ocean world

idag har varit en rolig dag, vi har varit på ocean world i Puerto Plata som ligger ca en halvtimma härifrån. de fanns massa skoj att kolla på där vi kollade på sjölejon, delfiner, hajar, stingrockor, mellanstora och småfiskar, fåglar, tigrar och sånt :)
nästan alla djuren hade egna shower och vi kollade på sjölejona, delfinerna, fåglarna och hajarnas show :) sjölejona var lätt bäst så jävla charmiga och söta djur ville pussa på dom! så himla fina. hajarna var rätt så små och inte farliga för de var några som fick mata dom och simma med dom :P

delfinshowen var också lite skoj, dom är ju så duktiga!

de fanns även ett ställe där man kunde snorkla och de gjorde vi och de var jättefina fiskar, ett stim fiskar såg ut som jättestora pirajor så dom var lite läskiga och gammelgäddan också men annars vare lugnt fanns bla en blåsfisk också men de blåste aldrig upp sig inför oss.

jag tog kort på de mesta tills den där jäva kameran dog.. men tommy tog också kort så :P

efteråt blev de glass på marinan lr restaurangen där, sen var de meningen att vi skulle åka gocart men de var inte riktigt rätt för bilarna var fel och de gick typ i 20 km/h så vi kollade i några minuter på dom som körde och de såg så tråkigt ut så vi åkte hem till vovvarna ist :P

men jag måste säga att jag haft jättetrevligt idag, fast de typ varit så jävla varmt! bara man satt still så svettades man typ, huh!

snart ska vi kika om de går någon bra film på tv.

på torsdag fyller jag år :) hoho!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Vilka roligt upplevelser ni har varit med om:)Ja snart blir du ett år äldre;) Ha de gott och hälsa. Puss och kram

2008-08-13 @ 10:21:48
Postat av: Mamsen

Hallllååå vakna då nån gång och skriv nåt:))

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN önskar mamsen och alla djuren. Pussar och kramar:)

2008-08-14 @ 16:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0