love is in the air


pollensjuka bumbi och dööcooola jag <3
snyggingbild verkligen!

It´s just lööööööv! älskar att ha honom hemma i veckorna, sånt lyx <3 han jobbar nämligen i närheten av norkan den här veckan :) loveit! <3 så idag har vi busat, städat och besökt systemet eller jaa holger eftersom jag är ju inte 20 än :( :) men snart så ;)

sen får vi ju inte glömma att emma var här en sväng och ett stort tack till henne som hjälpte mig att färga mitt hår och även klippte mina toppar :) <3 tack sötnos! kan säga att de behövdes hohooo.

men tjaa

men jodå jag lever ;) har inte känt för att skriva här men kör en liten uppdatering nu så.. vad har hänt sen sist då?
jag har ju gått på jobbcoaching i 6 veckor nu på adecco, där jag trivts jättebra och lärt mig saker så man fått ny energi att söka jobb på, kommer nog sakna stället lite. Har dock inte fått något jobb en men en fågel viskade i mitt öra att jag är på steg 2 av 3 i något men de säger jag inget mer om just nu ;) hoho! sug på den ni!

Har firat några 20 åringar också med mat och fest har varit roliga helger de :) och utgångar och sådär alltid skoj sånt. vännerna, spel, god dricka, snus och dans jaa ni vet ;) <3

lite bilder från lite olika gånger :) <3bowlingsproffset ;)

en annan sak! så jävla härligt att värmen verkar kommit nu :D loveit! grill och chill ute ni vet. H och jag låg i vasaparken hela dagen i lördags så jävla underbart!

nu ska jag ut på en springtur för vet ni? jag springer och sånt ofta nu :) stolt över mig själv! beachenvettni!

puss. <3

RSS 2.0