godnatt

lördagskvällen blev bra vi skruvade ihop saker och fick det och bli lite ordning hemma hos carolin. verkligen jätteskoj och träffa sandberg och bella igen också! och imorgon får jag träffa bella igen! För då kommer hon och lisa in till stan och hämtar upp mig när jag slutar jobba och så ska vi handla lite och så och fixa mat tills när carolin slutar vid 22. blir nog asbra!

efter att ha kommit hem runt 3 inatt och fått en halv hjärtattack vid 4 så ska jag nog sova nu, gick ju upp vid 10 och åkte och jobbade. ska sova ikapp nån timme nu så jag är pigg och gla imorgon!



godnatt!

home is wherever i'm with you

sötaste!

 


saturday

snart får jag äntligen träffa bellsii och även sampiii! när träffade jag sandberg sist liksom? ååh känns jättebra, dom är så saknade :) så nu väntar jag på att dom och carolin ska åka in till stan, för idag flyttar carolin till stan, woooh! så ska hjälpa till lite i nya lägenheten om de behövs tänkte jag :)


en gammal bild på oss och så anna också :) <3

i'm a bad gal

eftersom min fredag inte blir roligare än såhär, nyss hemkommen från jobbet och nu en lugn kväll med en bra film och sen sova för att jobba 11.35 igen, så får ni en lite annorluna men skön låt

 

 

nightnight!

 

 

savage skulls & douster - bad gal (feat. robyn)


fredagsjobb

fredag idag hörrni! började dagen med sims, känns heeelt okej tycker jag! och nu ska jag strax gå till bussen för ett sista pass till 22. se äre heeeelg! jaa eller jag jobbar fast de är ju helg ändå och känns bra ändå :)

snartsnartsnart får jag träffade älskade bella igen som kommer till sverige idag! stort jävla plus på de!!


live your life and stay young on the floor

träningsvärk i magen idag, yeees! hemmatrännigen gick hem även den!

nu är de snart dags att gå till bussen för lite jobb, nu är jag inte ledig förän på tisdag igen men känns helt okej och jobba helg eftersom de inte är alldeles för ofta de händer. och solen lyser ju idag så känner mig på extra bra humör, solen lockar ju lätt fram bra känslor!

idag fick mitt hår en inpackning och skillnad blev det! de behövdes verkligen till mitt stackars hår.. slitet äre, sa jag att jag inte varit hos frisören sen augusti??..






you can run but you won't come far

 

jag hoppas inte ni missat rebecca & fionas nyaste låt? fett bra!

jag säger bara 5 mars!!!

 


they only want you when you're seventeen

jag har varit så vuxen dom här två dagarna. betalade alla räkningar direkt när lönen kom och idag klockan 11 var jag och storhandlade, mami var så snäll och tog med mig. blev även lite pant på de, 70 spänn är inte fy skam. känns organiserat och bra och ha det gjort redan nu, så förhoppningsvis blir det inte allt för många turer till ica utan pengarna som är kvar på kontot ska hållas hårt i!



efter storhandlingen har jag hunnit med tvättstugan och ett corepass här hemma, snodde de som är på gymmet och körde hemma eftersom jag inte hinner gå dit idag!

så nu är det dags för en dusch och sen göra sig iordning lite för att möta upp alleballe och sen rebecca då vi har bestämt träff idag, tror de skulle käkas på paus. de var inte igår ska ni veta!


bra ledig dag! nu kör vi dusch som sagt!

they take a poloroid and let you go



i sista minuten innan jag skulle gå så ringde bea och sa att hon skulle åka tidigare till jobbet så fick åka med henne. så helt plötsligt hade jag 25 min över innan jag skulle gå :) lyx!

tittade nyss på bilderna från 30 årsfesten, haha aani men några kommer upp iaf. smakprov:




ha en bra dag. tja hej!

bullets

då var ännu en helg i januari över då. den har varit bra. i fredags var det mys hemma hos alexandra och bengan, fick jättegod mat också! muums! och i lördags var det städdag sen vare bara och byta om till partyhumöret då de var 30årsfest för min arbetskamrat micke. jättetrevligt var det. vi åt jättegod mat, lekte lekar (jag har sår på armbågarna och knäna efter min lek!! ajaj!), micke fick klä sig fint i bla rosa string, vi dansade och sjöng. tack för en trevlig kväll micke! sen följde jag med hem till a&b en sväng tills jag var full och trött då gick jag hem till min sköna säng! bilder från kvällen kommer upp imorgon :) snyggingbilder äre!

idag har jag slappat och sovit. haft en dum huvudvärk men den är över nu. idag var jag jättesugen på pizza så de unnade jag mig efter OTH. jag äter nästan aldrig pizza och kebab och sånt längre. man märker ju vem de var som ville äta kebab 4 gånger i veckan när jag var tillsammans H! inte vare jag iaf eftersom de nästan aldrig händer längre och han har fortsatt stadigt med kebaben efter också.
föresten kom jag på att jag har varit singel i över 7 månader nu. 7 månader?! fattar inte de. ibland känns de som att de var igår vi låg i sängen efter ett bråk och kom fram till att vi inte funkade ihop längre.. aa så är livet ibland.

nu blir de inga mer rader ikväll. imorgon kommer bilder som sagt så håll utkik. jobbar kväll denna vecka. wwooohhh...

it's taking me higher

dagens emma

riktigt härligt med sovmorgon och bara kunna ligga och dra siiig! sköööönt! gick upp lugnt och gjorde allt lugnt. plockade bort julen och la ner i en kartong. sent jag vet men bättre sent än aldrig eller hur?! resten av städet ska göras på lördag!

 

nu ska jag gå till bussen och jobba 15.35-22.05 då mami hämtar mig och då ska jag slänga mig i sängen för att orka börja jobba 11.45 på fredag. keeeewl..

 

hoppas ni har en asbra dag!

 

PUSS!


pass out

idag har jag och carolin var så bra! svettades och kämpade rejält på ertt boxpass, jag får en sån grym adrenalinkick av box. älskar det verkligen, hur jobbigt de än är så älskar jag det! hoppas på box nästa vecka med!

imorgon skulle jag jobbat till 18 egentligen men var snäll och bytte med micke så kör till 22 och världens bästa mamma som man har erbjöd sig att hämta och skjussa hem mig så jag slapp gå själv i mörkret!

torsdag imorgon, känns asbra!

godnatt snyggingar!

and I called my parents right after I was done

mitt i matlagandet! har även tagit ett BERG med disk och då menar jag verkligen berg. älskar när jag skjuter upp saker... som sagt mitt i matlagande lövbiff, bulgur och sås! mums! idag blev de solning och ingen träning men inte helt fel med en stund i solen heller!


bjuder på en skön låt, man kan ju inte annat än älska the lonley island och akon i den här låten!


it's so empty living behind these castle walls

TJA HEJ!

slutkörd? jajjemen! core och afro direkt efter jobbet tar på krafterna. så nu tar jag min absolut sista till att laga mat, något nytt, håll tummarna på att det är gott!

helgen var bra! hade bestämt mig för en lugn myskväll hemma, men vid halv 10 så ändrade jag mig och var turbosnabb och då var vi först och några arbetskamrater hos carolin och drack vin och sen blev de en cider på munken. skoj och mys! spontant och bra som jag gillar det!

lördag vare slapp och tvättdag och sen på kvällen var de utgång med pigge och gänget men förfest hos stejjan och sen massa dans på puls!

rolig helg! söndagen var bakisdag. tog noll kort, sjukt dåligt men bjuder på en skabbig vimmelbild bara för att jocke vet hur mkt jag älskar och vara med på dom, noooot!!


bästa b och jag!

de är okej att spåra ur

jobb - check
spinning - check
helg - check

skönt och ha jobb och spinning avklarat, lovar jag tog i extra hårt för att kompensera gårdagen! bra träningsvecka :)



ha en helt underbar helg nu mina fina!

i'm a gangsta baby

nää känner mig som en dålig männsika. skulle tränat idag men jag deckade på soffan och nu känner jag mig helt död! inte okej! men en vilodag är väl också bra antar jag.. jag tar igen de på spinningen imorgon då ska jag svettas som fan! sen hoppas jag att jag tränar på söndag också, om jag inte är bakis?!

helt okej dag på jobbet idag, kändes bättre än igår så de är bra. bara vissa som måste tjata och tjata.. skitsamma! för imorgon är de fredag och då slutar jag 14.15 och sen är det HELG! underbart. älskar helg!


dance like there's no tomorrow

taggad för träning!

 

svettigt afropass med nina, riktig härlig förstadel var det! ena finallåten sean banan - skaka rumpa?! haha njaa skoj och skaka rumpan till men haha ahh vill ha tuffa låtar i finalen!!


next up - kvällsmaaat :)

i just sit around and wait to even feel something

mindre rolig dag på jobbet idag, utskällning till alla stod på schemat och hon som hade mötet var inte glad. med all rätt för vi har gjort fel, allihop, men jag vet eller är nästan hundra på att vissa gjort mer än andra och jag blir lite ledsen när dom som kanske gjort mer fel är så himla medvetna om det men skiter i hur drabbade alla blir... blä!

men men nu är jag hemma och skakar av mig de och laddar om för lite träning. afro halv 6, fast håller tummarna för att carolin hinner till boxen halv 7! men just nu är jag inställd på afro iaf!



något annat då, skrev lite med min sandri på fejjan förut. åh herregud vad jag saknar min bästa sandri! om ni bara visste!! hon finns alltid nära mig och är så jävla bra! men nu är hon i thailand och varit i över 1 månad.. och inte tror jag hon kommer komma hem på hundra år heller. byter hon land vill jag fan också dit!! håller iaf tummarna för att de blir skype ikväll!

kärlek till dig <3



saknar dig fast du står här mitt framför mig

skön låt!

 

nu står korven i ugnen och potatisen kokar förfullt och ska snart bli mos! fan vad jag älskar korv i ugn och potatismos med lök, aromat och ketchup!!! mmmmums!

 

spinningen gick asbra, jobbigt, svettigt men asbra! värd en ordentlig måltid nu, sen dusch och sen sängen!

 

ser ni? känner ni hur jävla gott de är? haha! pusspåer!


för alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan

 

träning är vad som är i mitt huvud, sjukt kul på både coren och afron! så idag taggar vi för spinning. vila lite i soffan nu sen packa väskan och dra till gymet!

 

hoppas ni mår bra, trots den tråkiga vintern.. är så sjukt trött på't!



this is my life

var jävligt sliten igår och är även det idag! blev i lördags med bowling :) de var skoj! först vare alleballe här en sväng sen gick vi hem till henne och bengan där de var lite folk och sen kom de lite till folk till bowling. kan säga att jag sög! skyller på alkoholen :)










avslutar med lets dance jucket (stavas de så?!)


skön kväll!
ps carolin lånade ditt halsband, hoppas de var lugnt ;)


nää hörrni nu ska jag gå och träna, core och afro på g!

TJA!

the town

godmorgon godmorgon!

ligger lite halvvaken i sängen, är jätteseg. ska seg starta dagen tänkte jag och se på film i sängen och sen ge mig iväg till gymmet och träna lite! härligt de.

igår efter jobbet gick jag hem till linda och gänget där jag fick maat, korv och potatismos, asgott! verkligen! sen åkte jag och carolin hem till mig och slappade lite tills det var dags att bege sig iväg till bion där vi såg the town, bra film vare. helt klart värt det! man borde gå på bio oftare.


haft carolin hos mig i 2 dagar nu så nu blir de lite tomt! men ska ju som sagt träna snart och sen ska jag träffa alexandra och laga lite käk!



happy in thai!


hold up, wait a minute

idag är jag duktig! snart är tvättstugan klar.. jag har även hunnit med en stor disk, plocka iordning lite, tvättat rent i badrummet (inkluderat bland det äckligaste jag vet, nämligen rensa hår i avloppet! blääääää!).. men jag känner mig duktig idag!


snart blir de lite slapp i soffan till ett avsnitt av melrose place och kanske något ätbart, är skithungrig!

one step at the time

hemklickat

 

 

igår hade jag tråkigt på jobbet så beställde hem det här från hm och ett läppglans. vill ha det nuuu!

 

blev ingen fest idag, men jag hoppas hela gänget har skitskoj! alkoholen hade nog inte varit bra för mig idag!

tvättstuga imorgon vid 12 då. kuuuuuul!

 

 


beautiful melody, when the night's so long



blääää. japp de har jag lust och säga idag. känner mig så himla tung. som om jag har en stor sten på mig som jag måste kasta bort! känt så i flera dagar nu så hoppas den släpper snart..



bjöd iaf världens bästa mamma på mat förut, de var mysigt och asgott!


fest imorgon?


i am here to stay

tillbaka till verkligheten idag. började väl inte så bra med tanke på att de var bugg i iphone så klockan ringde inte. men som tur var vaknade jag bara 10 min efter jag skulle gått upp.. men irriterad de blev jag ändå!

ville träna idag men eftersom jag fortfarande har lite ont i halsen och är snorig så vågade jag inte chansa.. tänker inte bli sjuk igen som sist! aldrig..  så jag somnade på soffan istället och när jag vaknade till liv igen så blev de köttbullar och makaroner. asgott, hundra år sen jag åt det! imorgon ska jag bjuda mami på fetaostfyllda färsbiffar med citronpotatis. hör ni hur gott de låter? nästan så jag blir hungrig igen!

nu funderar jag på om jag ska se på någon rolig serie eller se en film som får mig att tjuta rejält, känner mig lite tung inombords och då brukar det hjälpa! den som lever får se!


ha en trevlig kväll hörrni!
PUSS!

bästa nyåret

okej, nu kör vi bildbomb och resumé från nyår. Vi var den bästa trion lätt, jag, carolin och johanna.
vi hann med:
  • 2 rättersmiddag hos mig där vi spelade och drack.
  • fest 1 hos ponta
  • mellanlandning och 12 slaget hos linda
  • fest 2 hos benny, pgs kompis.
litet kortare stop utanför maneza kom jag på också! hemgången vet jag inte när de blev men ringde taxi vid 5 iaf! haha!

(mellan 6-9 ungefär var jag på akuten med en fin vän mer tänker jag inte skriva här.. tror ingen av dom inblandade vill det.)

bortsätt från de jag skrev sist så hade jag det bästa nyåret någonsin. allt var på topp! vi var impulsiva och jag var så jävla full! helt underbart. jag har nästan aldrig roligt på nyår så tacktack mina fina vänner som gjorde mitt nyår helt bäst! <3


asgod förrätt! allt var asgott!



johanniiis

kortspeel

shots

snyggingar på g till första festen

bästa c och b!

systrarna edenfeldt

dans!



pass the mustard! äckligt!

muuuuums!

fina tofflor!

fyllebild

vi efter tolvslaget



chill på toan

fylleemmaaa





min snygging

haha!

seriösa



ny fest helt plötsligt!

snygging i morgonrock



lekte dj ett tag!

ett urval av dom bilderna som togs ;)


haha :D





RSS 2.0