i want to satisfy the undisclosed desires in your heart

helt slut är jag! har fortfarande inte hämtat igen sömnen känner jag. i fredags var de ju personalfest med middag, bowling och dans på hugo :) riktigt lyckat, jag är så himla nöjd med kvällen/natten! :) 5 av 5 toast!! :):)


en trött emma efter en jobbet idag.

dagen efter mådde jag bra, men trött som faaan rent ut sagt åkte till sörping på middag, grillat stod de på menyn! mm mm mm! var jättegott och jag somna skönt i solen ett tag :) var röd på kinderna när jag kom hem, de gillar väldigt mycket.

på kvällen var de hem och sova, halvsov hela tiden tills jag la mig i sängen och somna som en liten gris, märkte inte ens när h kom hem på natten utan kom på dagen efter att han kommit hem.

nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit med en snabbfika hos malin med mams eftersom de är morsdag idag <3

jag är hungrig men orkar inte laga något. what to do? får bli en risifrutti och lite macka på de kanske koka ett ägg? nää fan just nu sitter jag skönt i soffan.

hoppas ni är piggare än jag imorgon är de måndag och mera jobb igen fast känns helt okej och gå till jobbet imorgon :) pusspåer mina snyggingar!


lets go





då är de strax dags för fest, har nog aldrig varit klar såhär tidigt, men ska vi hinna dricka lite innan middagen klockan 8 så är de bäst ;P

hoppas ni får en mysigt/rolig fredag för de ska jag ha förstår ni mina snyggingar!


då var de gjort

uussschhhh... så har man betalat alla räkningar för denna månad! svider alltid lika mycket.. alltid något jag drar mig för att göra så fort jag får lön, är ju så roligt när de kommer och så ser man högen med räkningar och blir genast mindre glad. men tror dom flesta känner som jag när de kommer dig.. men nu glömmer vi de och lever på de vi har kvar!!

har tvättstugan nu också ska göra mig iordning lite för att fika med syrran på stan, sen gå en sväng på stan med sandri och se om vi hittar något skoj som passar till party :)

ikväll är de personalfest, tror några kommer hit först och dricker lite sen drar vi till hugo på middag och bowling och sen ska vi dansa vidare där uppe. hoppas på en rolig kväll, har ju mina förhoppningar :)

nää hejpåer!

lookilooki



här är mina 2 fina nya tröjor och mitt nya fina armband :) älskar färgerna! önskar att halsbandet jag ville ha i samma färger hade funnits men hittade det tyvärr inte.. inte på hms hemsida heller! blää kanske kommer in igen. jag är iaf nöjd med inköpen, köpte en fin tjöra med spetsrygg också, lite osäker på den fortfarande så den får ni ingen bild på :)

 

nu ska jag gå över till sandra och äga henne i band hero ;) herrå!


a walk to remember

den här veckan har jag mestadels kört femtimmarspass, men de är just den här veckan jag känt mig helt slut efter jobbet? jättelängesen jag sov på eftermiddagen och den här veckan har jag nog gjort det iaf 3 gånger. blir man verkligen tröttare av att jobba kortare pass? nåja slarv med träning har det blivit i alla fall men igår kväll när carolin slutat jobbet så gick vi runt strömmen, mysigt var det och jättehärligt väder. tog några mysbilder, sista är very suddig och de känns heeelt okej  :)





 

idag efter jobbet vräkte c och jag i oss en härligt och god paussallad, fattar inte hur gott sallad kan vaaa! mums! och efter de gick vi en sväng på stan, fick med mig lite hem, visar var det blev senare :) nu ska jag slappa i soffan en stund. sen kanske kanske kanske ut och gå/springa.

puss!

 


sov gott min fina





igår somnade min fina nikita in.. inget som var förberett ens, mamma skulle bara till vetrinären och kolla upp henne då hon mått mindre bra på senaste tiden, besöket slutade inte som vi tänkt oss då vetrinären sa att hon antingen hade hjärnblödning eller en tumör i hjärnan och att de var därför hon ändrat sin personlighet till lite mindre glad..  vetrinären tyckte att de bästa för nikita var att hon fick somna in och åka till himlen där trazan och signe väntade på henne, de är jag säker på. mamma satt länge med henne och tillslut somnade hon in. önskar verkligen jag hade vetat något och på något sätt kunnat säga hejdå.

hon skulle fyllt 10 år nu i juli så hon blev inte så jättegammal trodde faktiskt hon skulle klara några år till min älskade bebis. vi har haft mycket skoj genom åren och tävlat roliga tävlingar som hon alltid var så duktig och lite för ivrig i :) ville alltid göra sitt bästa och gjorde mig (nästan) aldrig besviken. fina damen var hon men busa de kunde hon och kela var alltid mysig. du är redan jättesaknad av både mig, mamma och malin de vet jag. du var en av dom bästa och finaste hundar <3 all min kärlek till dig, nu har du de bra i hundhimlen och jag hoppas du är dig själv där och inte den du var på slutet. Godnatt Nikita <3

I'll be better when i'm older


såhär såg jag ut imorse vid 20 över 7, ser pigg ut och tror nog jag var rätt pigg för solen lös så härligt ute och jag fick skjuss till jobbet vilket innebar lite längre "sovmorgon" ;) piggheten försvann när jag kom hem från jobbet och jag deckade i soffan och vaknade av att mannen i huset stod och lagade köttfärssås, mums!



nu har vi bokat kryssningen så den 5 juni - 7 juni drar jag, carolin och sandrapartykryssning till riga tillsammans med sandris thailandpolare också! ska bli grymt skoj, blir ju tredje gången gilt för mig på partybåten ;) hoppas på att stöta på den söta tanten som dansade på ett torg förra gången, hah så jävla söt var hon!

några bilder från tidigare kryssningar:




trevlig kväll mina fina, hoppas ni gör något skoj denna måndag :)

partypics


fina i våra små toppar :)


<3


redo för fest!



ännu mer redo!



mums med krusbär och sprit!



förbereder?



alex på g att kasta (tror hon missa ;P)



bella körde dubblet!



mitt snygga lag!




häng på gården!



bea säger något skoj?



bea och alleballe :)



pg, sandri och emil




avslutar med en bild på mina snyggingar!

de var en skoj kväll med grill, km och dans på hugo. en händelserik kväll och jag var glad :)

gårdagens

idag är jag nog bakis med huvudvärk och trötthet var inte de förut men nu har det kommit. har bakiskäkat och nu degar jag i soffan. uppdatering om gårdagens fest kommer med fler bilder :) men sålänge bjuder jag på bilder på hur jag såg ut igår och kände mig något snyggare än idag!

pusspåer!


can't stay away from the nightlife





tittar på anna anka söker assistent och simon fick jobbet, kul för honom! skulle nog aldrig vilja jobba under henne hon faller mig inte direkt i smaken i typ av person, hade hellre jobbat för den underbara maria montazami istället!!

känner mig rastlös, grey's börjar nu ska väl se det. annars kanske jag kör ett litet varv med dammsugaren eller nått! börjar ju inte förän halv 2 imorgon :) då är de torsdag, den här vecka går segt!! ge mig helg!! aahhhhh....




should we let this start

simpelt, men skönt!



SVAR: nej!

fan jag gjorde det inte.. men jag skyller på att de regnade när klockan ringde kl 8 och sängen kändes bra mycket skönare då.. imorgon okej?? då kör vi så det ryker!!

gillar att de är vamare och ljusare, solen lyser klockan 9, de är varma vindar när man går till bussen klockan 8. åååh får en bra känsla i kroppen! håller alla mina tummar att helgen blir fin så man kan njuta av den ordentligt :)

nu ska jag koncentrera mig på DH, ett av mina favoritprogram :) pusspåer!

nightinight

ahh de tar musten ur en att jobba heldag! 11.15-20.00 är inte direkt mitt drömpass. inget att göra innan. inget att göra efter. fast blev ju en solning med c iaf :) men ni förstår man är ju trött efter!! fick mat när jag kom iaf, positivt överaskad faktiskt :) mums! nu ligger jag i soffan men ska förflytta mig till sängen och somna sött till tvn.

imorgon ska jag upp med tuppen och springa (jag skriver det här så känner jag mig mer tvingad att göra det). börjar ju inte jobba förän halv 2 så jag hoppas verkligen jag genomför min springtur. svar får ni iaf imorgon om ni kikar in :)

godnatt mina fina, sov sött!

myshelg

vilken underbar dag det var igår, var ute nästan hela dagen :) åkte ju som sagt till hundklubben med syrran och träffade mamma. vi kollade på när dom tävlade och fikade i solen. tror solen tog lite eller jag hoppas det iaf :) sen blev de lite shopping på citygross och hem och vila lite.



fick en inbjudan till viken på grillkväll och vin, mys! så tog 7 bussen ner och solen lös tills vi närmade oss viken då kom regnet när vi väl skulle gå av öste regnet ner så mycket att dom 10 meterna jag och c sprang hann vi bli dyngsura på! haha! så ingen grillkväll blev de utan en stekkväll :) men de kändes helt okej då de blev jättegott och var jättemys. 23.40 styrde bussen hem och jag sov som ett litet barn till och från.

idag är vädret mindre bra så blir att hålla sig inne, får se om jag tar en sväng på stan måste handla spray men får se. 16.15 är det iaf dags för träning. taggatagga!

hoppas ni har en skön söndag, imorgon är de måndag igen!

take over control


 

bengt som tipsat om den här, gillas mycket!! nu sitter jag och väntar på att malin ska ringa så vi kan åka till hundklubben och träffa mami på en liten fika :)

 

hoppas ni får en mysig lördag! pusspåer!


wish i could spin my world into reverse

okej de blev inge komp, satt mina timmar och tillslut fick jag gå hem. väntade på jocke i hundra år som vanligt ;D men de kändes helt okej! hem och vila lite och sen på träning spinning och afro vare och tjena vad svetten rann!! ovanligt jobbigt och varmt men skoj. hoppas nina ändrar finallåten snart bara stereo love börjar bli lite uttjatat på afrofinalen. vill ha något nytt och skoj!

känner mig helt trött, seg tråkig, och nere, är de vädret som gör att jag känt såhär i två dagar nu? är inte alls på topp. hoppas både jag och vädret vänder snart..

imorgon får jag träffa mami iaf :) var längesen nu! får se vad helgen bjuder på mer ikväll blir de i alla fall hemmamys med datorn ska se 2 senaste avsnitten av DH som jag missat nu så känns helt okej. sen hoppas jag att jag sussar sött!

nää under täcket ska jag nu! här har ni en bild då jag kände mig något mer iordninggjord än vad jag känner mig nu!!


Regn och rusk

SITTER PÅ JOBBET OCH KOLLAR PÅ DE TRÅKIGA VÄDRET VILL HEM UNDER TÄCKET! HOPPAS PÅ KOMP, MEN SKA IAF TRÄNA HALV 5.. NÄ NU ÄR RASTEN SLUT..

now you see it

hej på er allihop!

idag är röd dag och jag fick vara ledig :) skönt! hade planerat och ta en springtur i skogen direkt när jag vaknade men när jag hörde ösregnet mot rutan vart jag helt plötsligt jättetrött och segade till tvn. men efter några timmar kände att fan nää de här går inte jag vill springa! regn eller inget regn! så på med löparskorna och ut i regnet och skogen. sprang i lera och spöregn, underbart! hah nää men de var skönt faktiskt. fick all min energi av musiken, både party och hardstyle. spring till hardstyle jag lovar ni får världens energii!! prova!

nu har jar stretchat och ska hoppa in i duschen tror jag ska ta mig ett bad och bara slappna av lite. sen blir de att handla för att göra mat, är grymt sugen på hemmagjorda köttbullar!! förhoppningsvis blir de att träffa sandra också, mötte ju henne när jag var påväg hem :) då kanske hon får smaka en bulle eller två!


föresten mitt hår är hur lockigt som helst efter turen i regnet. syns inte så bra kanske men ni som umgås med mig vet ju hur rakt mitt hår är i vanliga fall! plattat eller ickeplattat.

helgen

nu är helgen snart över och en vi har en rolig vecka framför oss :D men jag tänkte bara göra en liten summering om hur den här helgen varit.

i fredags var det valborg de enda jag ville var att grilla!! slutade med att jag följde med H till markus där de var massa grabbar. så blev fest och grill de och emma joinade mig också så jag slapp vara själv tjej ;D tänkte att vi skulle gå hem till mig och ha myskväll men vi stannade kvar där och de slutade med att vi gick till, håll i er, hugo! och vi hade skitskoj :D får väl tacka bengan lite ;) annars hade jag nog inte gått dit, men vet ju hur kinkig han blir när jag sviker ;P så vi dansade överallt och nattkäka på donken :)

lördagen blev en emmakväll, var själv hemma som jag inte är allt för ofta så var riktigt skönt faktiskt. dunka musik och sjunga så högt jag kunde och kolla på halvdåliga filmer och svulla chips. skönt faktiskt! idag har jag inte gjort så mycket mer än och sola, tränat spinning och core, massa svett! de gillas! och nu kikar jag på good luck chuck.

nu ser vi fram emot onsdag då macciiis kommer hiit :D och till fredag då jag äntligen får träffa älskade och saknade bella igen :D :D <3



RSS 2.0