turn it up

 

nu kör vi! jävligt enkelt klädd men de är ju fest på landet så de känns helt okej ;D nu ska jag, sandri och bengan dricka en grogg! skål på er mina fina :D

ha en underbar kväll!!

it's gonna be a bumpy ride

hallååå!!
vaaaarmt!
har nyss varit och solat och handlat sprit! så himla skönt och sola känner mig så blek! men gud så varmt det var, svetlana blev det! men de tar vi en dusch på snart :)

igår jobbade jag ju som sagt till 22 efter de blev de filmkväll hemma hos ponta och john med sandri :) skräck stod på schemat! john sov mest tror jag men vi andra höll oss vakna, men blev vi så rädda?! njaa kanske nångång men ingen av dom 2 filmerna vi såg var speciellt äckliga. såg bla the others trodde den skulle vara jätteläskig men nähädå, så vi kunde somna gott efter filmerna :)

sandra och jag började dagen med att sola och sen åkte hon hem, men snart kommer hon tillbaka igen för idag är det beachparty som står på schemat! skoj med fest, vet inte när jag var på det sist! så senare drar vi ut till mem och får se när vi kommer hem igen :D ruuligt!



nae hörrni nu ska jag decka i soffan ett tag så jag orkar festa heeeela kvällen/natten :)

puss!!

i wanna know your name

den här dagen gick ju bra trots allt, såg inte fram emot att jobba 13.20-22.05 BAKIS! haha var ju ute igår om jag inte nämnt det?! klockan 22 vare bara att åka hem piffa till sig och klunka :) satt hemma med carolin och alexandra sen åkte vi ner till otten och mötte upp sandra och hennes gäng och dansade massa massa!! hade skitskoj :D vita och fina var vi! full, jätteglad och JÄTTEVARMT!
tack mina underbara <3

imorse mådde jag mindre bra, var mindre glad men jag gick och hämta mitt hmpaket och sen blev de frukost och göra sig lite fin till jobbet. helt okej! gick bättre än förväntat trodde jag skulle somna på jobbet men nähädå jag har hållt mig :) och jag tackar återigen bea som är så snäll och skjussar hem mig på kvällarna! (hon bor ju bredvid mig:))

nu är jag mätt och belåten har ätit varma mackor och druckit oboy, mums! så nu ska jag lägga mig i sängen och somna till en film :) sköönt!

IMORGON ÄR DE FREDAG!!!


mina bejbiis, vita och fina :)

 

 

 

PUSS PÅER!

 


nothing lasts forever

jag skulle diska när jag kom hem, men jag orkar inte. duger de som ursäkt? jaa de gör de idag iaf. gör de imorgon (om jag orkar) nää men de är dags igen att ta tag i berget men att jobba 13.20-22.05 är segt som fan så är rätt trött både innan och efter.. idag var de något lugnare än igår så peppar peppar ta i trä att de håller i sig!

nu är det 8 arbetsdagar kvar till mig semester. har jag sagt att jag längtar? jag längtar så jag spricker snart, jag behöver det verkligen. få ny enegri, tycka om och gå till jobbet igen. har noll motivation just nu. men jag vet att om jag bara får mina 3 underbara veckor semester nu så kommer jag vara på topp igen.

(inte dagens utan någon annan dag)


nu ska jag nog gå och lägga mig i min ensamhet. hatar att tvn i sovrummet gått sönder! :( hoppas komma ut till mediamarkt eller någon sån affär snart så jag somna till tvn igen, älskar och göra de!

nattinatti!


all the right moves

fy fan, vilken dag! börjar som en helt okej måndag tills man kommer till jobbet.... alldeles för mycket kö som aldrig ville ge sig och alla samtal börjar i princip likadant: "Hej, jag har fått ett brev" alltså jag lovar hör jag det en gång till idag slår jag någon!!! läser dom inte brevet? är dom tröga? vad är de dom inte förstår? ååhh..... nej jag är inte bitter! måste bara avreagera mig lite.. vid kvart över 9 dog iaf kön och jag, bea och manne fick äntligen pusta ut en stund! sen fick jag skjuss hem, guld värt! hem och bara höra tystnad, sköööönt! men imorgon kör vi igen! på't barre!

här kommer 2 fina (läs fula) vimmelbilder som, togs på otten i lördags. varför ser jag alltid tjock ut för? jaa jag måste väl va lite breee då eftersom jag alltid ser ut som de på vimmelbilder. men vad gör de om 10 år när jag är supervältränad!!



mary och jag i väntan på shots!



erika, sandra, andreas och jag. tror de va andreas?! haha jaa här ser ni breeea jag!

nää imorgon är jag positivare
, behöver vila mina ögon nu. hoppas jag orkar en springtur i vrinneviskogen när jag vaknar skulle behöva göra av med lite energi i benen!

godnatt sötnosar!

bounce little kitty

 

 

 

gårdagen partyoutfit! det blev jag, sandra, erika och maria :) vi tjejer började med ett glas hemma hos maria sen tog vi taxin vidare till en förfest med massa grabbar! kommer inte ihåg vad killen som bodde där hette men de var kul ändå :) sen åkte vi vidare till otten där vi stod i kö under paraply i regnet, inte riktigt okej men kön gick skapligt fort iaf! sen dansade vi tills de var dags att gå hem :) jag hade skoj enda minuset var regnet, men vad gör de när men spenderar mestadelen inomhus!

 

idag är jag bakis men de gör inget. de är ju söndag då är de okej att vara bakis :) kanske blir käk och filmkväll med sandri sen hos ponta och john. kan va mysigt, men jag mår inte så bra så vi får se :P

 

hoppas ni har haft en bra helg allihopa, de har jag haft i alla fall!

puss!


i'm all messed up, i'm so out of line

hallå! jag lever jag lever! har inte blivit så mycket uppdatering för det har inte blivit så mycket dator på senaste. har jobbat, farit omkring och tränat :) helt okej! men idag slappar jag förfullt nu på dagen och vet ni? vi hämtade den bärbara nyss :D lycka kan jag säga! som jag saknat den! så nu sitter jag och myser i soffan med datorn och dom nya tangenterna :)



var sliten igår så blev en lugn filmkväll, jobbar ju 100% nu i juli (ska göra det i september också efter semestern!) men efter jobbet hann jag och alex med en shoppingrunda för att fira lönen iaf och avslutade rundan med mys på fräcka! idag har jag även klickat lite på hm. hoho!

ikväll blir de utgång med sandra mfl. erika är hundra sen har vi alexandra, rebecca och några till som är osäkra kort än men jag hoppas dom följer med :) ska bli skoj och gå ut ikväll känns som de var längesen!

nää slappa i soffan lite innan jag ska gå till ica. kommer säkert en liten summering om vad jag hållt på med under veckan :)

puss påer!

och jag blev använd en gång mest på skämt

hallå hörrni! har ni en bra fredag? jag njuter iaf av min lediga dag sov ut, latat mig och till och med städat! lika bra annars blir de aldrig gjort..

nu har jag iaf nyss duschat och håller på och gör mig i ordning, inte långt kvar tills vi ska gå och kika på oskar linnros! ska bli riktigt skoj :) gillar dom flesta av hans låtar :) skooj!

här har ni 2 av dom din mamma och 25.

 

 

 

 


det är inte lätt att va så ung

hej! värmen fortsätter dock har inte solen varit framme jättemycket här i stan idag, men jag har ändå jobbat så gör inte så mycket :) skulle hakat på alex och karin och druckit lite vin på plaza men hoppa de för efter att ha sovit på soffan ett tag blev jag så himla seg så kände mig inte så rolig. men hade varit mys och följt med! kommer nog fler gånger :)

 

imorgon är jag ledig och den dagen ska jag njuta av till tusen! jobbar nämligen 7 dagar i sträck sen, långpass! blä men håller tummarna på att jobbdagarna flyger förbi så jag kan åka till västervik snart!! och imorgon hoppas jag att de blir att gå till munken i the park och kolla på oskar och kanske dricka en liten cider :)

 

helgen nu är de också karnebåt i viken. skulle varit såå skoj att åka ner men när man jobbar 8.50-18.05 hela helgen känns de sådär. hade behövt komma iväg lite och bott hos min carolin och bara ha skoj! men nästa helg så :)

 

vill göra så mycket som möjligt just nu egentligen så jag inte tänker så mycket! 3 saker jag ser fram emot:

* VIS

* Augustifesten

* Alicante med Sandra 25-29 augusti (avsluta sommaren med en snygg bränna!)

 

men vill ha mer! men de kommer nog hoppas jag :)

och så dyker de ofta upp små saker som händer också som mys i parken igår med mina fina alex och becca :)

 

 

PUSS!

 


i’m hopin we can make some wishes outta airplanes

nu är de strax dags för mig att hoppa i säng och gosa in mig i täcket! har precis kommit hem från kalaset hos pappa som var för syrran. blev grillad korv med bröd, kakor och tårta så är proppmätt! skulle ätit mat när jag kom hem men naae de orkar jag inte..

de var iaf trevligt blev inte bara käk blev att titta på fåren och grisarna också, haha jag har aldrig varit nere hos grisarna förr inte direkt något favoritdjur och fan vad de lukta!! blä! men fick träffa världens sötaste grisbebisen :) söötunge vare!



zoe, baotagrisar och får!


























sötaste grisbebiseen!



godnatt mina fina, hörs imorgon!

i know a place where the grass is really greener


hej i värmen! jaa just nu vet jag inte hur varmt det är ute men här inne är de hett!! har sovit i kanske 1 timma och vaknar helt svett typ, har fönstret öppet (trots att jag är själv) men hot här ändå!

kompade halv 2 idag, skönt! jag vet inte vad det är med mig har behövt tandpetare i ögonen både igår och idag, huvudet vill inte vara med mig! måste handa huvudvärkstabletter också! sommar = huvudvärk för mig! men nää nu ska jag inte gnälla :) jag har jobb och de är sommar! ge mig semester nuu!!

iaf snart blir jag upphämtad av syster vi ska ut till papi och fira zoe som blir 14 år, haha ser henne fortfarande som 7!! ska bli skoj och träffa papiii, kommer inte ihåg när de var sist <3



2 coolingar påväg mot gransjönös i lördags :)


underbar dag i varamon i söndags! de gillar vi stark!

 

 

sandri efter afron igår när vi käka bakad potatis på fräcka, mumsigt!

 

 

hörde jag alicante? alialicante! (alealejandro)

 

PUSS!







summerdays

heej hörrni!
förlåt för min dåliga uppdatering men jag har inte suttit så mycket här nu när de är fint väder och sådär men imorgon ska jag försöka få ihop något och så lite bilder såklart :) kalas 18.00 men efter de så!

nu ska jag sova
iaf har varit duktig och tränat! tummen upp för mig :)

godnatt!

i got my swim trunks, and my flippie-floppies

hej snyggingar!
har ni en bra fredagkväll?
de har jag haft iaf!
efter jobbet blev de en sväng på stan och fick med mig massa fint hem plus att jag hämta ut mitt hm paket! kändes bra :) efter de möttes jag upp av fina carolin och vi gick en liten till sväng på stan och sen käka vi på fräcka. mums! blev en bakad potatis med skagen så jääävla gott! :D

sen blev de häng i parken med vin, chips, godis och kort! vinnaren av 500 blev baraaaam JAG :) hihiii! sen myste vi där ett tag och kika på folk tills de blev för kallt :) mysig kväll! <3

lite kort från dagen:





roligt och diska!








p p p pokerface!







imorgon ser jag fram emot sol och bad hela dagen och sedan blir det brännboll och alkohol! jappjapp! :)

tycker vi avrundar de här blogginlägget på radarparet alleballe och bengt :D mina små snyggingar!

 

puss och godnatt!


finns inge rätt inge fel alla kör sin grej

hallå finingar!

nu kör jag en favorit i repris, blir vin i parken med alleballe och bengt nu :) mys! är de bara jag som blir mer sugen på alkohol när solen och sommaren är framme? nääva känns som det är rätt vanligt. de är bara så himla extra gott och dricka när värmen är framme!

börjar 8.45 imorgon, men vad gör de? ett glas om dan håller doktorn från stan! hah näää så jag säger..




hoppas ni har en härlig torsdag nu är ju helgen inte långt bort, jag tror jag ser den bakom hörnet!!

puss!

bieberfever

hahah söt! kolla när en liten tjej äntligen får träffa sin idol justin biber :)


RSS 2.0