snygg

vaknade upp imorse och kollade mig i spegeln och tänkte, vad fan hände inatt?


helg på g

äntligen är det fredag :D som jag har längtat! ska bara jobba idag till kvart i 6 sen har jag avverkat 7 dagars jobb i rad.. ååååååh skööööönt :D ska verkligen njuta av den här helgen :)

de som ändå är bra är att veckan gått fort, trodde den här veckan skulle vara asseg och att jag skulle tycka de var verkligen skitjobbigt att jobba 7 dagar i rad men de har rullat på bra och efter jobbet har jag alltid haft något att göra som att träna, träffa c och mami så de gjorde de det nog ännu bättre, har inte hunnit tänka så mycket på det :) men imorgon får jag välja själv när jag får gå upp ;)


e & c


kvällen har spenderas med min bästa c som precis gick hem. de blev en sväng på stan, solning med kräm, pulsa i snön, fika på fräcka fröken och mys i soffan.

haha alltså tror jag skrattat nästan halva kvällen och avslutade med lite tårar :P och carro, jag ska se filmen!! måste de de när du säger som du säger!

känns som ett bra avslut på dagen! tror vi blir rätt knäppa när vi är med varanda men vad gör dee :D:D skyller på colan!

big love <3

stereolove

helt slut och nu väntar sängen snart och paradise hotel! missade de igår för jag somna innan tio men lottie berättade lite :)

fullt hela dagen de var jobb först sen åka till viken för att gå till tandläkaren, hade inga hål som vanligt :D så är glad att jag aldrig haft några håll och peppar peppar ta i trä så hoppas jag att jag inte får de heller. sen åkte jag till mami och käkade jättegod mat, panbiff potatis och mamis såås :) mmmm blir de till lunch imorgon också! och nu är jag hemma helt slut och längtar till sängen ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket först.. orkar inte de egentligen men men..

längtar till träning som fan iaf! igår vare afro och svettades rejält, de var härligt! och på torsdag väntar ett afropass till som jag ska köra järnet på! hade velat gå på spinningen idag men mami kommer ju före den såklart ;) <3

imorgon går jag in på min 5e dag av 7 jobbdagar i sträck. längtar till fredag då jag vet att jag får vila upp mig lite :) hoppas på en rolig helg också!

'Cause you can't denied
You blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control

 

älskar den här låten!
nää good night hörrni! jag ska ha en jävligt god natt med sovmorgon iaf, börjar 11.15 lite lyx tycker jag!

spindelharpan och jag

har fastnat i spindelharpan med 2 färger, måste gå ut! har tvångstanke men vill sova snart.. får ta med mig datorn till sängen :P

skönt att jobba över lite idag känns bra i magen och sen när lönen kommer. efter de blir de mat med holger och kim sen drog dom och spela biljard och sånt skoj men jag orkade inte hänga med är för seg ;P hade velat träna idag men var inget pass idag som fock mig att tagga till tillräkligt vill prova pilates någongång men då går jag inte själv :P

imorgon blir de jobb till 3 har gått med på mer övertid, så jävla snäll är jag! sen blir de spinning och snabba cash med carro. får hoppas den är bra! och jag är så jävla taggad för att köra skiten ur mig på spinningen rent ut sagt :D hoppas de är bra musik imorgon också!

finns inget bra att somna till idag på tvn, har ju fastnat för paradise hotel och jag blir så himla irriterad fattar inte varför dom inte körde hem pontus? jag blir irriterad när jag tänker på honom, har pratar knappt med någon? och när han väl gör de är han skitskum. nä hem med honom!

nä tillbaka till spindelharpan!

snart helg! = jobb :/ :P

underbara spinning




har varit och tränat spinning ganska nyligen så nu är jag härligt trött i benen! skönt vare. ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig och kika på so you think you can dance. mysigt! har gått med på spinning på torsdag också, är ju sjukt sugen på afron då men får bli afro x2 nästa vecka istället :)

imorgon har jag gått med på att jobba över så istället för 2 blir de klockan 4 jag får gå hem. känns väl helt okej, vad gör man inte för gruppen? ;)

nää hejpåer!

iphone

har suttit och pillat på min iphone hela kvällen :) skojskoj! den verkar toppen rent ut sagt ;D hah.

nu blir de nog popcorn, vatten och sängen. imorgon väntar jobb 9-14 och spinning, härligt härligt.

puss godnatt.

partypics

är inte nöjd med en endaste bild från igår, men vad gör de? skoj och kolla på och man får väl bjuda på de. armen vad med x antal gånger på bilderna såklart.

















haha snyggisar! full? nähädååå!

bakis.se

lördagen gjorde upp för den sega fredagen. stor jävla tumme upp! gick upp från sängen för cirka en timma sen, de säger väl de mesta? uppdaterar kanske sen om gårdagen och med några jävligt snygga bilder!!

kärlek till carolin, vi lyckas jämt :D <3

jävligt tråkigt

sitter här och känner mig negativ på något sätt. vad har jag gjort ikväll? lagat mat och kollat på the ugly truth, som iofs var rätt rolig. men ändå jag gör ju inget? är så rastlös så de är inte klokt.

jag vill gå till en uteservering och sätta mig och dricka en cider och prata och skratta medans solen går ner och de ändå är någolunda varmt ute. ge mig vår/sommar nu! de kan vara snö och kallt på julafton sen räcker det. känns inte som de finns lika mycket att göra på vintern, promenader lockar inte lika mycket heller..

kanske ska se en till film? nää jag vet inte.. ta ett bad? gå under jorden ett tag och hoppas att de händer något skoj när man kommer tillbaks kanske!

bläääääää....

2 år












japp, idag har jag och bejbi 2 hela år :) kan ni tänka att de gått så lång tid redan :) love you <3



shut it down

Ooooh, oh, oh
Can't tell me nothing now
Baby i know how to fly
Oooh, oh, oh
Can't nothing hold me down
I'm going to touch the sky



jobbdags


ge mig värme


dominikanska 2008

 

tittade precis på temrometern och såg att de var - 10 grader ute. vill inte gå ut spelar ju ingen roll att man börjar lite senare är ju svinkallt ändå. trotsade kylan igår och tog mina converse ska fasen göra de idag med vill ha vår, sommar nu. eller åka utomlands igen kom ju nästan nyss hem men längtar bort igen allt är så bra utomlands!

nää nu ska jag väl äta frukost och duscha för att sen åka och svara i telefon till klockan 8.

pusspåer.

monopol

fasen vad jag spöa holger i monopol förut!
jobbet gick ganska fort idag trots lång dag, fick skjuss hem också av lottie, skööönt! får de hela veckan eftersom vi slutar samtidigt och hon bor här i ljura också :) wohoo!

imorgon slutar jag 8 igen och sen ska jag träffa bästa c och kika på resor tills i sommar, får se om man hittar någon pangresa :D



=        



=        


tacosöndag

de är så jävla standard att käka tacos på söndagar här hemma alltså. god vana dock jag älskar tacos verkligen! så har myst i soffan efter tacosen och såg lite på amazing race, önskar Sverige kunde skaffa de också skulle lätt söka till de och va med för att resa runt i världen och uppleva hur mycket som helst! och kanske vinna pengar på toppen av de också!

På tal om resor så sitter jag och tittar på resor i sommar, en härlig liten partyresa är jag sugen på. någon mer?





GODNATT!

bowlingnight

fick något att göra igår iaf blev bowling med jossi och åsa på vilbergen bowling ;) lite discobowling! wooooo.. josefin drog iväg med poängen men de var länge lika mellan mig och åsa aa men sen ville inte mina klot mer så jag hamna på sista plats men är nöjd ändå ;) hade ju discoklockan på mig!

när jag kom hem igen blev att lägga sig i soffan och somna till stepbrothers som jag sett minst 100 gånger nu och jag tröttnar aldrig. jag hoppas ni sett den? haha alltså jag skrattar nästan hela filmen. så jävla bra! handlar om två 40 åriga män som fortfarande bor hemma och blir aa stepbrothers ;D


Available

när lördagen kommer är jag som vanligt lite festsugen men verkar inte som de blir något... ska iaf laga mat med holger och kim snart och käka lite. sen dåå????

här kommer en skönt liten partylåt iaf. ÅÅHÅÅÅÅH


underbart

så jäkla skönt det var att träna!

nu: dusch och sen sängen.

GODNATT!

torsdag



så himla seg! jobbat 8-14.30 skön dag :) hatar att börja tidigt för jag blir så himla trött men de är ju ändå skönt att komma hem tidigt såklart. haft månadens samlyssning och coachning idag, mest beröm så jag är nöjd men bra med lite kritik också så man kan förbättra sig.

idag SKA jag träna! gå på afron halv 8, jag måste gå är så jäkla sugen men kylan drar ner mig men peppar peppar ta i trä jag klarar 10 min i kylan för att få piggas upp av träningen. okej emma????!!!
har ju inte tränat sen jag åkte utomlands så de är väl på tiden att göra någonting åt det.

Torsdag idag vilket innebär helg imorgon. planerna för helgen är lite luddiga men jag hoppas på det bästa :) imorgon är jag sugen på en mysig kväll typ spela biljard, kolla film eller bio typ :) och jaa jag tycker biljard är skoj ;D lördag håller jag tummarna för lite fest är väl inte så taggad just nu men de hinner man ju bli? ska vara hundvakt åt frazze på dagen också, mys :)

jaa nu vet ni de också! hejpåre!

skype

 

idag fick jag äntligen skypa med min pudding :D inte pratat sen hon åkte! usch vad jag önskar jag kunde åka och hälsa på henne borta i thailand!! men februari är snart här och då är de kramkalas när hon kommer hem :) miss you sandrii <3

utgång med bästii

bilder från utgången i lördags ;)



slurka saft!





hittade våghals i en låda och käkade gott och blandat.





sen blev de mer förfest med tessan, jorinde och emili.











pusskalas!



jaa några egobilder blir det ju alltid ;) sen gick vi till otten och shaka tills klockan blev 3 :) pusspåre!


januari

snart dags att duka fram frullen kanske? klockan är ju bara efter 1 nu.. men har varit vaken sen 11 så är rätt hungrig. sitter här och dunkar musik i lurarna medans H sover.

Igår var en riktig segis dag sov av och till hela dagen kändes de som och lagade mat, konstigt nog eller skönt nog var jag inte bakis så jag fick ont i huvudet eller så bara seeeeg så jävla seeeeeg.

imorgon blir de nog ikea hoppas jag ska inhandla lite nytt och skoj förhoppningsvis :) men vad den här dagen har att bjuda på vet jag inte ännu, kanske fest ikväll? går man ut såhär två dagar efter nyår? eller ska man bara göra något mys hemma? nää tåls att tänka på inte kväll riktigt än..


RSS 2.0