vart är det fest?

 

 

mange kom inge nuuu!!

 



hur kan man tacka nej, jag har saknat dig ibland

men myskväll igen juuu! som jag gillar fina soldagar med massa mys!
efter jobbet åkte jag ut till världens bästa pappa och fick god tacos och till efterrätt blev de jordgubbar och glass, muuums!! jag solade lite och somnade till i solstolen och vaknade lite halv förvirrad men de var skönt.


solade lite i hagen också!

och seeeeeeeen gick vi till fårhagen så jag myste med fårisarna, dom är så himla mysiga och gosiga! vill bara krypa in i deras päls! och seeeeen efter deeeeee så gick vi till dammen där det var massa bebis änder, gud så söta!! om dom hade varit lite tamare hade jag plockat upp dom och gosat massor, men dom var lite rädda så de fick räcka med att dom åt bröd från min hand :) gud vad jag älskar landet! bort från storstaden och bara njuta om det som finns där ute.







mysiga djur!


nu är jag hemma igen och nu ska jag gosa ner mig i soffan och bara slappna av.

hoppas ni mår bra mina fina vänner!

kom & var min vän för en sekund när kvällens första frusna stjärnor vaknar

mysdag! först lite jobb till halv 3 som gick bra, var rätt så lugnt för en gångs skull! kommer knappt ihåg när de var såhär lugnt sist.
Sen var de hem till solen och gräsmattan och steka! efter en stund kom min fina carolin, vi körde mys på gräsmattan i flera timmar och bara pratade om allt och åt gott. så himla mys bra! saknar ju min bästa när vi inte ses så ofta som vi brukar och nu kommer vi inte ses förrän nästa vecka! du FÅR inte hitta någon annan?!? nääääääää :) <3



nu är det sängen som gäller för ytterligare ett 6.45 pass.

snart är jag i olsoooooo!!!

godnatt!

livet rullar på

sjukt hur trött man kan vara! kunde knappt hålla ögonen öpnna i bilen förut och nu efter maten deckade jag rejält! tror inte jag sovit igen mig helt ännu. blir sängen om inte många minuter! laxen var för övrigt asgod och jag längtar redan till lunchen imorgon! har även ätit kvällsmat som blev yougurt med annanas, persika och päron och så lite musli på de. älskar som sagt ett nyfyllt kylskåp!

vi fortätter veckan med jobb, tänkte även ta mig ut till min kära pappa någon dag snart och mysa och grilla lite :) känns som de kommer bli onsdag bara papi inte bestämt sig för att jobba massa då!

jag är nyss hemkommen från smögen och det är inte många dagar kvar innan jag drar på nya äventyr till bella och oslo. ååh de kommer bli en så bra helg de känner jag på mig! saknar ju min fina bella!! blir tåg själv denna gång också, helt klart tråkigt men de är bara och ladda upp :)


GLAD EMMA!

älskar att jag hittar på så mycket nu, massa äventyr och utflykter och jag tror inte jag har en ledig helg på länge nu och vet inte när jag hade sist men jag ska bara njuta av allt roligt som händer :)

don't wanna go home

idag var det äntligen dags för månadens storhandling. tror aldrig mitt kylskåp ekat så mycket som de senaste dagarna. stackars min lilla mage men idag får den bli mätt på lax, sås och sallad :) mums vad jag längtar!
har även hunnit med jobb, skulle gärna jobbat över om jag inte hade bokat in storhandlingen så vi får se om de blir så imorgon istället. pengarpengar vill jag ha!

i helgen var ju de midsommar och jag drog till smögen, måste säga att jag haft riktigt roligt och de har verkligen varit en annorlunda upplevelse. sova i tält gick bra, hade mysig filt och täcke! det blev massa alkohol och träffade alla möjliga människor där. haha finns verkligen folk till allt!

väldigt fräscht på campingen jao!



träffade världens skönaste chrillemört!



de kommer mera!!


på söndagen blev de minigolf i söderköping och jag kom självklart sist trots mest spikar eller vad det heter. efter de blev de middag på å-caffeét. om de var gott! vitlöksbröd och planka kan inte vara annat än gott.
sen kom anne till mig och sussade över så vi kunde åka bil ihop klockan 6.30 på morgonen till jobbet. älska och börja 6.45!!



top of the world

nu kör vi sista kvällspasset på väldigt länge eller jaa de blir väl i augusti nästa gång. längtar så sjukt mycket till min semester, inte alls långt kvar nu! skööönt!

idag är det tråkväder ute så jag har tvättat, dammsugat, skurat och styrt med garderoben. så nu är de midsommarfint här hemma! så på söndag kommer jag hem till ett rent och fint hem!


smögen imorgon!
ska bli riktigt skoj! håller tummarna att de inte inte blir allt för mycket regn, men vi har ju skydd :)



jag och mina 2 snyggingar på puls i lördags!
ni kanske vill se några fler bilder från lördags? kanske kommer sen!

midsommarklänning

efter att ha funderat fram och tillbaka i några dagar och provat den x antal gånger har jag bestämt mig för att behålla den här söta klänningen från nelly och ha den under midsommar.


all I want to do

rebecca & fionas nya låtar. sköna!
if she was away - hard




desperat?


sov gott

nu säger vi godnatt, spot har redan somnat. sötgubben! världens mysigaste vovve!


fredagsmys

äntligen är veckan över och de är helg! helgen börjar med mys från världens bästa spot, han är så go! nu ligger han och mumsar på ett ben.
Har även 2 paket att hämta ut, får dock vänta på ena då det stället stängde 4 och jag slutade 16 men nellypaketet ska hämtas nu så får vi se om de är bu eller bä!

chips, dip och mys med bästis står på schemat. en asbra fredag helt enkelt!

tja.

animal

att jobba till 00 och börja 11 idag plus regn, jobbigt!

empathy

godmorgon finisar! snart kommer mamma med mjölk, nä jag orkade inte gå dom långa meterna till ica och handla, så jag passade på och be henne när hon ändå ska hit och städa sin bil invändigt.

man blir så otroligt seg av att jobba till 23-24 känner jag. synd att inte solen är framme så man har en anledning till att dega.. kanske istället borde ta tag i den där disken?

snart är de helg och fredag igen och då blir de mys med världens bästa spot! var så längesen jag och min bebis gosade ordentligt!



jag tror på spöken och dom tror på mig

hallå dääär!


körde övertid till 00 igår, duktig jag är! har bytt så jag jobbar 16-23 istället för 11-18 den där veckan plus att jag jobbar över. de ni! snäll tjej.

 

haft en asbra helg med jobbfest, stockholmsresa med bästa och söndagshäng med hogga. sov läääänge igår, för de var jag värd!

 

nu ska jag gå till bussen och köra igen, kan bli övertid igen vi får se.

beställde lite parfymer förut också, hoppas dom kommer snaaaaart!

 

puss påer!

 


en kväll i stockholm










här kan man va!






























dancing in the dark


spontant

ni ska snart få massa kul från summerburst men först detta!

på lördag drar jag och carolin till sthlm! alltsåååå jag älskar oss att vi är så spontana och tar våra chanser! känns som om de kommer bli en grym lördag!

och så är är även oslo bokat, bääälls here we come! blir ett kärt återseende av bella och oslo!

juni är en bra månad med massa skoj! sommaren börjar awesoooome!

____________

har bara en tråkig sak att berätta i söndags när jag och mamma var påväg hem från affären fick vi se en bilolycka. Det var så hemskt och jag trodde bilen skulle volta jag lovar att den bara var någon meter från att göra de. hade inte trafikljuset varit där de var hade bilen gjort det (trafikljuset gick av helt så fatta vilken smäll det blev).
jag och mamma sprang ut ur bilen och möttes av 2 chockade killar och jag ringde 112 och var helt chockad själv. Kom brandbilar, ambulanser och poliser.. tjejen som satt i andra bilen hade ont i nacken så hon fick följa med ambulansen. jag säger bara herregud att de gick så "bra" som de gjorde. Hade grabbarna åkt in i trafikljuset 1 meter längre fram hade nog han i passagerarsätet inte levt idag.
Det var bland de läskigaste jag sett, en bilolycka. jag var i chock i säkert en halvtimma.
usch!
hoppas alla inblandade mår bra nu!


_____________




summerburst

obeskrivlig känsla var det på summerburst igår! jag är lycklig i kroppen av den dagen/kvällen! HELT SJUKT!!!

uppdatering med bilder och sånt skoj kommer när jag är lite mindre sliten!



så jävla bra helg!!!


ibland händer det

JAG DÖR! JAG ÄR I CHOCK! JAG ÄR GLAD!

nää ni får inte veta vad som hänt men jag har tjutit av gläjde 3 gånger nu! kan göra de tusen gånger till om ni vill!

så jävla bra dag, 2 timmars komp från jobbet, grill med bästa alexandra och häng i solen! snart väntas fotbollsmatch i de underbara vädret med alleballe, carrobarro och erka!


mamma jag älskar dig!!!!!
du är värd de bästa min bästa!
<3

resten av ditt liv

jag vet, jag är knäpp. andra onsdagen i rad jag kör utgång. men de var ju så skoj sist?!
imorgon skulle jag varit ledig MEN tog extrapass så börjar 15.15 vilket innebär att man får festa litemycketgranna!
ha en awesome onsdagkväll!
PUSS

RSS 2.0