imorgon drar vi

och så var jag hemma idag också. lika bra att vara hemma en dag extra för säkerhetsskull! jag ska ju ändå ut och flyga och då vill man ju må bra!! AAHHHH fattar niii?! imorgon drar jag och mina tjejer! vi är alltså 7 stycken brudar som drar till Thailand imorgon om någon mot förmodan hade missat deee :D AHH!!!

senare kommer Jessica hit och sover hos mig, vet inte om vi kommer kunna sova så mycket!! men tåget går i alla fall klockan 7.51 och flyget 13.40! åhhh snart är vi på en strand och har det underbart! inga måsten i en månad!


och här kommer sjukdag nummer två

sjukdag 2 på ingång. var hemma igår och ser ut att bli hemma idag, jag MÅSTE må bättre på torsdag. nässprayet åker ner i handbagaget den saken är säker iaf! så idag ska jag sjuka hemma och vara så tyst jag kan.

allt är iaf ordnat inför resan och de känns bra. nu ska jag bara börja ta fram saker och kläder och kanske börja packa. jag har ju sååå dålig framförhållning! alltid görs allt i sista sekunden. och jag fattar det ju knappt. varför ska jag packa för? ska jag någonstans? Thailand? jaha, vad kul! nä men aaah, på fredag är vi där med sanden mellan tårna! underbara Thailand!

nä tror jag ska lägga mig i soffan under täcket en stund till nu och tycka synd om mig själv! jag som skulle käkat på max efter jobbet med mina schemakompiar, vi skulle ha en hejdåmiddag. men jag har sagt till dom att ha en i min ära istället nu när jag inte kan vara med!

världens bästa mamma

har jag världens bästa mamma eller? frågade om vi kunde ha telefonkontakt för jag skulle behöva gå hem idag vid 00. och utan tvekan så hämtar hon mig utan att jag ens frågat. hon är så fin, ställer alltid upp! hon är så himla bäst! ♥

kom igen nu

aah, varför kan förkyldningen in bara släppa?! det är inte kul.. har vaknat runt 9 varje dag och jag brukar i vanliga fall börja vakna vid 12.. hade gärna sovit länge idag då jag jobbar till 00 idag. så får hoppas det går bra. ska prova i alla fall, hoppas inte jag behöver gå hem men ögonen är inte på topp när jag är vid skärmen för länge.. bläää!!

jag dricker te, äter apelsiner, badar varmt, käkar hostmedicin, har nässpray ser till att äta mat ordentligt. vad mer kan jag göra?! måste må bra på torsdag, vill inte vara förkyld och få ont i av trycket!

igår var i alla fall världens bästa mamma här och käkade lite mat och sa hejdå för nu ses vi inte förrän jag kommer hem igen och nu sa jag precis hejdå till pappa som kom förbi en sväng för att säga till mig att jag ska sköta mig på min resa :) bästa är dom! ♥ när jag kommer hem får vi ha en middag med hela familjen, malin känner sig säkert manad att bjuda hem alla ;) du fyller ju ändå år då! kommer nog inte träffa malin och liea mer innan så får blir ett telefonsamtal där.

nä nu ska jag göra mig redo för jobb.
hoppas ni har en fin helg vänner!

det är nära nu

den här tiden nästa vecka är jag på en underbar strand, solar, äter annans och badar i fint vatten men världens bästa vänner!

har inte tid att vara sjuk

ojoj, så har man blivit ännu förkyldare.. har gått och varit lite småsjuk i flera dagar och nyst 1000 gånger. men inatt fick jag knappt sova, fick gå upp och vandra flera gånger för jag var så täppt (hade inget nässpray) och imorse hade jag inte röst på några timmar. kuuul! nä inte alls.. men jag ska ta det superlugnt nu så jag är frisk på torsdag när vi åker!! aah fattar ni att nästa vecka den här tiden är vi på planet?!?!? :D :D :D ååh!!

är glad att min dåliga natt blev mot en dag när jag var ledig, för idag och imorgon är jag ledig så kan vara sjuk nu så jag mår bra sen.

dagen har gått åt till att tvätta och städa inför Thailand. hade en månadstvätt plus lite sommarkläder som jag vill tvätta till. så är megafullt i mitt badrum nu med kläder. och skönt att städat så man vet att man kommer hem till en fint hem igen. hatar och kommer hem när man vet att det ser ut som skit.. men det var inte lätt att städa, blev anfådd hela tiden och fick svettningar.. huh!

men nu är jag klart och har vilat 10 min. ska göra mig redo för en tur på staden och handla det sista inför resan med Jessica. måste göra det nu så det är klart! ikväll ska jag sjuka mig så mycket det bara går.


nää om man skulle klä på sig och så.

dance


klockan är 5, jag hade tänkt åka hem för längesen

och så var helgen nästan över och inte nästa men helgen efter de så är jag i underbara Thailand och njuter med världens finaste tjejer! jaa tjatet fortstätter tills jag åker :)

idag har jag varit med mamma, malin och liea hos pappa. vi fikade massor gott och fick även jättegod tårta som Ingrid hade gjort eftersom jag åker iväg i 4 veckor snart. Så jag fick mysa med min fina skruttunge, klappa stora fina bebismagen och ha det mysigt med min familj. kommer ju inte hinna träffa alla igen innan jag åker.

resten av helgen har också varit bra, spontana som vi är så gick Carolin och jag på fest i fredags hemma hos kicki. riktigt trevligt och sedan begav vi oss till hugo där vi hade skitkul! träffade massa roliga människor och dansade! måste säga att träffa min barndomsvän Emelie var himla roligt! när jag kommer hem från Thailand får vi ta och ses, lätt!
himla full blev jag också, skyller allt på Tania! eller var säger du Carolin?!

hade tagit extrapass på lördagen, 8-13, försov mig men Anne väckte mig så jag klädde på mig och sprang ut till bilen. jobbet gick fort och sedan mötte jag upp Carolin och vi lämnade tillbaka bultsaxen vi fick låna på claes ohlson(haha lååång rolig historia). sen bakiskäkade vi burger & co. hemma hos henne och sen sov jag där tills hon skulle åka till viken. jag gick då hem och fortsatte sova till halv 7, sen gjorde jag mig redo för att möta upp lite fina kollegor för cider och skitsnack på munken, himla trevlig! blev även en sväng till världens för varma chips och för att träffa Danne och hans grabbar.

vid halv 1 var jag jättetrött och vi tjejer bestämde oss för att gå hem. skönt och somna var det! kände mig lite sliten.

imorgon kör vi långjobb som vanligt har jag förlängt.

hoppas ni haft en lika bra helg som mig finisar!
PUSS!

det går på rutin

och så var det endast 2 veckor kvar till resan! AAHHHHH :D vilken resa vi kommer ha, så kul såå braaa!! resfeber det har jag allt!!

imorgon är det fredag känns verkligen inte som det, veckan går så fort och när man jobbar 100 timmar på en dag (överdriver) så går det fort eftersom jag går direkt till gymmet, lagar mat och sen sover. de är rutin de! och inte var jag sämre idag, vid halv 6 slutade jag jobba och tog bussen till stan. på gymmet avverkade jag ett 55 minuters bodypumppass och sedan en halvtimma på löpbandet. awesome! känner mig asbra och förhoppningsvis är man lite tränad till stranden i thailand ;) ÅÅÅHH sa jag att det var 2 veckor kvaaar???



imorgon kör vi jobb och träning, såklart! ska prova nya danspasset sh'bam. håll tummarna för att det är asroligt!

PUSS!

all the right moves

min helg blev faktiskt väldigt bra! hade hemmakväll i fredags och så gjorde jag hemmagjorda hamburgare vid 9 på kvällen. halv 10 får jag sms från Emelia som tycker att jag borde följa med ut och jag är inte den som är den efter en hel dag hemma. så vid halv 11 beger jag mig mot världens och träffar en full Emelia samt lite andra roliga kollegor. blev lyckat och vid halv 2 somnade jag gott i sängen.

Lördagen väntade jobb som gick galant, vid halv 8 skyndar jag mig hem för att hinna se gladitorerna (jag vet jag är lite nördig, men det är ju minnen!). Anne kom vid 8 med massa chips, dipp och 2 flaskor vin så vi korkade upp och efter en stund kom även Jessica. Så jag och mina roomies snackade lite om Thailand, kollade på gladitorerna och sen blev de musik och skitsnack! Mellan 22-23 någonstans begav vi oss till världens igen men då för att träffa Danne och gänget. Riktigt kul! Ska bli så kul att han ska till Thailand samtidigt som oss!

Somnade i alla fall halv 4-4 någongång och så blev de självklart jobb på söndagen! så sen åkte jag hem och myste ner mig i soffan och tjöt som en gris till Australia.

Idag blev det jobb 8-17.30, så långdag! men ni har väl inte glömt att jag är girig av mig? pengaaar! skulle ju egentligen tränat efter jobbet men min hals vill ej ge sig! håller tummarna att den är bra imorgon!!

Så blev även film i soffan ikväll igen och efter det pillade jag på min väska jag köpt till resan, gick igenom funktioner och så vidare. blev så sugen när jag läste i Bellas blogg att hon plockat fram sin! åhh får resfeber bara av att skriva det :) BARA 16 DAGAR KVAR!!!!!!




näni nu ska jag lyssna på musik och drömma vidare om vår underbara resa till Thailand!


PUSS!!

att missa en chans

ledig dag idag då. skönt! men jag är fortfarande sjuk, hostade mig igenom min morgon och halsen gjorde ont.

skulle egentligen gått på auditon idag hade jag tänkt, men eftersom jag ej är frisk hade jag aldrig orkat.. 1½ timme med olika träningsformer hade varit för mycket idag, tyvärr. tror verkligen det hade varit roligt, trots min nervositet. har inte sagt något till er här ju, men min ena instruktör peppade mig till att söka som intruktör på mitt gym för hon trodde att jag skulle passa jättebra :) självklart blev jag jätteglad! var öppen auditon idag. men en annan gång kanske :) men att veta att någon tycker man är bra kan jag säga betydde mycket bara de! så tack :)

har ju bara varit hemma idag, skypat i omgångar med min fina vän borta i Australien. vad säger ni ska vi inte åka dit och bo ett tag? jag är sjukt sugen i alla fall!

nu ska jag snart göra mat, har tagit fram köttfärs och velar mellan taco och hemmagjorda burgare. det sista lockar mest tror jag.


ha en fin fredagskväll mina vänner!

jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden


NEDRÄKNING

3 VECKOR KVAR! innan jag är i Thailand med världens bästa tjejer och får ta del av en fishmassage!

nya fina naglar

dagen blev inte riktigt som planerat, vaknade med så mycket halsont att jag skippade frukosten ute. men istället gick Emelia hem till mig och kom med en påse med smått och gott för att jag skulle må bättre :) jag fick halstabletter, apelsiner, te och honung. hur söt?! så vi satte oss och drack te och snacka skit.

sen fixade hon mina naglar, dom är såååå fina! jag är sjukt nöjd och hon är så duktig! TACK!




det blev ingen träning då min hals är som den är så missde ju premiären :( den hade tydligen varit lyckad enligt Nina vilket gör mig glad, men jag ville också vara där!
istället gick vi och handlade massa gott till maten. middagen blev tomatfräs med vitlök och tigerräkor, vitlök och persiljefärskpasta samt creme fraiche med persilja och vitlök. om det blev gott?! JAAAA!! sjukt gott verkligen.


vi hamnade i matkoma och vilade lite för att sedan äta fruksallad med vaniljkesella. himla gott!
nu har hon precis åkt hemåt och jag ska nog krypa ner snart.

denna lediga dag blev mysig trots min lilla sjukdom.

morgondagen

jobbet idag gick bra, dock har jag känt mig tung i huvudet så de var lite jobbigt ibland. men vid halv 11 kom jag hem och fick krypa ner :) har nog nyst ca 100 gånger idag. får se om jag mår bättre eller sämre imorgon.

är i alla fall ledig då och börjar dagen med frukost med Emelia och Anne. blir en sväng på stan också sen drar jag och Emelia hem till mig och gör mina naglar, iih kommer bli så fina! hon ska fixa gelenaglar. sen tänkte jag gå på releasen av sh'bam och då ska denna underbara människa vara kvar hemma och laga middag till oss! hur bra?! vilken lyxonsdag :)

måste nog sova nu, vill bli frisk igen!

nyår i bilder

trerätters med mamma och jobb till 00, första var jättemysigt och jobbet gick snabbt. här kommer bilder från festen som drog igång vid 00.15 och slutade vid 6!

på vinet direkt!

jag var glad

Carolin vad snygg!

vi var seriösa en kort sekund

haha!

hej där!

vin+iste=mums

<3

sen kunde inte Carolin pricka oss båda med kameran

puss!

Erik ringde

och några minuter senare var Jeppe och Erik här

och vid halv 3 var vi hos Benny och körde en favorit i repris

där dracks det mera

stejjsi var självklart jätteglad för att vi kom dit

Benny hade något att visa upp

Vi skapade dansgolv

haha dansidans

Benny hade mer att visa upp

<3

haha tror fylleögat är framme?!

KBK!

full?

finisarna!

köksfest!

en öl till

gulligt!

självklart är jag alltid lika rolig

och stejjsi hamnar alltid i min skugga

men ibland får han synas med mig

och vara nästan lika rolig

arg?

haha dansa

jordnötterna var med nästan hela kvällen

nu börjar dom bli lite trötta

så när vi är på toan ballar grabbarna ur med min kamera

som sagt...

värst bild vinner

och tydligen vann denna bild

avslutar med en bild på 2 slitna tejer.

tack alla för en bra kväll! pusspåer!

har inte tid med detta

godmorgon. somnade sent igår 3 halv 4 typ och sov ända tills min klocka ringde kl 12. skönt. Carolin ringde nyss och min röst ville knappt fungdera :( har ju haft ont i halsen några dagar nu och hosta och det blir bara värre, nu verkar rösten inte vilja heller. men det brukar bli bättre under dagen! vill inte bli sjuk!!!!!

nu ska jag upp och mysa i soffan med lite frukost, sen blir de bildregn!

och bara som en påminnelse till alla: 23 DAGAR KVAR TILL THAILAND! ♥

det där med att säga hejdå

skulle slutat 22 idag men jobbade över till 00, duktiga jag! Anne lockade med max efter jobbet så vid 00 åkte jag och tre fina tjejer till max och tjockade lite och snackade skit.

inatt sov jag hos H för sista natten tills i slutet av februari. var lite jobbigt att gå hem idag, om ca 1 timma börjar hans resa mot curacao med bark. lite avis är jag, han ska få träffa tommy och uffe plus dom fem underbara vovvarna som jag saknar massor! dom är så fina! men jag är himla glad för hans skull, jag vet att han kommer ha det underbart där borta i fina curacao. själv får jag ju snart åka till thai med världens bästa brudar ;)

nä men ville väl mest säga att jag kommer sakna honom men eftersom han åker iväg nu så vet jag att min resa är nära! åh resfeber! men jag träffar honom igen 24 februari.

nu ska jag sova gott!

ikväll saknar jag min favorit, vill vara i hennes rum och leka med pippiskeppet!
notera syrran stooora fina mage!

visst älskar vi att vara spontana

mitt nyår blev så awesome! trerätters middag med världens bästa mamma som var hur mysigt som helst, jobb 17-00 där jag tjänade massa pengar för det är storhelg och så fick jag världens bästa utsikt från jobbet där man såg alla raketer i hela Norrköping typ.  sen ni så blev de icke hemgång! åkte hem till Carolin där vi drack massa vin och Erik och Jeppe joinade oss och sedan traskade vi vidare till Benny och körde en favorit i repris från förra nyåret! vid 6 fick jag krypa ner i min säng :)

haha mer får ni höra sen eller imorgon och gud vad underbara bilder jag har! haha jag lovar dom kommer upp! fula som fina!!!

nu ska jag jobba.
PUSS!

RSS 2.0