för ett år sen

jag är så himla duktig! blir så stolt över mig själv! idag blev de core och aftro för första gången på hela sommaren och jävlar vad det kändes! när jag gick hem från gymmet hade jag redan börjat träningsvärk, yes asså! :D lycka i min kropp!!!

nu har jag bäddat ner mig och ska sova är helt slut! trött tjej och välförtjänt trött!

idag är det 1 år sen jag och världens bästa Sandra kom hem från Alicante, vi hade helt bäst där och när du kommer hem ska vi dit igen! om du bara visste hur mycket jag saknar dig varje dag! gymmet och jag saknar dig! när jag tänker på dagen vi ses igen börjar jag nästan gråta, så mycket betyder du för mig!!


världens knäppaste och bästa S! och så ray också! saknar alialicante med faktiskt!

GODNATT!

ps. det var någon som undrade vart jag solar, jag solar på stället som ligger bredvid munken. glömmer alltid vad det heter! asbra men var försiktig när du solar där!

smoking can cause a slow and painful death

vilken myskväll det blev och hur mätt blev jag inte?! det var så sjukt gott! deckade i soffan gjorde vi efter all mat och såg på film, jag råkade visst somna en stund!


MYSIGT VÄRRE!

idag vaknade jag utvilad och pigg, himla underbart och inte vara bakis en söndag! jag och carolin började dagen med att sola lite och sedan tog vi långa varvet runt strömmen där vi gick/joggade. duktiga tjejer! efter det har jag slappat lite, varit hos H och hämtat en tröja plus att vi käkade sushi/wok, provade lite av hoggas sushi men de var läskigt! höll mig till min måltid :)

jag har bränt mig som fan! dom är ju sjukt bra solariumena men nu bränner det på hela kroppen nästan! huh! ska smörja in mig och lägga mig framför soffan med fläkten på och se om man svalnar lite :)

LITE EMMA FRÅN HELGEN!



no partyweekend


idag är de lördag, hur underbart? älskar lördagar! idag blir en nykter lördag som jag ska spendera med carolin. vi ska käka massa kräftor och jag ska laga kantarellpaj, hoppas den blir goood! ska bli riktigt mysigt i alla fall tycker jag :)

en nykter helg behöver min kropp och jag. den här sommaren har det blivit väldigt mycket alkohol så nu är det skärpning där.

gårkvällen såg jag på my sisters keeper, ser den när jag verkligen vill gråta en hel film. den är så bra, fin, sorlig, allt som gör att man vill gråta! jag ni har väl sett den hoppas jag?! skönt och gråta ut lite, jag behövde det :) ensam och hungrig som jag kände mig efter de så blev jag hembjuden till H där vi käkade max, muuumsigt :) alltid trevlig med sällskap!

nu blir de en efterlängtad dusch i alla fall.
puss finisar!

heart skipped a beat

idag är det den 25e, dagen som dom flesta väntar på varje månad nämligen löningsdagen! japp in på kontot på lönen och inte får man vara glad över beloppet länge då alla dessa underbara räkningar ska betalas! första gången på länge jag inte hade massa onödiga fakturor som någon från hm eller sånt där skoj.

har köpt endast det jag behövde och det var ett par snygga jeans som jag kommer använda massor, en fin halsduk som jag kommer använda massor alltså är dessa 2 saker något jag behövde. Var i stort behov av nya byxor! sen blev de även mascara och spray men de får man när man behöver! är man tjej så är man!


tänkte ta de lite lugnt nu för sen blir de ut och springa med Carolin och efteråt ska jag laga mat så magen blir glad när den ska sova och så jag har lunchlåda imorgon. de är fredag imorgon hörrni?! funderar på att ta extrapass på lördag 7-11, då kan man gå hem och sova igen sen.

onsdagens kvällsnöje

idag åkte ju mami och jag som sagt ut till papi och plockade massa kantarellisar i skogen! mysigt men 2½ timmar gång i skogen var inte det lättaste, gick ju inte direkt på stigen någongång då man vill hitta alla dolda ställen :) så de blev dagens träningspass för mig!
tog lite mer än 1 timma att rensa all svamp och sedan lagade jag god mat: kött, potatis & morötter i ugn och såklart kantarellsås! mumma, då blev magen glad!
så nu ligger jag återigen i sängen och ska sova, imorgon är de lön hörrni! härligt härligt!

pay no attention to the things that might appear

saknar min tuffsi rätt så himla mycket!

har precis gått upp ur ett varmt och härligt bad och nu ligger jag i sängen och ska strax sova.

spinningen gick skitbra! jag var så himla taggad och körde järnet! svettig och helt slut blev jag, underbart! längtar redan till nästa träningspass!

när jag kom hem lagade jag jättegod köttfärssås, så himla nöjd blev jag. inte ätit det på år och dagar så var verkligen skitgott.

gondatt finisar!

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

uppe med tuppen idag, vaknade runt 9 utbvilad. somnade runt 12 igår. jätteskönt! nu är klockan typ halv 2 och jag har städat litegranna här hemma så man inte behöver skämmas allt för sitt hem.
funderar på att gå och lägga mig på gräsmattan en stund, jättehärligt väder ute! säkerligen inte många sånna dagar kvar...

skönt med en ledig tisdag. ser fram emot min lediga helg också! blir inte många sånna i september! pengarpengar!

GNUCCI BANANA


taggad som bara den

nu jävlar är vi på g! yes asså! jag och Carolin har precis gått/joggar runt strömmen, vi tog den långa rundan så blev ju borta ungefär 1½ timma. så himla bra vi är! noll träning hela sommaren och jag är så nöjd! hah, ibland är man glad för de lilla :) och imorgon är de på´t igen för då ska jag upp på spinningcykeln igen, som jag längtar! hoppas att Nina håller passet som vanligt, saknar bästa instruktören juuu!! åhh lycka i min kropp just nu!

Bra start på veckan iaf. lördags då! då var de inflyttingsfest hon fina Lina och Niklas, riktigt lyckat! massa gamla godingar och trevligt sällskap med god dricka och massa spel såklart! Hade himla trevligt där och sedan begav vi oss på puls där de var heelt ok! var för nykter för sååå mkt folk för det var helt proppat och för mycket armbågar! säger som carro, trappan och hugo it is! iaf vi dansade och hade skoj och sen fick jag hjärtattack så jag inte riktigt visste vem jag själv var och då hade jag sån tur att jag var med världens bästa vän som fanns där för mig till tusen när jag behövde de som mest! gjorde precis som jag ville trots att jag var velig och konstig som fan (förlåt:)). puss min pussgurka, all min kärlek till dig Caroliiiin!


sista bilden på fina värdinnan! tack sötnos

nu, matlagning! är så sjukt hungrig nu efter att jag varit så duktig och har inte ätit ordentligt ännu och de måste man!


PUSS!

nu är det dags för skärpning

jag har inte somnat ännu och har bara en sak till att säga, jag saknar träningen så jag spricker snart! men jag har bestämt mig att på måndag är sommaremma över och då ska jag försöka komma in i min gamla vana och träna ofta för jag tycker det är så himla roligt. läste gamla inlägg och var pepp på träning varje dag då! jag ska bli så igen, för jag trivs med det. har bara glömt bort det på något sätt..

skriver ner det så jag inte glömmer bort vad det är jag egentligen vill!

andas sunt med förnuft och släpper taget och kliver, att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

hej, nu ligger jag i min säng. en fredag klockan 22 och det är augustifest. men vet ni, jag jobbar imorgon 8.45 så här har vi en duktig emma som inte är ute och dricker sig full en fredag, nähäni! (de ska jag göra imorgon)

jobbet gick fort så de var skönt, hade dock inget paraply med mig och de spöregnade när jag slutade så var lagom blöt när jag kom hem...

men jag var inte sur för det, bytte om och torkade håret och traskade ner till hoggabogga, självklart var de uppehåll då när jag hade paraply.. vi käkade mumsig taco och så på pirates 4, helt okej men kändes lite uttjatat nu. efter filmen så skulle han spela sitt spel så jag hängde kvar ett tag och kollade på tv, roligare med sällskap i alla fall ju och nu är jag heeemmaaaaaa. kul vaaa?

imorgon är de inflyttningsfest hos sampis som jag har nämnt tror jag, ska bli riktigt roligt! så efter jobbet blir de powernap och sen tagga tiiiilll! vi kommer ha skitkul och sen går vi ut och dansar järnet!


några onsdagar sen, fulla tjejer på toan!

en annan sak är att jag längtar till nästa vecka, då ska jag ut till pappa och plocka massa kantareller! ååh mums! då blir de mackor, sås och annat gott kan jag lova! MALIN, när har du tid nästa vecka om du ska med? jag slutar 15.30 hela veckan! :)

don't stop the party

GODMORGON!
trodde jag skulle duscha imorse så gick alldeles för tidigt, men mitt hår kändes så bra när jag tänkte efter så orkade inte duscha av det. skönt och få dega lite!

idag kör vi jobb 8-13.30. Längtar till tisdag (som ingen annan gör) för då får jag vara ledig :) jobbar hela helgen men de hindar mig inte från lite inflyttningsfest på lördag hos lina sandberg, ska bli jätteskoj! föresten var jag ju ute i onsdags och så himla roligt de vaaar! förfest hemma hos alexandra och bengan där jag fick ett jättefint armband i födelsedagspresent, tack finisar! sen kom carolin och elin efter en stund och erik var med men han var nykter så vi fick skjuss ner, bästa!

massa roligt folk och massa dans med mina fina tjejer! puss på er!

näää om 5 äre dags och gå till bussen, tja!

anledningen till att jag var nervös

yes, jag klippte av mig mitt hår! riktigt läskigt och de första jag sa till frisören var att jag var rädd :) men de gic kalas och även om jag inte vant mig än så är alla så himla fina och har berömt mitt hår och jag är själv nöjd :)

kul med något helt nytt för en gångs skull!

samma sak med tjockisar, håll käften för fan


jag älskar magnus betnér!

klippa sig

nästa - frisören!

jag är nervööööööööös!

jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

puss till mina fina spot som har borelia, snart är den iaf borta! dumma fästingar!

skönt pass idag, 13-19! kör det imorgon också hängde på max fram till typ 10 idag. max, nya haket kanske? nae men de behövdes!
nu ligger jag i sängen och ska somna till an film så kör vi lite jobb imorgon igen!

onsdag 10.15 är de dags för frisören! som jag längtat!

time for dinner

nu sticker jag iväg och möter upp mina tjejer och sedan beger vi oss till indra för att käka och dricka gott! muuuums!
har på mig min nya 50 kronorstopp och mitt nya halsband från nelly :) så lite födelsedagsfin blev man!


ha en fin lördag finisar!
PUSS!

fade into darkness

nu säger jag godnatt för idag. efter 7 dagars jobb till 00 är man rätt trött i huvudet, även fast jag gillar 17-00 passen. Imorgon kommer bli en bra dag, först är det kalas för mig med min fina familj klockan 1 och klockan 19 blir de käk på indra med några av mina finaste tjejer, ska bli riktigt mys! om ni inte hade kolla så fyller jag år på söndag :) japp! hela 22 år fyller jag och nä de känns inte så speciellt men ska bli en bra helg ändå! längtar till att få busa med min busunge imorgon, saknar ju henne!

idag slapp jag cykla till och från jobbet, psykanne var så gullig och gjorde de. och jaa idag var anne en psykanne iaf på kvällen, haha! meeeen jag står ut med dina problems, de vet du! slökollade på yesman och snackade skit.
svårgissat innan djungelklubben en kväll!

nu ska jag somna gott till en film som alltid!

PS. bästa presenten i hela världen skulle vara om DU kom hem Sandra! och tack för de kortet, du är så himla omtänksam och sööööt! gud vad jag saknar dig om någon missat deee?!?!

avicii


HÄR VAR JAG OCH DET VAR FETT! ta mig gärna tillbaka till den dagen och den känslan!
ryser när jag ser klippen. mitt i smeten vad viiii!!

vad vill du mig

vad vill du mig? jag undrar VAD VILL DU MIG?! helt jävla ärligt!
ingen bra kväll, har haft magont, varit skakis, velat skratta och gråta på samma gång. allt på grund av dig!
så vad vill du mig?!

just nu har jag bara jätteont i magen men hoppas jag kan sova ändå.

de här är inte okej så jag kommer nog på riktigt fråga, vad vill du mig?!

de är sjukt hur en människa kan få en att må, fortfarande. jag fattar inte.

egenligen är du inte värd min energi för fem jävla öre!

skjut mig i huvet

nu kör vi! en hel vecka med 17-00, hoppas på att få förlänga några pass också! Ska man ta och boka frisörtid i veckan kanske?

Lånar syrrans cykel hela veckan så man slipper gå hem vid 00, läskigt! så hurtiga jag kör cykel fram till fredag!

ha en awesome lördag era partyanimals!


TJA!

i act an animal

äntligen underbart väder igen! älskar den underbara solen! satt ute hela lunchen och tog åt mig så mycket som möjligt! har ju som sagt börjat jobba igen och idag gick de bra, var väldigt lugnt. asskönt!
efter jobbet hoppade jag in på din sko och råkade få med mig ett par skor hem. ojdå! nää men jag har kikat efter den här modellen jättelänge så blev himla glad att jag köpte dom äntligen. kommer användas flitigt från och med nu!


helgen har varit asbra!
fredagskvällen spenderades med H, vi hyrde film och käkade massa gott!

lördagen hjälpte jag Carolin att städa i hennes gamla lägenhet plus att jag plockade upp och styrde lite i hennes nya, sen deckade vi skönt i sängen!
kvällen kom och de var bara och göra sig redo för mitt älskade djungeklubben! jag, anne och carolin körde förfest här hemma och sedan drog vi dit och dansade loss, jag älskar djungelklubben! jag hade så himla roligt! och de är alltid så himla skönt folk där.
Gnucci Banana uppträdde ju också. FETT! hon är ju bara såå skön! dansade mig ännu svettigare!
kvällen avslutade med en traditionell vinkning på bron, haha! sen blev de käk på donken där en 40+ ville ha hjälp av anne att ladda ner appar, gick sådär! sen satte vi oss på asfalten mitt på gatan och prata skit med erik. sen fick jag äntligen decka i min säng!

bakissöndag blev de med sjukt mkt huvudvärk, istället för att dö i sängen dog jag i solen eftersom de var så fint väder och jag ville passa på! sen kom anne och kicki förbi, vi skulle åkt till ikea men så blev inte fallet så blev ett dopp istället, började regna men vad gör de när man ska bli blöt ändå!


GNUCCI BANANA! GRYMMAST!!
nu inväntar jag bästa bella och lisa!

RSS 2.0