nights like this, you will never be alone

Tar helg om ca en halvtimme, långhelg! Underbart!

Igår var jag väldigt spontan, runt 9 får jag sms att jag stod på listan till Hugo och en gratis utgång är ju aldrig fel?! Så när jag slutade vid 00 fick jag skjuts till t3 och där väntade fina tjejer! Hann med två glas vin sen blev de dans på Hugo :) mycket roligt folk ute! Är glad att jag gick ut trots sent jobb!

Vid halv 5 somnade jag gott! Och innan jobbet idag hann jag med en sväng på stan och brödernas med Jessica och Linnea :)

Ikväll blir de hem och somna gott!


några bilder från 17 maj

avslutar med finaste Tine som var så fin!

nerräkningen har börjat

Jadå 100 chattar senare är de lite lugnt på jobbet. Får gå hem om en halvtimma, skönt! Egentligen skulle man ju varit hemma för längesen men vad gör man inte?!

Nu sitter jag här och längtar till långhelg! Blir ett och annat glas vin då!! Förhoppningsvis med dom här finisarna!




i love it

hej fiiniiisar! inte blivit mycket skrivet här, fullt upp med annat! bra ju! igår var en bra start på veckan, började med att träffade Bella som var på besök en snabbis i Sverige. Så blev tasty thai och en sväng på stan, himla trevligt! sen var det dags att jobba där de fanns att göra så det var bara att kötta chattar. trött tjej som slutade men åkte ändå hem till Danne och Kricka och såg på film. Blev hur många lingon finns de i världen? hah så gott skratt och lite tårar hann jag med! somnade gott när jag kom hem!

Men i alla fall Oslo var sjukt jävla bra! levererar alltid och jag är hur nöjd som helst, längtar tillbaka! 17 maj var underbart att få uppleva, riktigt nöjd tjej och sjukt sliten var jag. men de hindrade mig inte från en partyvecka till! nejdå. onsdag, torsdag och fredag blev de fest.

Onsdag hemma hos Jessica med en bra utgång till Hugo, torsdag efter att tillbringat dagen i gransjönäs blev de trädgårn och dans på hör och häpna wasa, HAHA! äh, de var roligt, spontant och asbra! fredag gick jag till Danne efter jobbet där det satt grabbar och drack öl, slutade med Hugoutgång! 3 väldigt roliga kvällar och alldeles för lite sömn jobbar jag 7 dagar i rad, men gör inget! på torsdagkväll tar jag långhelg!







så nu vet ni lite vad jag styrt med på senaste :) idag gör jag sysslor i hemmet och inväntar jobb. känns helt okej! längtar till helgen!


PUSS!

Nästa stopp - Olso

Idag drar vi till Oslo, väldigt glad tjej!!

 


underbara tisdag

Stört bra dag!! Fina tisdag!! Började med en löprunda i vrinneviskogen innan frukost, underbart! Sen var frukosten extra god och jag tvättade lite tvätt.

Sen var de dags att åka till syster. Hämta Liea på dagis och de var full rulle! Lilla busfröt har så mycket energi! Lite mys med Malva blev de också :) tjejen som inte alla ville sova idag. God mat och mera bus sen blev de lite Bolibompa innan de var dags för moster att åka hemåt. Tårar blev de men snaaaart är jag tillbaka lieabus!

Våruset var i full gång när jag kom till centrum och de är så underbart att se, de är vårtecken om något!! Jag gick och solade en sista gång innan Oslo och nu kom jag nyss hem, kikar ut genom fönstret på alla som är klara med Våruset, duktiga människor!

Nästa - förbereda vad faaan man ska packa! Försöka komma på de när jag pratade med Jessica men gick icke så bra. Men i vilket fall som helst så drar vi imorgon!!!!!


min riktiga helg börjar idag

helgen har varit bra trots jobbhelg med start 8 på morgonen! fredagskvällen var jag sjukt trött så köpte chips och dipp, tog täcket till soffan och la mig och halvsov hela kvällen och käkade lite chips. skulle träffat Alexandra men var helt slut så det var välbehövlig slappkväll!

lördagens jobb gick skapligt fort och sedan blev att skaffa mig solkort och sola. hem och vila lite och sedan blev jag rastlöst så en del av min lördagskväll spenderades i vrinneviskogen, tog en löptur. hur skönt som helst! väl hemma blev de lite matlagning och vid 22 blev de sängen och somna till film.

jobb även söndag och sedan blev de raka vägen till gymmet, svettades på ett tufft spinningpass! men självklart blev de en solning på det så man var lagom fräsch när man kom hem.. hah. men jag är så nöjd med att jag tränat och gjort bra ifrån mig trots att jag även jobbat i helgen. man får passa på när man inte festar och gör sånt roligt på helger ;)

och vet ni? vid halv 4 idag gick jag på långhelg! japp, Oslo på onsdag! och imorgon är jag ledig. ska åka till Malin och mysa tänkte jag och se till att jag får lite käk också, dom brukar alltid göra så goda rätter!

kvällen har gått åt till att umgås med Carolin, vi dissade träningen för båda var sjukt trötta (jag sov 1 timma efter jobbet) och istället gick vi till max och svullade. men gott var det! dagens träning blev att gå dit helt enkelt. sen hjälpte jag henne att beställa kläder till Olso, tyckte de gick bra! SUPERTAGGAD FÖR OSLO ÄR JAG!

nu är jag hemma och ska krypa ner, vill ha imorgon så jag får träffa mina fina systerdöttar! ♥



hemma hos Tine och Torbjörn i april förra året. i år blir de 17 majgrillning där!

regn och rusk

skönt att vara ledig idag! tråkigt väder ute vilket har resulterat i en seg emma som slappat hela dagen. skönt de med faktiskt! man behöver en dag ibland då man gör absolut ingenting. och eftersom det är regn och grått ute så kan man göra det med gott samvete.

lite senare ska jag ju faktiskt träna, ska bli såå skönt! göra av med lite energi i kroppen och svettas.

idag är det exakt en vecka kvar till vi drar till Oslo, fina Oslo och Bella! som jag ser fram emot det! är grymt taggad och det ska bli spännande att fira 17 maj där, har hört att det är en upplevelse! aah en liten vecka sen är vi där igen! kul som fan!

nää nu ska jag nog äta något litet så jag orkar sen!

var är den

Jag har letat sedan i söndags nu, vem har tagit min dosa till mitt ljud?!


jag bygger bygger upp och du river river ner

Jobbet dom här två dagarna har gått riktigt fort och idag efter jobbet så blev de en långpromenad i vrinneviskogen med Carolin. Riktigt skönt var det! Om vädret tillåter imorgon så blir de springtur där innan frukost.

För imorgon är jag ledig, onsdagslyx :) har planerat afrodans imorgon också. Har jag sagt hur mycket jag älskar detta pass?! Det är så tråkigt att de bara är en gång i veckan nu istället för tre, hoppas på minst två i höst! Har ni inte provat Afro? Gör de i så fall!!

Puss och godnatt!


kan inte nån ta med mig ut ikväll, jag vill ut ikväll

hej mina vänner! nu är jag tillbaka! har ju haft långhelg med massa skoj.

tog ju helg i torsdags vid 22 och då blev de hem och chilla. lediga fredagen spenderades med att städa hela dagen, det blev verkligen hela dagen fram till typ 5. då fick jag besök av Carolin vi käkade taco och låg i sängen hela kvällen och pratade massa skit och skrattade. mys!

lördagen var fullt planerad. vid 9.30 var Lieas dansuppvisning, så gulligt! mamma Malin skulle dansa med Liea som helst ville köra sitt eget race, men dom gjorde de bra och det var riktigt kul att kika på :) efter det blev de fika! sen var det hem en snabb sväng för att möta upp Carolin och Emelie som var och hälsade på. Vi hämtade Bella på tåget och det var riktigt kul att ses igen!! vi inhandlade nödvändigheter och sen var det dags för grill! mmm mums! premiär och det var SÅ lyckat! underbart gott!

Vi gjorde oss redo för kvällen och brudarna kom hem till mig, Thailandreunion! vi började lite lugnt och sen spårade vi med dans, sång och musik på högsta volym (sorry grannarna) haha! men vi hade så kul och jag hade så mycket alkohol på mitt glov för vi spillt av allt hoppande! :D men vad gör de? vi hade det grym! sen dansade vi på bästa karateklubben och mash up international och kvällen avslutade med korv med bröd. aah de var en grym kväll!!

söndagen spenderade jag med brudarna och vi käkade frukost på lindahls, sen var de dags för alla att dra och jag sov på soffan nästan hela dagen. välbehövligt!

GRYM HELG! avslutar med en bild från lördagen:

jag är inte lika ung längre men precis lika dum

torsdagen är här! yes, så klockan 22 tar jag helg! en välförtjänst sådan om jag får säga det själv :D imorgon står tvättstuga, städ och träning på schemat. en lite träff med bästis tror jag allt de blir på kvällen också!

lördag som kommer bli så bra börjar med dansavslutning med Lieas dansgrupp, ska bli mys och sen fika på det. sen kommer min bella!!

maj har börjat bra och det verkar hålla i sig, massor roligt att se fram emot nu!


PUSS PÅER!

att kunna äta lunchen ute på jobbet såhär på kvällen

Fantastiskt! Fryser icke och jag älskar solen!


solning dag två

legat ute nästan sedan jag vaknade! underbara sol! nu är det strax dags för jobb, känns asbra att börja 15 idag så jag kunnat sola för andra dagen i rad :D röd i fejjat? japp!

bra ledig dag

Har krupit ner i soffan under täcket efter att ha varit ute i princip hela dagen. Började med att gå runt strömmen och när jag kom hem blev de frukost ute på gården i solen och självklart låg jag kvar på filten och solade någon timme.

Sen var jag inne någon halvtimma innan jag gick ut igen och fortsatte sola, så underbart! Efter en tids solande på gården så gick jag och mötte upp emelia och Henke, vi käkade glass i solen. Underbart!

Senare gick jag till Carolins jobb och mötte henne vi gick och köpte lite gott och satte oss i folkparken, himla trevligt! Pratade om allt roligt vi ska göra nu i sommar, det kommer bli så bra bästis! Puss till dig!


RSS 2.0