two in one

mami skickade mejl från när jag var där hos henne med liea i fredags och jag tror jag missade att vi var fler?

 

haha jättekul vaaa! noot.. men så går de när man har tråkigt vid datorn då kan man leka med bilder. ser ju faktiskt nästan ut som jag tittar på mig själv och ler! ååh så braaa!


kan bb börja nu så jag kan skratta lite åt folk! gillar och göra de!

TJA!

äventyr på g

jag tror jag börjar bli mer och mer redo för äventyr. nu ska jag blicka framåt och inte vika av vid dom där "tänk om" vägarna. dom är onödiga. en lista ska göras och den ska jag gå igenom så jag har koll på läget överallt. Visst ska man bara köra? inte övertänka så mycket? jag vill ju uppleva så mycket jag kan medans jag kan!


vad gör vi? nu kör vi!

how many times

jobbhelg över. skönt. imorgon och till och med fredag kör jag 5 timmarspass. asbra. det som står på schemat är jobb och träning. kör bara! ikväll åt jag kebab, hs fel. såg även last three days, bra film. Nu är big brother slut så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på solsidan, hoppas på lite skratt.


känslan imorgon när jag går dit - jobbig! vill inte känna.
godnatt!

gult är fult

tog några kort nyss och kom på en sak, de är synd om mina växter. jag lyckas aldrig hålla dom levande, vattnar dom typ 1 gång i månaden och jag har 2 stycken helt döda blommor som bara står. jag vattnar dom i hopp om att de ska ändras men de gör de ju inte. dumma växter.. ska köpa plastväxter!

tog gul färg bara för att jag tycker den är så ful och för att jag aldrig skulle ha på mig en helgul outfit som linda bengtzing hade igår på melodifestivalen. en kyckling på scenen!

 

nu blir de tv en stund!

TJA!


good night

nu ska jag sova, typ såhär skönt:


GODNATT!

om en minut om en sekund



mmm, världens bästa lunch idag! smörgåstårta från smörgåsshoppen i ringarum. lina var så snäll och fixade det. sista helgen med GN och vi lyxade till det. känns bra.

nu har jag varit vuxen i några timmar också storhandlat och betalat räkningarna, så nu behöver jag inte vara vuxen mera för ikväll. känns bra och ha de gjort i alla fall. glömde mjölken bara?! hur man nu glömmer den.. jag som dricker oboy varje dag.


nu ska jag gå till carolin och smida planer. hon är en riktig sjukling idag så får sitta lååångt ifrån henne :)

puss påer!

reseprogrammet som tar dig till ställena du aldrig drömt om

sköna killar, kolla hela videon!


ska lätt dansa så den 5e på R&F!


ibland är man glad och ibland är man ledsen, eller hur

wazzup this is your boy nicky stockholm!! haha alltså big brother, jag kan inte sluta kolla! så kul! och cilla hon kan nog prata ihjäl en människa nästan. haha alltsåå aa om ni inte tittar på det måste ni börja! :)

ni vet jag skulle köra BP förut, tror ni inte de var fullt?! johoodååå... så fick bli trappmaskin och löpbandet istället. Jannes fina förslag var att jag skulle köra zumba istället men de var ju över 1 timma kvar till det började så neejtack!

nae men jag är nöjd med träningen i alla fall. får se om de blir någon träning efter besöket hos mami imorgon. ska jag ju umgås med henne och liea, ska bli mys och god mat blir de ocksåå! muuums!


busliea!

check check

disk - check
rensa papper - check
damma - check
vattna blommor - check
dammsuga - check
skura - check
ta fram kyckling - check
träna
laga mat


har hunnit med en del iaf idag. känns bra så nu har man de lite städat hemma igen! strax dags att svida om till träningskläder och köra BP, ska bli riktigt skönt! får se om man orkar löpa lite efter. längtar till att äta mat också, mm mat!


thailand

 

något som får mig på bättre humör - thairesan. så en bild på skratt i ett hotellrum i thailand. nu redo för att städa.

vila i frid

de värsta hände och jag är fortfarande målös. har precis pratat med carolin för att jag behövde någon som skulle få mig lite gladare eftersom tårarna bara rann och rann. känslig som jag är. eller känslig, någon har gått bort klart man får gråta. tankarna är fortfarande hos dig och familjen, jag tror inte stämningen är så bra på jobbet efter att fått höra beskedet. vet inte när vi träffas igen men jag hoppas du orkar dig tillbaka snart till jobbet så vi får krama om dig, men förstår om de kommer ta väldigt lång tid.
ett liv togs alldeles för tidigt.. och jag kommer aldrig förstå känslan ni känner men oj vad jag tänker på er!



nu ska jag försöka komma i fas och städa.

tragedi

ikväll vill jag bara skänka alla mina tankar till en fin kollega. i måndags hände något hemskt och jag kan inte tänka mig någonsin hur du känner eller mår. mina tankar är hos dig och din familj. jag är rädd att de värsta händer er men herregud vad jag hoppas att de inte blir så!
jag kommer inte gå in på vad som hänt men jag säger bara såhär, om ni visste skulle ni inte veta vad ni skulle säga den saken är säker.. för jag vet inte. tror ingen av oss på jobbet vet.
alltså nää jag.. jag vet inte.


som sagt alla tankar till dig och familjen mina fina kollega.

ready for work

 

dags för jobb igen och idag bestämde jag mig för shorts och strumpisar, kaallt! men vad gör de när världens bästa mamma hämtar mig ikväll?!

 

tar med mig elsas värld, för om de blir som tidigare dagar så dör kön vid 7-8 så då kan man chilla och läsa lite. asbra men segt ibland.

 

nää hade bra! tja!


sista tisdagen i februari

sista tisdagen i februari avklarad! skönt! de innebär att nästa tisdag är de maaars! ett steg närmare vår och värme. känns bra, asbra.

imorgon är sista passet till 22 sen ledig torsdag och fredag. skönt! torsdagen är helt tom men fredagen ska spenderas med mamma och liea. mysiiigt!

imorgon är faktiskt sista passet till 22 på GN för mig och sista helgen på GN är de nu i helgen också. buuhuuu... 14 mars är det dags.....

nää nu ska jag se på något roligt och sen ska jag drömma något asbra och vakna upp imorgon hur taggad som helst!
Godnatt!

tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

 

nu - jobb till 22.


bubbelgum

godmorgon! har varit vaken ett tag och segat, känns inte okej med tanke på att solen lyser så fint ute! imorgon blir de nog gymmet för att göra av med lite energi, saknar att svettas, gått en hel vecka juuu!

sluta 22 igår och när jag kom hem blev de att se BB och sen somna till stylisterna, jag tyckte inte de verka vara några roliga deltagare i BB iår men ändå måste jag kolla!! så blir säkert det när jag kommer hem imorgon också!

nä hörrni nu ska jag diska och sen är de nog dags att hoppa in i duschen skulle jag tro.
hade bra!

party like a rockstar








ljudanläggning??











kompiis?


full och glaaa!


förfest hos linus, utgång puls - full var jag och roligt hade jag!
söndagen spenderades bakiiis som fan!

jobb nu, TJA!

lets go

TJA! nu ska jag på kalas hos systeryster och busa med med min sötunge! ikväll ska jag bli full?! eller?!




ha en asbra lördag, de ska jag :)

things are quite unreal to me now


hellre sen än ful



titt vad vi åt! en varsin semla. muuums! wienersemla tog jag. asgod! där satt vi och snacka skit ett tag sen vart alexandra så kissnödig så vi tog bussen hem till henne och körde ett rebecca & fiona maraton samt lite koll i snygga bloggar!! vi försökte komma på vad man ska ha på sig 5 mars, tror jag har lite idéer om vad jag vill ha nu :D snaaart äre dags!

nya mottot

"hellre sen än ful"


haha! R&F går ju inte att tycka illa om! fett bra!


godnatt!

missmatch



råkade visst ta olika färg på strumporna idag! såå snyggt!


nu har jag svidit om till sköna kläder och ska traska ner till telia och träffa världens bästa alleballe!



hörs sen, tjaaarååå!

tankspridd

nu har jag diskat, dagens jobbigaste uppgift! har inte ätit något alls idag. inte bra! eller jag och frida var ju på donken på lunchen, mums, men de är ju inte mkt och hänga i julgranen efter någon timma! ääh får äta mat imorgon istället! jag är liksom inte matsugen när jag är nere och efter jag pratat med mamma så tjöt jag lite eftersom vi pratade om mindre roliga saker... vill egentligen tjuta varje dag över det men de räcker med att tänka på det varje dag, för de gör jag.. men vad kan jag göra åt saken, ingenting..


jag har iaf fått utskällning för att jag inte tränade idag och de var jag värd. jag bad ju om det så de var bra. tror de börjar bli ombytta roller i min PTkarriär! men de tar jag igen, här är de jag som ska skälla och inte bli utskälld:)


nää nu ska jag nog lägga mig i sängen strax.

godnatt!

no exercise today

nae de blev icke någon box idag, jag som hade längtat! tråkigt. eftersom jag var så inställd på box så var jag inte sugen på att köra något annat så tappade lite motivation och hoppade träning och degade i soffan istället.. jag tycker de är så tråkigt att de aldrig är någon som kan köra box med mig, jag önskar verkligen att man kunde gå själv på passet! men jag vill inte gå utan partner för då vet man aldrig vem man får köra med och de känns inte så bekvämt att köra med en främling då de är jääävligt jobbigt! kan göra de en stund men helst inte ett helt pass.

jag har kört box en gång sen vårschemat kom och de känns sådär faktiskt. men men man kan inte få allt!

(SANDRA DIN TRÄNINGSNARKOMAN KOM HEM!)




nu ska jag gå till ica och handla smör och mjölk. Har ingen motivation till att laga mat heller så får se hur de blir med den biten.


pusspåer!

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen


roscoe roscoe

förut när jag gick hem från träningen så mötte jag en tjej i världens minsta skinnjacka som var öppen. alltså de är typ -10 ute?! jag fattar inte jag gör inte de. folk är ju dumma.. jag skulle om jag inte hade min varma mysiga jacka på mig! idiioteeer! :) men bara man är snygg vaa? eller? inte okej!

idag blev de iaf jobb och nu kom nästa besked efter att vi fick reda på att vi på GN ska över till TN, nu ska även viasat bli TN så snart är vi en ren TNsite... jag kan bara tänka mig hur stämmning är hos dom då den fortfarande är rätt tråkig hos oss ibland och dom flesta där har jobbat bra många fler år än vi.


men men gick hem till carolin en sväng efter jobbet och spinnade vi som fan! imorgon är de box!


nu dusch - sen sängen!

a monkey needs to dance so do you

lördagens förfest och utgång vad skoj trots mitt snea hår! :)

 

förfest hos carolin och utgång puls - lyckat!


de hänger på håret

hej!

i lördags var jag hos frisören som jag nämnt tidigare att jag skulle. överlycklig var jag! mitt frisörbesök var de mest misslyckade jag varit med om!! jag satt i 5 timmar, 5 fucking timmar!! ett normalt besök tar 2½-3 timmar för mig. hon fick lägga i mer färg 2 gånger i mitt hår pga att hon inte var nöjd... så 3 gånger satt jag med färg i mitt hår skapligt irriterad. och när hon var klar var min snebena så sne och ful så jag höll på att dö!

tror ni de var nog där? näähää dåå.. när jag kom hem var mitt hår snett. jaa snett. vilken utbildad frisör kan inte klippa ett rakt hår rakt???? och luggen var hackig. ja herregud säger jag bara.. sämsta frisören! så synd att min är mammaledig!



mitt hår, såå jäääävla snyggtttt!!!

tjöt hundra gånger sisådär..

MEN idag gick jag dit och var ledsen så fick jag världens härligaste marie, hon tog hand om mig direkt och förstod till hundra procent och var så himla gullig! och hon förstod verkligen inte hur jag var klippt. men hon fixade till det och nu är jag nöjd, henne ska jag ha nästa gång med! urghärlig tjej! TACK! verkligen!


runaway

tjurigheten fortsätter.. tror de är lite alla möjliga faktorer som har lett till en tjurig vecka. blir arg på mig själv när jag är såhär. onödig energi!

de är tur att jag har världens bästa vän som kan pigga upp mig, så efter ett långt och glatt samtal med henne så känner jag mig lite gladare och att jag känner att jag har lite roliga saker att se fram emot! <3


och så lite snus på de! i helgen blir de ny film hahah!


seg dag på jobbet iaf, har varit så lugnt den här veckan så dom sista timmarna har de krypit lite i mig eftersom de inte finns så mkt att göra, men de är bara och njuta så länge men kan!

imorgon klockan 16.30 tar jag helg och de längtar jag grymt mkt efter!
på schemat för helgen står: solning, mys, frisör, fest och slappa! bra helg!

love and other drugs

har känt mig tjurig ikväll.. bara så himla tjurig, på allt! bläääää! men jag diskade och plockade undan lite i hemmet under min tjurighet iaf! de är ju bra.

nu ska jag se på filmen love and other drugs, tror den är bra!
och så längtar jag till lördag 10.00 då jag sitter hos frisören och blir fiiniiis i håret igen. OM jag längtar! inte varit där sen augusti, så hejdå utväxt!!


godnatt mina vänner!

shake that ass




















bilder från förfesten hos gulligaste jessica i lördags med ett välfyllt kylskåp och ett hem to die for rent ut sagt :P hah! hade jätteskoj! finns en film på mig och carolin HAHAH vi är lite galna! kommer inte visas här ;)


blev 2 förfester och ingen utgång för mig då mitt öga blev cp och rann och ville ingenting så med ett svullet öga utan smink som jag inte kunde jag öppna ville jag inte gå ut så jag deckade istället! haha heeelt okej!!


man down

idag är det synd om mig. jag har knappt sovit inatt pga att varje rörelse jag gjorde så vaknade jag. sen när jag skulle gå upp så har jag jätteont i halsen och öm i kroppen, ni vet en såndär obehaglig ilande känsla när man håller på att bli sjuk. Så idag har jag inte varit glad. Jag som skulle spinna järnet idag... men nähäädåå här ligger jag i sängen med halsont!


istället ska jag baka dumlekakakor till middag, så synd är det om mig idag faktiskt!


tagga

Dance the night away
Live your life and stay young on the floor
Dance the night away
Grab somebody drink a little more


tonight we gon’ be it on the floor

helger gillar vi! eftersom jag väldigt ofta blir väckt på nätterna när de är helg, vilket även hände inatt så låg jag i sängen till cirka klockan 2 :) (med utantag att springa ner i tvättstugan). hade ett telefonsamtal på cirka 1 timma, roligt men trött blir man!

igår efter jobbet blev de spinning och sen mötte jag upp carolin, vi käkade, köpte alkohol och biljett till karateklubben. sen när jag hade duschat vandrade vi upp till alleballe:



HAHA!

där myste vi och skrattade en hel del tyckte jag. kollade lite på f-filmen jag såg min bästa vän dö. hahah sämre film får man leta efter!


idag har jag latat mig som sagt, ska städa litegranna nu sen är de bara att tagga till för då äre feeeeeessst!

hoppas vi ses i dimman snyggingar!


ove sundberg

haha alltså jag älskar ove sundberg i solsidan, han är så störd så jag får ont i magen så mkt jag skrattar åt honom!

 

godnatt!


skimrande romantik

såhär ser mitt horoskop ut på aftonbladet idag:

Lejonet

23/7-23/8

Dina impulser påverkar onsdagen i hög grad och förvandlar en vanlig vardag till skimrande romantik.

 

vart är romantiken? ikväll har jag hunnit med afro och en huvudvärk som nästan är över nu. romantiskt? njaa får väl göra något impulsivt innan jag somnar och ser om de blir skimrande romantik. hah! de enda jag kan komma på som inte är romantiskt någonstans men som gjorde mig glad var att få kramas och prata med pappa en stund när han var förbi här. kanske inte skulle få romantik utan lite kärlek från papi? jajaa. nog om horoskop.

 

 

nu ska jag sova strax så jag orkar jobba hela 5 timmar imorgon. sen blir sol eller träning, kanske både och?

 


off to work

nu sticker jag till jobbet med mitt nya halsband från hm som äntligen kom igår! jättenöjd är jag!

 


hands up



nu är hon i norge igen, bästa bellus! hann träffa henne någolunda ordentligt eftersom jag fick hela 2 dagar med henne! helt klart asbra! plockade mina ögonbryn gjorde hon också så nu längtar jag till påsk då hon gör de igen ;) saknar dig redan, men de går fort till påsk <3


idag var jag ledig och hann med spinning, träffa söta bebisen vilde och så linda, carolin och lisa. och lisa var jättesnäll och skjussade hem mig ikväll igen!

nu ska jag somna till en film, imorgon är de jobb igen.


sen vill jag bara flika in med att jag har världens bästa pappa <3

PUSS!

RSS 2.0