snart dags

nu har 2 veckors utbildning gått och på måndag är de dags! känner mig inte hundra säker på allt men efter några samtal lossnar de nog :P (hoppas jag !) :P tycker om gruppen mer och mer för varje dag och den "gamla gruppen" verkar också bra och sådär :P wish me luck säger jag bara!

idag fick jag tripp trapp trull av holger så att säga :) hoho! så glad för dom! vi var även lite lata så vi åt på napoli idag sen åkte han till henka och jag gick hem. även gårdagen var lugnt somnade tidigt i soffan sen vaknade jag vid 10 försökte bli lite pigg men nähädå så vid 11 så var de sängen och jag som gällde.



idag vill jag bli blond! saknar det mkt ibland. egentligen vill jag inte bli helt blond igen vill vara något mitt imellan typ mellan- ljusbrun med blir blont i kanske? åååh så svårt när man inte kan bestämma sig.......

oh happy days säger jag just nu iaf, ska inte klaga på mycket :)

puss och hej.

åhåja

hemskt mkt hej hörrni! ååh vad jag känner mig slut i kroppen, men jag är glad :D har nyligen kommit hem från första dagen på mitt jobb och första dagen på utbildningen :) mkt info och mkt mer kommer! MEN många småraster och skratt blev de och de är bra! annars skulle man somna tror jag :P Han som har utb. verkar bra och ena chefen fick vi träffa idag verkar bra och rolig och så gruppen då den verkar också bra och de är ju bra! så jag är nöjd hittills :) på't igen klockan 8 imorgon!

huh! ska ställa mig och laga paj nu innan de blir kväll här så jag har lite matlådor förberedda och då blir de ju några bitar så de är ju bra.

  
helg med 2 av dom bästa <3

en snabb återblick på min helg också som jag tyckte var bra. fredagskväll kom fina carolin till mig och de blev mys och slapp med godis framför tvn :) så sov hon över och lördagen blev de promenad i regnet men bara till malin där vi var en stund och sen åkte vi en sväng till himpan där vi rasta chuckie (kan de stavas så??) en hund alltså där han var väldigt busig så malin fick springa :P

sen åkte dom vidare till vika och kort därefter kom min älskade hem efter en lååång vecka borta <3 vi firade att jag fått jobb genom att gå till papas tapas och åt en jävligt god pepparstek! åååh gott de var och vitlöksbröd som förrätt såklart ;D dit vill jag fler gånger! sen blev de myskväll i  soffan :)

så helgen har varit mysig och söndagen handlade vi fina matlådor ;)

jag är glad men jag är trött :) hoppas alla mår bra!
puss.

underbara dag



vilken bra dag jag har känner jag :D ååh ska verkligen inte klaga :D hoho!

  • först var mamma, malin och liea här och åt rabarber paj:)
  • jag har fick reda på att jag fått JOBB :D åh kan inte smälta det!
  • jag har ätit sallad från paus, mums!
  • och sist men inte minst kramat om marcus efter nästan ett helt år utan att träffat honom :) så himla skoj och se honom igen!

nästan ett år sen, på stadiumfesten! de var skooj :D


nu ska jag se vänner, sen kanske jag ger mig ut på en springrunda?! solen tittar ju faktiskt fram nu :)

ååh idag mår jag bra!
PUSS.

äntligen!

har jag fått jobb! WOHOOOO! idag kan inget få mig sur. För efter 7 månaders arbetslöshet så är de äntligen min tur! ååååh :D BIG SMILE!

SMIIIILE!

och puss på er. <3

helt slut

huh! är nyduschad efter en härlig springrunda och mage/armar/rygg träning efteråt. skönt är de! rensa tankarna när man springer och svettas och känna att man lever när man kör resten ;) somnar gott efter sånt här iaf och de är ju bra eftersom jag ska sova själv inatt.

i lördags var de ju lite fest. vi kom dit och grillade som var jättegott och så jäkla hungrig var jag ju också :P sen blev de dricka ölspelet, 15 som vissa var lite sega på ;P och annat skoj. hade skoj och kände ingen bakfylla dagen efter, skönt ded eftersom de var dop då :P som föresten var fint!


några bilder från lördagen:


jag innan jag satte mig på bussen.


satt ute och åt :)


sampi, cicci och carolin finisar :)


3 av killarna, järpe?, persson och jocke.


c,c och jag.


bäll och jag lånade persson brills. snyggit :D


och såhär snygg blev jag ;D

sådär! nu börjar strax ballar av stål, så ska gosa ner mig i soffan och hoppas på att få ett gott skratt!
puss.

soliga dagar





har legat och glassat i vasaparken 2 dagar i rad nu med H :) skönt! Älskar verkligen solen, man blir så pigg och glad av den. har legat och solat och spelat kort och haft mysigt :) härliga dagar!

nu ska jag strax gå till bussen för att åka till sörping för att träffa mina söta vänner och grilla och festa lite :) ska bli mys och skoj! men får ta de lugnt eftersom de är dop imorgon och då vill man ju vara lite pigg ;D hoho.

puss på solen idag.


RSS 2.0