i see you dancin' with every girl lookin' for someone to rock your world

 

drog ut en sväng förut som sagt och solade med carolin, tog lite hoppas jag! tror jag ska sola på lördag också jag är såååå blek som sagt. hah vill vara brunis ju!

hann med systemet och handla strumpisar också för de hade jag inga längre. blev en cola och chockladboll (som kändes som gummi) på fräcka också i väntan på Cs buss.

 

så nu ska jag ta resten av disken, diskade så de blev överfullt förut och då fanns de disk kvar.. jaa då kanske ni hajjar hur längesen de var jag diskade.. hah men när man jobbar jämt så är de svårt att hinna med. ikväll ska jag kolla på premiären av kenza & tyrashow, hoppas den är bra, jag tror de, jag gillar kenza och tyra.

 

överfullt? jajemen! ska tömma nu och fylla på med nytt :P

 

imorgon är det fredag jag jobbar till 19 sen är myskväll som gäller, tror jag får sällskap av bästis också! mys!

 

PUSS!


you think you're cooler than me

godmorgon!

vardagslyx och vara ledig en torsdag för mig, vet inte när jag var de sist :) idag står tvättstugan på schemat, de behövs! sen blir det en välbehövlig solning med carolin :) jag vet inte när jag var såhär blek sist?! shiiiit, skäms nästan.. alltså de är inget fel på att inte sola men jag är så van vid och göra det så blir en liten chock när jag ser mig själv i spegeln ;)

har nyss betalat in resterande belopp till bella på thailandsresan :D (kolla så du fått in det bells) så nu är hela resan betald för min del och nästa vecka ska jag gå och ta spruta tänkte jag. ooh läskigt men gick bra sist så ska nog gå lika bra nu!

jag längtar jag längtar jag längtar!



tror de är typ 48 dagar kvar nu eller något! tänk snart bara en månad kvar och sen drar vi. vi kommer ha det bäst!!


PUSS!

äventyr på g?!

hej! sitter och tänker, drömmer och funderar.. nu när man är ensamstående (haha ensamstånde morsaaaa) nävars men inte har någon annan än sig själv att tänka på börjar man fundera på äventyr. mitt nästa äventyr är ju thailand 2 veckor men sen då?! jag vill nog till norge, där min bäll finns! om jag tänker rätt så skulle jag kunna flytta till våren. de skulle vara så himla skoj! vilket äventyr, massa nytt och massa skoj! vilken vår vilken sommar vilket liv :D

men att lämna jobb, lägenhet, familj, vänner, jaa tryggheten som finns här är svårt.. ett stort steg, de är inte så att jag bara kan komma hem till mitt gamla rum igen om allt skiter sig. jag måste våldgästa någons soffa. men jag kanske tänker för långt!? jag vet inte, man måste ju testa sina vingar jag vill inte vara på transcom hela mitt liv liksom.. även om jag har väldigt bra kollegor!!

ååh det snurrar i huvudet de här tänker jag på ofta, vad jag vill.. vad vill jag? tycker föresten de är tråkigt att bo själv också...

nää jag ska samla mina tankar och kolla på välkommen åter nu så jag får skratta lite!


nu vet ni vart mina tankar finns! puss påer!

raggebus

föresten vet ni?! nästa lördag ska jag vara hundvakt åt världens söstaste bebiiis :) mamma ska på föreläsning vid 9 så raggebus ska få krypa ner i min säng då :) vi ska ha mysdag han och jag!! längar massamassa!!



viiisst är han värdens söötaasteee?! :D sömntutan!

let's runaway and don't ever look back

godkväll mina fina! hur mår ni? idag vill jag säga att jag mår bra, för jag gör det om man bortser från hostan och den jobbiga huuvdvärken jag hade förut. de går åt rätt håll, jag känner det! så om nu bara hostan vill ge sig snart så kan jag kanske börja träna igen!!! längtar som en griiis!!

slutade 7 idag, har varit halvduktig idag.. för jag känner att jobba heldagar hela tiden är tråkigt så jag tar mina egna pausar och de är känner jag känns helt okej :) och en annan sak är att man kan bli så glad av småsaker ibland, en fråga kan betyda så mkt, så idag blev jag glad på jobbet :)

nu blir de kvällsmat och sen ska jag se lite sällskap kanal5play då jag råkade somna innan de började igår..

såhär såg jag ut idag:







ha en mysig kväll! TJA!

i know i will be ok

äntligen är jobbhelgen över, den har varit rätt seg, har somnat flera gånger på jobbet! längtade verkligen hem idag och nu är jag hemma :) sköönt! har degat i soffan sen jag kom hem.

nu längtar jag till torsdag för då är jag ledig :) ska bli skönt att sova ut. måste komma ihåg och boka tvättstuga tills dess!!!!





need you now

hallå! är nyss hemkommen från Lina. Efter jobbet var de pizza och öl hos lina med många fina kollegor :) dock blev de pizza och cola för mig vill vara nykter i helgen både för att jag jobbar, inte mår hundra än och för att jag inte var sugen på att bli full eller dricka alkohol den här helgen. men jag hade trevligt ändå! pizzan var god och de var roligt att kolla på när alla blev fulla och spela ölspel och sjöng singstar haha bea är ju lätt bäst varje gång. men vid halv 10 kände jag att de var dags att ta spårvagnen hem!

massa folk överallt, de är ju kulturnatten idag! men jag ska strax sova börjar ju 8.50 imorgon och så längtar jag efter att krypa under täcket!

idag var de rätt segt att jobba, var jättetrött.. berodde nog på att jag och carolin låg och prata ganska länge innan vi somna in.. men vad gör de om 10 år!

jättejätteskoj att träffa bella var de! synd att de blev så kort bara men snart ses vi igen och då ska vi mot varmare breddgrader :D

hoppas ni har en jättebra lördagkväll, många är säkert fulla och glada nu :) själv är jag trött och saknar ikväll..

georgie får stå för kvällens bild :) tog den precis innan jag åkte hem! danssugen är han ;D

 

puss påer


you think i'm pretty without any makeup on

hej! dålig uppdatering, dålig på att vara positiv.. förlåt hörrni! men jag är så trött på allt just nu, varför blir jag inte frisk? idag var jag pigg vaknade vid 9 och gick duktig upp och betalade räkningarna :) sen käkade jag frukost och efter det hade jag så mycket hosta att jag spydde upp heeela min goda frukost....tappa jag allt.. humöret, lusten och glädjen jag känt när jag vaknade.. men vid 2 nångång gjorde jag nytt försök och blev lite pigg.. vill ju må bra idag för vet ni?! bästa bella kommer hem idag :D ska bli så skoj och träffa henne! myskväll med tjejerna blir det :)

var duktig sen idag, jag gjorde mina efterlängtade köttbullar och dom blev asgoooda :D mums! till det blev de potatis, sås och lingon :D åååh vad jag älskar hemmagjorda köttbullar!!

nu väntar jag på att bilen från viken ska komma in till stan så vi kan handla lite gott och sen mysa och kanske planera lite inför thailand ;)

när jag blir frisk ska jag blogga som aldrig förr!! för just nu jobbar jag och sover mest orkar inte mer.. kör jobbhelg nu också!!



här har ni dom mina 3 söta resevänner (aaasgammalbild) carolin, bäll och lisa :) puss påer!

måndagsbekymmer

hej hörrni! jag går upp och ner mår olika varje dag.. idag hade jag förjävligt ont i bröstet när jag vaknade! men har varit på apoteket och köpt något som förhoppningsvis ska dämpa smärtan där. köpte även en till hostmedecin och lite alvedon så nu ska jag knapra mera tabletter, woooohooo!! .... äh mitt mål är att vara frisk 17 november. tror ni jag klarat?!

saknar träningen, grymt mkt!
men jag tänker inte utsätta min kropp för det för jag vill bara bli frisk nu!

idag har jag jobbat, gick hyffsat, ser fram emot fredag då jag är ledig :) sköönt!

blev lite fest i helgen, kanske dumt men jag behövde komma på lite andra tankar än mina tråktankar! här har ni en riktig hetingbild (vissa var ju rääätt så fulla, nämner inga namn)


stackars

varning för gnäll:

jag är trött på att må dåligt och vara sjuk

jag är trött på att ha smärtor i bröstet

jag är trött på att inte känna lukt och ha smak

jag är trött på att jobba när jag inte mår bra

jag är trött på att leva på mackor

jag längtar till helgen

jag längtar till att bli frisk

jag längtar till thailand

jag känner mig ensam och övergiven och tycker synd om mig själv!


nej ingen glad emma idag hörri är nedbruten till noll och vill inte ringa doktorn men snart vet jag inte vad jag ska göra.. tänker inte vara hemma mera från jobbet, har inte råd med det! ååh vad jobbigt livet kan vara ibland.. jävla hosta, jävla förkylning!! jag är så nerbruten att jag tjuter till i princip allt, har till och med gråtit till simpsons?! de känns inte okej alls.... okej jag är känslig i vanliga fall men den senaste tiden?! ojojoj..


jag ska gömma mig under täcket och äta macka så ska ni se att jag är glad imorgon igen! (förhoppningsvis friskare)



jag hoppas ni mår bra, mkt bättre än mig och att ni är glada och att ni känner lite sympati med mig, för de behöver jag mina fina!!


onsdagsmacka

TJA! sitter och käkar en kyckling och baconmacka från ica! jag tycker inte om bacon de är allt annat än gott, vi går liksom inte ihop men jag tänkte såhär när jag köpte mackan att jag känner ändå ingen smak och den såg godast ut av dom som låg så de fick bli så, så nu äter min mun bacon utan att egentligen veta om! hah där fick smaklökarna så dom teg!!

nu längtar jag till helgen, de gör jag visserligen alltid, MEN kommer få träffa familjen, känns bra! blir både mamma, pappa och syster med familj :) mysigt! :)

snart börjar kungarna av tylösand, haha så jävla dåligt så de blir bra! jag bara måste titta! eller vet ni något bättre på tv?!



här har ni en någolunda pigg tjej påväg till jobbet :) ...






..och här har ni en trött tjej som är sugen på macka!




ha en mysig kväll hörrni, TJA!

thailand baby

hallååå påer! vad gör ni? jag kom nyss hem från jobbet, helt slut i huvudet! ska bli skönt att slänga sig i soffan och bara slappa tills man nästan somnar :)

och vet ni?! idag fick jag min ledighet beviljad för thailandresan 17/11 så nu är jag 110% på att jag kan följa med :D WOOHOO! så jävla skönt, thailand here i come! så jävla glad har jag varit hela dagen! blir tredje landet för iår ;P ROLIGT!




en annan sak, jag har inte haft smak eller lukt i ca 2 veckor nu, är de normalt?! haha jag vet inte min förkylning är ju kvar men de är asjobbigt! lukta på en spritpenna idag och kände nada sen åt jag en korv med vitlökssås och noll där också, lite jobbigt faktiskt!


men hörrni nu ska jag drömma om min premiär på thailand med jävligt bra tjejer :)

Godnatt!


worktime


 

hej påer, dags för jobb :) ha en fin dag. puss!


girls like me

idag är glad att jag orkade en heldag på jobbet :D många kunder som kommenterade min förkyldning, en tyckte jag skulle gå hem och lägga mig istället :) söta och snälla var dom iaf!

fick skjuss hem av söta karolina också, blir alltid så glad när någon frågar för det är så himla mkt bättre och åka bil än buss :) hoppade av vid ica och handlade mat så nu är jag mätt och belåten på bakpotatis och sandras gojja :) blir gojja och tunnbrödsrulle till lunch imorgon också!


sen så saknar jag min skruttilutta rätt så himla mkt!!!






nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon är hur trött som helst!



puss hej påer!

never say never

idag har jag varit rätt så slut! inte orkat mycket alls faktiskt. tog verkligen på krafterna att vara iväg en sväng igår! kom hem vid 12 och då var de sängen som gällde :) decka rätt snabbt! men de var skoj att träffa lite folk och vara social och nu ska jag ladda om batterierna så jag orkar jobba imorgon för nu vill jag inte vara hemma mera!

har ni haft en bra helg? en riktig partyhelg kanske? ;)



sov så gott mina läsare!

tonights

 

 

 

här harni mä :) ska spirnga ut till min dejt nu sen blir de nykter fest, blir nog inte borta så länge :) hörs sen kanske! pus påer!


jag blir så dum av dig

TJA! läget? själv sitter jag här och snorar! myyys! är pigg och de känns bra :) så jag har bestämt mig för att gå en sväng på GN-festen som är idag, saknar ju mina underbara kollegor. Jag slipper vara nykter själv också för beccabus ska vara de plus att hon ska ta bilen och jag få åka med, snäll tjej de där! har middagsdejt före också, hon får bestämma för jag har ändå ingen smak, inte haft på över 1 vecka!

sovit lite halvdålig inatt också, vaknat till och från och varje gång jag vänder mig för jag har ont! men jag vakna ju av lite bra saker också :) så dagen börjar ändå bra pga det :) oj nu var jag hemlighetsfull hörrniii!!

ni får ingen bild just nu för jag ser ut som hej kom och hjälp mig, meeen när jag duschat och sådär så är jag en ny människa och då blir de bildbildbild :)


har ni en bra lördag?
jag hoppas det. näää usch såg att de regna nu?! bläää.. men man kan ju ha en bra lördag ändå och göra massa skoj :)


puss mina fina!

high on life

Thats why I kill today in case I'm gone tonight
I live life to the fullest like I'm close to dying lord




en skön låt såhär på fredagkvällen.



hoppas ni har en mysig fredag
, för fredagar tycker jag ska vara mysiga för de mesta :) (självklart undantag ibland :))


PUSS.

i'm a pusher

hej hörrni!

här var de dött med uppdatering men de beror på att jag varit mer död än levande dom senaste 2 veckorna. jag har bott i soffan och sängen och har knappt orkat sitta vid datorn ens, känner mig helt lost i vad som händer runt omkring.. men idag känner jag mig piggare än på mkt länge! jag orkade diska och vet ni? de är stort steg för mig! igår orkade jag duscha vilket också kändes bra.. jaa jag har varit så sjuk att jag har inte duschat så ofta.. och jag duschar typ varje dag annars!!

jag är inne på dag 8 av 10 på min penicillin mot bihåleinflammationen, snaaart ska jag vara helt botad! föresten tror jag att jag hostat sönder något i mig igen.... inte samma som sist revben längre upp eller så är de någon dum muskel, vet inte, men ont gör de och jag vill inte skratta, ta djupa andetag, hosta och jaa ni vet de vanliga ;) gör till och med ont när jag ligger ner och ska sätta mig upp!! blääää

så äre, men jag tror jag är på g. ska ta de lugnt i helgen också så jag är i toppform på måndag till jobbet! vill komma in i rutiner igen. längtar till det träningen får vänta 1 vecka till blir några promenixer nästa vecka men inte mer vill inte riskera något.

åååh långt inlägg men nu vet ni att jag lever och är på g. :)


vill vara den här fulla toaletttjejen snart igen! haha rooooligt i alicante!!



jag saknar rätt mycket nu och längtar till mitt liv igen!!

PUSS PÅER

Akuten

Kvällen har spenderats på akuten, inte roligt alls.. Men hade världens bästa sjuksystrar och doktorn som verkligen lysande på mig till skillnad mot cp Bengt.. Kanske låter allvarligt att jag varit där men de behövdes, förklarar imorgon. Nu käkar jag en medicin till och nu vill jag bara att de ska vända! Godnatt, nu måste sova efter jag fått i mig lite att äta..


sjuk sjuk sjuk

förlåt mina snyggingar för sämsta uppdateringen men jag orkar i princip inte ens stå upp så igår låg jag och sov nästan hela dagen, vaknade när H kom hem och fixade mat till mig (guld värt) halvsov sen till tvn, vaknade och somnade till en film..

idag mår jag inte så mkt bättre och spenderar dagen i soffan sovandes och slötittar på tvn. orkar inte ens sitta vid datorn egentligen för huvudet värker så dant men eftersom jag inte ens starta datorn igår kände jag mig tvungen att kolla lite med omvärlden om något roligt hänt..

jag återkommer när jag känner mig piggare för jag är inte ett dugg rolig just nu..

hoppas jag är frisk och kry till jobbet på måndag vill inte vara hemma längre!!



såhär pigg vill jag vara!!

RSS 2.0