagt! åååh :)


nää, föna håret nu.
hejs!

en riktig tvkväll

har nyss tagit ett bad, badar väldigt ofta nu för tiden de är så skönt :D ligga där och bara slappna av och inte tänka på något! just nu småkikar jag lite på 40 year old virgin, den är ju rätt rolig faktiskt, har ju sett den förr men ändå :)

förut var jag en sväng på ica och köpte mig en chokladkaka och trösta mig med (inte bra!) så den knapra jag lite på under oth, sen orkade jag inte mer :P såg ju såklart gossip girl också, ååh vad jag hatar georgina! jävla fan vad jag inte tycker om henne.. men men. de är ju bara en serie men ändå :P längtar tills nästa söndag och kommande avsnitt.

blev ju såklart andra avenyn också, de finns så himla mkt att kolla på på söndag på tv, de är bra :)

nu sitter jag här och nördar lite, vet inte vad jag ska göra, kanske sova snart? njaa är ju inte sovtrött än tror jag..


<3

bumbi borta

de blev ändrade planer :( holger fick åka idag istället, så nu har han gått, han gick för ungefär 10 minuter sen och jag saknar honom redan, och känsliga jag grät ju såklart direkt när jag stängt dörren :/. nu är de bara jag kvar och så teddy såklart, som jag alltid sover med när inte h är nära. han kommer inte hem förän på torsdag, fredag, lördag eller söndag :/ lika bra och tänka på söndag så blir man inte lika besviken.

men på fredag får jag ju iaf träffa mina underbara vänner så om h inte kommer förän söndag så har jag dom bästa som gör mig glad, för jag tycker ju om er så mkt <3

igår var de lugnt jag och holger åkte till sörping en sväng och åt mat hos hans mamma :) åt lax med nått täcke på och potatis i ugn och grönsaker :) till förrätt blev de vitlöksbröd och sushi, men jag fegade ur lite på sushin smakade nått men vet inte var de va smaka skinka iaf :P

ikväll blir de nog lugn blir väl att kika på tv och sådär. imorgon ska jag sola sen får vi se.. blir nog lugnt då med.

hörs.

helg?!

jaha så idag är de fredag? och man ska väl vara skitglad att de är helg? men varför är jag då inte de... jo för att jag inte har en aning om vad som händer denna helg och veckan har varit minst lika tråkig som jag känner att den här helgen kommer bli... :/

längtar tills nästa vecka då händer de vad jag vet, tror jag, 3 roliga saker :) (hoppas ju att alla sakerna är roliga och bra)

MEN en tråkig sak också, holger kanske har fått jobb, visst jätteskoj, men de tråkiga är att om han kommer få de ordentlig så att säga så kommer han ligga borta i veckorna :/ vem ska jag umgås med och busa med då? vännerna är typ aldrig i stan och hälsar på, mamma bor i viken och jag vet att hon inte kan komma så ofta heller pga vissa saker.
har ju syster och pappa här i staden men dom kan jag ju inte åka till varje dag..

:( vi får se hur de går, jag är ju såklart jätteglad om han får de här jobbet!

nu ska jag snart se idol iaf, blir ju lite mys, fast själv. h är och träffar bobban sen kanske han ska ner till söderköping med jensa sååå här sitter jag alone och dunkar musik. kanske ska poppa pocorn?

onsdag

idag har jag sett satc filmen :) den var gooodiie, efter de blev de ett bad och sen har jag nog inte gjort så mkt mer. är mätt i magen nu iaf och ska snart springa bort till ica och köpa en mjölk :P

mamma köpte lite godis till mig på oktobermarknade som är i vika idag, mmm mums :) får se när jag får det bara :P

just de! pratade med johanna i telefonen idag :) åååh de var skoj, du verkar ha de underbart och snart ses vi igen ;)

imorgon ska jag ner till staden och beställa tid till klippning och färgning..

hoppas ni har en mysig kväll :)

puss

you talkin to me

okej, lite dålig uppdatering här visst, men jag har inte haft någon lust eller ork att skriva då jag lidit av huvudvärk enda sen i fredags :/ de har bara vägrat gå över och de har varit jävligt jobbigt och haft konstant huvudvärk i 4 dagar :/ men nu är de över tror jag fick pandodil igår av jens och de verkar hjälpa. fick ju migräntabletter av kim i lördags men dom gjorde de bara värre kändes de som :S konstigt men men, de är över nu.

så jag kan berätta att fredagen var jättetrevligt med middag hos sampan och förfest, dock blev de inget davidssons för mig pga min huvudvärk jag klarade inte musiken och sånt kände jag tråkigt men sant. men jag hade trevligt tills klockan 12 iaf :) tack för en jättetrevlig kväll <3

sen har jag mest bara slappat, kim kom hit i lördags och åt taco med mig och h sen åkte dom till sörping och jag slappa vid tvn. söndags tror jag inget hände? såg på massa tv :P

igår var de också lugn, jag och holger lagade en maträtt som vi åt massa i dominikanska som hans pappa gjorde och de blev asgott! massa soja och nudlar och kyckling och grönsaker :D mmmmmm säger jag bara!

på kvällen åkte vi med jens till sörping en sväng och var hos kim, köpte korv på shell, åkte runt i bilen och sådär :) rätt segt men skönt att komma ut och iväg lite. sen blev de film forgetting sarah marshall, haha, så jävla rolig film :P efter de satt jag och h vid datorn till klockan 3 och laddade ner musik och hade skoj :P

såå nu vet ni vad jag har gjort för skoj dom här dagarna ;) inte så mkt alltså. . idag får vi se vad som händer.

PUSS

en tripp till vejka

idag hade jag min sista dag på jobbet :D WOHOOOO! så jävla skönt på måndag behöver jag inte ställa klockan på 6 ;) yes!

ikväll ska jag ner till vika, som jag inte har varit i sen i juni :P ska till sampan först och äta lite och förfesta, sen blir de davidssons ;) ska bli riktigt skoj tror jag :) hoppas vi ses!

vet inte vad jag ska ha för frilla :/ vill trippla men vettefan om jag orkar... hmm... vill ju göra något skoj, men de kommer säkert sluta med de gamla vanliga och tråkiga säkert.

kläder?

nä, föna håret nu.
puss

vi vet vaaar

idag klockan 4 var jag på intervju på eniro. gjorde först ett test med lite olika frågor och så fick man lyssna på olika ord som man skulle stava till :P jag tror intervjuen gick bra, de kändes bra iaf :) han var trevlig och jag tycker jag hade rätt så bra svar på hans frågor :P vi får väl se :) han ska höra av sig på måndag eller tisdag och säga om man fått de lr inte, såå tills dess får vi lr jag hålla tummarna :)

annars har de inte hänt mkt idag, jobbat ett tag, sovit lite och ätit mat. är trött nu så blir nog att mysa ner sig i soffan med holger :) vet inte om de går något bra på tv idag?

imorgon är de fredag :) vilket innebär min sista dag på jobbet! yäääy :) och så är de ju party i vika, som jag inte är hundra på om jag ska än men de skulle ju vara så jävla kul!

hoppas ni mår bra.
puss.

hallå

trött som vanligt efter jobbet så sov en stund och senare kom mamma och hälsade på :) vi gjorde tacopaj som blev jättegod och så pratade vi massa, devar jättemysigt och hundarna var med också, så dom busade lite här hemma men de gick bra och såklart fick dom smaka lite av den goda maten vi åt :D

nu är jag trött, ska lägga mig och dega vid tvn snart tror jag känns som jag somnar vid 9 lr nått idag :P


och såklart, Grattis sampan 19 år idag :D <3


morgondagen



imorgon kommer mami till mig, jag ska bjuda på tacopajen som är så jävla god! hoppas hon tycker om den :) men de tror jag allt <3

hoppas på ett spinningpass också!

nää om man skulle ta och kika på raise your voice lr nått var ju ett tag sen.

hörs hörrni!


9 månader

idag har jag och h 9 månader :) inte dåligt va? inte så värst länge men ändå, känns länge och perfekt :) älskar dig <3
de är ju inget om man jämför med min systers och hennes sambos 7 år men ändå  :P

idag har jag jobbat och när jag var påväg att sluta så ringer ett stockhomlnummer till mig :D de var eniro118118 som ringde och ville träffa mig på torsdag :) så då ska jag göra ett test i stavning och allmäna frågor :S haha får se hur de går, blir jag godkänd gör dom en intervju om inte så får jag gå hem igen, haha.. kommer säkert gå dåligt har ju glömt allt sen skolan såååå. men men önska mig lycka till iaf ;D får jag de så börjar jag ju v.44 så då hinner jag ju inte vara arbetslös så länge eftersom de är v.42 nu :P skönt ändå om de skulle rulla på då :)


tänk att få jobba med dom här gubbarna ;) haha. . .

nää om man skulle hoppa in i duschen, känner att de behövs :P

btw, 3 dagar kvar på jobbet ;) yääääy!

<3

spindelcupen

gårdagen var jättemysig :) vi åkte och köpte godis som vi skulle ha till filmen och när vi kom in fick jag en inflyttingspresent :D så himla fina vänner jag har <3 fick 12 jättefina vinglas som jag är säker på kommer användas flitigt :D så tack så jättemkt sötnosar <3

sen var de dags att se på mirrors och efter en stund flyger carro och sampan up ur soffan och alla andra hänger med och blir livrädda. de var största äckliga spindeln som hamnat i min lilla soffa :S gud va rädda alla blev! så de blev spindelcup i ca 10 minuter, en kvart, tills vi fick tag på den och lina dödade den med ett skohorn :P de här var värre än filmen ju hah :P men bella lyckades ju få med liten del på film hahah så vi låter :P



vi fortsatte se på filmen som var bra, men en del saker tyckte jag dom kunde ta bort, för de blev lite för mkt men men överlag en bra film :) efter filmen blev de prat och mys och lite klipp som vi kikade på :)

tack för en jättemysig myskväll, hoppas på en snart igen <3

idag ska jag ner till mamma på ljusparty :) ska bli skoj så jag får ju träffa mamma två gånger den här veckan och inte nog med det idag är min mammas födelsedag <3 grattis världens bästa mamma <3


papa fritas, typ

jag tror jag är inne i en pommeperiod, vill ha de jämt, så idag blir de pomme igen vi åt ju de igår också hoho ;)

nu är klockan fyra och jag är ganska så nyduschad, så nu är de matlagningsdags också med som sagt bla pomme :P och så vitlökssåsen från igår ;)

senare kommer ju som sagt mina älskade ska bli så mys! hoppas dom andra också vill se på mirrors för de vill jag den verkar ju bra, skulle ju se den för ett tag sen men blev aldrig så :P den verkar läskig och spännande så :D vi får hålla tummarna för att dom är suga på de också :)


dom här snyggingarna kommer plus carolin såklart :) ååh den där kvällen hade vi skoj hos bella <3

efterlängtade helg

igår var det fredag och de kändes så underbart och veta att man fick sova hur länge man ville idag! jag myste farmför tvn hela kvällen och gick och la mig skapligt, vid 12 eftersom jag somnade på soffa vid 11 :P Joel har varit här hela natten också han kom igår kväll så h och han har suttit och "lanat" hela natten. vid klockan 6 imorse kröp holger ner till mig i sängen och joel fortsatte sitta vid datorn :P

runt halv 10 ringde  hs telefon och så var de nån som sa att han vunnit en plats i bingolotto :S haha. så hör man hur joel sitter i vardagsrummet och asgarvar, då hade en kompis som han satt och prata med ringt till holger, hah så jaa nån lång sovmorgon blev de ju inte men jag gick upp vid halv 11 iaf :P

senare ikväll kommer mina älskade hit <3 ska bli så skoj och se er igen min vänner <3

mamma




idag har jag varit hos min lilla mamma :) åkte ner med malin och markus. hos mamma blev de mys med hundarna, god mat och efterrätt, fix med bilder på datorn och mer prat och kel med katterna såklart :D riktigt mysigt har det varit. fick med mig kantareller hem som ska ätas flitigt  och på hemvägen stannade vi till vid söderköping och handlade lite mums som kanske kan behövas i helgen, lr nästa vem vet ;)

och malins mage är så himla stor nu,
värsta badbollen, snart ploppar de nog ut :D ååh de ska bli så himla skoj :)
        
          














sov så gott nu, för jag ska sova strax :) puss

mitt första spinning pass

körde ju spinning igår, jag var taggad trots huvudvärken. jag mötte upp carolin och vi kilade upp till friskis och bytte om osv. fick hjälp hur man ställde in cykeln och sånt dära också eftersom vi aldrig kört förut :P sen var vi igång!

vi trampade och trampade
och de blev jobbigare och jobbigare, de blev svett och kämpigt men jävligt skönt. kan absolut tänka mig att köra de igen. har inte så mkt träningsvärk i benen idag, mest axlarna och stjärten efter den obekväma cykelsadeln :P

så ni som är fega att prova på spinning säger jag GÖRT. de kändes bra!


innan, laddad för ett spinningpass

hoho i stugan

igår solade jag för första gången på hundra år och snacka om att jag blev röd :P när jag vaknade imorse såg jag ut värre än en tomat :P men skönt var de! var och solade med carolin och linda :) sen blev de prommis i vrinneviskogen med vovvarna också. dom är ju så himla söta :)

en mysig promenad och kom hem lagon till despetata hemmafruar, som jag älskar. kröp under en filt och myste med popcorn :) sen blev de sängen <3

idag har jag nog inte tagit de lugnt en sekund upp klockan 6 för att börja jobba till 7, kom hem vid 1 och var tvungen att vara klar till 3 då jag skulle på mässa, som var helt okej ändå. men faan vad folk och varmt vare också... efter de gick jag upp till stan och pratade lite med lina och lina :) skooj och träffa dom <3
sen skulle jag hem och på hemvägen träffade jag dani, som jag inte sett på hundra år så då slängde jag några år med honom också skooj :) och nu är jag hemma tills jag snart ska gå igen för att träna med carolin. ska köra spining för första gången i hela mitt liv, ujuj får se hur de går :P

PUSS

kalasdag

huh, så vare måndag igen. har jobbat och stått i idag och när jag slutade mötte jag upp holger som hade varit på arbetsintervju så gick vi hem och la oss en stund i soffan :) jag somnade och sov nån timme, asskönt! sen vare dags att hoppa in i duschen, för de skulle bli kalas hos pappa för farmor fyller 75 år idag, Grattis!

Malin och Markus hämtade upp oss och vi åkte ut till pappa, de var bara farmor och myran där för pappa hade åkt till sjukhuset med ingrid pga av att de läckte på pappa, men de ordnade dom till så han kom hem nån timma efter att vi kommit :)

hos pappa bjöd farmor på ASGOD smörgåstårta och jättegod äppelkaka med vaniljsås, snacka om att jag var mätt efteråt då :D mmmmmm. önskar man åt smörgåstårta oftare :P

på hemvägen stannade vi på jula och jag handlade brevpapper och m&m handlade lite diversesaker, and now i'm home :) trött och sådär, ska blir nog slapp framför tvn snart :) kanske sätter på en film vem vet.

en annan ska, fan vad härligt väder de har varit idag :D

        

imorgon blir de jobb och training! sköööönt!


pusspåer.

regniga söndag

godmorgon på er. de regnar här.

vaknade vid 9 idag, segt men skönt, gick upp runt 10 och nu har jag käkat frukost, h gick upp med mig men han har somnat i soffan idag :P

idag blir de lite diskning osv, h ska till sörping och jag tror inte jag ska med iaf. får bli lite alone time för mig istället.

ikväll är de gossip girl :) de ska jag seee! och one tree hill såklart ;)


matilda, carolin, dani, cecilia och jag

bjuder på en gammal bild, från visfestivalen för 2 år sen (tror jag) utanför mårtens gamla lägenhet :) <3 Carolin skickade lite bilder till mig igår, alltid skoj och kolla på gamla bilder ju :P

puss sålänge.

fix och trix

jag helt slut i huvudet :P har suttit och lekt i photoshop några timmar nu :P har nämligen fixat och trixat med carolins blogg :) kika in de ;D  -->  caroliins.blogg.se

nu har jag tagit fram kött för de blir de till middag idag :) nää jag måste fam klä på mig och gå och handla också!

<3

oväntad musik

en sak är så himla konstigt, vi lämnade in datorn i fredags för att grafikkortet hade gått sönder och så installerade dom om windows också vilket gjorde att all musik bla försvann och vi har fortfarande inte någon musik på datorn utan lever på youtube. och nu kommer de konstiga lite då och då inga exakta tider så spelas helt plötsligt låten ironik - stay with me upp. jag tycker de är konstigt och läskligt. de bara kommer och som sagt så har vi inga låtar på datorn heller, fattar inte varför de blir så för :S

de lät nyss när jag låg inne i sängen :S men men.

nu är de frukosttime plus reprisen av so you think you can dance <3

ny design

nu har jag gjort en ny design igen, var trött på den jag hade så försökte mig på lite nyss och jag blev nöjd måste jag säga :) vad tycker ni?



nya

  

gamla

pizza och träning? hmm..

asså fy på mig! jag har precis svullat pizza.. ååh vad jag är svullo asså men de är ju så jävla gott, orkade inte hela men en halv blev de allt :P och så åt jag upp hs pomme som blev över :D mumma. och på toppen så har jag köpt godis, fyy dååå. men de är fredagsmyskväll ju så då får man äta de :)

På måndag har jag tänkt träna! vill ju verkligen bli seriös med de där så på måndag blir de nog aerobic på frisse. skulle vara underbart skönt och skoj!

har fixat ner filmen mirrors som jag tror vi ska se på ikväll, en skräkis. får se om den är läskig och hur mkt jag vågar se :P något som jag SKA se iaf är idol :) följs ju bra iår av mig :) 

planeringslista

jag har saker jag måste ta tag i inom de närmsta månaderna:

  • Hitta ett jobb som jag verkligen gillar, gärna socialt.
  • Börja med mitt körkort
  • Fixa ny frilla
  • Få min lön, men de vet jag ju att jag får ;)
  • Handla höstkläder och skor
  • Handla en ordentlig vinterjacka
  • Fixa naglarna
  • Ha min inflyttningsmiddag/fest lr vare blir, kommer ske runt halloween iaf
  • Åka till ullared innan jul, bella du sa ju de och jag är intresserad!
  • Fixa med tavlor och grejer i hemmet, de är ju inte klart ännu
  • Finns säkert tusen saker till men de här får räcka för nu
Och vem vet när jag har jobbat 1 lr högst 2 år så kanske de är hejdå emma i minst ett år ;) ååh de skulle ju vara så jävla underbart! vem veeet..... ;)

finns ju lite lösa ideér lite här och där.

puss på er <3

lyckat försök

pajen igår var asgod! mmm, är så nöjd med det jag gjorde :D så de ska jag bjuda mamsi på nåndag :) blev en mysmiddag med släckta lampos och tända ljus :) blev över paj som ska ätas upp idag :) mumma.

topmodel igår då anya vann ju inte, synd! men ändå skoj att whitney vann, hon är ju den första "plussize" modellen som vunnit :) inte för att hon engligt mig är stor nånstanns men aa modellvärlden är väl som den är. anya kom ju tvåa iaf och hon går nog långt på de också :)

nu är klockan typ 12 och idag blir de nog lite dammsugning och liknande. .



<3

he(l)t paj

idag har jag sökt jobb på 2 ställen :) duktigt av mig, de var bra jobbigt och vi får väl se vad de blir av de.. har inte så stor förhoppningar precis men men. bästa holger var ju snäll och följde med mig :) lite senare kom carolin och sampan och hälsa på en väldigt kort sväng, högst en halvtimma tror jag :/ inte så länge, trååkigt... eftersom man inte ses så ofta liksss..

förut sa jag till holger att jag ville baka och då kom han på perfa idén att göra paj :D så idag gör jag de för första gången, de blir tacopaj :) den är i ugnen nu så snart är den klar så ska vi se vad resultatet blir, hot or not?!

sen blir de tv klockan 8, ska jag se idol lr topmodel finalen? tror ju att de blir finalen hejjar ju på anya hon är så himla gullig och blir så himlans fin på bild! äre andra avenyn idag? ja isf får ajg väl se de på webtv seen helt enkelt.

nää nu måste jag kolla om pajen är klar, pajtajm! :)

PUSS

RSS 2.0