pusselpyssel

vill ni veta hur jag spenderat nästan hela min kväll? klart ni vill veta! jag har lagt pussel :P hah! 500 bitars och jag har inte ens kommit hälften än, har ju haft paus när jag åt mat och kollade på andra avenyn, men ändå.. de är verkligen inte lätt. de är ett runt pussel med 7 olika djur och jag har nästan 2 hela djur klara.. hjärnan jobbar ju iaf och de är ju bra. :) beställde det av min lillasyster hon säljer panda saker så var ju lite snäll och bidrog med ett köp.

          

kvällen igår hos pappa var hur mysig som helst :) kom dit med pappa lagom till middagen då de blev lövbiffssaken i ugn som jag älskar med ris. mmm tog massa och blev jättemätt, vilket var bra med tanke på att jag inte åt något i tisdags, dumma mig!, sen blev de efterrätt med någon god kaka som en gammal granne till dom bakat ännu med mmm :)

jag hjälpte till och tog fram julsaker och fick en ljusstake som ska upp i ett fönster här hemma. sen blev de lek med zoe vi spelade sims och gjorde en familj som hette harsson i efternamn :) jättefina var dom.

sen blev de tv och kvällsmys tills de var dags för sängen :) och klockan 5.45 bar de av in till storstaden och min säng.. sov till 1!! huh...

nu ska jag snart gå och sova eftersom jag ska upp vid 8 imorgon och duscha och göra mig iordning för kvart i 10 kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka och shoppa lite sen vidare till malin och hälsa på där :) efter de ska vi hem till mig och laga mat :) myspys. hoppas bumbi hinner hem till maten saknar ihjäl mig efter honom <3 ett samtal och sms är ingenting mot att ha honom här..


puss och godnatt på er.

papsen

nu är jag hos pappa :) alla har gått och lagt sig och jag ska också göra de snart, har ju datan där jag sover så de är ju bra :P dom blir ju trötta lite tidigare än mig och sådär. klockan 5.45 åker jag hem igen imorgon, åker med pappa när han åker till jobbet :P så då blir de hem till sängen igen :)

imorgon händer väl inte mkt.. blir väl som vanligt, måste iaf handla mjölk och smör för er som ville veta.

puss och godnatt.

nytt





nytt igen :)

något måste man ju hitta på när man sitter hemma hela dagarna typ, så jag gjorde lite nytt till bloggen :) hoppas ni gillart.

nu ska jag diska.

puss.

duktigt emma

min jobbsökarsida har varit duktig idag! hela 4 jobb har jag sökt, vilket enligt mig är bra :P så idag kan jag vara lite lite stolt över mig själv :)

vill ju verkligen ha ett jobb nu är så trött på att bara vara hemma och knappt se något annat än den här jävla lägenheten, inte för att jag inte gillar den men aa ni fattar man blir rätt trött på det.. så nu håller jag tummarna på att någon kanske hör av sig och så får jag ju sjävklart fortsätta söka mer jobb sålänge.

längtar tills imorgon då jag ska träffa pappa <3 saknar honom massor!

hoppas ni mår bra!
puss.

lite kort

hej nu är de vinter.
en månad kvar till julafton :) mys!

imorgon åker holger iväg :( på onsdag ska jag till pappa och sova där <3

och på fredag kommer mamma till stan då ska vi till malin, markus och liea :) sen ska vi laga mat <3

nu ska jag strax se 90210.

spännande vecka va?.. som vanligt händer de inte mkt men har ju några planer nu iaf, känns lite bra. bollar med lite andra planer också så vi får väl se vad de blir mer.

gud jag vill ha ett jobb....

hejdå.

nya fina soffan

 

finaste soffan? erkänn?! :D den är skön och fin! den var större än vad jag kom ihåg också så nu får man plats jättebra flera stycken i soffan :D asbra! hohoooo jag är glad :) nu måste vi bara ha nytt soffbord också de vi har nu är lite för stort typ, men de fixar vi någon annan dag :) kärlek till min nya soffa iaf hoho <3

gårdagen var hur mysig som helst med mat, godis, idol, prat och skratt <3 

den slutade bara lite konstigt med en stackrs frusen hund som var rädd, en rätt så full kvinna (ägaren) som inte orkade locka längre på sin hund och gick in och la sig... så efter ca en halvtimma vi ringde polisen så tillslut kom en man ut och skulle hämta hem hunden, hoppas dom fick tag på vovven.. stacks hund.

nu har jag och holger klarat hela crash spelet så nu har vi börjat på vårat gamla spel spiderwick, vi får se hur de går. senare kommer johanna hit och myser lite med oss :)

puss.

hit eller dit

idag har de varit fint väder så blev en prommis med h :) riktigt skönt faktiskt! måste ju bli av med energin på något sätt när man inte har något att göra.. varva mellan tv, dator och bok är ju inte alltid de roligaste men men.. sökte lite jobb idag iaf. men som vanligt hör man väl inget.. längtar tills jag åker iväg, verkligen längtar och hoppas. man kanske ska satsa på socionom 09? hmm.. har ju varit inne på den banan i minst 1 år nu men jag vet inte om jag pallar plugga än, jag vill veta 100 att de är de jag vill innan jag gör de tror jag..

längtar tills imorgon då ska vi hämta våran nya soffa som är så fin :D ska bli skoj med en ny soffa eftersom den här är inne på sina sista dagar så att säga.. och så hoppas jag på en tripp till johanna för en mysig tjejkväll :) skulle vara så skönt att komma iväg lite och få träffa några av dom jag saknar riktigt mkt :)

nää åter till tv-spelet och holger ;)

sov gott!

rolig post

idag kom min baklucka till min mobil som var väldigt efterlängtad! tappade bort den för hundra år sen på hugo, så nu är min mobil fin igen :) plus att minneskortet till playstationet kom också :) så nu kan jag spara så jag kan stänga av spelena ibland också :P ibland är de skoj att få post! dvs när de kommer annat än räkningar och reklam..

en kortis

okej, min helg i korthet då:

nikita och spot kom hit och myste fredag till söndag. de blev promenader, mys och mkt bus :) hår överallt men vad gör de när man får massa kärlek och gos från 2 underbara hundar :) <3

annars har de inte hänt mkt kim kom hit i fredags och var social, blev att kika på film och idol och så nördade ju h och k såklart lite också.

holger och jag hade föresten 10 månader i fredags :) <3 snart ett helt år :) <3


lördag hände inte mkt blev en sen middag, lite filmer och tv-spelande. även söndagen blev de tv-spel.. ja jag har blivit lite nördig jag vet ;) har kollat på när holger spelat poker också, rätt skoj faktiskt.

så min helg var väl inte den roligaste men den får duga för den här gången.

idag har det iaf varit storstädning i hela lägentheten, skönt att få den helt ren och skinande :) sen blev de dusch och iväg till biblioteket där jag lånade lite böcker, så på denna korta stund har jag redan hunnit läsa ca 100 sidor i Carolina Gynnings bok Ego girl. beundrar verkligen henne och att läsa om hennes liv är verkligen skoj, allt hon har varit med om osv. änsålänge är boken jättebra och jag tror ju inte den blir sämre :) 

imorgon?
hmm. läsa, tv-spel och jobbsök. eller?

nu så

nä ni.. nu ska de bli lite ändringar häromkring! hoppas jag..

uppdatering om helgen och såntdära skriver jag senare eller imorgon, har inte bestämt mig.



puss

en torsdag

idag har jag haft lite och göra, är ju så veckovild så jag håller ju knappt reda på dagarna. men idag vet jag att de är torsdag eftersom idag kom mamma in till stan och hämtade upp mig så åkte vi till m&m och liea :D världens sötaste bebis! hon är så len och go. vi fikade och hon sov, sen fick hon ligga i mammas knä men hon sov då också lite halvvaken sådär. satt och klappa och prata med henne och bara tittade, kan titta i timmar känns de som :D sen blev de mat och blöjbyte, sen åkte vi hem :)

följde med mamma och gick av i söderköping där jag träffade H. vi krattade löv och gjorde lite fint, sen somnade vi i soffan tills karin kom hem och då blev de kinamat! mmmmm :) och så gick vi till kim och åkte med honom in och nu är jag här ;)

ska nog spela tv-spel eftersom vi har ett nytt, men jag fattar inget just nu så de är lite tråkigt, fattar inte hur man ska komma till andra sidan :/ och spelet är från 7 år haha jaja jag kommer nog på de..

imorgon kommer nikita och bängan hit
:) ska vara hundvakt i helgen, mys!

 
 

 

skaffa sig ett jobb? jatack!

my hair



jag kan fortfarande inte bestämma mig vad jag passar bäst i så sitter och leker lite med bilder i photshop är ju rätt okunning men rätt skoj ändå :) ska nog uppdatera min header snart också, fel färg på håret ju :P plus att jag börjar trötta på den.

nyss åkte holger, kim och joel. dom har varit här en sväng och umgåtts lite. blev även mat för mig och h. nån äcklig pasta med nån äcklig sås, inte alls nått för mig de där. men nu har jag ju provat iaf! tror kanske att dom kommer tillbaka en stund, blir nog pokerkväll för dom, själv ska jag se desperata hemmafruar!

nu ska jag se på vänner eller läsa ut min braiga bok :)

ses.

storstädning

nu är jag helt slut! har städat riktigt ordentligt här i lägenheten. ni vet hela köret med damma, plocka, diska, dammsuga osv.. jävligt jobbigt men nu är de iaf fint :) så nu kan jag ha gott samvete att lägenheten är fin :) ska nog hoppa i duschen eller bada för jag blev väldigt varm av dammsugningen :P de tar på krafterna.

och idag spöregnar det. har inte kikat ut så mkt eftersom jag mest städat men de hörs och syns ändå.. tråååk men ändå lite mysigt :)

igår kom ju hogler hem så de blev mat iaf, men holger idé för att laga mat var visst inte så avancerad.. nää han vill ha kebab. svullot! och eftersom jag var så trött, klockan var ju rätt mkt så blev det en pizza för mig, var gott när jag åt den men åååh tänkte jag efteråt. de är ju bara gott för stunden.

idag ska de iaf inte bli något sånt! får komma på något husmanskostigt att laga, men vad? denna eviga fråga om mat alltså.

puss.

minnen



tänk vad många bilder och minnen de finns. Carolin och jag slår nog nästan rekord kan jag tro ibland, men i love every moment and picture with you :) <3

snart är det ett berg i min ho

 

dags att diska?
jovisst, har fullt med glas i diskhon nu.. tar nog förhoppningssvis tag i det ikväll någongång. lagat mat har jag inte heller gjort? fy mig! jag är ju hungrig men vet inte vad jag ska göra :/ vill att holger ska komma hem så jag har nån mer att laga till så jävla tråkigt att bara göra till sig själv :(

idag har jag inte heller gjort mkt, h åkte vid halv 8 och då sa jag hejdå och somnade om till typ halv 12. sen har jag degat och degat tills jag bestämde mig för att bada, satte på badvattnet och dunkade musik medans jag väntade på att de skulle bli klart, tog ut den lilla energin jag hade genom att sjunga och hoppa och studsa litegranna, rätt skönt men var helt slut efter en låt :P haha.

nu väntar jag på att h ska komma hem eftersom han kommer hem idag :) han skulle åkt till sthlm imorgon egentligen men blev inte så eftersom de endast behövdes 2 man dit för de var ett enkelt jobb, så han får ha jouren ifall han behövs i mantorp i veckan.

nää men mat? hur ska jag göra..

nu vill jag bli frisk


tjoo på er :)

jag fortsätter sjuka mig, är väl lite pigg men imorse när jag vaknade kunde jag inte prata för de sved massor i halsen och huvuder dunka :/ blää men tog pandodil och halstablett.

igår kom mamma in till stan för vi skulle ju till sjukhuset :) men först tog vi några rundor på ingelsta och sådär. mamma handlade ljsuslinga och sådär sen var vi på babyland och handlade söta gosedjur till lilla liea :) var även på shape för att köpa soffa, den vi ville ha var tyvärr slut men dom hade 2 som dom skulle ta in så fort dom fick plats i lagret så då paxade vi en svart sån, så hoppas dom ringer oss snart :D längtar verkligen! den är typ sammet och var en tusenlapp billigare än den vi tänkt oss egenligen :)

blev även en sväng ut på öb och europris och så där jag lr mamma köpte en julchokladkalender åt mig, jag kommer aldrig bli för gammal för de, de är ju så jävla gott! :P

sen bar de av till sjukhuset :) malin och marcus såg trötta ut även liea eftersom hon sov :P men de var skoj och se henne ändå och m&m också så dom berätta lite allt möjligt om förlossningen och sådär :) asåå bebisen är så jävla söt! såg helt len och mysig ut, längtar tills jag får hålla, leka och prata med henne :) ska bli skoj! :)

mamma tog kort på henne så jag ska få dom men har tyvärr inte fått de än men snart kommer nog ett kort på henne :)

nu ska jag hoppa in i duschen sen är de jackjakt för holger med mig som hjälp.

puss.

en liten bebis

så jävla sjuk jag är då! usch, tror jag sovit högst en timma inatt :/ bara legat och vridigt mig och snorat och nyst och blablabla :( blääää! inte orkar göra mkt idag heller, soffan är min bästa vän just nu.

ska försöka orka diska snart eftersom min bumbi förmodligen kommer hem idag :D chefen tycker han låter så sjuk förkyld och så alltså så han ska få åka med chefen hem idag :) yääy för mig :D då kan vi sjuka oss ihop och tycka synd om varandra :P

en annan sak då igår fick min syster bebisen :D så jävla glad jag blev, kunde inte sluta le :D hon åkte in vid halv 6 igår morse och bebisen kom runt 9 på kvällen, var en svår förlossning :/ lite tråkigt men nu tror jag malin mår bra och bebisen också :)
inget hälsa på idag så hon får återhämta sig och så, men imorgon ska jag och mami åka in till dom och säga hej :) bebisen blev en tjej och ska heta lia :D sött va?! :) jag är så himla glad för deras skull <3

nää kanske ska ta och klä på mig?! mmm.

Puss.

bara massa gnäll

har jag sagt att jag är utråkad? har inte varit utanför dörren sen i söndags? herregud säger jag bara... måste ta till med något drastiskt.. men vad?

vill gå och handla men behöver inget? joo funderar på att handla popcorn men ändå hmm.. ska städa också, behövs diskas, dammsugas och skuras så de ska fixas idag eller imorgon. vill ju ha de fint tills h kommer hem :) hoppas på att han kommer på fredag!

jag har iaf inte varit lat på matsidan, igår gjorde jag min jättegoda paj :) och i förrgår blev de kycklingrätten från dominikanska som är så jävla god också :) idag har jag inte kommit på något jag kan äta.. börjar ju bli dags att börja med det snart.


åh jag hoppas på ny soffa i slutet av veckan också! :D


igårkväll var jag duktig och la mig innan 12 i sängen och så får jag för mig att börja läsa boken såld och jag fastnade och läste till nästan klockan halv 2?! sidorna bara rann iväg. när jag är klar med den tänkte jag antingen köpa ny bok eller fixa lånekort på biblioteket här i stan.

nää, måste göra nått, men så är jag ju sjuk också så orken är ju faktiskt inte på topp.. ont i halsen och förkyld :/

nog med gnäll! hade bra!

en riktig partyhelg

okej nu kommer en liten uppdatering om helgen för den som orkar läsa:

Fredag: lugnt hela dagen, hade inte en aning om vart de skulle bli förfest men lite senare blev de löst och de blev förfest hos ciccis syster så när bella lämnat sina saker här så traskade vi dit, där alla höll på att göra sig fina.

när alla var klara och alla kommit så satt vi och drack och hade trevligt tills de var dags att ta taxi ner till otten, där blev de dans och aa dans :P minnet är lite svagt eftersom jag blev rätt så full, hände en liten olycka också men de händer ju alla ibland :P runt 2 bestämde jag mig för att gå hem och underbara holger som kommit hem var bäst och mötte mig <3 de uppskattas så jag slapp gå själv eftersom de är rätt läskigt. nån gubbe följde efter oss lite så jag är verkligen glad att jag inte var själv då...

när vi kom hem däckade jag och så fick jag för att gå upp igen och höll på att styra, jaa dom flesta har ju hört de så jag orkar inte skriva om de :P men de var rätt skoj och höra om de dagen efter eftersom jag inte hade något minne av de, tror jag gick i sömnen faktiskt.. :P



Lördag: bakis som ett djur tog jag en pandodil och somnade om igen och mådde lite bättre när jag vakande igen. bella sov här och så kom sampan och cicci hit och åt frukost med oss :) sen blev de slappt kikade på idol och sov hela dagen typ :P tills vi höll att hungra ihjäl då gick vi och handlade mat som blev taco, mmmmm mums! vi hjälpes åt att laga och vi blev sammanlagt 8 st som åt och de var jättetrevligt :)

sen blev de dags att göra sig iordning för kvällen alla trängdes i de speglarna jag har, jag diskade medans de skulle lugna ner sig och efter många om och men blev nog alla klara och vi hann hälla i oss lite dricka iaf :P sampan hann nog med mest dricka ;) gumman då, fick gå hem från hugo för hon blev lite för full ;) på hugo blev de fullpackat! gick knappt att dansa :S men de var ändå en helt okej kväll, lite lagom dricka och mkt roligt folk. holger kom till hugo också och vi gick tillsammans hem <3

Söndag: bakis och mysdag <3











bilder från frdagen, tog inga i lördags tyvärr.

dåligt med sömn

hejsan :)
inatt har varit en svår natt, vaknade typ varannan timme och jag drömde massa konstiga och läskiga saker :S bläää.. runt 8 gick holger upp och sa hejdå till mig så åkte hem iväg till sthlm igen, tråååk men jag överlever.. jag somnade om när han åkt och då sov jag till nästan halv 1, de var skönt :)

igår var de mysdag hela dagen, eftersom holger och jag inte umgåtts så mkt i helgen. och så handlade vi med hans mamma också, skönt och fylla på lite i kykskåpet :P

nu ska jag ta fram lite kycklingfilé för idag ska jag laga goood mat till mig själv :) mmm!

en uppdatering om helgen kommer lite senare plus bilder :)


här har ni de nya jag iaf, som brunett.

hoppas ni har en bra måndag!

RSS 2.0