sånt som måste göras

så nu har jag betalat 511 räkningar och poff så var lite av lönen borta. men men måste ju göras för att saker och ting ska fungera ;) skönt att man gör de när man får lönen istället för innan lönen då kanske man skulle ha svårt att hålla i de pengarna :P

ska inte klaga på vädret så jävla härligt är de :D har stekt i helgen, gått på stan en kortis orka inte mer, ätit på bryggan i söderköping alltså göta salonger så underbart och sitta på bryggan i kvällssolen och äta god mat :) missade dock brännbollen då med gn och alla anrda! ångrar de lite hörde ju att de var skoj och mkt party efteråt ;) men de tar jag igen nästa gång vettni!!

jobbar 8-13 all week sååå skönt!
ledig fredag sen lite helgsjobb endast 13-18 så de hindrar mig ju inte från lite party i veeejjka de är karnebåten och de måste jag ju allt säga att jag ser fram emot, något som jag nog ser mer fram emot är vis, saknade det förra året såå längtarlängtar!


kvällsmys på gräsamattan med bumbi <3


my new hair ;)

nu ska jag nog ringa bbb och fråga en sak.
hare!

underbart

äntligen var 3 långa arbetsdagar över och imorgon kör vi 8-13 sen är de klart för veckan, så himla underbart att dom prickat in en vecka med perfekta vädret :) så imorgon blir de jobb, kanske lite shopping (eftersom lönen kommeer!!!!!!!!), sola, frissan och tvättstugan ;) hade ju hoppas på att mitt hjärta skulle komma hem imorgon också men just nu ser de inte ut som de, tråk då.

ska ju ljusa upp mitt hår imorgon till någon ljusbrun/beige/blond/blablabla.. hah vet inte riktigt ännu får ta en diskussion med frissan och se vad vi kommer fram till, är jag nöjd kanske jag slänger ut en bild här :)

nä nu blir de macka sen ska jag nog kura ner mig i sängen och somna till tvn, har jag sagt att vi har en i sovrummet nu också? lyx va :P

ses i solen!

sommar, sommar och sol

..och havet och vinden osv! så jävla underbart väder de är nu då! åååhhh :D hoppas de håller i sig hela veckan med tanke på att jag slutar 1 på torsdag och är ledig eenndaaaaa till måndag igen :) wohoo! ser fram emot lite ledighet och ha de skönt i solen :) troor jag ska anmäla mig till brännbollen med jobbet men vet inte än!? viasat har ju ändå utmanat oss ;)

en annan sak är jag har inte ätit ordentigt med mat sen i lördags :/ dumma mig! vet inte varför  jag inte är hungrig, känner inte sug lr något. blir en macka här och där, åt en halv baguett till lunch idag sen sa magen stopp... blää! okej lördags kanske inte är så länge men egentligen så ska man ju faktikst äta mat varje dag och med tanke på att jag jobbar också så borde jag ju bli hungrig eftersom jag gör något men nähädå, jaja får hoppas att de går över snart..ska till frissan på torsdag ;) HOHO! hoppas de blir fint!

sov gott!

lediga dag

mina uppdateringar är inte allt för täta längre, men de känns som jag mest har jobbat även fast de hänt gjrejer mellan också. jag har väl inte suttit så värst mkt här helt enkelt :)

de har hunnits med att fira emmas student, utgång med mina fina, jobb, mys med h, resturangkäk och såntdär skoj ni vet :) de rullar på så att säga.

och idag är jag ledig, lite vardagslyx med ledigt mitt i veckan även fast en hel helg jobb väntar, men ärligt talat gör de inte så mkt att jag jobbar midsommarhelgen jag menar de senate åren har ändå varit regiga och sådär och även om det inte skulle regna så slutar jag ju halv 5 och hinner göra något litet iaf. ingen superfest direkt för klockan 9 på lördag är de work igen ;) PENGAR är det jag tänker!

här kommer iaf lite bilder från senast:SNYGGIIIIING :D


c and me digger musiken ;)


calle och anton


bejbibell och mariiiiiiiit ;)


glad verkligen.


c och e :)


lovii och jag på otten


emmiiis springer ut :D


fin var hon :)


<3


efter att emma firats och vi ätit god middag åkte vi in till stan där de blev förfest med carolin och malin och sen palace där vi dansade och hade skoj :)


nu har jag städat lite fint där, de behövdes om jag säger så bara ;) måste även handla idag, toapappret är ju snart slut och jag vill ju inte göra som malin gjorde när de tog slut hos henne, KAFFEFILTER! hahaha.. mmm.. :P

pusspåer.

så att säga så är de såhärhejpårehej!
nu är jag inne på min andra vecka i drift som de så vackert heter :) första dagen var hemsk ska jag säga! fråga om typ varje sak och kände mig osäker men för var dag som går blir jag mer och mer säker på mig själv och hur jag gör allt, vilket är bra ju! :P

vi hade kick off i fredags på världens bra som var trevlig, tog de lugnt eftersom jag skulle jobba lördagen men hej jag hade skoj ändå :D kul och se hur alla festade så att säga :P

haha jag skrev ju att jag jobbade helg! lördagen blev 3 timmar sen fick jag gå hem och söndagen då den blev BARA 45 minuter :P hah men skönt då fick man njuta av solen MEN jag ångrar att jag varken följde med bella och carolin ut eller sandra på festen i lördags, men men de tar jag igen någon gång ;D

jag trivs iaf bra så ni vet det :)

några pics så att säga ;)sandra och jag från förra lördagen på en fest som johanna var med en sväng på också så vi sa hejdå tills oktober. :(:)


jag innan kick offen.


lite folk på kick offen på vb. :)jag och micke, han som utbildade oss :)

pusspåer.

RSS 2.0