all the bad thoughts just let them go

den här veckan jobbar jag 5 timmarspass och alltså de är jätteskönt men på något sätt är det skönare att jobba till exempel 6,5 timmar för då får man lunch också, vet inte men även fast de är längre känns de snabbare. men nu är de bara imorgon och fredag kvar så känns ändå helt okeeeej :)

fick skjurre hem idag, skööönt! skulle gå på funktionell kvart i 7 nu men orkade inte stressa så hoppar den, men prata med sandra nyss och vi kom fram till att vi ska köra pilates idag. aldrig kört det förut så hoppas verkligen att jag kommer gilla det och att de kommer kännas i magen! :)

this is how we do





































saturdaynight

emma, sandra och jag


jag, sandra och ponta

 

haha jaa jag lyckas alltid att hamna på dessa vimmelbilder och jag vet att man tycker dom blir lika misslyckade varje gång! den här gången blev de till och med 2 stycken!


lägger upp bilder från förfesten ikväll för just nu orkar jag inte.

 


i search around the world

jag är trött, ska äta mackor nu sen ska jag decka i sängen och jag hoppas jag somnar fort så det kan bli imorgon.. då är de fredag, de är helg, de är GN/TNfest, de är bowling, jag ska dricka alkohol, de är lön, jag ska shoppa och de är dagen innan lördag. några anledningar till att jag vill ha imorgon.



GRATTIS CAROLIN (i efterskott)

FÖRESTEN så fyllde min bästa vän 21 år i söndags, måste säga att de känns bra att jag fortfarande kan säga att jag är 20 ;D hoho! nää men du är bäst och jag hoppas på att kunna lägga upp blogginlägg på att du fyller år i minst 50 år till ;D (som om jag säkert har en blogg då) BIG LOVE till dig och på lördag kör vi storkalas <3

just a second, its my favorite song they're gonna play



har sjukat mig i 3 dagar nu och imorgon är de dags för jobb igen, hoppas verkligen jag är piggare då! hoppade spinningen då de kanske är bättre och må bra innan man kör den.. fast hade väldigt gärna velat! istället blir de middag med min fina carolin istället, vi kör på mumsig sallad på paus! älskar verkligen paus sallad den är underbar! jag hoppas på att få höra roliga detaljer från hennes helg i stöten och planera lördagen lite, för då är de fest som gäller! :D så nu håller vi tummarna att alla känner sig friska på lördag!!

ha en mysig tisdag klockan 9 är de dags för DH, don't forget!!

måndagsmat

kör en bella och visar vad jag åt, de var så himla gott att de tog slut på några minuter! de är de värsta när maten är jättegod man äter alldeles för fort och är man själv så har man ju ingen att prata med och så säger de poff så är maten borta!

såg fina blommor när jag gick till affären också :) blir så glad när man ser blommor då vet man att de håller på att bli varmare tider :)

nu är H hemma också så vi ska spela kort snart för jag blir så himla rastlös att av ligga här i soffan! hoppas verkligen ni haft en bättre dag än mig!

 


we can hit the town like superstars do

ingen mirakelsömn och jag vaknade inte frisk.. känner mig ungefär som igår. hängig, snorig och ont i halsen.. de känns inte okej! har legat i soffan hela dagen och lyssnat på musik och kollat på halvdålig serier.. skulle ju spendera mina lediga dagar på nått roligt sätt men nähädå! håller alla mina tummar att jag kan gå på spinningen imorgon!!

ska snart ta tag i mig själv och min lilla energi och gå och handla lite bröd, mjölk och broccoli. jaa ni såg rätt jag har börjat gilla broccoli, trodde jag aldrig de har itne ens sett inbjudande ut förut. nu ser den god ut den är knaprig och härlig haha. så idag har jag ett starkt behov av broccoli så de blir kyckling, bulgur, sås och broccoli till middag idag. är själv hemma så finns ingen jag kan tvinga och handla åt mig utan de är bara och ta tag i det själv!!

nää krya på mig!

gu som i giraffunge

idag är jag krassligare än igår.. har känt mig lite halvsjuk ett tag men inget som har brutit ut men igår kom halsontet ordenligt och idag är näsan med också.. hoppas jag mår bättre på onsdag då de är jobb igen! vill verkligen inte vara hemma från jobbet, känns som om jag nyss var det för sjukdom. så idag fick jag stå över träningen, har bara legat och degat i soffan och känt mig hänig.. jag hade iaf tur som fick maxmat av hogga :) hade inte orkat laga..

igår blev en spontankväll kan man säga :) emma ville ses och de kändes inte helt fel, längesen vi umgicks så var verkligen skoj att ses. har alltid tusen saker att prata om! både minnen och nutid :) började med lite vin hemma hos emma och sen var vi lite överallt :P la mig i sängen vid halv 5 tror jag den hann bli och de kändes helt okej! ;P haha jaanii får vi göra om emma :)

nu ska jag mysa i soffan eller sängen och se någon film tror jag och hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan träna! vill verkligen de så håller tummarna på att jag blir frisk över natten!

the way you move ain't fair you know



inget tiptop väder idag inte solen är framme lite då och då men jag tycker ändå de är skönt med lite ledighet :) har iofs varit helt okej att jobba kväll den här veckan igår och i förrgår satt jag perfekt för tvn vid viasat så satt och kollade på tv mellan samtalen, helt okej!

lördag kör vi jobb igen men idag står sandra och träning på schemat :) ska bli så skönt att träna! få ur mig lite energi.

hoppas ni har en bra fredag :)

i'm blue

 

nu sticker jag till jobbet, ha en underbar dag/kväll!


no superwoman

okej de blev ingen morgonpromenad trots det härliga vädret, knäpp jag är egentligen måste ju passa på! men istället blev de träning med dvd, funktionell träning. funkar det med :) så nu har jag tränat och käkat frukost och klockan är bara 12 :) 3 timmar kvar innan jobbet sätter igång..

nu är de dusch som gäller och sen fixa matlådan.

helt okej träningsdvd!

värme

vilken underbar dag det har varit :) underbara sol! tog en rejäl sovmorgon sen kom sandri hit, vi satt i solen och målade naglarna och pratade, mysimys var det. sen gav vi oss på lite träning också blev core och aerobics, sköönt! med tanke på att jag inte vet hur mycket träning de blir i veckan när jag jobbar till 22... får se om jag gör morgonpromenader innan frukosten om vädret tilllåter. 

jag blir så lycklig av solen, den är underbar jag känner mig så himla glad när den är framme! hoppas den är framme på fredag när jag är ledig. snart är sommaren häääär!!




fly like you do it like you're high

var är solen? ville ju gå ut och gå promenad innan frukosten men när de är så grått och tråkigt ute så blir man inge sugen... sså fick bli mys i soffan med frukost och tv :)

nu är tvättstugan i full gång och jag ska hoppa in i duschen tänkte jag. ska en sväng på stan och sen träffa carolin som har noll röst idag! så vi får väl sms varandra istället för att prata.

hah har suttit och tittat på gamla bilder under tiden jag skrivit här också haha hitta en rolig bild på johanna och mig:

 

haha i know you want me!! haha så jävla snyggt alltsååå!

 

många roliga bilder och många roliga minnen :)

 

nää nu måste jag hoppa in i duschen annars kommer jag aldrig iväg. trevlig lördag snyggisar!


långledigt

nu har min långhelg börjat! jobbar inte förän måndag igen :) underbart underbart! de dåliga är dock att jag inte har några speciella planer?! ska träna imorgon men sen dåå?? ååh kommer bli rastlös om inget händer men jag ska höra mig för lite så händer säkert något tillslut hoppas jag  :) tycker carolin kan bli frisk också!

jobbat idag då som sagt, guu så segt de va men jag höll ut inget komp, starkt jobbat med tanke på att jag nästan var själv kvar i mitt skepp tillslut! men jag hjälpte ju jonas att hitta sina 5 fel på finn fem fel iaf! jag åkte direkt till gymmet och körde core, härligt men fick ju inte ut all energi så gick hem åt en macka och vänta en stund sen drog jag tillbaka dit och körde afro :) dom trodde jag skulle sola men nähähdå träna igen, janne bara men va inte du här och träna nyss? johodå men all energi måste ut!!

jag få en sån kick av att träna man somnar så gott man blir piggare man mår bättre och jag hoppas att kroppens form blir bättre också ;) är de bra väder imorgon blir de nog strömmen innan frulle, vi får se.

något bra på tv idag?
nävaa.. få underhålla på annat sätt dvs datorn kanske finns något 90210 avsnitt jag inte sett?..

hej!

alltid

haha hatar vimmelbilder, man blir aldrig nöjd! carolin är du nöjd?

<3


It doesn't matter where we take this road

sitter och lyssnar på lugna låtar och varvar ner och är glad att jag är hemma igen. på jobbet gick klockan sakta för de var så lugnt och sen efter de var de dags för spinning som vad väldigt skoj och jobbig. kommer nog gå och lägga mig snart men just nu tycker jag de är skönt att bara sitta här.

imorgon kör vi samma visa igen fast med funktionell istället.

jaa nää jag har väl inget roligt att skriva egentligen. hejpåer!


annandag påsk

fy helvete! idag var de afro med alla 3 instruktörerna jävla roligt alltså, måste verkligen bli oftare, men jag har nog aldrig svettats så mycket på afron! såå jobbigt men såå kul!! underbart.

har jobbat hela påsken, pengar pengar pengar! men hann ändå med en liten utgång i lördags med carolin och company :) vi klarade av 3 förfester och sen dansade vi på otten! hade riktigt skoj men knät är lite upprivet ;) men ääh sånt händer, skyller på vägen!

nu blir de jobb och träning hela veckan men får långhelg iaf fredag till söndag, de är jag värd som har jobbat hela påsken!

 

 

 

glömde bort att kameran låg i jackan så blev dessvärre bara dom här 3 bilderna :( men sandri tog några bilder vet jag, som tur är fick hon inte med mitt fall ordentligt ;););)


baby come take away all my worries

but with that moon in the sky
who wants to be alone
and when the stars shine so bright
who wants to be alone

 

 


långfredag

har varit skönt med en ledig dag idag men imorgon går vi in på 6 dagars jobb i rad så ingen påskledighet här inte, hoppas på att få ledigt någon annan högtid istället (fast att jag jobbar nästan varje sån ändå..) dagen började med en morgonpromenad med sandra runt strömmen, riktigt härligt var det! efter de var de hem och äta frukost och sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, kollat i garderoben efter möjlig outfit till kvällen imorgon men näähädå, de finns ju kläder där men inget jag vill ha på mig.. nää vi skjuter upp de problemet till imorgon!

igår var de en riktig myskväll med sandra med pizza och godis :) vi skulle myst och sett på film men slutade med att vi pratade heela kvällen och avslutade med lite härlig svensk musik ;) de gillar vi!

vi på sandras födelsedagsfest



nu ska jag mysa vid tvn och sen sova för att jobba 10.30-17.00 ett heeelt okej pass ;)

GLAD PÅSK!

RSS 2.0