summerfeelings

hej alla glada! för ni är väl glada idag?!
jag är i alla fall mätt och belåten och helt slut i huvudet. OM de har ringt mycket idag, vad vill alla? de är sol ute men ändå ringer de på värre än någonsin.. så var skönt att få skjuss hem och sen komma hem till färdiglagad mat som h fixat, blev tacos, mums! så nu skulle jag kunna gå och lägga mig för att få vila huvudet men ändå vill jag inte somna än. får se!

igår blev en mysig kväll iaf, när alleballe slutat jobbet blev de vin i vasaparken, men myggen höll på att äta upp oss så vi förflyttade oss till min gård där de var betydligt mindre mygg men mer skalbaggar och möss ;D hah! nää men de var mysigt så sen somna jag gott efter några glas vin :)


mumsiga 3 apor och plastglas vare som gällde :)

så himla underbart med sommaren när man kan sitta ute trots att klockan är elva och man fryser inte :) underbart! jag älskar sommaren!


let the drummer kick

fina underbara väder! om man ändå inte jobbade till 20.00, fast de är helt okej fick ju njuta av solen i helgen, but still! vill göra de hela tideeen :) men de blir och tjäna pengar istället och längta till semestern!


solning i helgen och mys vid vattnet!


nu äre dags att gå till bussen, ha en underbar dag i solen ni som kan!


helt slut

nu är jag helt slut, har inte varit hemma på hela dagen så nu är de skönt att komma hem :) blev först jobb sen mötte jag upp becca, alex och bengan för en runda på stan + systemet, fick med mig lite fint och nödvändigt :)


2 linnen, 1 nagellack, 2 örhängen, 1 handväska (är så trött på att hålla iphonen i handen på krogen så hitta en fin väska på rean som har bra handtag och bra med plats) handla även spray och vin!


efter de gick vi tjejer vidare och satte och drack lite vin och öl :) jättemys i det härliga vädret! sen var de dags för ica och hemfärd och fick en glad överaskning när jag kom hem en liten avi att jag hade ett paket på ica :) hihiiii då hade mina skor från nelly kommit, fina fina fina! dom är inte somriga men jag älskar dom ändå, passar alltid känns de som!


här är finingarna :) fick ingen bra bild själv så snodde den från nelly.com


snart dags för sängen imorgon kör vi jobb, storhelgsob ja tack! tänker inte kompa och sen blir de en kväll med mami och god grillad mat och bus med vovvarna, massa mys! behöver lugnt och mys då min hals fortfarande är paj och hostan inte vill ge upp, jag förstår inte varför de inte försvinner var ju sängliggandes 3 dagar utan resultat nästan.. bläää! men men!

nu ska jag slänga mig i soffan eller sängen. pusspåer!

pizzanight

nu är de jag och sängen som gäller, har gjort dom 3 senaste dagarna, legat deckad till eftermiddagarna. förutom dom studerna sandri har kommit förbi och förgyllt min sjuka vardag :) ikväll kom hon en sväng också och vi myste med pizza på en filt på gården. mums och mys! prata massa skoj, är sugen på 150 saker! hoppas några av sakerna blir av iaf, men de tror jag :)

nä måste sova nu, jag håller tusen tummar att jag kan gå till jobbet imorgon. jag vill inte vara hemma mera! klättrar på väggarna snart. imorgon vill jag jobba, handla och njuta av solen! så pleeease halsen bli bra!

kör hårt till vi däckar japp japp

är fortfarande sjuk, blev inget jobb idag, blev ingen middag hos mami igår. :( buuuhu! har i princip legat i sängen hela tiden därav att jag inte skrivit så mycket. mår lite bra just nu, har försökt vara så tyst som möjligt i 2 dagar nu. skulle kanske avstått från lite dans på hugo lördags men klockan 23 på kvällen öppnade vi vinflaskan och drog iväg en sväng iaf :) kul men jag fick betala fört också! samma sak i fredags skulle jag stannat hemma men klockan 22 vandrar jag iväg till "grannen" och myste lite med dom. jaja de är sommar och jag vill göra saker så skylla mig själv :)


sommar!


idag har jag ätit stekt falukorv och snabbamakroner. om de var längesen! jag som inte ens gillar korv egentligen, endast ugnsfakukorv! men fick ett stort sug efter stekt så var ju bara att laga. mums vare! blir glad på mig själv när jag utökar mitt matförråd!


imorgon hoppas jag på jobb!

not so good

näni de blev bara 2 timmars jobb :/ rösten höll inte och ögonen tårades bara när jag ansträngde mig för att läsa mejl på dataskärmen så efter 2 timmar palla jag inte mer. folk skratta nästan åt mig för jag lät så rolig när jag försökte prata. jag vet inte om jag nämt halsontet och hostan jag haft i snart 2 veckor? ständig huvudvärk i några dagar nu och som grädde på moset har näsan börjat nu också. blääää.. men jag ska göra så gott jag kan med att vara tyst (alla vet ju hur bra jag är på det) så får vi se om de blivit bättre till måndag.


en någolunda pigg tjej innan jobbet.

krya på mig!

this time baby i'll be bulletproof

hallå! solen skiner inte riktigt lika mycket idag. men skymtar den ibland :) så idag blev de inget stek med min nya olja som jag köpte igår, men jag hoppas de kommer till användning mycket snart!

idag blev de tvätta, diska och plocka iordningdag men nu är de snart dags att göra sig iordning och bege sig till jobbet, börjar halv 4. ser inte fram emot alla fakturasamtal (vi har fått börja ta dom samtalen nu också). men de är bara och härda, bra när de händer lite i guess! jag ska inte klaga :)


mys på gräsmattan igår!

en förhoppningsvis bra nyhet - har fått klartecken om att lämna in datorn på elgiganten nu där den är köpt. så hoppas dom kan fixa den. hoppas vi kommer iväg med den imorgon.

puss!

sunshine

hej mina fina!

jag lever men uppdaterar inte för jag kan i princip inte skriva med tangeterna så jag ber om uräkt för dålig uppdatering. får se när vi får svar om datorn!



hoppas ni mår bra iaf och att ni passar på och njuter av solen massa :)

puss!

i'm a heartbreaker

godmorgon påer!

inte så fint väder idag.. hade hoppas på att kunna sola lite innan jobbet men icke då! blir att ta de lugnt, handla och sen dra och jobba. kör sent den här veckan till 22, segt men också skönt.

här kommer några bilder från lördagens bravader. alltid egobilder först!

 

 

 

sköna skor på!



Orkar inte skriva så mycket mera då de hände en liten olycka i lördags så tagenterna är rätt så cp :/ har ringt och anmält skadan men ska återkomma imorgon med kompletterande uppgifter då H inte visste hundra vad som hänt. Så håller alla mina tummar att dom kan ordna detta annars blir de till att köpa en ny dator säkert och de har jag inte råd med just nu, får se om man vänjer sig.

ha en fin dag allihopa!
:)

dance all night

 

SKÅL PÅER! nu kör vi lite fest :)


just gonna stand there and watch me burn

har inga ord till er idag tyvärr, återkommer med dom.  här kommer en låt jag tycker mycket om just nu.

 


news



här kommer shoppingen :) blev en bustier, linne, nya cykelbyxor och 3 par trosor. kommer från gina och h&m!


i wanna be a billionaire

hallå på er!

idag är de studenten här i norrköping och jag är så glad för alla som tar den för gud vilken underbar känsla det var :) grattis alla! blev ju inte världens bästa väder men skönt för dom att regnet har hållt sig i molnen iaf!

efter jobbet idag blev de lite lunch på fräcka med becca, åt en mumsig macka. greken, älskarn!



efter de blev de en sväng på stan och jag kunde inte hålla mig från att dra kortet :) så fick med mig lite fin hem, kommer upp sen vad de blev för något :) ville ju fira skatten men nu  får de vara nog. spara spara!!


jag imorse, trött som bara den! kanske inte just där, men när jag kom till jobbet!


fredag imorgon=ledig!
tror de blir städ, har tvättstugan iaf. hoppas ni har roligare planer än mig en fredag!
puss!

go ahead and make me cry, i'll be alright

hej allihopa!
idag är det onsdag och det känns väldigt bra faktiskt, jobbar till 1 imorgon och sen ledig till lördag :) jobbar rätt sköna tider i helgen så känns helt okej faktiskt!

slutade 1 idag och sov som en gris i soffan ett tag, så nu är jag för seg men ändå rastlös ja ni vet säkert hur jag menar. men orkade ju lägga upp lite bilder iaf :) fick tillbaka skatten idag föresten! 9000 kr rikare, woooh! tyckte jag fick tillbaka en bra summa jämfört med förra årets 2000 :D så dom är nu överförda på sparkontot tills jag kommer på något riktigt bra att göra för dom! ni vet ju att jag gillar att resa ;) hoppas ni andra också fick en rolig summa och slapp betala tillbaka något?! :)

happyhappy!

ska försöka plocka iordning lite i hemmet nu eller gå en promenad. jag lovar inget men jag funderar på't!


DAG 1

Här kommer en liten bildbomb från dag ett, vet inte vad jag ska skriva finns så mycket. så kör lite kommentarer på bilderna, ni förstår säkert inte så mycket men jag hoppas ni njuter av bilderna iaf! Snart kommer även dag 2 upp.


i väntan på bussen i norrköping


knäcker den första smirnoffen i hytten, mums!


sorkiiiii


haha, sandra körde en blondii! hahah sötnos, skratta så hon grät







alltid egobilder


snyggingar


puss påer


självutlösaren går inte alltid att lyckas med





haha dans med handduk


skratta såhär mycket nästan hela tiden!!


porrcarro körde med uppknäppt kjol


vadå, visar jag bhn?











PUSS


vi fick ett par skeva brillor, assnygga! sebbe tog sönder dom helt :(


haha PALLEN! den är snodd och vi fick springa som idioter för att få den säker i vår hytt. HAHA


trött och jävligt glad efter vår pallspurt!


chill med brill


åkte lite hiss med sebbe och bengan, tror vi skulle till femman!


sebbe försökte posa


gick sådär

'
mina snyggingar i toppskick!


haha alltså bengaan? skulle du äta upp na?


emma silikon brukar dom kalla mig


båtens fotograf


låna nånannans brillor


vi natta linn, tror alla på båten natta henne minst 1 gång ;)

Där har ni lite att kika på, som sagt dag 2 kommer snart :) men tar ju sån tid så orka bara dom här sålänge, lovar jag har inte lagt upp alla för en del är lite to much ;) plus att jag har 2 filmer med bla toalettdansen, ska suga på karamellen om jag vill lägga upp dom.

puss sålänge!

 


one

nyss hemkommern från jobb och nyss proppat i mig en mumsig lunch, jag var väldigt hungrig! blir alltid de när jag jobbar 5 timmarspass, då kommer man hem och proppar i sig!
dagens lunch bestod av en skagenbaguette från ica och lite vatten på de, mums var de!



vad gäller uppdatering om kryssningen är den på g, men den som väntar på något gott ;)

sålänge får ni en bild jag hitta på fejjan på mig och carolin när vi satt och chilla någonstans med någons boa?? vi låna den bara va c?



puss sålänge!

I'm on a boat

jag är helt slut har sovit sen jag kom hem vid 2 och kommer somna snart igen. blir nog ingen mat och inget ica för mig del. sliten som fan! en bild säger mer än tusen ord så såhär skoj har jag haft på kryssningen:



bildbomb kommer och en resume när jag börjar komma tillbaka som människa igen! så håll utkik!

GODNATT!

dance all night

godmorgon solstrålar!
blev som sagt en lugn och skön kväll igår så nu är jag pigg och laddad, c står i duschen och jag väntar på min tur. sen bär de av till stan och möta upp sandra och sen går bussen :) party på g!! vi drar ju som sagt på partykryssning till riga, så vi ses igen på måndag om jag inte är allt för sliten för att uppdatera då ;)

snyggingbild på oss förlängesen ;)



ha de så härligt i solen! puss!

från och med du

 

körde uppsatt idag eftersom duschen svek mig! nu har jag tryckt i mig en vitlöksbaguette med kräfstjärtsröra för att stilla min hunger lite. väntar på att c ska komma in så vi kan gå och käka och ha en mysig kväll :) tagga till morgondagen då vi ska vara pigga och partyglada! självklart kommer vi vara de ;) men först på schemat är mys!
känns bra efter en 6 dagars vecka!

åh de är så underbart väder, önskar jag fått ta del av det mera! men nästa vecka kör jag 5 timmarspass till 1 så håller alla mina tummar att jag får njuta av solen då så jag kan bli lite brunis utan att fuska i ett solarium :)

puss mina fina!

 


what's happening?

alltså vad händer?? halva lägenheten är utan ström, vi har inge varmvatten, för en kort stund var hela lägenheten död, mjölken håller på att bli varm i kylskåpet?!?! vad gör dom? skulle precis hoppa in i duschen när jag frös till is så kallt de var, så gick hoppa duschen!! inte okej!

jag fick rosta bröd i hallen och koppla om modemet för att komma ut på intenet och samma med tvn, nä inte okej!

får ringa hsb och se vad som händer! hoppas de är tillbaka tills jag slutar jobbet!

annars är de soligt och härligt, önskar jag kunde få ta del av det mer men slutar 17.45 idag, men komplista blir de att skriva upp sig på idag, de är ju ändå fredag :)

ha en skön dag allihopa!

sommarvärme

kom precis hem efter jobb och en mysig stund med min bästa c i värmen :) brunis är hon, ska nog hinna med solarium en gång till innan vi drar på lördag :P men iaf när jag går hemåt så har ju vårruset börjat, folk över allt och när jag nästan var hemma var jag tvungen att passera massa hurtiga tjejer! blir så avis, hade ju tänkt vara med men glömde bort allt och nu ser jag hur duktiga många är i värmen och kämpa, vissa verkligen sprang skitfort! bra jobbat tjejer!!

sen undrar jag en sak, är de värmen som gör att folk blir så himla sociala? eller vad är de? igår fick jag en student som kompis, visseligen var dom nog lite fulla men ändå kanske värmen :) och nu när jag var påväg hem och prata med sandri fick jag en till kompis som inte tyckte jag skulle ha "grönt" nagellack utan att jag skulle ha rosa, dryga sig visseligen bara men ändå, sociala! jag skyller på värmen :) vill bara vara ute hela tiden!!

jag tycker de är roligt hur folk verkar så glada och roliga när sommaren kommer :)

nu ska jag ringa mami iaf :)

puss snyggingar!

just not there

stora frågan: städa eller springa? behöver både och! vill göra något så jag inte tänker så mycket men ändå är jag seg. tror de lutar åt städning så jag tycker de känns lite bättre att komma hem imorgon! är ensam hela veckan, har jag nämt det? så nu har jag bara mig själv att skylla på om de står något framme :)

nää har nog inte jättemycket skoj och skriva mer, bjuder istället på en bild på mig och min snygging från i fredags :)

 


RSS 2.0