idag är de

Fredag =   HELG, bumbi kommer hem <3, 2 veckor kvar till min födelsedag :) och säkert massa mer men de 3 sakerna gillar jag bäst just nu :)

nä nu väntar veckans sista jobb!
PUSS.

vilken helg de blev ni

   

         

bilder från fredagens utgång :) hem från jobbet in i duschen göra sig iordning och sen förfest hos sandra med maria, adiel, geso och gordon, tror de blev rätt så? rolig förfest med mora träsk, snus och lite för många drinkar :P
vidare till maneza där jag verkligen inte behövde mer egentligen men blev en halv drink där iaf och sedan vidare till otten där de blev lite dans och prat med folk.
blev bjuden på shot kvart i 3, nej tack sa jag men drack ändå 1/4 bläää inte gott då :P fyllekäk på max och sen hem där h hade efterfest men jag sökte upp sängen och somna sött :)

lördag bakis kan man lung säga, sandra ringer och säger att om en halvtimma åker vi till gröna lund. ohshit! upp duscha snabb, käka, torka håret aa ni vet blev knapert så med inte helt torkat hår gick jag till bilen och var seg :P

men jag lovar er att jag har inte skrattat så mkt på år och dagar! vilken underbar dag jag hade :D roliga karuseller, roligaste sällskapet och så såg vi ju kändisar också eftersom sommarkrysset var samtidigt ;) wooooow vaa :P INSANE var asrolig skratta genom hela åket! ÅK DEN om ni ska till grönan :)

kom hem halv 1 på natten och då deckade jag i sängen, tanken var att vi skulle joina GNgänget eftersom vi hade fest men nää jag pallade inte fan så blev sängen, men de var fan skönt :P

bakis kände jag mig på söndagen och jag och h sov oss genom halva dagen och hade mysigt :) <3


suddig bild på sandra, mig, niklas och patrik, men stolt att jag faktiskt åkte fritt fall så tog med mig ett minne hem eftersom jag inte ville åka den egenligen men i did it!

sov gott nu :)

säg ja till grönsaker!

idag kom jag hem runt halv 8 och innan var jag en sväng i affären och handlade massa goda grönsaker och dressing. ställde mig och gjorde en fet god sallad i en burk och så tog jag fram köttfärs ur frysen och koka spagetti och poff så har jag en braklunch till imorgon :) måste äta nyttigare och då passar ju alltid lite grönsaker bra ;)

mindre kebab mer grönsaker!

imorgon är de torsdag och jag vet inte om jag tycker att oj de är ju redan torsdag imorgon eller oj vad långt de ändå är till helgen. saknar ju min bumbi massvis :( <3

.

my arms keep missing you



såhär pigg var jag i morse, vet inte om jag ser pigg eller trött ut MEN trött var jag ska ni veta även fast jag hade sovmorgon och började 10 :):):)

min helg var så jävla skoj, återigen helt nöjd ger en kanske en uppdate på den sen :P ibland är jag så jävla nöjd bara :)

nu sitter jag och dunkar musik och har precis varit och postat inbjudningskort till mitt lilla kalas med släkten eftersom my birthday är very soon så att säga :) WOHOO! en fredag också. helt perfekt dag.

men jaa jag mår bra trots att måndagen är här och helgen känns en bit bort, men oftast så går de ju väldig fort och de är ju faktiskt bra :)

pusspåer.

hurtig kan jag vara ibland också

nu är magen tränad för dagen så nu är de dags för duschen, sen Paris new BFF, jaa jag tittar på de tycker de är skoj faktiskt dömma folk lite och sådär ni vet, men vet inte redigt vem jag hejar på alltså, inte för att jag tror att någon kommer bli "bff" eftersom Paris verkar byta vänner jämt men men ;)

är de bara jag som längtar till fredag eller? de ju löööön då OCH härlig helg! wohoo fira med ett köp kanske? :P

nää jag är dödstrött så snabbdusch endast kropp, hår blir imorgonbitti.

sov gott sen!

vuxenlivet

måndaaaaaag igen..... blä hade söndagsångest igår ville verkligen inte tillbaka till jobbet och de "verkliga" livet igen, men de var bara och ta hästen vid hornen och pallra sig upp imorse. men när jag väl var där gick ju allt bra och mina kära kollegor får mig ju och skratta som vanligt så :) GNFEST PÅ LÖRDAG! :P hoho. skoj med en grupp som gillar fest ;)

i helgen var de årets kajkalas som jag skippade för jag kände att jag ville sova hemma i helgen eftersom de var några helger sen och umgås med holger men jag hoppas verkligen ni hade så jävla skoj :D

min helg såg väldigt festfri ut de har varit film hemma hos jocke, gått promenad med sandra på 8 km :P, varit på mitt kusinbarns namngivelse hade klackar på mig och jag lovar min mamma var nästan 2 huvuden kortare än mig :P lilla mami <3 SÅG BAKSMÄLLAN på bio med älskade H, hahaha alltså seriöst skratta genom hela filmen typ sååå jävla rolig film! SE DEN! och söndagen bestod mest av städ och tvätt och självklart massa mys :) aa jag ska verkligen inte klaga på min helg, helt och hundra nöjd!



vet ni föresten? jag gör lasagne för första gången i mitt liv, rätt stolt faktiskt med tanke på hur jävla tråkigt de är att laga mat när man är ensam heeeela långa veckorna.. men jag tog mig i kragen nu och så blir de massa matlådor också, woho!

nu hoppas jag veckan går fort så de äntligen är helg igen ;)
pusspåer!

VIS

vill bara berätta att jag är jättenöjd med helgen. VIS var jätteskoooj :D var där fredag-söndag och kollar tillbaka på bilderna med ett big smile :D men alltså mest glad är jag för älskade bella ;) :D aa några detaljer går vi inte in på, men ni som inte var där skulle ju vart de tycker jag!



som sagt big smiiile på den :D

tack mina underbara vänner <3

RSS 2.0