helt fel

men blä säger jag bara! hitta inget av det jag ville :( bara en kofta men den ska jag fundera på en stund till. kolla runt och runt men inget blev rätt så gör ett nytt försök på fredag igen tror jag, om jag orkar efter jobbet dvs.

funderar på att kika på internet lite man vet aldrig kanske hittar lite mera där istället. hatar när man har bilder i huvudet på saker och så finns dom bara inte i affärerna. hittade en grej men självklart i fel färg...

nää nu måste jag upp med humöret lite för H kommer om en liten stund och då blir de kina :) mums!

day off



skönt med en ledig dag bara njuta av morgonen och inte stressa iväg någonstans :) nu ska jag en sväng på stan med josefin och åsa har några saker som jag vill inhandla så får se om jag hittar det.

mardröm inatt :( har sovit med halllampa och sovrumslampa tända. blä, kändes verkligt vaknade och de såg ut som de stod en tjej vid sängen med hatt jag skrek och ringde holger när jag vågade efter en kvart eller så :( var säkert en dröm men de jag har så jävla för mig att jag tittade på riktigt verkligen försökte titta så skrek jag och poff borta... skumt var det. skönt att han kommer hem idag så jag slipper sova sjäv hade inte vågat det!

nä nu måste jag skynda mig.

dumma huvud

idag vaknade jag och märkte efter en stund att jag inte såg ordentligt, de flimmrade framför mig så jag såg jättesuddigt hela tiden och jag försökte blunda och jag tvättade ögonen och gnuggade men de ville sig inte men åkte till jobbet ändå och tillslut försvann det men istället gav det mig en grym huvudvärk så satt första timmen på jobbet och ville bara sjunka under jorden och varje mening jag sa kändes det som att jag skulle spy. fick en huvudvärkstablett jag hade bestämt mig för att inte gå hem från jobbet och jag är glad att jag inte gjorde det för efter 3 timmar ungefär var den borta helt. men fyfan för första timman den kändes som 7 ungefär. fatta inte vad som hände.

för er som ville veta alltså ;) nu är jag hemma iaf och har nyss haft en skön tupplur. kvällen kommer spenderas med idol och vad tvn erbjuder efter det, känner mig jätteseg så blir nog inte mycket mera än det. eller alltså egentligen skulle jag vilja göra något men vet inte vad så därför känner jag mig väl seg antar jag.


wild horses

All I want is the wind in my hair 
To face the fear but not feel scared



 

blunda och njut, älskar den.

 

nu sängen och roast på berns.

godnatt.


run with the wild horses



fick kameran i fredags :) tack älskling du är bäst <3
inte tagit flitigt med bilder med den ännu men det kommer.

fredags invigde vi voddler, inte så jättemycket filmer ännu men de får man ju räkna med men verkar ha bra potential. lördag var det otten med josefin, åsa och jennifer, oseriös dans på hög nivå, roligt folk och fick natta en något för full pojkvän. söndag fira pappi bakis och härlig och avslutade helgen med tacomys med min bästa såklart, som förhoppningsvis inte är borta hela veckan den här gången :)

nu ska jag äta macka, eller kommer jag göra det?
känner egentligen ingen ork för det men har varken ätit mat eller lunch idag. ovanligt emma verkligen! jag är så jävla lat när de kommer till att äta i veckorna hur jävla bra är de på en skala då, inte så högt tror jag inte nä kom igen nu göra en macka!

veckovild

torsdag torsdag tordag är det. vaknade upp och i mitt huvud var de fredag men nädå de är ju BARA torsdag. de är ju inte så bara och bara men ändå tänkte att de var sista dagens jobb för denna vecka men ett pass till ska man orka med. börjar 2 timmar tidigare idag och imorgon. jobb jobb jobb pengar pengar. jobbat över till 22 två dagar också så de är ju bra....

längtar till helgen då de förmodligen blir lite shopping och lite fest :) hoho! papsi fyller år om 2 dagar också så lite kalas blir de nog förmodligen också :) <3

hoppas eran torsdag blir bra jag ska se till att vara såååå trevlig i alla samtal jag tar, men de är jag ju alltid ;)

cocoo




personligt och gulligt :) kom på posten nyss.

time

jobbade över till 22.00 igår, behövdes folk och jag är inte den som säger nej till pengar, är ändå relativt lugnt de sista timmarna, så satt på mejl sista timmen. vi ligger lite efter där, folk är ju så snabba på sina mejl.

så de blev sängen direkt när jag kom hem, björn var bäst och skjussade hem mig så jag slapp sitta och vänta på bussen som inte gick förän 22.30.. skönt! ska få skjuss till jobbet idag också eftersom vi börjar nästan samtidigt :) lyx!

fick schemat för oktober igår, de är snart oktober?! herregud så fort de går. har knappt vant mig att de är september än och då kommer oktoberschemat bara sådär.. jag längtar ju framåt i tiden eftersom jag vill utomlands snart till värme, bad och härligheter men jag vill ändå hinna med och fatta vad det är för månad innan nästa typ är här.

jaja nu ska jag klä på mig och sådär för att åka till jobbet snart.


måndag



time for work 14.30-20.00.

söndagsshopping


klickklick

 

varit på en härligt långpromenad idag när solen var framme och som starkast. skönt! nu är de snart dags för tvättstuga och gå och handla för att komma på vad de blir för middag idag.. söndagsbestyr helt enkelt.


myspys

tog kvällen som den kom och det slutade med en gammal hederlig myskväll med chips, dip, cola och godis. Så himla längesen jag hade en sån med någon annan än min kära pojkvän känns de som, inte för att de är omysigt med honom men aa ni hajjar lite annolunda mys med några friends :) så är himla nöjd med kvällen såhär.

josi, åsa och sanna kom hit och vi kikade på idol och fick oss några skratt och efter tänkte vi ge kändisdjungeln en chans men vilket skit de var rent ut sagt... såg helt b ut och jag kände inte för att sätta mig in i de programmet så de var nog första och sista gången jag kollade på de. så blev massa snack och så istället :)

nu är de hemma och jag vill att h ska komma hem, fast de är nog några timmar kvar med tanke på att han ska ut eller är ute.

en myskväll med dessa snyggingar skulle inte heller vara helt fel, var ett bra tag sen.

Godnatt.

feel the rush

har städat hela lägenheten fint nu, vattnat blommor osv. duktigt duktigt! de är alltid ett stort steg man tar när man väl kommer igång, de tar några hundra år ibland...

har kommit på att jag inte ätit frukost ännu och jag har varit vaken sen halv 8 så de är ju inte så bra kanske, känner att magen är lite hungrig så ska väl slänga i mig en macka för man vet ju aldrig när middagen blir efter som jag inte vet när bumbi kommer hem idag. en promenad på de kanske? gå en sväng och tänka lite efter tråkigheter på jobbet. fåsefårse.

noll planer för helgen
tar den som den kommer, förutom tvättstuga söndageftermiddag då.

ha en bra helg :)

kärlek till musik

har fastnat i musikens värld just nu och har svårt att slita mig blir låt efter låt och jag vet att jag måste gå och lägga mig men kan inte, vill inte egentligen känner för att sitta uppe hela natten och bara lyssna lyssna lyssna! men går inte ett två tre nu måste jag ta tag i mig själv, borsta tänderna och hoppa i sängen. blää..

spotify + youtube = kärlek :)

man kan känna så himla många olika känslor beroende på vad man lyssnar på just nu är de allt från three days grace till ismen till ne-yo till pitbull jaa ni hajjar. Älskar att en låt kan vända en så snabbt ibland, både på gott och ont.


godnatt mina fina.

alla gillar brudar

"din din din tänk inte på min den är bara gjord av blod och lite skinn den vill ändå bara in i din här har du mitt nummer ring ring ring" osv osv.

jaa de är den låten som jag haft på hjärnan halva eftermiddagen, haha inte den bästa texten och ha på hjärnan direkt! men den är rätt skön om jag ska vara ärlig. lyssna barre!


soulmate

 

var grymt otaggad idag på jobbet kände jag, ville bara lägga på så fort jag svarade, blä! men man har ju dagar då man är omotiverad tyvärr och som tur så gick de skapligt fort iaf. jag hoppas på nya krafter imorgon. idag gillade jag mest stunderna mellan samtalen, såkallad availtid.

 

förövrig så ska jag tydligen få en födelsedagspresent av holger iform av en digitalkamera, tyckte middagen på bacchus räckte gott och väl ju. skulle aldrig kunna begära eller önska mig något så dyrt. han är så himla bäst <3 anledningen till kameran är ju så vi ska kunna ta finisbilder när vi åker iväg en sväng ;) kärlek på jävla hög nivå <3


I have a dream

idag kom mina bikinisar till ljura livs så jag fick hämta ut dom :) skojskoj!



älskarom allihopa :) hoppas på att får använda dom snartsnartsnart!

förövrigt är de min lediga dag idag som jag inte gjort så mycket på förutom solat, inhandlat lite smink, handlat på ica och aa såklart hämtat mitt lilla paket :)

ikväll ska jag titta på finalen av so you think you can dance har ju följt de ganska flitigt som vanligt men de är ju kl 10 så somnar så lätt till det när klockan börjar bli framåt 11 :/ synd men sånt jag får leva med får se om jag orkar hålla mig vaken tills de utser vinnaren är ju 2 timmar lång ikväll, huh.. får sätta tandpetare i ögonen..

favoriterna står ju i mitten måste jag säga :) gillar dom andra 2 också men jeanine (hon i svart) har alltid varit min favorittjej denna säsong.


RSS 2.0