ifall ni glömt hur jag ser ut

trevligt kväll hörrni!

karatebiljetten är kirrad

biljett är fixad tills på lördag. kommer bli sjukt kul!
idag har jag varit på stan och lunchat med fina jessica, var himla mysigt!
nu ska jag strax åka till jobbet. känner mig lite seg men det blir skitbra!

dags att sova

nu är jag en trött tjej, det tar på krafterna att jobba till 00 ska ni veta! ska hoppa ner i sängen strax och somna till någon bra serie. hoppas ni haft en bra dag, imorgon väntar en ny då jag ska iväg på stan en sväng och så väntar självklart jobb till 00 igen!

GODNATT!

från byxa till shorts

FÖRE:
EFTER:

tagit tag i en av hundra saker

heeeej! idag har jag tagit mig tiden att inte göra någonting förutom laga mat. så nu har jag matlåda till ikväll och imorgon! ska lägga mig i sängen nu och spela spel tills det är dags att gå till jobbet. jobbar ju till 00 idag!

JUST DET! en till sak har jag ju faktistk gjort! beställt tid till klippning och färgning, underbart! min fina frisör är äntligen tillbaka efter mammaledigheten och jag kommer bli fin på luciadagen. så Liea får en nyklippt moster på hennes lucia som ska bli så mysigt att gå på i år igen (får se om hon vågar vara med i tåget iår)



fet på jobbet del 1

detta plus massa mer muffins, godis och även en halv pizza har åkt ner i min lilla mage under helgens jobb.
det värsta med att jobba helg!

inget knas när du ser mig, flaska & glas, fet bas när du ser mig

älskar marcus price & carli!! underbart sköna killar. och hur bra är det inte att dom kommer till KARATEKLUBBEN på lördag?! OM jag är taggad! ska bli så sjukt roligt. redan taggad till lördag!

1 advent

idag är första advent och eftersom jag börjar jobba 14 idag och jobbar hela kvällen så har jag adventfrukostmys hemma idag och sen så myser vi självklart ikväll på jobbet också!

en riktig spontankväll

vilken bra kväll det blev igår! först gick jag hem till Jenny och Jessica där vi satt och drack vi och snackade lite skit. vidare sen till munken för lite cider och träffa lite annat roligt folk. himla trevligt! terror var riktigt generös och bjöd på sambucashot! :) vi var väl där tills det började stänga men vi ville icke hem så blev att gå till hugo. träffade ännu mera trevlig folk och dansade järnet! blev en hur kul kväll som helst. hur bra är det inte med spontankvällar ibland?!
tack för den sötnosar!

sådär såg jag ut igår och nu kör vi jobb!

off to munken


månadens shoppning

storhandlingen gick bra idag, åkte förbi en sväng och hälsade på min busunge och malin. käkade lite pepparkakor och bullar :) nu håller jag på och julpyntar lite. vet att det är första advent på söndag men eftersom jag jobbar då så börjar jag julmyset nu :) måste handla ny adventsljusstake imorgon!
räkningarna är också betalda, känns skönt att ha det gjort.

nu ska jag vila några minuter och sen blir det förhoppiningsvis lite julstäd om jag orkar!

men hallå igen

hej påer, nu är jag nyduschad och jättemätt (TACK FÖR MATEN HOLGER!). ska krypa ner tror jag. min enda lediga dag imorgon ska jag träffa mami, vi ska storhandla :) för imorgon är det lön och jag är väldigt nöjd med den!

och idag hämtade jag även mitt paket från hm med fina bikinisar som ska användas flitigt i thailand (aaahh jag har resefeber), hoppas mina levisjeans kommer imorgon också :)

nio veckor, förstår ni?! det kommer gå så fort! jag har sån resfeber när jag tänker på det! aaaah kommer bli så underbart :D jag förstår inte att vi ska vara där i 4 veckor? en hel månad som jag inte ska ha några måsten på utan jag ska bara göra det jag vill! och jag ska umgås med världens bästa brudar och vi kommer ha hur kul som helst.

jaa ju närmare det kommer ju mera kommer ni få höra tjatet så de så!

och eftersom jag vet att jag ska vara ledig 4 veckor så känns det okej att jobba arslet av sig rent ut sagt. men nästa helg har jag bestämt mig för 2 dagars ledig helg igen, äntligen. min kropp längtar efter det känner jag.


LYCKA!

true true

men ibland kan du va kass, men så är det med allt, du kan va bra, du kan va bäst och du vet det är sant

sånt som får dagarna på jobbet att gå lite fortare


huh

kom hem runt 2 idag efter mitt extrapass, tiden flöt på snabbt så det kändes bra.
kom hem och fixade lite och kände att jag var värd att lägga mig i sängen för att se lite serier, deckar som en liten gris och har till och med snoozat nu på eftermiddagen?! någon som är utmattad tror jag! men nu måste jag upp för jag har tvättstugan och måste fixa med det plus att jag ska iväg till gymmet vid 18!

nedräkning

9 VECKOR KVAR!

zzz zzz

trött, vill inte! vill soooova...

och självklart denna vecka med

godnatt, imorgon kör vi extrapass 8-13. duktiga jag!

jobba jobba jooobbbbaaaa

nu sitter jag här på jobbet, har betat av 7 av 10 timmar och helt ärligt har det gått rätt bra och tiden flyter på.
jag har min nästsista rast nu så det är skönt och veta att jag har en kvar.

med mina bilar klarar jag mig fint :)


I love you, man

REBECCA & FIONA - JANE DOE, REBECCA & FIONA - SLEEP ALONE, REBECCA & FIONA - GILIAP

sleep alone

nu får jag andas igen! fullt upp. jobbade till halv 5 och sedan direkt till gymmet där jag var fram till innan 9 och fick halvspringa till affären för att hinna handla bröd. sen kom jag hem lagade mat så jag har matlåda imorgon och NU får jag andas som sagt. ska blir skönt att gå och lägga sig :) imorgon väntar monsterpass 12-22 (förlängts frivilligt), så 10 heeeela timmar ska jag beta av på jobbet. japp! ähh man överlever, förra veckan körde jag ju 9h och 30 minuter och det gick ju bra så. kööör bara!

jag hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag slänga mig i sängen.

gårdagens emma med den finfina utväxten.

påväg hem till mig


bilder från tradera

aah, måste ju berätta! i helgen har jag vunnit dessa två levisjeans på tradera (med hjälp av världens bästa Anne). fick ge runt hundringen per par inklusive frakt, vilket kap va?! så bra! när dom kommer hem ska de bli snyggsnygga shorts som ska användas massor i THAILAND!! (hoppas dom sitter bra bara)

boda borg



Boda Borg var så sjukt kul!! vi kom dit vid 10 på morgonen och åkte hem efter 17 någongång. tiden gick så fort, det var hur många roliga banor som helst. man fick tänka massor men det var så himla kul med mitt underbara lag! vi tog oss igenom massa konstigheter men sjuuuuk kul! tacobuffén var också sjukt god, kan säga att man blev väldigt hungrig!
vi måste fixa lag snarast och åka ditt tillsammans mina vänner, är ni på?! bäll då måste du vara hemma!

när jag kom hem visste jag knappt vad jag hette, så slut var jag! jag hade redan massa blåmärken på bena, kroppen värkte och var mörbultad och ett skadat knä (slog i det i en vass kant på en kista när jag skulle hoppa upp på den i kolsvart mörker, aaaj). skulle egentligen firas alleballes födelsedag men det fanns noll ork till något, orkade knappt stå! men jag vet att hon fick det awesome ändå!

klockan 22 gick jag och lade mig och sov och vaknade 10 dagen efter, tror ni jag var utmattad?!

söndagen blev det jobb iaf, 13-17.30. sen blev det pizza och kebab med bannie. eftersom det är så tråkigt att vara hemma söndagskvällar så gjorde jag som jag brukar, for till H där vi käkade massa godis och såg på film. bra grejor de!


ny vecka, nya tag. jobb på g idag såklart! idag till 22.
puss påer!

nu åker vi

drar till Boda Borg nu, kommer ha en grym dag det känner jag på mig!

mordbrand, någon?

glömde ju berätta det viktigaste som jag ville dela med mig av! igår alltså i torsdags så gick brandlarmet hos oss på jobbet och jag hann sluta innan vi fick gå in så tur att jag hade med mig sakerna ut! på morgonen när man kommer till jobbet får man veta att det var ett försök till mordbrand som detta klassades som, jaa men visst känns det underbart att arbeta med en sådan människa? absolut! nää det är sjukt...
som tur var så tog sig elden aldrig. om detta nu var ett bus eller var det var de vet vi inte men den som gjorde det måste ju ha något allvarligt fel, seriöst. idioter finns överallt.

och med detta säger jag godnatt. imorgon är det boda borg med kollegor som jag är säker på inte försöker bränna upp oss!

hela jävla tiden

HEEEEEJ! det är ju fredag idag hörrni?! det är ju rätt så bra kan jag tycka. igår gick jag hemifrån halv 8 och kom hem efter 9! huh! jobb och träning stod på schemat och klart man ökade vikterna igår igen ;) biffen!

nu har jag helg (extrapass på söndag dock) men imorgon blir de boda borg, TAGGAD!! ska bli fett kul!

men nu ska jag bege mig mot staden och möta Holger för att se om han kan hitta vad han söker.


PUSS!

godnatt världen


veckan kryper fram, helgen springer förbi, samma snack varje dag om att göra sig fri


min finfina tröja! är så nöjd, älskar kornblå. det är så himla fint tycker jag. meeen jag måste klippa mig :( det är så himla långt nu, så måste försöka boka tid hos min älskade frisör som äntligen är tillbaka. så innan jul helst om jag har råd!

övertiden gick bra idag också fick grossa på chefen, de ni! och då menar jag inte min TL utan hon som är lite högre upp. så fick ringa upp henne när vi bestämt vad som blev bäst och så talade vi in ett avtal, 2 gross check!
(gross = ett nytt abonnemang)

imorgon kör vi hårt igen, men helgen är snart här och då får jag en liten dag ledigt för självklart har jag tagit extrapass. nästa vecka är nu förlängd också + extrapass. i'm crazy I know! och nu på lördag taggar jag boda borg!!! kommer bli fett kul!

nu ska jag chilla lite, carolin ville ju inte svara när jag ringde så blev inte box! funderar på att köra dubbelpass imorgon istället. vi får se!


puss påer!

så jävla bra

alltså hur duktig är jag? självklart spinnade jag järnet och fy så jobbigt det var men underbart! emma var med på passet också och hon fick mig att stanna kvar så vi solade, vilket var asskönt. och sen ska ni veta då körde vi bodypump! som sagt hur duktig? känner mig helt otrolig idag. vi får se hur det känns imorgon i mina kära ben. utmanade mig själv ju i vissa musker också så hoppas på träningsvärk i armar också.

nu ska jag sova är helt slut efter denna dag!


GODNATT!

my day off

vilken bra dag! behövde inte ställa klockan så vaknade av mig själv klockan 11, det var underbart skönt kan jag säga. man behöver det ibland!

sen mötte jag upp Jesscia, vi har gått och kika runt på stan och haft det jättemysigt. skulle endast köpa födelsedagspresent till Alexandra som jag hittade ;) men självklart blev det mer?! så nu är jag ett par byxor och en tröja rikare. är så himla nöjd! icke bra för kontot men vad fasen, något är jag ju värd att få köpa!

sen käkade vi på chicken och snackade skit, har haft en verkligen supermysig dag. snart igen blir de av hoppas jag! ♥

'

älskar den blåa färgen!

en annan bra sak var att 3 kontantkort kom hem till mig idag, så bra inför thailand! det är bra att jobba på en mobilföretag ibland så är det lätt att få tag på detta. dom är förladdade med 30 kronor och kommer användas i thai, fler ska jag ha!

nu ska jag iväg och spinna järnet!! tja!

hej och tack för kaffet jag är glad att vara här

haft en helmysig kväll, okej surströmmingen luktade inte allt för gott men bortsett från den så :) liea var duktig och smakade på strömmingen men det var inget för henne.

jag är i alla fall jättenöjd och det var kul och se på när mamma och jenny gick igenom massor från boden, dom var så fina när dom satt där och letade igenom massor från förr.

nu är jag helt slut efter jobb och middag hemma hos mamma. åt massa pepparkakor också, mums.

imorgon är min lediga dag, wooh! skönt! ska träffa fina jessica :) det kommer bli asbra! självklart blir det även träning på kvällen!


sov gott nu!

spin me round again and rub my eyes, his can't be happening



älskar den här.
godnatt.

fantasi är det vi vill ha

veckan är över! wooho! skönt, jag överlevde den. men nästa kör vi hårt också! händer massa roligt veckan som kommer nu och vi börjar ju som sagt med mys hos mami. det ser jag fram emot :)

har varit lugnt och skönt på jobbet både igår och idag så det känns bra, varit så himla mycket och göra i veckan! får se vad veckan som kommer erbjuder.

nu tror jag faktiskt att jag ska gå och köpa chips, är otroligt sugen på det! men jag drar mig lite pga kylan ute. det är verkligen inte skönt. dags för vinterjackan kanske? jag tycker det är så himla svårt när man ska göra bytet, vill inte byta för tidigt ju. hmmm, nä ha en fin kväll hörrni!

alla vill till himmelen men ingen vill dö



umgåtts med den här fina vännen ikväll. vi har ätit jättegot mat, potatisgratäng och kött. riktigt gott var det och väldigt mätt blev jag men ändå proppade man i sig godis efteråt.
mysigt vare och nu ska jag kypa ner och sova. är hur trött som helst!
jag tackar för idag och tycker det känns bra att fört fram ett förslag till min bästa vän. jag är världens veligaste människa och självklart drar jag in carolin i allt!


godnatt ♥

underbara man


fredagsmys

godkväll.
jobbet gick bra även idag, slut i huvudet dock men så gåre när man jobbar mer än vad man är van vid. idag fick vi tårta och godis så min mage har fått i sig massa gott och än är det inte slut!

nu sitter jag och väntar på all maxmat som vi har beställt ska komma hem till H, japp det blev onlinepizza.se ikväll. vi har beställt massa gott och ska trycka i oss allt till en bra film.

blir att somna skapligt ikväll så man orkar med jobbet imorgon kl 9.


ha en riktigt mysig kväll ni med nu finisar!

det börjar närma sig

denna app kan jag säga att jag besöker väääääldigt ofta. om jag räknar ner, om jag längtar!!


I hold my breath when I hear lies


proppmätt är jag! underbart gott och självklart blir det morgondagens lunch. imorgon blir det jobb och sen myskväll, blir en riktig jobb- och myshelg det här och det gillar vi :)


M U M S


nu ska jag krypa ner och se någon bra serie som jag kan somna till.
sov gott!

magen är väldigt hungrig

har precis bestämt mig för att laga tacogratäng, alltså mm mm mm vad det är gott. så ska springa iväg till ica och köpa lite ost som fattas. mmmmmums! har jag sagt att jag älskar mat?!

känner mig så himla duktig också, jobbar över varje dag och nu har jag även förlängt precis alla pass nästa vecka plus tagit extra pass. hur bra?! kommer ändå hinna träna precis så mycket jag vill! och på måndag ska jag, malin, liea och min moster jenny hem till mamma. ska bli så himla mysigt, dom ska äta surströmmning och jag och liea ska äta något som vi tycker om. ska bara förbereda mig mentalt för lukten nu innan måndag också. kommer bli en mysmåndag!

men vad jag ville ha sagt var att jag vill ge mig själv en klapp på axeln för att jag är så duktigt, håller redan på att förbereder hur jag ska förlänga passen veckan därefter också, pengar penga peeengaar :) girig vare ja!


nää ica nu då, hade fint!

min lediga dag


hallå mina vänner! precis kommit hem från gymmet, sveeetttiiiig! körde afro och sedan core så nu är jag trött och känner mig väldigt duktig.

blev ingen solning idag, nej det blev något så mycket bättre. flera timmar på skype med världens bästa sandra :) som jag saknat och prata med henne! det var alledeles för längsen som vanligt men vi tog igen det mesta tror jag. längtar tills den dagen vi ses igen!

och på tal om fina människor så skulle jag ju faktiskt träffat fina jessica den här veckan egentligen då hon överaskade mig med ett sms förra veckan :) om jag blev glad! men träffade henne nu när jag gick hem från gymmet och vi hann med att prata igenom lite och sa att vi försöker ses nästa vecka, så himla roligt! saknar ju faktiskt henne också!

nu ska jag laga mat, det blir falukorv i ugn och potatismos. mumsigt!

did I say to much, did I say enough, I don't know


jobba jobba jobba

kommit hem från jobbet nyss, herregud så mycket vi har att göra hela tiden nu för tiden, inte en lugn stund! känner att det tar på krafterna att jobba över varje dag och även se mina fina schemakompisar gå hem före mig. men jag kommer få bättre lön, haaa haaaaa :) imorgon är vi lediga! woooh! skönt.

tänkte ta mig bort och sola lite innan klockan 1 om jag känner för det, annars ska jag ligga och dra mig tills jag vill gå upp. det är jag värd då detta är min enda lediga dag denna vecka. och på kvällskvisten blir de självklart träning!

idag fick vi föresten fika på jobbet för att vi är så duktiga och kämpar tycker dom, får även fika imorgon också (som jag missar) samt att telenor bjuder på tårta på fredag för att vi slog säljrekord under oktober PLUS att pontus har fredagsfikat denna fredag så det är en riktig fikavecka :)

nu ska jag varva ner, käka lite pc tror jag och sen sova. hoppas ni har en fin vecka.


PS. faaaan vad jag vill julbaka!!!!! har verkligen världens jullängtan iår.

bazinga punk, now we´re even

trööööööött. jaa nu är jag trött, jobbat precis hela dagen och vid 18 fick jag äntligen gå hem och då var det raka vägen till gymmet där jag körde lite core och afro. ena finallåten idag var i like big buts och vem tänkte jag inte på då om sandri?! saknar dig på afropassen!! och alltid annars med!!

har tagit massa övertid denna vecka, någon som är girig? men pengar är vad jag vill ha nu och då ser jag till att tjäna det extra mycket. känner mig himla dukig! tror jag ska lägga till massa tid nästa vecka med, P E N G A R! allt för thairesan :) som det förövrigt är ca 80 dagar kvar till baaaraaaa! woooh!

jag har tagit efter min kära far som jobbar alldeles för mycket, tack för den egenskapen!

igår var det söndagshäng som gällde, mådde faktiskt bra var endast trött. så jag hängde hos hogga hela dagen och sov till och från och kikade på dåliga tvprogram, men det var skönt. slippa vara själv och göra ingenting. det gillar vi.

nu ska jag krypa ner i soffan och ladda upp för en heldag med jobb imorgon med men lite sovmorgon blir det, börjar ju 13.45 :)

dansa d d d d ddansa

två bilder från innan vi gick ut, förfestade hemma hos mig där det sjöngs rätt högt till moulin rouge, markus och allt möjligt. väldigt vackert! stackars mina grannar :)

på vägen till karateklubben så gjorde vi lite inbrott, helt okej! fanns inte så roliga saker i containern så vi vandrade vidare.
hade fett roligt på karateklubben, anne hade en snygg mexicanahatt som jag inte var överförtjust i då den slog mig ett antal gånger när hon rörde på sitt lilla huvud. träffade massa roliga människor, dansade sönder och hoppade tills mina fötter värkte lite för mycket, anne provade pissoaren som kanske inte var det smartaste, lekte med massa glowsticks som dom slängde ut på dansgolvet. det blev visst en mintushot också som gjorde sitt.
jag hade verkligen underbart roligt och är nöjd med kvällen!
när jag gick hem så gick jag nog saktare än en snigel, hemskt så ont det gjorde i fötterna.
käkade pizza, chips, såg en dålig serie på tv och somnade gott!


kikar in lite snabbt

hello, i'm alive! uppdatering om gårdagen kommer senare men jag säger bara, fett kul!

little miss sunshine

lite glad tjej hon var idag när hon fick massa paket och vi sjöng för henne. hon var så duktig när hon blåste ut ljusen. mer bilder kommer men nu ska jag göra mig klar inför kvällen!

här har ni min solstråle idag
bakom skymtar bebismagen, längtar!


stora tjejen som blir 3 år


kan ni förstå att den här lilla krabaten blir 3 år idag? gud vad tiden går fort! alldeles för fort!
om någon timma ska jag åka och krama om min busunge så ska hon få massa paket och sen ska vi busa och äta tårta!
mosters favorittjej

jag och liea på hennes dop



större tjej som matar moster



midnight city

dagens emma.

nu kör vi jobb 15-22, sen hem och sova för att ladda upp inför en fullspäckad morgondag.
  • sola
  • träna
  • fira min favorittjej liea
  • microvila
  • KARATEKLUBBEN!

we are boys


dagens låt.
tagga KARATEKLUBBEN imorgon med style of eye!!

snart snart är det helg

nu har jag äntligen krypit ner under täcket, efterlängtat! imorgon hade jag sån tur så jag får sluta 22 iställer för 00, gör faktiskt skillnad :) skönt!

idag har det inhandlats massa roliga paket till skruttan som hon ska få på lördag. sen har jag jobbat, varit lugnaste dagen på hela veckan idag, skönt vare så vid 00 när vi slutade drog jag och grabbarna grus till max och käkade lite. jag checkade in oss för att man kunde få ett bra erbjudande då, men jag vågade inte fråga och grabbarna ville icke fråga heller. så blev utan. tänk om jag kunde fått en glass?! jaja.


ska försöka sola imorgon innan jobbet, vi får se. nu somnar jag. godnatt!

wait

hej och hejdå, nu ska jag träffa mami och sen är det jobb som gäller.

trevlig kväll!

new in

här ser ni min nya fina lampa samt klädstång + galgar. är riktigt nöjd. fick även med mig ljus, en skål, tesak som man har te i och ett sjukt billigt påslakan som jag nu har till mitt extratäcke :)

godnatt

ikea gick bra, fick med lite smått och gått fint :) så nu är jag nöjd tjej! kom precis hem från jobbet och känner mig väldigt trött så ska nog krypa ner. har varit en lång dag. imorgon ska jag ha tvättstugan samt handla födelsedagspresent till min favorittjej som blir 3 år på lördag, mosters bebis börjar bli riktigt stor!

samtidigt som det går hur bra som helst att bo själv och jag verkligen trivs med det så skulle det ändå ibland vara trevligt att komma hem till någon när man slutar såhär sent och inte till en tom lägenhet som inte undrar ett dugg om det gått bra idag. nä, men i framtiden så. idag kör jag solo, har ju ändå gått över 1 år nu sen jag gick från sambo till ensam. dock känns det mycket längre.

men nu ska jag inte filosofera om det, godnatt mina vänner!

next stop

ge mig ett I, ge mig ett K, ge mig ett E, ge mig ett A. Vad blir det? IKEA! woooh, japp nu drar jag och niklas dit!

and when the night is cloudy, there is still a light that shines on me

sticker till stan och träffa bannie sen är det jobb till 00. TJA!

at night the city grows, look at the horizon glow


trött tjej som precis kommit hem från jobbet.


idag fick jag sova ut så himla skönt, eftersom jag inte började förrän 17. så sov tills jag vaknade, hade ställt kl på 1 ifall att men vaknade vid 10 och drog mig hur länge som helst :) det var jag värd för en gångs skull!

sen hann jag med ett svettigt träningspass samt laga massa goda matlådor. effektiv förmiddag med andra ord!

kvällen har som sagt spenderats på jobbet och det kan ju inte bli annat än kul när man jobbar med världens bästa! mot slutet tror jag vi spårade ur lite, vi har ju så svårt att vara seriösa! haha men det får ju tiden att gå fort :) så jag är nöjd och bästa pontus skjussade hem mig! gulle han!

nu ska jag antingen poppa lite pc och kika på en film eller krypa ner för natten, vi får se :)


sov gott!

RSS 2.0