tuff tuff sa tåget

Jag och min bästa skruttis sitter och leker tåg, har byggt en asbra bana!
Snart blir det potatisgratäng och kött, om jag är hungrig!

myyyysfredag!


welcome to st. tropez


tagga fredag!

cheers to the freaking weekend

jag måste bara säga att jag längtar till helgen så imorgon 15.00 slår de om till underbar helg! då kommer bästa mamma och hämtar mig, gud vad jag ska krama om henne min fina fina mamma! vi ska åka till min kära syster och mysa och käka god mat, vilket fredagsmys! och jag ska busa massor med min favoritunge!

sen kommer lördag då har jag duktig som jag är tagit extrapass klockan 6.45, hah på en lördag. calle tyckte jag var knäpp :) men men vad gör de! sen ska jag kanske sola och sen chillachilla tills de blir kväll för då är det massa underbara människor och jag som ska festa hela natten lång och dansa loss på KARATEKLUBBEN! som jag längtat till premiären! åååh kommer bli asbra!

söndag = bakis och mysdag!

nä vad säger vi, sovdags va?

nattii!

sammanfattning vare ja

godkväll finisar! torsdagen snart avklarad då, de är bra för då är de strax fredag! ska nog ge mig ut på en promenad strax. får se om man får med sig lite sällskap.

en liten update om helgen, den var asbra! vi myste på stan, käkade gott, hade asroligt på festen och på hugo. sen blev de bakiskäk på burger o co och sedan var de bakisseg som gällde. söndagen jobbade jag duktigt och tjänade pengar!
bella kokar kaffe på festen, kaffedooleys it is! mmuuuums!

veckan har också varit bra, började med måndasmys med bella, carolin och lisa. vi käkade massa mackor och godis och kollade thairesa och massa skoj :) mååste boka snaaaart! hihi

tisdagen spenderade jag med anniie, vi hängde på stan tills de stängde typ samt käkade på fräcka. mycket gott! shoppade loss på hm's herravdelning. tur att man hade sällskap då tres nät låg nere, då kan man ju inte vara själv :) sen hängde vi här hemma ett slag och hon lånade min hemtelefon, jaa jag har en hemtelefon!!


en anne och två greken, himla goda alltså!


kicki var desperat och gick till jobbet för att få tag på matilda då nätet låg nere.

och så igår då efter jobbet var de hem och piffa till sig så gick jag och anne ner till hugo och skulle äta gott och mysa lite. Där var det flera telenorare som skulle käka middag så vi joinade dom och blev ett stort gäng, riktigt trevligt och vid 11 när alla partyprissar började komma så gick jag och a hem, vi kände oss gamla och trötta plus att jag började jobba 8.

så nu har ni stenkoll på vad jag gjort! frågor på detta? nae, braa!

vila i frid

nyss hemkommen från jobb och ska tagga om till middag på hugo, då får jag reda på att mammas barndomsvän nu gått bort. Har många gånger undrar när denna dag skulle komma, hon hade sjukdomen ALS (ni vet när kroppen sakta slutar fungera och tillslut är du rullstolsbunden och kan inte ens äta själv).

Är så himla ledsen för mammas skull, jag träffade bara Anki en gång då hon bor uppe i boden men mamma har berättat himla roliga saker de gjort ihop. När mamma skrev att hon bara suttit hemma och gråtit och tänkt på minnen de har ihop så blir jag så himla ledsen. min mamma ska inte gråta och vara ledsen :( att förlora en av sina bästa vänner man någonsin haft är ofattbart.

bästa mamma! vi vet ju att hon har det så himla mycket bättre nu men nä jag vill bara krama min mamma tusen gånger om!!!

livet är så himla grymt ibland och sjukdomar är det bland det värsta som finns när liv tas alldeles för tidigt.


vila i frid nu och hoppas du är frisk där borta.

yoo yoo yoooo

men tjena på er, tänkte bara prova blogg.se nya app för iphone! Verkar ju asbra så tummen upp för detta. Och här har ni mig just nu i mysiströja!

Hoppas ni har en asbra onsdag! Ska försöka få in ett inlägg med uppdatering på helg, gårdag osv.

Nu ska jag fortsätta erbjuda massa bra på chatten!


swagger jagger

torsdag idag, vet ni vad det innebär? HELG haha, japp. så idag är det fredag kan man säga. himla underbart! jobbar söndag dock men får ju en helg fredag, lördag istället :) och det känns asbra då det finns massa att göra imorgon och på söndag tjänar man bättre pengar.

imorgon ska jag upp skapligt och sola med carolin, sen är det storhandlning med mami och seeeeeen kommer bella!!! vilken lycka! ska ha mysigt hela dagen och på kvällen ska vi festa, dansa och skratta massor. jag och alla mina fina tjejer :) om jag längtar! underbar fredag kommer det bli!

igår blev kalaset hos papi istället för i måndags. jag, malin, liea och lille famo (farmor) åkte ut till pappa och hade mysigt. blev massa bus med min lilla skruttunge, älskar att hon vill vara med mig nästan hela tiden. vilken rolig moster hon måste ha ;) bästa är jag, hah!

ååh de är så mycket kärlek bara. tänk att man kan älska en sån liten skrutt så himla mycket :) och i mars kommer en till, längtar så himla mkt. en liten bebis och mysa med och en större bebis och busa massor med, ja hon blir ju 3 år i november. kan det bli bättre? åååh :)
någon står och myser med sin laban :)

känner mig något rastlös men ska nog krypa ner snart ändå. se lite serier och film kanske. vila så man är superpigg imorgon, snacka om att längta :) längesen jag längtade så mycket till en viss dag.

när du får oväntat besök

en ledig tisdag, hur skönt? sov längelänge bara för att jag kunde så gick jag upp käkade frukost och sen var de dags för tvättstugan. idag har jag städat och tvättat och framförallt diskat, denna hemska disk är äntligen borta! så nu är mitt hem fint igen så man kan visa den för folk :)

städade väldigt sakta idag så segade mig runt i lägenheten hela dagen, sen lagade jag lite käk. och när jag stod där vi spisen och väntade på att kycklingen skulle bli klar så kikar jag ut genom fönstret och vem strosar inte omkring där då och kikar in? joo min alexandraaa :) så hon kom in en sväng och pratade lite skit, mysigt med middagssällskap!




nu ska jag sova snart, imorgon börjar jag 8!

GODNATT.

melissa horn



melissa horn har släppt ny skiva. gillas såklart.
gillar den här låten skarpt.


just chillin'

helgen är över och jag har klarat av en hel jobbhelg, nu är de över! måndag imorgon då kör vi 8-15.30 sen hoppas jag på en träffa med bästa papi som fyller år. jag, malin och liea ska väl förhoppningsvis få en liten träff med honom så man får krama om honom iaf! papi! kan man tänka sig att det är hela 3 år sedan samtalet om att du var sjukhuset kom, det var inte roligt! tiden går så sjukt fort, på gott och ont!

kul och börja tidigt för en gångs skull föresten, känns som de aldrig händer längre annars, bara massa kväll! men vad pengar jag får då. ser faktiskt lite fram mot när jag får lön i oktober, kvällspass + 3 helger borde ju ge lite?!


nä ett bad och sen ska jag nog mysa lite vid tvn.
godnatt!

wordfeud

godkväll, exakt nu la jag mig i sängen och kände att det var dags. det blir lite serier innan jag somnar såklart. kändes som om de var första gången på hundra år jag slutade någolunda tidigt och kunde gå hem och bara ta de lugnt utan och känna att klockan är massor och att jag måste sova snart.
så ikväll har jag spenderat kvällen ensam i mitt vardagsrum, jaa vardagsrummet är jag aldrig i längre. jag äter frukost i 5-10 min på morgonen men that's it. så ikväll var det väldigt mysigt. har kollat på fångarna på fortet, ätit chips, druckit saft och spelat wordfeud mot Anne. jaa, alla pratar om detta jävla spel men vad ska man göra :)

idag på jobbet har jag, Anne och Jessica sysselsatt oss med att just spela wordfeud mot varandra! kan säga att tiden bara rann iväg. var lugnt på chatten också så vi hade massa tid att spela.

en skön lördag med lite jobb och lite mys alltså, en nykter lördag till! underbart. har inte festat sen augustifesten och det känns jättebra, min kropp är jätteglad! så nu längtar den till fredagfredagfredag!

hoppas ni sover gott inatt och får en bra söndag, min ska spenderas på jobbet sen ska jag träffa mami en snabbis och sen får vi se vad jag hittar på!


godnatt finisar!

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

redo!

jobbhelg såklart

fredag idag hörrni! woooh eller jaa inte så mycket wooh egentligen jobbar ju hela helgen. men det känns helt okej ändå. slutar 22 idag då ska jag hem och käka massa chips och se på någon asbra film. fredagsmys! så då kommer jag vara redo för massa jobb på lördagen.

så denna helg händer nog inte mycket alls, ser fram emot en ledig tisdag och då ska de städas och tvättas! seeeen får de mer än gärna bli fredag då det är lön, jag är ledig, jag ska storhandla, bästa bella kommer hem (!!), det blir fest med alla mina underbara vänner och vi ska dansa loss på hugo. om jag är taggad till nästa fredag!


nej nu är de dags att göra sig iordning, ta en sväng till ica och sen iväg till jobbet!

tja!

tredje plats, ja det här är en outsider, jag vet

nä vad säger ni, lite skratt på det här va? tar ett klipp som jag iaf tycker är himla roligt! jag tackar axwell som alltid lyckas med roliga klipp! TIIIITTTAAA!




nu har jag precis lagat massa köttfärssås så nu är de strax dags för att göra sig redo för jobb. känns faktiskt helt okej att åka dit idag, är glad att jag var ledig igår. behövde den dagen också. men nu tror jag chocken släpp rätt mycket så nu kör vi, frisk som en nötkärna okej lite ont i halsen men vad gör de?


så himla mycket kärlek

har bara en sak och säga idag, jag har världens bästa vänner & familj!

ni är så himla underbara som bryr er och visar att ni finns för mig jämt. det är obeskrivligt hur mycket det och ni betyder för mig! blir tårögd när jag tänker på det, vilken lycka att jag har just er mina fina.

glöm aldrig hur himla mycket jag älskar er alla och att jag bryr mig om er minst lika mycket och ännu mer!


ALL MIN KÄRLKEK TILL ER, ni vet vilka ni är sötnosar!

I'm still alive but I'm barely breathing

idag har varit den värsta dagen i hela mitt liv, jag har aldrig känt mig så rädd, så hjälplös, så oviss, så liten. hade inte mamma varit med mig hade jag inte klarat av det här. vad fan hade jag gjort om jag varit själv där? jag hade inte klarat det. mamma, jag älskar dig och du är bäst i hela världen! ♥

hade ingen energi till jobb så jag och mamma åkte och pratade med moster som fick förklara lite. efter de blev det att kramas med pappa och en fika och sen en sväng hem till malin där jag fick gosa med bästa liea. dagen avslutades med kramar från min bästa vän.

all denna kärlek behövde jag idag och egentligen tusen mer för nu är jag här, ensam hemma och känner mig så himla nere när jag blir själv och får tänka.

jag är rädd och jag vill bara att den ska försvinna nu nu nu. var inte kvar om ett halvår och bli för fan inte större!

hjälp, jag är rädd samtidigt som jag är så himla glad. just nu är mina tårar både av glädje och rädsla, förhoppningsvis är dom mest av glädje. jag tror chocken sitter i än. tar nog någon dag innan den släpper. är glad att jag är ledig imorgon.


ni behöver inte förstå detta förstå bara att jag mår bra och att jag vill fortsätta göra det.

jag försöker men jag förlorar varje gång

godkväll på er! har precis tagit ett långt och varmt bad, riktigt skönt! så nu har jag bäddat ner mig och hoppas på att kunna sova snart!

har bara degat hela dagen idag med H, har bla sett bridesmaids. himla rolig alltså! den kan man lätt se massa gånger! skulle tränat och såntdär men vädret gjorde att jag hellre låg och segade lite och hej de är ju söndag så jag fick göra så :)

igår då, jättemysigt och trevligt var det hos carro. fick grymt god mat och sen spelades de buzz och lite andra spel. skulle ju som sagt fortsatt vidare mot anne och gått ut med brudarna men jag var så himla seg och trött så blev ingen utgång. sängen lockade mera denna lördag!

men jag är ändå nöjd med helgen, den har varit bra :)

nu sadlar vi om för en ny vecka. ska börja den med antingen lite träning på gymmet med carolin eller så springer jag stömmen själv, vi får se vad kroppen säger när klockan ringer om jag orkar mig upp eller inte.

på tisdag kl. 11 ska jag kolla upp min knöl som jag haft på halsen i 2 månader nu, ska bli skönt att kolla upp den så jag kan få ett svar, bli av med den och forsätta mitt liv utan att tänka och känna på den varjevarje dag. de är faktiskt inget roligt och ha den.. även om det säkert bara är en skitsak så tycker jag inte om knölar! tur att världens bästa mamma följer med :)


hoppas ni haft en asbra helg och att ni sover gott idag.
natti!

what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay

åhh vilken bra tjej jag är!! innan klockan var halv 1 hade jag hunnit träna, sola, handla på systemet och på ica. hur bra??
klockan ringde vid 9 och jag lovar jag var bra seg, efter att ha kommit i säng sent varje dag denna vecka så var man ju inte riktigt van att gå upp tidigt. men jag tog mig i kragen!

nu ska jag chilla lite tills de är dags att göar sig iordning. ska på födelsedagsmiddag hon carro nr 2, ska bli mys :) sen ska jag nog vidare och möta upp äänniiie och company för en utgång. vi får se hur taggad man blir hos carro :) blir iaf en gratis utgång isf så blir ju inga extra pengar (känns bra för thaikontot)


älskar när man tar vara på hela dagen! man blir så himla mycket gladare!

no beef


någon sa att det var fredag

är de fredag eller är de fredag? jahadå! ska hoppa in i duschen och göra mig klar för lite jobb som vanligt! slutar 22 och då ska jag hem och bara känna att jag är ledig imorgon! har ju jobbat 7 dagar i sträck nu och de känns kan jag säga.

imorgon ska jag upp skaplig och gå på BP på gymmet, grymt taggat inför detta! älska träning!

details in the fabric

dagens emmsa.



modern family


som ni kanske märkt kollar jag ju mycket på denna serie just nu. modern family. är på säsong 2 och vet att säsong 3 är på g ut. dessa 3 familjer är helt underbara! nästan alla avsnitt slutar så bra så jag blir tårögd och under tiden så skrattar jag massor! helt underbart sköna!


har ni tråkigt någon dag så tycker jag ni ska kika lite på denna serie :)

snart är helgen här

då var nästsista 00passet gjort. vi kör imorgon igen och sen är de fredag då jag fick sluta 22! bra va? underbart om ni frågar mig.

klockan gick liite segt idag men ändå bra, fick sitta själv på chatten sista halvtimman så att adde och calri hann med bussen. vad snäll man är! cyklar ju ändå så. fick inte en enda chat på hela halvtimman förrän precis 00.00 då någon jobbig tjej skulle veta saker om sitt abonnemang. men tog inte så lång tid som tur var!

imorgon är det tvättstuga och städ som gäller. mami kommer förbi en sväng också vi ska tydligen skriva en liten rapport om olyckan vi såg, vad vi såg och sådär. kommer inte ihåg så mycket mer än när bilen flög, de var så himla läskigt! en millimeter från at volta typ...

nä nu ska jag krypa ner och sova gott, trött tjej som skriver. snartsnartsnart är det helg!

GODNATT!

framtidsplaner

jag funderar väldigt mycket framtid och plugg just nu. ni vet, läser igenom massor för att se vad som finns. är grymt sugen på plugg för att äntligen kunna bli något.

vad tror ni, är jag redo för 7 terminers plugg, alltså 3,5 år i skolan, från och med höstan 2012?

idag är jag det! men jag velar ju hela tiden..

tänk att få jobba inom ett område man funderat på i flera år, de borde ju vara toppen?

ska återgå till verklighet och arbete strax men först ett avsnitt av modern family!

when you call my name

tisdag tisdag tisdag, jahadå! 15-22 kör vi visst idag istället och jag ska sitta på utbildning de första timmarna. grymt skönt! ska lyssna på gardes ljuva dialekt (värmländska) och lära mig sälja mera eller bättre. detta eviga tjat om sälj, välkommen till kundtjänstvärlden!

blir ju skönt att komma hem runt halv 11 idag istället för runt halv 1, himla skillnad faktiskt. men min känsla är såhär: ge mig min lediga helg nuuuu! för helgen som kommer nu är ju faktikst min enda lediga helg i september och då får jag inte ens hela fredagkvällen ledig. så vill inte ens kalla de för helhelg (om jag nu inte fått ett positivt svar från calle idag på mailen).



näni, cykeln väntar!
PUSS!

det är okej att känna


baby won't you spend the night, I don't want to wake up and you are not by my side


älskar att jag snott denna t-shirt från hoggabogga! den är underbart skön och man kan ha den när som helst! ska strax hoppa upp på cykeln, tror de börjat regna så vi får se hur de går!

måndag idag, ny vecka. hoppas den går fort! hoppas även jag fått svar på mitt mail idag så jag endast jobbar till 00 tills på tordag, man vet aldrig!


ha en awesome måndag hörrni!

if you're for real and not pretend then I guess you can hang with me

skapligt pigg tjej, nu kör vi jobb!

let the drummer kick




börjar dagen med denna braiga låt! en gammal goding som jag kom på att det var längesen jag lyssnade på. endast för att den aldrig funnits på spotify!

nu är de strax dags för att laga lite köttfärssås så man får lite matlådor. bra skit! 17 kör vi jobb igen!


och ännu en till

precis hemkommen från jobb. idag tog vägen hem allt som allt med att ställa in cykel osv, alltså dörr till dörr en kvart. shit! jag måste ha cyklat som en galning. men så är det när man tycker det är lite läskigt! tur att man har cykel och låna så man slipper gå hem själv från bygget. tack mami!

kör iaf 00veckan från och  med idag fram till fredag. har ansökt om att få tidigarelägga mitt pass på fredag, håll tummarna med det! gör det endast för att få lite längre helg, gillar inte att precis hela fredagkvällen går bort om man slutar 00 och sen är ledig helgen. dumt! gillar icke korthelg!

men men, alla har väl en grym lördag hoppas jag? bara för att jag har tråkigt schema behöver ju inte andra ha det!

igår vad en bra ledig kväll med alexandra vi åt god fruksallad och lite chips. pratade om allt mellan himmel och jord, det behövde vi!

nu ska jag somna gott till min serie sen är det ut och springa när man vaknar, jahadå. ännu en icke bakis söndag. 2 i rad, mesta iår kan jag säga! men nästa söndag ska jag nog vara liiiite bakis. de är ju middag för carro nummer 2 då!


GODNATT MINA VÄNNER!

något att längta till

hej hörrni, för varje dag som går känns det som att det blir mer verkligare och jag längtar mer och mer! thailand, i januari ses vi igen! om om om jag längtar!
går allt som jag vill så kommer min sandri följa med oss en bit på resan också, ååh de skulle vara hur bra som helst! 

sen är ju även en oslotripp nu bokad i oktober, om jag längtar dit också! till bästa bella och bästa oslo! denna gång slipper jag åka själv också, mina fina tjejer carolin och lisa ska ju också med! så himla bra! gamla thaigänget samlas igen! ♥


men nu ska jag träffa en annan favorit, min alexandra! chips och film står på schemat! och det tackar man inte nej till!

ha en fin kväll hörrni!

för många tankar håller mig vaken


you are my sweetest downfall

bodypumpen gick underbart bra, fan så jobbigt! men jag älskar när det är jobbigt! jag och Carolin var grymt bra, klapp på axeln till oss! redan taggad till nästa pass! någon som missat att jag älskar och träna?

skönt med ledigt idag, den har varit bra! jag har fått träffa en del av min underbara familj, jag har träffat min bästa vän och båda dessa saker får mig självklart på bättre humör :) kärlek där!

familj, vän och träning, 3 asbra saker på en dag! yes asså!

nu har jag bäddat ner mig och ska sova gott, men först några avsnitt av modern family!

i want you to kill everybody in the world


fett cool tjej på bilden! nu är jag hemma efter en bra dag med liea, fick även i mig ordentlig mat för en gångs skull så den tackar vi för!

nu ska jag chilligrilla lite, de tar på krafterna och leka massor! sen tar vi nya tag och går på bodypump på gymmet! biffen nästa!

en ledig torsdag

nu ska jag iväg och träffa bästa lieabus! ♥

RSS 2.0